کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونمایی از لیست انتخاباتی بی بی سی در انتخابات ایران!
۱۳:۳۶, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
تاکتیک ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس
رونمایی از لیست انتخاباتی بی بی سی در انتخابات ایران!
این شبکه برای تاثیرگذاری ویژه در فتنه 88، برنامه‌های خود را به سرعت 24 ساعته کرد. شبکه خبری دولتی BBC که زیر نظر سرویس جهانی فعالیت می‌نماید و بودجه آن را وزارت خارجه انگلیس تأمین می‌نماید، از دو سال قبل با گزینش و اعزام خبرنگاران و افراد عادی تحت پوشش بنیاد «تراست» اقدام به اعزام این افراد در گروه‏های مختلف به ترکیه و دوبی نمود تا آموزش‌های تخصصی به آنان داده است.بی‌بی‌سی فارسی، 6 ماه قبل از انتخابات برای تمرکز ویژه بر روی ایران و انتخابات دهمین دوره ریاست‌جمهوری راه اندازی شد.

این شبکه برای تاثیرگذاری ویژه در فتنه 88، برنامه‌های خود را به سرعت 24 ساعته کرد. شبکه خبری دولتی BBC که زیر نظر سرویس جهانی فعالیت می‌نماید و بودجه آن را وزارت خارجه انگلیس تأمین می‌نماید، از دو سال قبل با گزینش و اعزام خبرنگاران و افراد عادی تحت پوشش بنیاد «تراست» اقدام به اعزام این افراد در گروه‏های مختلف به ترکیه و دوبی نمود تا آموزش‌های تخصصی به آنان داده و با این آموزش‌ها بتوانند به ‏اصطلاح «روزنامه‌‌نگار شهروندی» را گسترش داده و با گزینش افراد مستعد از بین این افراد، نیروهای مورد نیاز را برای سایر بخش‌های BBC به‏ کار گرفته در نهایت شبکه وسیعی از افراد مرتبط داخل کشور را هدایت و مورد استفاده قرار دهند.

بودجه بنیاد تراست که توسط وزارت خارجه انگلیس و برخی کشورهای اروپایی تأمین می‌گردد، بالغ بر 30 میلیون دلار می‌باشد.

9 دی 88 پایان غائله و فتنه ای بود که بی بی سی فارسی یکی از صحنه گردانان اصلی و محوری آن بود؛ نقش بنگاه خبرپراکنی ملکه انگلیس آنقدر پررنگ بود که در میتینگ ها و تجمعات غیر قانونی فتنه گران، دستورات بی بی سی فارسی مو به مو توسط عناصر فتنه گر اجرا می شد.
گاف تاکتیکی ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس/ بی بی سی: به جنتی، یزدی و مصباح رای ندهید!/ فتنه سال 88 تکرار می شود؟گاف تاکتیکی ارگان دستگاه اطلاعاتی انگلیس/ بی بی سی: به جنتی، یزدی و مصباح رای ندهید!/ فتنه سال 88 تکرار می شود؟

دستورات و جهت دهی هایی که از چند ماه قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه سال 88 شروع شده بود و همزمان با التهابات درونی کشور، با ذوق زدگی بی بی سی و البته تلاش مضاعف آنها برای شور تر کردن آش اعتراضات فتنه گران همراه بود.

بسیاری از صاحبنظران و تحلیل گران عرصه سیاست و رسانه یکی از دلایل اصلی شکل گیری شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی و صرف هزینه های هنگفت از سوی دولت انگلیس برای آن را، نقش آفرینی در فتنه 88 می دانند.

«ارائه ندادن خدمات تلویزیونی به مخاطبان فارسی زبان، دست ما را در جنگ افکار عمومی بسته است» این سخن "نایجل چپمن" مدیرعامل بی بی سی جهانی هنگام راه اندازی تلویزیون فارسی بی بی سی است؛ سخنی که تلویحا از روشن شدن توپخانه بنگاه خبرپراکنی روباه پیر استعمار در آستانه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران خبر می‌داد.

چهار نکته از انتخابات 88 در بی بی سی فارسی

*شبکه بی بی سی فارسی درست ۲۴ ساعت پیش از آغاز رای گیری برنامه‌های خود را شبانه روزی کرد.

*شبکه دولتی بی بی سی فارسی از ماه‌های قبل ازانتخابات 88، خود را آماده بحران‌سازی کرده بود و پیشاپیش در اخبار و تحلیل‌های به اصطلاح کارشناسان سیاسی مسائل ایران، بحث تقلب را تئوریزه و قاطعانه بر آن پای می‌فشرد.

*بی‌بی‌سی در چارچوب سناریوی خود، جمعه شب ۲۲ خرداد در قالب برنامه‌های زنده پروژه تقلب در انتخابات را با حضور فرخ نگهدار، رئیس گروهک فدائیان خلق و صادق صبا تحلیلگر سیاسی کلید زد.

*پوشش وسیع اخبار اغتشاشات در چند نقطه معدود تهران در این شبکه و انتشار بلادرنگ اخبار فتنه گران وبیانیه‌های آنان از جمله خطوطی بود که در حوادث بعد از انتخابات توسط این شبکه خبری دنبال می‌شد.

*تغییر مدیریت

در پی شکست‌‌‌های پی در پی بی‌بی‌سی فارسی در پیگیری پروژه براندازی نرم و ضربه اطلاعاتی هوشمندانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به بازوی رسانه‌ای MI6 و دستگیری مفتضحانه سرشبکه‌های آن در داخل کشور، مهره‌های مدیریتی این شبکه مجبور به تغییر شدند.

سه شنبه 22 دی صادق صبا پس از 7 سال از مدیریت بخش فارسی بی بی سی برکنار و رزیتا لطفی سردبیر خبر تلویزیونی این بخش جایگزین وی شد.

رزیتا لطفی فارغ‌التحصیل زبان انگلیسی از دانشگاه تهران است و در مدرسه مطالعات شرق‌شناسی و آفریقای دانشگاه لندن در رشته مطالعات خاورمیانه تحصیل کرده است. او در سال ١٩٩٦ به عنوان تهیه‌کننده به بخش فارسی پیوست و مسئولیت‌های مختلفی در بخش‌های خبری بی‌بی‌سی داشته است.

وی از سردبیرانی بود که در سال ۲۰۰۹ در راه اندازی شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی نقش داشت.

*حضور گسترده بی‌بی‌سی فارسی در شبکه‌های اجتماعی

لطفی مدیر جدید بخش بی بی سی فارسی در بخشی از صحبتهایش "با تأکید بر حضور گسترده بی‌بی‌سی فارسی در شبکه‌های اجتماعی، گفت که تلاش برای نوآوری در این زمینه ادامه خواهد یافت. او گفت که قصد دارد ارتباط مؤثرتری با مخاطبان برقرار کند."

*تغییر استودیو بی بی سی فارسی

صفحه شبکه بی بی سی فارسی در یکی از شبکه های اجتماعی با انتشار عکسی از تغییر استودیوی بی بی سی فارسی در آستانه انتخابات خبر داد.

در توضیحات این عکس نوشته شده: "از امروز پخش زنده بی‌بی‌سی فارسى از يك استودیوی جدید و موقت در مرکز لندن پخش خواهد شد در چند ماه آتی از اينجا با شما خواهيم بود."

*فراخوان بی‌بی‌سی فارسی برای جذب جاسوس

بی بی سی با ارائه فراخوانی در شبکه اجتماعی تلگرام از مخاطبانش خواسته است تا ضمن ارائه شماره تماسشان به بی بی سی، نام استانشان را نیز برای آنها در جهت شبکه سازی ارسال کنند.

در فراخوان کانال تلگرامی بخش فارسی بنگاه سخن پراکنی انگلیس که با هدف جمع‌آوری اطلاعات از داخل ایران صادر شده، از مخاطبان خواسته شده خبرهای انتخاباتی خود را همراه با شماره تماس و استان محل سکونت‌شان برای این شبکه ارسال کنند.

*ارائه لیست انتخاباتی

این روزها و درست چند روز قبل از برگزاری دو انتخابات مهم مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، عوامل این شبکه سلطنتی پس از شکست طرح های قبلش شان مبنی بر عدم مشارکت مردم در انتخابات یا آشوب خیابانی، سعی می کنند تا با ارائه لیست های انتخاباتی به نوعی در نتیجه انتخابات این دو مجلس تاثیرگذار باشند.

بی بی سی فارسی در آخرین اقدام خود رپورتاژ آگهی رسمی ای برای یک لیست انتخاباتی پخش کرد و همچنین از کمپین و فراخوانی برای تبلیغ این لیست سخن گفت که محتوای آن از سویی رای دادن به لیست بی بی سی و از سویی دیگر رای ندادن به برخی داوطلبان انقلابی انتخابات مجلس خبرگان است.

بی بی سی در این گزارش با استناد به تغییر بافت فضای سیاسی ایران و همچنین افزوده شدن واجدین شرایط رای دادن، سعی دارد اینگونه القا کند که آن دسته از داوطلبان مجلس خبرگان که سالهاست اعتماد مردم را برای نمایندگی در این مجلس حساس بر عهده دارند، در صورت ایجاد فراخوان های "نه به برخی داوطلبان" ممکن است آرای لازم را برای ورود به مجلس خبرگان کسب نکنند.

در بخشی از گزارش انتخاباتی بی بی سی آمده است : "اگر در انتخابات قبلی مجلس خبرگان، حدود ۵۰۰ هزار نفر دیگر به ۱۶ (کاندیداهای جریان انقلاب ) فارغ از ترتیب نوشتن اسامی آنها در برگه های رای رای می‌دادند، این افراد امکان ورود به مجلس خبرگان را نداشتند"

عکس خواسته دشمن عمل کنید

گفتنی است دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار پرشور مردم آذربایجان با ایشان، به نکته یاد شده اشاره حکیمانه‌ای داشتند؛ «دشمن الان بر روی مجلس خبرگان حساس است؛ رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران، مردم تهران دستورالعمل می‌دهد که به فلانی رأی بدهید، به فلانی رأی ندهید؛ معنایش چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان برای دخالت کردن در ایران تنگ شده است، اینکه تاکید داریم مردم، با بصیرت، با آگاهی، با دانایی‌ وارد بشوند به خاطر این است که بدانند دشمن چه می‌خواهد. وقتی شما دانستید دشمن چه می‌خواهد عکس آن عمل خواهید کرد.»

اعلام برائت کنید

حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی با اشاره به لیست انتخاباتی بی بی سی فارسی نوشت: " آیا این همخوانی تصادفی است و فقط در حد و اندازه یک اتفاق ساده و بدون هماهنگی قبلی و پشت پرده قابل ارزیابی است؟! اگر اینگونه نیست - که ان‌شاءالله نباشد! - کمترین انتظار آن است که ... برخی از مدعیان اصلاحات و اعتدال با صراحت و به گونه‌ای خالی از ابهام، علیه بلندگوهای وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس موضع گرفته و به وضوح نشان بدهند که با دشمنان تابلودار بیرونی مرزبندی مشخصی دارند و بسیار بدیهی است که اگر آشکارا علیه سرویس‌های اطلاعاتی یاد شده و بلندگوهای نشان‌دار آنها موضع‌ نگیرند باید به مردم حق بدهند که در این ماجرا «کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه» ببینند! این توصیه از سر دلسوزی و خیرخواهی برای خود آقایان مورد اشاره است، چرا که اقدام یاد شده از سوی رسانه‌های دولتی آمریکا و انگلیس مصداق اقدام احمقانه دشمنان است که به قول امام سجاد علیه‌السلام، جای شکر دارد و مانند همیشه، نتیجه معکوس به دنبال خواهد داشت، زیرا کدام یک از مردم این مرز و بوم - غیر از گروهی اندک و فریب خورده و یا خودفروخته- را می‌توان یافت که خشم و غضب دشمنان قسم خورده اسلام و ایران و انقلاب نسبت به این یا آن شخصیت درون نظام را نشانه صحت و درستی بینش و منش آنان نداند؟ و یا حمایت همان دشمنان بیرونی از فلان و بهمان شخص را، دلیل محکم و قابل استنادی برای نامطلوب بودن و ضرورت طرد آنها تلقی نکند؟ از امام صادق علیه‌السلام نقل‌است که می‌فرمایند؛ «از میان دونفر، آن را که مطلوب دشمنان ماست کنار بگذارید و آن را که مورد خشم و غضب دشمنان ماست ترجیح بدهید».

ممکن است آقایان ادعا کنند که توصیه دشمنان بیرونی به خودشان مربوط است و از این روی، نیازی به اعلام برائت از آنان نمی‌بینیم! که باید گفت؛ شما در چرخه انتخابات که بخشی از نظام است وارد شده‌اید و از این زاویه وامدار مردم و نظام هستید و به عنوان یک وظیفه، ملزم به اعلام برائت می‌باشید، ضمن آن که طی چند سال گذشته، هرگاه یک سایت بی‌نام و نشان و یا شخصی در یکی از نقاط دورافتاده کشور علیه شما آقایان موضعی گرفته و حرفی زده است، بدون فوت وقت و با شدت و حدّت در مقام پاسخگویی برآمده‌اید."

بی بی سی هر چه هست یك رسانه نیست

همچنین مهدی محمدی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به لیست انتخاباتی بی بی سی نوشت: "مدتها عقیده داشته ام و به سبب برخی وظایف این مسئله را از نزدیك لمس كرده ام كه بی بی سی هر چه هست یك رسانه نیست. رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی دیروز از اراده انگلیسی برای مداخله در انتخابات ایران سخن گفتند. بی بی سی اصلی ترین ابزار این مداخله است. تلویزیون بی بی سی سال هاست در اصل نقش ترمینال تجمیع ضدانقلاب را بازی كرده و مسئولیت ایجاد پروژه اپوزیسیون واحد برانداز علیه نظام اسلامی را بر عهده گرفته است.

جلسه ضد ایرانی در سرویس اطلاعات خارجی انگلیس وجود ندارد كه نماینده بی بی سی در آن حاضر نباشد. تنها مشكل بی بی سی در طول همه این سالها نداشتن ارتباط با محیط داخلی ایران بود كه ظاهرا به لطف دولت اعتدال آن هم تا حدود زیادی حل شده است.

برخی خبرها می گوید سفیر دولت در لندن شخصا سری هم به ساختمان بی بی سی زده است. اگر امروز بی بی سی جسارت مداخله در انتخابات را به خود می دهد، حاصل آن است كه پیش تر برخی دیوارها فرو ریخته است."
منبع: خبرگزاری میزان

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مهدی2012 ، قلب ، ghoran ، بیداری اندیشه ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، السا ، MohammadSadra ، عدالت ، Hadiss313 ، مرتضی اقبالی ، fafa* ، حسن.س. ، رکن الهدی ، sagheb ، علائم ظهور

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۱۷, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
ولی بنده همچنان روی حرف خودم هستم، این کار اشتباه بزرگی است. از همین الان خودتون را آماده کنید برای توجیه. زمانی که لیست بی بی سی رای آورد که احتمالش هم هست و آنگاه گفتند که نتیجه میگیریم. مردم از نظام خسته شدند و چشم به بی بی سی و انگلیس و امریکا دارند، باید توجیه کنید...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، قلب ، مجتبی110
۱۱:۵۰, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #42
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۱:۵۳)Ali#59 نوشته است:  گفتم که حرف اشتباهیه،حالا هر کی گفته باشه.
هر چند نمیدونم چقدر این حدیث سندیت داره.
به جای این ملاک های خنده دار،از عقلتون استفاده کنید ببینید که کدوم حاکم مملکت رو بهتر اداره میکنه.
اگه به خشم دشمن فرضی شما باشه پس احمدی نژاد باید رهبر مملکت میشد Smile
البته احمدی نژاد استثنا بود،مار و کبوتر و شیر و عقاب و خرس و پلنگ و کرم! و کلا جمیع حیوانات از دستش شاکی بودن.
سلام
اون حدیث کاملاً منطبق با منطق و عقل است شما اینقدر متعصب هستید که به کل چشماتون روی حقایق بسته شده

در دنیا همیشه يه عده در کشورها با دشمن بودن و با اونها همکاری می کردن
خب معلومه چنین کسانی که با دشمن همکاری دارن و بر حق هم نيستن
اینکه ديگه آیه حدیث نمی خواد ولی ما هر چی هم بياريم شما رد می کنی!!

معلوم نیست تا پای ایمانت هم می خواي مسامحه کنی!!
۱۵:۳۰, ۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۳۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۷:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است:  این خیلی های عزیز کیا هستن اونوقتSmile خواهشا توی گفتگوها خودمون وقتی می دونیم یه حرفی اساسا چرند هست اصلا مطرح نکنیم چون یه جورایی به مخاطب توهین میشه. حالا این قابل بحث هست که چقدر اهمیت بدیم به تایید یا تحریم رسانه دشمن ولی دیگه دلیل نمیشه هر حرفی سر زبون اومد... منافع آمریکا ... آخه... من الان باید چند کتابی رو که خوندم اینجا بنویسم یعنی شما خودت نمی دونی.
از نظر شما چرنده اخوی،از نظر من هم اکثر تایپیک های این تالار چرنده.
این که میگم رنگی نگاه کن همین رو میگم دیگه!
شما جهان رو حق و باطل کردی،خودت رو حق میدونی هر کی هم باهات مخالف بود باطل،خب طبیعیه که برای جنابعالی اصلا غیر ممکنه که تصور کنی یک سری افراد هم هستن ، وقتی شما میگی میرحسین موسوی سال 88 به منافع آمریکا کمک کرد این حرف شما رو چرند میدونن.
همونطور که شما اون حرف من رو چرند میدونی.

مشکل ایدئولوژی دینی شماست که همه عقل و منطقتون رو فاسد کرده،عین خدای تخیلی خودتون با جهان رفتار میکنید!

(۵/اسفند/۹۴ ۷:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است:  تا زمانیکه ظلم و جنایت و وحشی گری توی دنیا وجود داره و مسببش آمریکا و هم پیمانانش هستن که باعث شده اندیشمندان آمریکایی از آمریکایی بودنشون شرمنده باشن، دنیا سیاه و سفیده. البته به موقع دنیا رو رنگی می بینیم اما وقتی به بحث اشرار دنیا می رسیم دور از عقل سلیم می بینیم که اونها رو هم بخوایم به جای سیاه دیدن رنگی ببینیم...
مسبب ظلم و جنایت و وحشی گری توی دنیا آمریکاست؟ Undecided
یه بنده خدایی میگفت آمریکا دو هزار سال است که ما را استعمار کرده است،حالا شده قصه شما!
به نظر من دولت آمریکا با این قدرت نظامی و سیاسی و اقتصادی که داره خیلی خیلی انسانی با جهان برخورد کرده.
اگه رژیم مورد علاقه شما چنین قدرتی در جهان داشت که ما باید از انسان بودنمون شرمنده می شدیم اصلا!!

البته از شما که قبلا سابقه حمایت از کشتار یهودیان بنی قریظه در تاریخ رو دارید،بعید نیست که خاوران رو هم نماد تمدن اسلامی بدونید.
یا لابد به غیر از ابوغریب،اوین و کهریزک رو هم آمریکایی ها اداره میکنن که چنین جنایاتی توش اتفاق میفته؟!!

(۵/اسفند/۹۴ ۷:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است:  اتفاقا مشکل شما همین فاکتور گرفتن ها هست. می خواستم بگم همه گرفتاری از نشناختن دشمن هست. شما اگر با وجود مفهوم دشمن کلا موافق نیستی که با عرض معذرت ... مسئله وجود دشمن کاملا عقلی هست و تاریخ همه کشورها این مسئله رو چشیدن. شوربختانه ما بیشتر. اما اگر دشمن بودن رو قبول داری بحث سر اینه که آیا انگلیس و آمریکا دشمن هستن یا نه. ایکاش کتاب تاریخ مستطاب آمریکا رو می خوندی. حاضرم هزینه اش رو هم پرداخت کنم. این فقط ما نیستیم که آمریکا رو دشمن می دونیم بلکه ذات پلید این قلدر مستکبر جوری بوده که از ابتدای پیدایش و شکل گیریش اینقدر نسل کشی کرده و کشورها رو نابود کرده که لقب بزرگترین جانی تاریخ بشر رو دیگه باید از مغولها گرفت و به آمریکا داد. نه فقط بحث سر سرخ پوستان و سیاه پوستان که بحث سر کشورهای بسیار دیگه ای هست که هر کدوم به طریقی اقتصادشون نابود و به چپاول رفته و مردمش کشته. حتی خود ملت آمریکا هم بدبختی های بسیاری از 200 سال قبل از دولتشون کشیدن و می کشن. ایران هم با بی عرضگی های شاه ملعون داشت یه اتیوپی از ایران غنی می ساخت به قیمت 4 تا زن رنگارنگ خدا به دادمون رسید به لطف امام خمینی. ملت نخواستن دشمنی ها شد اینی که الان هست. پس دیگه شما فاکتور نگیر و به جاش یه کم آمریکا رو مطالعه کن.

* راستی کتابهایی که بنده مطالعه میکنم سندهاش کتب آمریکایی هست. گفتم بگم چون شما بالاخره سریع انگ تی وی جمهوری اسلامی و کتاب جمهوری اسلامی و ... می زنین بلکه ...
بحث رو عوض نکن،من هر جا گفتم دشمن همین دشمن تخیلی شما منظورم بود = غرب،اروپا و آمریکا.
حالا این که من اینا رو دشمن میدونم یا نه چه ربطی به بحث داره؟!
صحبت سر این بود که تعریف کردن یا نکردن این دشمن شما از افراد دلیل هیچی نمیشه،فقط به درد این بازی های رسانه ای دم انتخاباتی میخوره!

(۵/اسفند/۹۴ ۱۱:۵۰)قلب نوشته است:  سلام
اون حدیث کاملاً منطبق با منطق و عقل است شما اینقدر متعصب هستید که به کل چشماتون روی حقایق بسته شده

در دنیا همیشه يه عده در کشورها با دشمن بودن و با اونها همکاری می کردن
خب معلومه چنین کسانی که با دشمن همکاری دارن و بر حق هم نيستن
اینکه ديگه آیه حدیث نمی خواد ولی ما هر چی هم بياريم شما رد می کنی!!

معلوم نیست تا پای ایمانت هم می خواي مسامحه کنی!!

یعنی همین مونده بود شما به من بگی متعصب! Big Grin
very nice
۱۵:۴۸, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #44

(۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۳۰)Ali#59 نوشته است:  به نظر من دولت آمریکا با این قدرت نظامی و سیاسی و اقتصادی که داره خیلی خیلی انسانی با جهان برخورد کرده.
(۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۳۰)Ali#59 نوشته است:  یعنی همین مونده بود شما به من بگی متعصب!
نیازی به پاسخ نیست. اما خوبه برای خواندگان بولد بشه.
تو خود بخوان حدیث مفصل ازاین مجمل
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، بیداری اندیشه ، قلب
۱۵:۵۷, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #45
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۴۸)مجتبی110 نوشته است:  نیازی به پاسخ نیست. اما خوبه برای خواندگان بولد بشه.
تو خود بخوان حدیث مفصل ازاین مجمل
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
اونجوری که شما گفتی ایراد وزنی داره.
جمله ی منم نصف کردی در ضمن : l
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence
۱۶:۳۰, ۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۴۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #46
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۳۰)Ali#59 نوشته است:  از نظر شما چرنده اخوی،از نظر من هم اکثر تایپیک های این تالار چرنده.
این که میگم رنگی نگاه کن همین رو میگم دیگه!
شما جهان رو حق و باطل کردی،خودت رو حق میدونی هر کی هم باهات مخالف بود باطل،خب طبیعیه که برای جنابعالی اصلا غیر ممکنه که تصور کنی یک سری افراد هم هستن ، وقتی شما میگی میرحسین موسوی سال 88 به منافع آمریکا کمک کرد این حرف شما رو چرند میدونن.
همونطور که شما اون حرف من رو چرند میدونی.

مشکل ایدئولوژی دینی شماست که همه عقل و منطقتون رو فاسد کرده،عین خدای تخیلی خودتون با جهان رفتار میکنید!

مسبب ظلم و جنایت و وحشی گری توی دنیا آمریکاست؟ Undecided
یه بنده خدایی میگفت آمریکا دو هزار سال است که ما را استعمار کرده است،حالا شده قصه شما!
به نظر من دولت آمریکا با این قدرت نظامی و سیاسی و اقتصادی که داره خیلی خیلی انسانی با جهان برخورد کرده.
اگه رژیم مورد علاقه شما چنین قدرتی در جهان داشت که ما باید از انسان بودنمون شرمنده می شدیم اصلا!!

البته از شما که قبلا سابقه حمایت از کشتار یهودیان بنی قریظه در تاریخ رو دارید،بعید نیست که خاوران رو هم نماد تمدن اسلامی بدونید.
یا لابد به غیر از ابوغریب،اوین و کهریزک رو هم آمریکایی ها اداره میکنن که چنین جنایاتی توش اتفاق میفته؟!!

بحث رو عوض نکن،من هر جا گفتم دشمن همین دشمن تخیلی شما منظورم بود = غرب،اروپا و آمریکا.
حالا این که من اینا رو دشمن میدونم یا نه چه ربطی به بحث داره؟!
صحبت سر این بود که تعریف کردن یا نکردن این دشمن شما از افراد دلیل هیچی نمیشه،فقط به درد این بازی های رسانه ای دم انتخاباتی میخوره!

یعنی همین مونده بود شما به من بگی متعصب! Big Grin
very nice

به نام خدا

من فقط از یک مساله تعجب میکنم که :

در تالار بیداری اندیشه که سایتی کاملا مذهبی هست ، کاربری که خداوند واحد را تخیلی میداند و شیطان بزرگ را تطهیر میکند !!!!!!!!!!! چگونه نزدیک به 4000 اعتبار دارد ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان میتوانند کمک کنند که علت چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

اما فقط یک سوال از شما که چنین شیطان بزرگ را تطهیر میکنید :

بمبهای هسته ای هیروشیما و ناکازاکی توسط چه کشوری بر سر شهروندان عادی کشور دیگر که هیچ نقشی هم در جنگ نداشتند ریخته شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا در تاریخ بشریت سابقه دارد که خونخوارترین قوم تاریخ هم در چند ثانیه چیزی نزدیک به پانصد هزار نفر انسان بی گناه و غیرنظامی را بسوزانند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و تا چند نسل بعد،‌ ناقص الخلقه کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به ویتنام کی حمله کرد و بمب ناپالم بر سر مردم آنجا ریخت ؟؟؟؟؟؟؟

کشورهای خاورمیانه را کی بهم ریخته آنهم بخاطر نفت ؟؟؟؟؟؟؟

کی از آنسر دنیا آمده در خلیج فارس، ناو هواپیمابر مستقر کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی به هواپیمای مسافربری کشور دیگر حمله موشکی کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی به صدام، اطلاعات نظامی ایران را توسط آواکسهای جاسوسی در زمان عملیات کربلای 5 مخابره کرد تا نزدیک به 65000 نفر رزمنده و بسیجی شهید شوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی از فتنه 88 حمایت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی در اوج انقلاب به خاک جمهوری اسلامی، حمله نظامی مستقیم در طبس کرد و البته به عذاب الهی و تیر غیب گرفتار شده و سرخورده و شکست خورده بازگشت ؟؟؟؟؟؟؟

کی داعش و القاعده را برای تخریب چهره اسلام و به جان هم انداختن شیعه و سنی با شدت بیشتر بوجود آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟

کی ...........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بقیش را خودتون بهتر میدونید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence ، قلب
۱۶:۳۸, ۵/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۵۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۱۵:۳۰)Ali#59 نوشته است:  مسبب ظلم و جنایت و وحشی گری توی دنیا آمریکاست؟ Undecided

very nice
سلام علی
درباره اینکه میگی حق از دیدگاه هرکس تعریف میشه کاملا باهات موافقم ولی درباره ایالات خیلی متحده ی کمی تند نرفتی؟
یعنی جنایتی وجود داره که اینا برای قدرت انجام نداده باشن؟؟؟باور کن اگه وجود داره به قیمت خوب ازت میخرن..
خب اساس هر حکومت و ابر قدرتی همینه...
البته منظور از امریکا همون یک درصد یهودیه که دارن این کشور اداره می کنن نه مردمش.

(۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۰)عدالت نوشته است:  به نام خدا

من فقط از یک مساله تعجب میکنم که :

در تالار بیداری اندیشه که سایتی کاملا مذهبی هست ، کاربری که خداوند واحد را تخیلی میداند و شیطان بزرگ را تطهیر میکند !!!!!!!!!!! چگونه نزدیک به 4000 اعتبار دارد ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان میتوانند کمک کنند که علت چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آقای عدالت حرفتون درسته ولی اگه نظر مخالف هم بشنویم عیبی داره؟؟
بحث کردن که عیبی نداره قضاوت رو هم بزاریم به عهده خواننده...
منبر که نیست برادر من...هرکس هر نظری داره باید بگه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، sagheb
۱۶:۴۴, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #48
آواتار
(۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۸)Silence نوشته است:  سلام علی
درباره اینکه میگی حق از دیدگاه هرکس تعریف میشه کاملا باهات موافقم ولی درباره ایالات خیلی متحده ی کمی تند نرفتی؟
یعنی جنایتی وجود داره که اینا برای قدرت انجام نداده باشن؟؟؟باور کن اگه وجود داره به قیمت خوب ازت میخرن..
خب اساس هر حکومت و ابر قدرتی همینه...
البته منظور از اریکا همون یک درصد یهودیه که دارن این کشور اداره می کنن نه مردمش.

سلام آقای عدالت حرفتون درسته ولی اگه نظر مخالف هم بشنویم عیبی داره؟؟
بحث کردن که عیبی نداره قضاوت رو هم بزاریم به عهده خواننده...
منبر که نیست برادر من...هرکس هر نظری داره باید بگه...

به نام خدا

بنده کاملا موافق هستم که نظر مخالف را بشنویم ولی مخالفی که منطق هم حالیش باشه نه اینکه هر چه در ذهنش میاید بلافاصله بر دهان جاری کند، آنهم بدون کوچکترین منطق و استدلالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
۱۶:۴۸, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #49
آواتار
برای کسی که متوجه منظورم نشده :
دولت آمریکا فرشته نیست،شیطان بزرگ هم نیست!
بله،جنایات جورواجوری در دوره های مختلف انجام داده،مثل تمام حکومت های دنیا.جنایت برادر سیاسته!
ولی حرف من اینه : اگه جمهوری اسلامی به سلاح های مختلفی که آمریکا الان در اختیار داره دسترسی داشت،احتمالا اتفاقات ناخوشایندتری از آنچه که فعلا در جهان هست رو شاهدش بودیم! (البته اگر زنده بودیم که شاهدش باشیم)
۱۶:۵۱, ۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام.

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  طبق فرمول ساده انگارانه شما، مجاهدین خلق شجاعترین انسانها هستند چون به کشور خودشان حمله کردند !!!!!!!!!!!!!!!
شما طرفدارای موسوی رو با مجاهدین یکی میدونید؟؟؟
اصلا من کجا از شجاعت حرف زدم؟؟
شما گفتی هر چی مرفه بی درده اومده بوده اعتراض میکرده منم گفتم کسی که مرفه باشه میره با پولاش خوش گذرونی نمیاد خطر کنه.
این حرف منطقیه.اصلا بحث طرفداری از این و اون نیست.
ضمن اینکه مجاهدین اون سر دنیا نشستن حرف مفت میزنن...و حقی توی امور داخلی کشور ندارن.
ولی مردمی که دارن توی این کشور زندگی میکنن و زندگی شون متاثر از تصمیمات مسئولان هست حق دارن اعتراض یا انتقاد کنن.

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  کاربر محترم، این افرادی که شعار دموکراسی و پز روشنفکری و آزادی میدادند به زشت‌ترین حالت و به جاهلانه ترین و بدوی ترین صورت ممکن اقدام به اعتراض و تخریب اموال عمومی کردند.
شما فیلمهای اولین راهپیمایی ها رو ببینید.
هیچ درگیری و جنجالی نبود و معترضین هم مثه آدم بدون آسیب زدن به اموال عمومی داشتن راهپیمایی میکردن.
ولی درگیری ها از وقتی شروع شد که خواستن به زور مردم رو از تو خیابون جمع کنن.
وقتی درگیری هم پیش میاد متاسفانه اون اتفاقات مثه آسیب زدن به اموال عمومی و آسیب های جانی و مالی هم رخ میده......(گفتم متاسفانه هاااا.....نگفتم طبیعیه)

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  اونوقت شما میایی به افرادی که بر ضد نظام جمهوری اسلامی بدون دلیل و صرفا جهت یک ادعا شورش کرده اند میگویی شجاع هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصلا از واژه ی شجاع هیچ جا استفاده نکردم آقای عدالت.

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  اونوقت اینها اگر شجاع هستند چرا اگر جنگ بشود یک نفرشون نمیره جلوی دشمن بایستد
حالا جایی تو کشور جنگ شده که ببینیم میرن یا نمیرن ؟؟؟

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:   همانطور که یکسری غربزده سوری که اعتقاد درست و حسابی هم ندارند، آواره کشورهای اروپایی هستند و از حیوانات هم با آنها بدتر برخورد میکنند به جای اینکه اسلحه بردارند جلوی داعش بایستند
[/b]
چون غربزده بودن باید از کشورشون آواره میشدن یا کشته میشدن؟؟؟
چون غربزده هستن از کشورشون فرار کردن یا چون مخالف بشار اسد هستن/؟؟
ضمن اینکه داعش بعد از اینکه بشار اسد اونطوری مردمش رو سرکوب کرد قدرت گرفت....... متاسفانه.

[b]
(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:   پنج سال پیش بر ضد بشار اسد شورش کردند ولی الان که کشورشان را به این روز انداخته اند، به جای مبارزه با داعش، در حال فرار هستند،[/b]

لابد یه مشکلی داشتن که شورش کردن.....
خوشی که نزده بوده زیر دلشون.!!!
کشورشون رو آقای اسد با روحیه تمامیت خواهی و زورگوییش به این روز انداخت.
شما اصلا میدونی دلیل اعتراض مردم سوریه چی بوده ؟؟؟
حق داشتن یا نداشتن؟؟
چطور به این راحتی قضاوت میکنید/؟؟؟

[b][b]
(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  [/b][/b]چند نفر از این فتنه گران که ریختند در خیابان شورش کردند، مدافع حرم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب مگه همه باید مدافع حرم بشن تا شما آدم خوب بدونیشون؟؟؟
یکی میره مدافع حرم میشه یکی میره پزشک میشه یکی میره تو گروه جهادی به روستاها خدمت میکنه.
دید هر کس برای خدمت به کشورش متفاوته....

[b][b][b]
(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۷)عدالت نوشته است:  [/b][/b][/b]چند نفر از این فتنه گران که فتنه 88 را آفریدند، خانواده شهید یا جانباز بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا خانواده شهدا نباشن شهروند این کشور که هستن؟؟

(۴/اسفند/۹۴ ۱۵:۲۷)قلب نوشته است:  ما مثل شما معتقد نیستیم ما با همین آیات و احاديث و تحقیق و صحبت ها و سبک زندگی افراد تشخیص می دیم حق و باطل را

خب مثلا نزدیک انتخابات که میشه اکثر کاندیدها میان رفتار و سبک زندگیشون رو اون طوری که دین گفته درست میکنن که مطابق نظر مردم باشه و مقبول باشن.
آیا شما بازم انتخابشون میکنید؟؟؟
آیا فقط از روی ظاهرشون نتیجه میگیرید کدوم حق هستن و کدوم باطل.؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]