|
«فرج الله سلحشور» دار فانی را وداع گفت
|
|
۹:۲۸, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
«فرج الله سلحشور» کارگردان متعهد و انقلابی کشورمان که مدتی به دلیل ابتلا به بیماری سرطان ریه در بیمارستان بستری بود، لحظاتی پیش دار فانی را وداع گفته و به لقاءالله پیوست.
فرج الله سلحشور بسیار مصمم برای ساخت سریال حضرت موسی (علیه السلام) بود، سلحشور که تاکنون کارنامه در خشانی در تولید سریال های تاریخی مذهبی دارد قصد داشت با ساخت این مجموعه جواب دندان شکنی به حکومت جعلی اسرائیل بدهد. ![]() سلحشور کارگردانی مجموعههای تلویزیونی تاریخی-مذهبی چون ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر را برای صدا و سیما در کارنامه دارد. --- فرج الله سلحشور که به سرطان ریه مبتلا بود در روز هشت ۸ اسفند ۱۳۹۴ درگذشت. ![]() خیلی براش دعا کردم ، خدا رحمتش کنه |
|||
|
|
۹:۵۲, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
روح این عزیز شاد ،و امیدوارم که مورد رحمت و مغفرت خداوند بزرگ قرار بگیرد.
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۴ ۱۰:۱۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خداوند بیامرزدش، انسان شریف و ارزشی بود و دغدغه مذهب داشت و برخی حقایق را به زبان میاورد. فاتحه ای برایش بخوانیم. |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدا رحمتشون کنه
همچنین ![]() ![]() لعنت بر مامون های زمان |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۴ ۱۱:۰۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خدا رحمتش کنه
واقعا نارحت شدم..مردان انجلس ایشون خیلی دوست داشتم
|
|||
|
|
۱۱:۴۷, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
ايشون مرد بزرگی بودن خدا رحمتشون کنه و با همان انبیا که دربارشون سریال ساختن محشور بشن واقعآ مرد بزرگی بودن |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پیام تسلیت امام در پی درگذشت فرجالله سلحشور
بسماللهالرّحمنالرّحیم درگذشت هنرمند برجسته و متعهد مرحوم آقای فرجالله سلحشور را به خاندان گرامی و همهی بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم. آثار پرآوازه و ماندگار این هنرمند باایمان که مرزهای کشور را درنوردیده و مایهی آبرو و اعتبار هنر سینمای ایران در چشم ملتهای دیگر گشت، بیگمان در شمار حسنات بازمانده از وی و موجب اجر الهی و نام نیک مردمی ایشان خواهد بود انشاءالله. از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجه برای آن فقید سعید و صبر و اجر برای بازماندگان مسألت میکنم. سیدعلی خامنهای ۸ بهمن ۱۳۹۴ |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۸/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خدا رحمتش کنه
از این جور آدما توی سینما یاران خیلی کم هستن واقعا حیف شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وزیر بهداشت چرا به عیادت سلحشور نرفت؟ | حبیب ابن حبیب | 0 | 801 |
۱۸/فروردین/۹۵ ۱۸:۱۲ آخرین ارسال: حبیب ابن حبیب |
|
| عکس/ وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزند شهیدش | مهدی2012 | 4 | 2,504 |
۲۲/مهر/۹۴ ۹:۳۵ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|

![[تصویر: 1497792_493.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1394/12/8/1497792_493.jpg)

![[تصویر: 49.jpg]](http://www.bskafi.com/fa/images/phocagallery/la-8/49.jpg)
![[تصویر: 35595_654.jpg]](http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1388/6/5/35595_654.jpg)