کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مرقد امام خمینی ...
رفتم و میروم
نرفتم و نمی روم
نرفتم و میروم
میرفتم و نمی روم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
۲۱:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Besmella.png]

دوستان گرامی
سلام علیکم

حتما در این مدت گذشته ضریح جدید مرقد امام راحل را رویت فرمودین و احتمالا ناراحت هم شدین که امام گرامی ما که حامی حقوق مظلومین و کوخ نشین ها بودند، چرا براشون همچین بارگاهی که از سادگی فارغ هست ساخته شده و n تومن خرجش شده و...

الان چی کار باید بکنیم؟

بریم مرقد امام ؟
یا نرویم ؟!
وظیفه ما این وسط چیست ؟!
منتظر نظرات گرامیان هستیم ...

[تصویر: 541244_715.jpg]

*
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، قلب ، MohammadSadra ، fafa* ، عبدالرحمن ، sarallah ، السا ، mofa ، Hadiss313 ، vahrakan ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۲, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۱)مهدی2012 نوشته است:  Dodgy
جدی...

یکی من رو توجیح کنه لطفاIdea
سلام

در جواب شما یک صفحه نوشتم ولی پاک شد

خلاصه اینکه

اگر فرض رو بر این بزاریم که حرم اهل بیت علیهم السلام ایرادی ندارد دیگر اشخاصی غیر از اهل بیت علیهم السلام را نمی توانیم مثل حرم اهل بیت علیهم السلام کنیم

مگر ما بزرگ کم داریم یا فقط امام خمینی ره بزرگ بودند
نمی توان برای همه حرم ساخت و تولیت درست کرد

هیچ کسی با اهل بیت علیهم السلام قابل قیاس نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، مهدی2012
۱۵:۴۴, ۲۳/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۱۵:۴۹ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #32

(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۷:۰۷)مهدی2012 نوشته است:  آقا من الان این مطالب رو خوندم کلا رفتم تو هنگ!!!!Huh
اینکه معماری باید معماری اسلامی باشه مشخصه و حرفی توش نیست ولی ولی ولی ...

ولی خوب چه ربطی داره؟ چه ربطی به تجمل گرایی داره؟!!!؟!!! مگه امام زنده هست و داره از اونا استفاده میکنه که بگیم تجمل گرایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اینجوری باشه حرم های پیامبر و اهل بیت هم تجمل گرایییییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید بهترین حرم ها رو ابتدا برای پیامبر و اهل بیت و بعد برای امام زاده ها و بعد برای بزرگان بسازند... خیلی هم خوبه... کدوم مرجع تقلید گفته اشتباهه؟؟

واقعا متوجه نمیشم!!!

باید بسازند خیلی بزرگ و مجلل هم بسازند طوری که تو دنیا صدا بده... باید همه بدونند که امام خمینی برای ما خیلی ارزش دارد و این هزینه ها را مردم به خاطر امام میدهند این واقعا خنده دار است که بگیم ربطی به تجمل گرایی دارد...

دشمن بدش میاد از اینکه امام رو بزرگ کنیم و به همه بشناسیمش بعد چرا شما میاد و حرف دشمن رو میزنید؟؟؟

سلام
شما متوجه جریانی که در حال ایجاد تغییر هست شده اید ؟

از طرفی امام خمینی (رحمة الله علیه) کاملا با نسل نو بیگانه کرده اند تعابیر غلط از فرمایشات و راه ایشان می کنند از "بیت امام" به عنوان دستاویزی برای رسیدن به مقاصدشان استفاده می کنند . هر چیزی را به ایشان نسبت می دهند . حتی خانم اشراقی با خاطرات و شوخی ها و حمله به خط فکری امام ، راه ترسیم شده را مخدوش می کند حاج آقا خاطره هم که جای خود دارد .

تا جایی بیگانه شده در همین ایام دهه فجر یک جمله را زیاد می بینیم " انقلاب ما انفجار نور بود(امام خمینی -ره-)" در محل خدمتم نسبت به این که این جمله را حضرت امام (رحمة الله علیه) نفرمودند اعتراض کردم (البته جمله پر محتوایی است و مورد تایید امام هم بود و اتفاقا بسیار هم مناسبت با انقلاب اسلامی دارد ولی از حضرت امام نیست از یاسر عرفات است) با خورد شدید مواجه شدم حتی با جملات امام هم بیگانه هستیم چه برسد با راه ایشان .

خب این را تا اینجا داشته باشید

بین اختیار و استبداد باید فرق گذاشت شاید نتیجه هر انجام عمل یکسانی باشد اما مهم است این تضاد ها را درک کرد
در اختیار شما انگیزه دارید در استبداد جبر بر شما تحمیل می شود
در این مورد بخصوص می شود اینطور گفت :
اگر من روح الله مصطفوی موسوی خمینی را درک کنم و با عقلم محب و علاقه مند ایشان بشوم پس در ساخت حرم باشکوه برای ایشان پیش قدم خواهم بود
اگر من امام خمینی را درک نکنم صرفا یک رهبری بوده که انقلابی را هدایت کرده و در ایران شخص برجسته ای محسوب می شود چون عده ای به او احترام می گذارند هزینه ای نمی کنم مگر به زور

شما در ساخت حرم امام هزینه کردید ؟ این هزینه از کجا آمده ؟
تمام جریان مربوط به این می شود که ابتدا با کمرنگ ساختن شخصیت حقیقی ایشان به زور امام خمینی را متفاوت از سید روح الله موسوی (رحمة الله علیه) به وجود می آورد . شما همین هجمه عبله مشی امام را در کنار این زر و زیور بگذارید چه می بینید از امام خمینی ؟

حال آنکه برای حرم ائمه من و شما و آن آقای مهندس با عشق و علاقه خدمت می کنیم پس بارگاهی با شکوه به وجود می آوریم آیا برای حرم امام خمینی هم چنین بود ؟ آن اولی محکوم نمی شود چون همه ما با علاقه هزینه کردیم اما این دومی محکوم می شود چون معلوم نیست از کجا هزینه شده حتی باعث می شود دیگران نسبت به امام نسبت پیروان ایشان نظر بدی پیدا کنند افرادی نظر منفی دارند لزوما دشمن شما تلقی نمی شوند بلکه دشمن واقعی کسانی هستند که جریان سازی می کنند و در واقعیت دست می برند . علت مخالفت هم این است چرا خود واقعی امام را به من جوان نمی شناسند با حرفای مبهم و متناقض شخصیت ایشان به من معرفی می شود بعد برایش چنین حرم ساخته می شود ؟
دم خروس را باور کنیم یا قسم را ؟

مثلا دقت به همین مدافعین حرم کنید . به عنوان نمونه یکی از مدیران تالار زندگی شخصی اش را رها کرد تا به پاسداری از حریم خانواده حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برود امثال اینها عاشقانه می روند اینها با اختیار می روند و افتخار آفرین است این تحرک اما حالا شما فکر کنید با زور عده ای را وادر به این کار کنند قطعا مذموم می شود این کار . چیزی که ائمه ما بیشتر به آن ارزش می نهد اندیشه و تفکر است نه ظاهر اگر پیرو حضرت رسول (شیعه) ایشان نباشی اصلا اهمیت و ارزشی ندارد دفاع از حرم معصومین . این پیروی شامل اندیشه و تفکر است شامل راه دین است شامل شناخت است این همان تسلیم شدن با آگاهی است . مسلمانی است . اگر مسلمان شدی یک قطره اشکت هم به اندازه نابودی کل داعشیان و صهنوسیم ها و بدی ها ارزش دارد (البته اقتضای چنین مسلمانی سبب می شود شخص دست به عمل ببرد و فعال شود نه اینکه عزلت اختیار کند چون همان باورهاو اندیشه می شود دوپای او برای حرکت ؛ حرکت از هر نوعی از جنگ و نبرد با دشمن بیرونی تا جنگ نبرد با دشمن درونی -نفس-)

در ابتدا شاید این تضاد ها باعث سردگمی شود پس لازم است شما بدانید هر عملی یک خواستگاه(چرایی عمل) دارد و یک جایگاه(چگونگی عمل) خود این خواستگاه و جایگاه در بستر خیر و شر شکل می گیرند . شما اگر اینها را بدانید تضاد را درک میکنید و تفاوت قائل می شوذ

اگر به من جوان امام خمینی (رحمة الله علیه) را می شناساندن بعد با عشق خودم در این کار سهیم می شدم به هر نحوی ار کمک نقدی گرفته تا کارگری هیچ وقت شماتت نمی شد این عمل بلکه غرور آفرین هم بود . اما این شکل فعلی دارد جنبه ای متفاوت از امام خمینی (رحمة الله علیه) ابتدا به من ایرانی و بعد به سایر مردم جهان معرفی می کند یک نما است که پشتش خالی است چیزی جز پوچی نیست و به سادگی تخریب می شود اما هنگام تخریب این نما ماهیت حقیقی امام هم با آن تخریب می شود

پی نوشت

برای حرم ائمه مطهر (علیه السلام) به عنوان یک کشور شیعه و مسلمان بودجه دولتی در نظر گرفته می شود(همانطور که به مقدار کمتری برای حفظ و نگهداری حرم امام خمینی مقداری در نظر گرفته می شود ) اما این بودجه کفاف ساخت چنین حرم های باشکوه و کاملی را نمی دهد و وابستگی شدیدی به همیاری مردمی دارد البته در همان بوجه دولتی هم همیاری آحاد ملت هست که پذیرفته اند بودجه کشوری خرج اینچنین اموری شود در آن به طور غیر مستقیم سهیم می شویم و روش مستقیم که خود می دانید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، مهدی2012 ، فاطمه خانم ، Hadiss313
۱۹:۳۶, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #33
آواتار
خیلی ممنونم بابت پاسختان... من در اشتباه بودم و حرفهایتان نظرم را عوض کرد...
راست میگید این ساخت و ساز ها و تجمل ها زمانی ارزش واقعی پیدا میکنند که با پول و کمک و رضایت خود مردم ساخته بشن در غیر اینصورت در خیلی ها دید بدی رو ایجاد میکنه و خیلی ها فکر میکنن که از شکم اونها زدن برای امام حرم میسازند و دشمن هم از این سوء استفاده میکنه... اگه باز اشتباه کردم بگینBig Grin

خدا انشالله به همه ما اندیشه بیدار و بصیرت بدهد و شماها را که اندیشه های بیداری دارید و سرمایه های این انقلاب هستید را حفظ کند.
متشکرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، Hadiss313
۲۰:۱۱, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
متاسفانه جو برچسب زنی بسیار در کشور راه افتاده مدتی هست!
این تصور که هر کس با من نیست برعلیه من هست و هرچی من میگم درسته، تفرقه آمیزه به شدت!
امام رو به بهانه ی مرقد تزیین شده بخواهیم ترک کنیم بسیار دردناکه! Sad
سعی کنیم دوستانمون رو نسبت به این مسائل آگاه کنیم.
لزوم اینکه نباید بگذاریم فرهنگ امام دوستی انحصاری بشه...
اون هم به بهانه واهی Sad

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، سعدی ، مهدی2012 ، Hadiss313 ، Eve
۲۱:۰۴, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #35

میشه اینطور هم بهش نگاه کرد:

افرادی که از راه دور و از کشورهای دیگه میان، نیاز به یک محلی برای اقامت دارند. حالا یا باید یه محل اقامت براشون ساخته بشه، یا اینکه همون ساختمان حرم جای مناسبی برای اقامت بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مهدی2012
۲۳:۱۱, ۲۳/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۱۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام

(۲۳/بهمن/۹۴ ۱۵:۴۴)میم.حسین.الف نوشته است:  سلام
شما متوجه جریانی که در حال ایجاد تغییر هست شده اید ؟

از طرفی امام خمینی (رحمة الله علیه) کاملا با نسل نو بیگانه کرده اند تعابیر غلط از فرمایشات و راه ایشان می کنند از "بیت امام" به عنوان دستاویزی برای رسیدن به مقاصدشان استفاده می کنند . هر چیزی را به ایشان نسبت می دهند . حتی خانم اشراقی با خاطرات و شوخی ها و حمله به خط فکری امام ، راه ترسیم شده را مخدوش می کند حاج آقا خاطره هم که جای خود دارد .

تا جایی بیگانه شده در همین ایام دهه فجر یک جمله را زیاد می بینیم " انقلاب ما انفجار نور بود(امام خمینی -ره-)" در محل خدمتم نسبت به این که این جمله را حضرت امام (رحمة الله علیه) نفرمودند اعتراض کردم (البته جمله پر محتوایی است و مورد تایید امام هم بود و اتفاقا بسیار هم مناسبت با انقلاب اسلامی دارد ولی از حضرت امام نیست از یاسر عرفات است) با خورد شدید مواجه شدم حتی با جملات امام هم بیگانه هستیم چه برسد با راه ایشان .

خب این را تا اینجا داشته باشید

بین اختیار و استبداد باید فرق گذاشت شاید نتیجه هر انجام عمل یکسانی باشد اما مهم است این تضاد ها را درک کرد
در اختیار شما انگیزه دارید در استبداد جبر بر شما تحمیل می شود
در این مورد بخصوص می شود اینطور گفت :
اگر من روح الله مصطفوی موسوی خمینی را درک کنم و با عقلم محب و علاقه مند ایشان بشوم پس در ساخت حرم باشکوه برای ایشان پیش قدم خواهم بود
اگر من امام خمینی را درک نکنم صرفا یک رهبری بوده که انقلابی را هدایت کرده و در ایران شخص برجسته ای محسوب می شود چون عده ای به او احترام می گذارند هزینه ای نمی کنم مگر به زور

شما در ساخت حرم امام هزینه کردید ؟ این هزینه از کجا آمده ؟
تمام جریان مربوط به این می شود که ابتدا با کمرنگ ساختن شخصیت حقیقی ایشان به زور امام خمینی را متفاوت از سید روح الله موسوی (رحمة الله علیه) به وجود می آورد . شما همین هجمه عبله مشی امام را در کنار این زر و زیور بگذارید چه می بینید از امام خمینی ؟

حال آنکه برای حرم ائمه من و شما و آن آقای مهندس با عشق و علاقه خدمت می کنیم پس بارگاهی با شکوه به وجود می آوریم آیا برای حرم امام خمینی هم چنین بود ؟ آن اولی محکوم نمی شود چون همه ما با علاقه هزینه کردیم اما این دومی محکوم می شود چون معلوم نیست از کجا هزینه شده حتی باعث می شود دیگران نسبت به امام نسبت پیروان ایشان نظر بدی پیدا کنند افرادی نظر منفی دارند لزوما دشمن شما تلقی نمی شوند بلکه دشمن واقعی کسانی هستند که جریان سازی می کنند و در واقعیت دست می برند . علت مخالفت هم این است چرا خود واقعی امام را به من جوان نمی شناسند با حرفای مبهم و متناقض شخصیت ایشان به من معرفی می شود بعد برایش چنین حرم ساخته می شود ؟
دم خروس را باور کنیم یا قسم را ؟

مثلا دقت به همین مدافعین حرم کنید . به عنوان نمونه یکی از مدیران تالار زندگی شخصی اش را رها کرد تا به پاسداری از حریم خانواده حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برود امثال اینها عاشقانه می روند اینها با اختیار می روند و افتخار آفرین است این تحرک اما حالا شما فکر کنید با زور عده ای را وادر به این کار کنند قطعا مذموم می شود این کار . چیزی که ائمه ما بیشتر به آن ارزش می نهد اندیشه و تفکر است نه ظاهر اگر پیرو حضرت رسول (شیعه) ایشان نباشی اصلا اهمیت و ارزشی ندارد دفاع از حرم معصومین . این پیروی شامل اندیشه و تفکر است شامل راه دین است شامل شناخت است این همان تسلیم شدن با آگاهی است . مسلمانی است . اگر مسلمان شدی یک قطره اشکت هم به اندازه نابودی کل داعشیان و صهنوسیم ها و بدی ها ارزش دارد (البته اقتضای چنین مسلمانی سبب می شود شخص دست به عمل ببرد و فعال شود نه اینکه عزلت اختیار کند چون همان باورهاو اندیشه می شود دوپای او برای حرکت ؛ حرکت از هر نوعی از جنگ و نبرد با دشمن بیرونی تا جنگ نبرد با دشمن درونی -نفس-)

در ابتدا شاید این تضاد ها باعث سردگمی شود پس لازم است شما بدانید هر عملی یک خواستگاه(چرایی عمل) دارد و یک جایگاه(چگونگی عمل) خود این خواستگاه و جایگاه در بستر خیر و شر شکل می گیرند . شما اگر اینها را بدانید تضاد را درک میکنید و تفاوت قائل می شوذ

اگر به من جوان امام خمینی (رحمة الله علیه) را می شناساندن بعد با عشق خودم در این کار سهیم می شدم به هر نحوی ار کمک نقدی گرفته تا کارگری هیچ وقت شماتت نمی شد این عمل بلکه غرور آفرین هم بود . اما این شکل فعلی دارد جنبه ای متفاوت از امام خمینی (رحمة الله علیه) ابتدا به من ایرانی و بعد به سایر مردم جهان معرفی می کند یک نما است که پشتش خالی است چیزی جز پوچی نیست و به سادگی تخریب می شود اما هنگام تخریب این نما ماهیت حقیقی امام هم با آن تخریب می شود

پی نوشت

برای حرم ائمه مطهر (علیه السلام) به عنوان یک کشور شیعه و مسلمان بودجه دولتی در نظر گرفته می شود(همانطور که به مقدار کمتری برای حفظ و نگهداری حرم امام خمینی مقداری در نظر گرفته می شود ) اما این بودجه کفاف ساخت چنین حرم های باشکوه و کاملی را نمی دهد و وابستگی شدیدی به همیاری مردمی دارد البته در همان بوجه دولتی هم همیاری آحاد ملت هست که پذیرفته اند بودجه کشوری خرج اینچنین اموری شود در آن به طور غیر مستقیم سهیم می شویم و روش مستقیم که خود می دانید

اگه اون جریانی ک گفتید رو بذاریم کنار،
درباره بقیه صحبت هاتون
آیا واقعا ما میتونیم برای اونهایی ک دوسشون داریم هرچقدر ک میتونیم فضای مجلل درست کنیم ؟؟
اصلا نمیتونم بفهممش ... !
خب این همه انسان زنده ای ک عزیز دل ما هستند ... برای زنده ها نمیشه یاد بود ساخت ؟
اون تندیسی ک از آقای روحانی توی سمنان ساختن هم درست بوده پس ... مردمی با علاقه قلبیشون اون رو برای جناب رییس جمهور ساختن،

.... میشه بیشتر توضیح بدین ؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Hadiss313 ، میم.حسین.الف
۰:۱۷, ۲۶/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۰:۲۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #37

سلام
حرم مطهر امام خمینی (رحمة الله علیه) با تندیس آقای روحانی هم ار نوع شیوه بزرگداشت و هم از نوع شخصیت متفاوت است اما گذشته از آن...

شما برای چیزی که دوست دارید هزینه می کنید مادی یا معنوی بابت این شماتت نمی شوید و این یک امر بدیهی و حتی عقلانی است اما اینکه چه آن چیزی را دوست دارید نشان دهنده شخصیت ، راه و منش شماست اگر نیک باشد مورد تحسین است و اگر بد باشد مذموم
یکی بابت فلیم های مستجهن هزینه می کند یکی هزینه می کند برای دین و دانش . چیزی که مورد سرنش است گرایش انسان است و اگر چیزی غیر عقلانی باشد همان محبوب می تواند باشد نه رفتاری که نسبت به آن بروز پیدا می کند.

شما بفرمایید چرا نباید حرم امام (رحمة الله علیه) بارگاهی مجلل باشد بدون در نظر گرفتن همان جریانات و آسیب هایی که ذکر کردید ؟
با منش امام خمینی سازگاری نداشت ؟ آیا امام خمینی اورع بودند نسبت به معصومین سلام الله عیله ؟با سیره کدام معصومی چنین چیزی سازگاری دارد ؟ ائمه اطهار جایگاه ویژه دارند حتی ده ها خمینی کمتر از قطره ای دربرابر اقیانوس این بزرگواران هستند . حالا ما برای اینگه حب خودمان به ائمه را نشان دهیم برای اینکه ایشان را بزرگ کنیم باید سایرین را کوچک کنیم ؟( من فکر میکنم به هر چیزی ارزشی دارد و به اندازه ازرش هم باید لایق ابراز علاقه باشد) البته اینهم غلط است که انسان ها بزرگ حتی امام خمینی (رحمة الله علیه) را از ائمه بزرگتر کنیم(از هر نظر) اینهم دلیل بر محبت به ایشان نیست بلکه نوعی سو استفاده یا کج روی است .

نظر شخصی من اینست که برای امام خمینی در جایگاه خودشان اگر هزینه شود(به شرط همان که گفته شد) برای زیبایی مرقدشان و تکریم ایشان اصلا بد نیست . اگر بد است این بار شما بیشتر توضیح بدهید !

پی نوشت:
اینکه عرض شد اول فهم و درک شخصیت مهم است بعد ابراز علاقه یه این خاطر است که این فهم و درک گواهی از درونیات شما دارد و ذات حقیقی ارادت شما را نشان می دهد
حالا بر همین پایه باید دید تندیس دکتر و سازندگانش در چه حالی هستند
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مهدی2012 ، فاطمه خانم
۱۸:۲۳, ۲۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #38
آواتار
گم شدم Blush

صورت سوالم این بود ک چرا حرم امامها رو میشه مجلل درست کرد و هرچقدر ک بتونیم باید برای پرجلال و جبروت شدن اونها هزینه کرد

ب عبارت دیگه، آیا "تجملات" ک چیز خوبی نیست (زیبا بودن خوبه،"تجملات" در معنای عام کلمه، خوب نیست)، اگر حرم امام ها این "تجملات" رو داشته باشه خوب است؟ چرا ؟
اگه جواب این سوال توی نوشته تون بود، میشه بذاریدش دوباره ؟

درباره حرم امام خمینی، فکر کنم اولین نفری ک توی این تاپیک گفت حرم امام زیبا سازی شده، اما تجملاتی نشده، بنده بودم
پس درباره حرم امام خمینی هم نظریم
سوالم درباره حرم امامها (علیه السلام) بود ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۲۱:۲۳, ۲۶/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۲۱:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #39
آواتار
[تصویر: Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%...%DB%B8.png]

(۲۶/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۳)السا نوشته است:  گم شدم Blush

صورت سوالم این بود ک چرا حرم امامها رو میشه مجلل درست کرد و هرچقدر ک بتونیم باید برای پرجلال و جبروت شدن اونها هزینه کرد

ب عبارت دیگه، آیا "تجملات" ک چیز خوبی نیست (زیبا بودن خوبه،"تجملات" در معنای عام کلمه، خوب نیست)، اگر حرم امام ها این "تجملات" رو داشته باشه خوب است؟ چرا ؟
اگه جواب این سوال توی نوشته تون بود، میشه بذاریدش دوباره ؟

درباره حرم امام خمینی، فکر کنم اولین نفری ک توی این تاپیک گفت حرم امام زیبا سازی شده، اما تجملاتی نشده، بنده بودم
پس درباره حرم امام خمینی هم نظریم
سوالم درباره حرم امامها (علیه السلام) بود ...
عزیزجان
ما باید ببینیم خدا چی می گه یا مردم چی میگن ؟
در قرآن و حدیث تجمل و زیبا سازی خوب و لازم معرفی شده .
همون پست اولی که شما نوشتی بنده زیرش آیات و روایت درباره تجمل و زیباسازی رو آوردم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، میم.حسین.الف
۲۳:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۴ ۲۳:۵۰ توسط السا.)
شماره ارسال: #40
آواتار
خب شما گفتید ک تجمل، همون زیبا سازیه
پس در کل میتونیم نتیجه بگیریم ک تجملات چیز خوبیست

درسته ؟
O_O
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان