کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مرقد امام خمینی ...
رفتم و میروم
نرفتم و نمی روم
نرفتم و میروم
میرفتم و نمی روم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
۲۱:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]

دوستان گرامی
سلام علیکم

حتما در این مدت گذشته ضریح جدید مرقد امام راحل را رویت فرمودین و احتمالا ناراحت هم شدین که امام گرامی ما که حامی حقوق مظلومین و کوخ نشین ها بودند، چرا براشون همچین بارگاهی که از سادگی فارغ هست ساخته شده و n تومن خرجش شده و...

الان چی کار باید بکنیم؟

بریم مرقد امام ؟
یا نرویم ؟!
وظیفه ما این وسط چیست ؟!
منتظر نظرات گرامیان هستیم ...

[تصویر: 541244_715.jpg]

*
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، قلب ، MohammadSadra ، fafa* ، عبدالرحمن ، sarallah ، السا ، mofa ، Hadiss313 ، vahrakan ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۳, ۱۴/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۴ ۱۸:۳۲ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #81
آواتار
(۱۴/اسفند/۹۴ ۲:۰۵)عبدالرحمن نوشته است:  چقدر راحت اندیشه های وهابی های...... ارائه میشه در تالار

روابط و دوستاشون جالبن

کدوم قسمت از بحث دوستان رو میفرمایید؟
منتظریم بفرمایید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۵۴, ۱۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #82
آواتار
(۱۳/اسفند/۹۴ ۱۹:۱۰)t.kam67 نوشته است:  ممنون از شما. پس شما زیارت ائمه از راه دور رو چطور میبینید؟این زیارتها که با حضور فیزیکی همراه نیست.
ضمنا راجع به اصل روایت که گذاشتم هم نظرتون رو بفرمایید.
مقام معصومین حضور و غیابی و مرگ و زندگی ندارد. ایشان به علت اتصالشون به خداوند قرب و بعد ندارند. چون زیارت از راه دور هم داریم و ذکر شده دلیل نمیشه فقط حضور فیزیکی مدنظر باشه و یا نباشه! حضوری یه مسئله است از بعید یه مسئله دیگه و این دو منافات ندارند که بخواد یکی دیگری رو رد کند.
نتیجه ای که گرفتید چطوری اتفاق افتاده؟!؟
حدیثی هم که شما آوردید فقط فرمودید بحارالانوار! آدرس بفرمایید کدام صفحه کدام جلد؟؟ شاید حدیث مد نظر شما با حدیث ذکر شده دوتاست. چون این حدیث از اميرمومنان هست و اون از پیامبر. بفرمایید آدرس تا بنگریم.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب
۶:۴۰, ۱۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۴ ۶:۴۳ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #83
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۴ ۱:۵۴)فاطمه خانم نوشته است:  مقام معصومین حضور و غیابی و مرگ و زندگی ندارد. ایشان به علت اتصالشون به خداوند قرب و بعد ندارند. چون زیارت از راه دور هم داریم و ذکر شده دلیل نمیشه فقط حضور فیزیکی مدنظر باشه و یا نباشه! حضوری یه مسئله است از بعید یه مسئله دیگه و این دو منافات ندارند که بخواد یکی دیگری رو رد کند.
نتیجه ای که گرفتید چطوری اتفاق افتاده؟!؟
حدیثی هم که شما آوردید فقط فرمودید بحارالانوار! آدرس بفرمایید کدام صفحه کدام جلد؟؟ شاید حدیث مد نظر شما با حدیث ذکر شده دوتاست. چون این حدیث از اميرمومنان هست و اون از پیامبر. بفرمایید آدرس تا بنگریم.

دوستان گفتن که نیازی به معنا و تفسیر نداره و زیارت یعنی دیدار. اگر قرار بر تفسیر باشه به نظر بنده دیدار صرف فیزیکی یا قرب و بعد ائمه معنی نداره. در زیارات هدف چیز دیگریست, نه اینکه بگوییم سلام ای امام آمده ام قبرت را ببینم, خداحافظ. زیارت عاشورا با این همه شکوه و عظمت فقط دیدار نیست.
ضمنا اون روایت که بنده گذاشتم همون آدرسی از بحارالانوار بود که گذاشته بودین. متن داخل تاپیک با بحارالانوار یکی نیست.

(۱۴/اسفند/۹۴ ۲:۰۵)عبدالرحمن نوشته است:  
چقدر راحت اندیشه های وهابی های...... ارائه میشه در تالار

روابط و دوستاشون جالبن

شما چرا به جای پاسخ دادن, تشکر میکنید؟ اگر چیزی گفتید که قابل دفاع نیست, نباید میگفتید و با یک عذرخواهی از ایشون بحثتون بسته میشد.
۹:۱۶, ۱۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #84
آواتار
وجود چهارده معصوم در یک مکان محصور نیست

دیدگاه یهودیاس که جسم گرا هستن نه ما

در حقیقت همه جا هستند و براشون فرقی نداره در قید حیات دنیوی باشن یا نه یا جسمشون جایی باشه یا نباشه
۱۲:۱۵, ۱۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #85
آواتار
(۱۵/اسفند/۹۴ ۹:۱۶)عبدالرحمن نوشته است:  وجود چهارده معصوم در یک مکان محصور نیست

دیدگاه یهودیاس که جسم گرا هستن نه ما

در حقیقت همه جا هستند و براشون فرقی نداره در قید حیات دنیوی باشن یا نه یا جسمشون جایی باشه یا نباشه

این مسلمه. اما جواب سوال بنده نبود. همچنان منتظرم بدونن کدوم قسمت از حرف دوستان براتون تجلی بهاییت بود.
۱۹:۱۲, ۱۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #86
آواتار
[تصویر: %D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA_%D8%A7%D9...%D8%A1.png]

.
.
.
این اصل حدیث در جامع الاحادیث .
یه طوری فرمودید فکر کردم حدیث مجعول هست !!
این که شما از اول روایت رو آوردید و ما از قسمت میانی اصل رو تغییر نداده و فقط اشاره رو کوتاهتر کرده و متن را مجمل و بیشتر به تاپیک ما مربوط بود ...
به هر حال اصل ماجرا که همون زیارت هست ثابت هست و باز شما نظر شخصی خودتون رو فرمودید Smile

زیارت از بعید زیارت از غریب رو نفی نمی کنه ...

البته این حدیث راجع به علماء هست زیارت هم مرده و زنده هر د رو شامل میشه .

و صد البته حضور در کنار مضجع شریف امام معصوم خیر و برکت مخصوص خودش رو داره که زمانهایی که استحبابش رو بیشتر میکنه و همون امام من آمدم که در زیارت نامه ها هم هست برکات معنوی و توجه معصوم رو به دنبال داره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، vahrakan
۲۰:۳۹, ۱۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۴ ۲۰:۴۶ توسط t.kam67.)
شماره ارسال: #87
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۱)t.kam67 نوشته است:  متن دقیق در بحارالانوار:
عن علي (عليه السلام) قال: جلوس ساعة عند العلماء أحب إلى االله
من عبادة ألف سنة، والنظر إلى العالم أحب إلى االله من اعتكاف سنة في البيت
الحرام، وزيارة العلماء أحب إلى االله تعالى من سبعين طوافا حول البيت وأفضل من
سبعين حجة وعمرة مبرورة مقبولة، ورفع االله له سبعين درجة، وأنزل االله عليه
الرحمة، وشهدت له الملائكة أن الجنة وجبت له. 34 - منية المريد: قال رسول االله
(صلى االله عليه وآله): إذا مررتم في رياض الجنة فارتعوا قالوا: يا رسول االله وما
رياض الجنة ؟ قال: حلق الذآر فإن الله سيارات من الملائكة يطلبون حلق الذآر، فإذا
أتوا عليهم حفوا بهم. قال بعض العلماء: حلق الذآر هي مجالس الحلال والحرام
آيف يشتري و يبيع ويصلي ويصوم وينكح ويطلق ويحج وأشباه ذلك.

ضمن اینکه حدیث از مولایمان است نه پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، به نظر میرسد نظر بنده منطقی باشد.

طبق متن فوق بنده نگفتم مجعول است, گفتم متن فوق دقیقشه و فرماینده روایت رو تصحیح کردم.
پس لازمه نظرم رو بیشتر توضیح بدم. من حدیث رو کامل گذاشتم چون جلوس نزد علما و نگاه به عالم رو نمیتونم از حضور صرفا فیزیکی در کنار مزار علما پایینتر بدونم. برای همین زیارتی که میفرمایند طبق حرفهایی که قبلا زدم بایستی خیلی فراتر از جلوس در حضورشان یا نگاه به ایشان باشد که این جز با شناخت و اندیشه میسر نمی شود. ضمنا موت و حیاتی در روایت تفکیک نشده است.
علت اینکه روایت رو کامل آوردم همین بود. آیات و روایات را نباید به تنهایی یا ناقص بررسی کرد.
۹:۱۶, ۱۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #88
آواتار
با سلام خدمت فاطمه خانم
فقط با همین ی عکس نمیشه نظر داد ولی شبیه به یک هرم و ی جورائی تابش ی نور از بالا به پائین ی کم مشکوکه باید دید طراح و معمارش کی بوده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]