|
فتنه بدتر از دجال در جامعه شيعي توسط چه كساني برپا مي شود؟!
|
|
۱۲:۲۵, ۱۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
جابر گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: فرَج شما چه هنگام خواهد بود؟ فرمود:بسم الله الرحمن الرحيم إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا ﴿۱۴۵- نساء﴾ همانا منافقان در پايينترين طبقات جهنم جاى دارند و هرگز براى آنان ياورى نخواهى يافت (145)
در آخرالزمان بزرگترين فتنه قبل از ظهور رخ خواهد داد و در طي آن آخرين مرحله غربالگري شيعيان به گفته امام باقرعليه السلام رخ خواهد داد: هیهات، هیهات لا یکون فرجنا حتی تغربلوا ثم تغربلوا ثم تغربلوا حتّی یذهب الکدر و یبقی الصّفو. دور است و دور است؛ فرج ما پیش نخواهد آمد تا این که غربال شوید، باز غربال شوید و باز هم غربال شوید تا این که ناخالصی برود و صافی باقی بماند. بحارالانوار، ج 52، ص 113
اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه ميفرمايند؟ : إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال. فقلتُ: بماذا؟ قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود." نشانه اين فتنه انگيزي عظيم كه توسط منافقاني كه مدعي دوستي اهل بيت هستند به پا مي شود چيست؟ بله طبق كلام نوراني امام رضا عليه السلام علت اصلي عبارت است از: دوستي با دشمنان اهل بيت! و البته متعاقباً دشمني با دوستان اهل بيت. بسيار جالب است! چه چيز؟ قرآن كريم آيات متعددي در خصوص ويژگيهاي منافقان را بيان كرده است! به عنوان نمونه: در عين فساد انگيزي ادعاي اصلاحات داردند، مؤمنان را تمسخر ميكنند، بسيار راحت قسم دروغ ميخورند و خلفه وعده ميكنند و .... اما يك ويژگي در منافقان است كه قرآن كريم بيش ار ساير ويژگيهاي در قرآن آن را تكرار كرده و مورد تأكيد قرار داده است. آن كدام ويژگي است؟ بله ميل شديد منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كافران و دشمنان دين خدا! و اين همان صفتي است كه بر طبق كلام امام رضا عامل ايجاد بزرگترين فتنه در جامعه شيعي پيش از ظهور است! تنها به ذكر سه آيه در اين خصوص اكتفا ميكنم: آيه نخست: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵۱ - مائده﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمىنمايد (۵۱ - مائده) آيه دوم: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاء تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءكُم مِّنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِن كُنتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاء مَرْضَاتِي تُسِرُّونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِيلِ ﴿۱- ممتحنه﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مىكنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آوردهايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمدهايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مىكنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) آيه سوم: تَرَى كَثِيرًا مِّنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنفُسُهُمْ أَن سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَفِي الْعَذَابِ هُمْ خَالِدُونَ ﴿۸۰- مائده﴾ بسيارى از آنان را مىبينى كه با كسانى كه كفر ورزيدهاند دوستى مىكنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مىمانند (۸۰ - مائده) منافقان كار رفاقت با دشمنان خدا و كفار را تا آنجا پيش ميبرند كه خدا از ايشان به عنوان برادران كافران و دشمنان دين خدا ياد ميكند: أَلَمْ تَر إِلَى الَّذِينَ نَافَقُوا يَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ ... ﴿۱۱- حشر﴾ مگر كسانى را كه به نفاق برخاستند نديدى كه به برادران اهل كتاب خود كه از در كفر درآمده بودند مىگفتند ... (۱۱) اما يك معادله ساده: هر گاه در قرآن سخن از مؤمن به ميان ميآيد اول مصداقش اميرالمؤمنين علي عليه السلام است و ائمه اطهار عليهم السلام! و در حال حاضر برترين مؤمن در عالم كسي نيست مگر حضرت حجت عج الله تعالي فرجه الشريف روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداه! حال بايد ديد بر طبق آيات قرآن بزرگترين دشمنان مؤمنان كه در حال حاضر مصداق اول و اتم و اكملش حضر امام زمان عليه السلام است چه كساني هستند: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ... (82 - مائده) مسلما يهوديان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ... (82) بزرگترين حامي و خادم يهوديان صهيونيسم در عالم چه كسي است؟ جوابيش بديهي است: دولت ايالات متحده آمريكا در پايان هم دو روايت از امام رضا عليه السلام و امام صادق عليه السلام تقديم ميكنم (مطالب قابليت شرح بيشتري دارد اما به قدر كافي گويا است) امام رضا عليه السلام: کسي که دشمنان خدا را دوست بدارد، در حقيقت دشمن دوستان خداست و کسي که با دوستان خدا دشمني کند، حتما دشمن خداي بزرگ است، و بر خدا حق و واجب است که او را در آتش جهنم وارد کند. مسند ج1 ص235
ابومحمد صفوان بن مهران اسدی کاهلی" مشهور به "صفوان جَمّال(شتردار)"، از فقها و محدثان برجسته شیعه و معاصر با امام ششم و امام هفتم و از اصحاب مورد وثوق این دو امام بود. صفوان، شترهای زیادی داشت که از کرایه دادن آنها، معیشت و زندگی خود را می گذراند و از همین جهت به او "جمّال" میگفتند. روزی خدمت امام موسی علیه السلام رسید؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکوست جز یک چیز! پرسید: "فدایت شوم! آن چیست؟" امام فرمودند: "اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون، خلیفه وقت عباسی) کرایه میدهی." صفوان گفت: "من از روی حرص و شکم سیری و لهو، چنین کاری نمی کنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او کرایه دادهام. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم." امام فرمودند: "آیا از او کرایه طلب داری؟" گفت: "آری!" امام فرمود: "آیا دوست داری او زنده بماند تا کرایه ات به تو برسد؟" صفوان گفت: "آری!" حضرت فرمودند: "کسی که دوست داشته باشد بقای آنها را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود." رجال كشى، 2/740.
|
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۴/مهر/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول: تنها به ذكر سه آيه در اين خصوص اكتفا ميكنم:اين آيه نيز در كنار چند آيه اي كه در بالا ذكر شد از كمنظيرترين آياتي است كه شايد بتوان گفت يكي از بهترين ملاكها را براي تشخيص منافق در جامعه ارائه ميدهد! سوره مبارکه المائدة آیه ۵۲ فَتَرَى الَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ يُسارِعونَ فيهِم يَقولونَ نَخشىٰ أَن تُصيبَنا دائِرَةٌ ۚ پس کسانی را که در دلهایشان بیماری است، میبینی که در (دوستی با آنان)، بر یکدیگر پیشی میگیرند، و میگویند: «میترسیم حادثهای برای ما اتفاق بیفتد (و نیاز به کمک آنها داشته باشیم!)» منافقان كساني هستند كه به بهانه اينكه اگر با كافران نباشيم ممكن است گرفتار ضرر و خسارت مادي و جاني شويم براي برقراري رابطه دوستانه با كافران زورمند بيتابي ميكنند! عجب آيهاي!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid372449 |
|||
|
|
۹:۳۶, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۰:۰۱ توسط III I III.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خلاصه اگر كاري كرديم كه به هر نحوي!
موجب كف و جيغ و هوراي دشمنان شماره يك اهل بيت يعني: اسرائيل ملعون دولت سفاك و مستكبر و جاني ايالات متحده آمريكا و رژيم منحوس آل سعود رو فراهم كرديم بايد بدانيم كه داريم به جبهه ابليس خدمت ميكنيم و در مقابل جبهه حق و امام زمانمان ايستادهايم!!! امام صادق عليه السلام نيز در سخني بسيار تأمل برانگيز در اين خصوص ميفرمايد: مَنْ جَالَسَ لَنَا عَائِباً أَوْ مَدَحَ لَنَا قَالِياً أَوْ وَاصَلَ لَنَا قَاطِعاً أَوْ قَطَعَ لَنَا وَاصِلًا أَوْ وَالَى لَنَا عَدُوّاً أَوْ عَادَى لَنَا وَلِيّاً فَقَدْ كَفَرَ بِالَّذِي أَنْزَلَ السَّبْعَ الْمَثانِي وَ الْقُرْآنَ الْعَظِيم. هر كه مجالست کند با کسی که از ما عیبجویی می کند، يا دشمن ما را مدح كند، يا با كسی که از ما بریده پیوند كند، يا از دوستداران ما كناره گيرد، يا با دشمن ما دوستى كند، يا با دوست ما دشمنى كند، به کسی که سبع مثانى و قرآن عظيم را فرو فرستاده (یعنی خداوند) کافر گشته. امالی شیخ صدوق؛ مجلس 13؛ ح7؛ ص 57 |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۰:۲۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۵)III I III نوشته است: ميل شديد منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كافران و دشمنان دين خدا!مشکل اینه که الآن تقریباً همه کشورها به نوعی مصداق این موضوع اند. به جز شاید چند کشور خاص و کم قدرت. از بین کشورهای قوی، آمریکا حامی اسرائیله. روسیه و چین حامی میانمار. اروپا هم که پیرو آمریکا. از بین کشورهای ضعیف هم یه سری شدن حامی داعش و ... . اگر رابطمون رو با اینها برقرار کنیم بده. رابطه برقرار نکنیم هم منزوی میشیم و نمی تونیم تاثیر بگذاریم تو دنیا. چکار باید کرد؟ |
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۵)III I III نوشته است:درود برشما 1- درآیات اشاره شده مسلمانان ازدو امر پرهیز داده شده اند یکی اینکه دشمنان را ولی خود قرار ندهند ودیگر اینکه با آنان دوستی نکنند مگر دولت جمهوری اسلامی قصددارد مثلا آمریکارا ولی خود بکند؟ یا اورا دوست بدارد؟ ایجاد رابطه برای حل مشکلات فیمابین است نه ولایت ودوستی. سالها شوروی سابق که دشمن سرسخت امپریالیسم بود همیشه رابطه خودرا با آن داشت .چقدر فقدان این رابطه بما صدمه زده است؟ آیا بنده خواهان ولایت آمریکا هستم اگر بمیرم بهتر که بمانم 2- مردم معترض به مسوولان خواهان حل مشکلات خودند نه اینکه دولت آمریکارا بر دولت منتخب خودترجیح دهند موفق باشید |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۴:۰۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۰:۱۸)سعدی نوشته است: مشکل اینه که الآن تقریباً همه کشورها به نوعی مصداق این موضوع اند. به جز شاید چند کشور خاص و کم قدرت.سلام خیر همه کشورها مصداق این موضوع نیستند مصداق ها رو بزرگان دینی تعیین کردند که دوستمون در پست هاشون نام بردن و خط بین حق و باطل رو مشخص کردن برقراری رابطه با کشورها هم باید در چارچوب دین باشه و اینکه چقدر باشه و چطور باشه هم بحثهای ديگه ای هستند (۹/دی/۹۶ ۱۰:۴۲)mdroudgar نوشته است: درود برشماسلام شما قبلاً ثابت کردی که بر مبنای نادرست حرف میزنید بی خود پست ندید |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۴:۱۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۴:۰۲)قلب نوشته است: خیر همه کشورها مصداق این موضوع نیستندچرا کشورهایی که حامی میانمار اند و خودشون سابقه کشتار مسلمانان رو دارند، مصداقش به حساب نمیان؟ به هر حال بزرگان دینی هم دلیلی برای این تشخیص دارند. آن دلیل چیست؟ اگر برقراری رابطه با چنین کشورهایی در یک چارچوب خاص مشکل نداشته باشه، میشه اون چارچوب رو به سایر کشورها هم تعمیم داد. |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
۱۴:۲۰, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۴:۱۱)سعدی نوشته است: چرا کشورهایی که حامی میانمار اند و خودشون سابقه کشتار مسلمانان رو دارند، مصداقش به حساب نمیان؟سلام ببینید ما از روسیه و چین حمایت نمی کنیم اما اینکه بخواید روسیه و چین رو با آمریکا یکی کنید این 2 حالت بیشتر نداره یا ناگاه هستید و حتماً تحت ولایت رسانه های اصلاح طلب هستید یا مغرض هستید شما هم چنانچه می خواید به دلایل بپردازید 2 راه بیشتر ندارید یا باید مجتهد باشید یا مقلد چنانچه سوالی هم دارید می تونید از همون سایت askdin که سنگش رو به سینه میزنید سوال کنید یا به سایت های تبلیغات اسلامی رجوع کنید خیر نميشه تعمیم داد همه چیز باهم یکسان نیستند و اگر بنا باشه طبق حرف شما جلو بریم ديگه حق و باطل باهم فرقی ندارن!!!!! اصلاح طلبان و رسانه هاشون بر مبنای استادان دانشگاهی مثل زیبا کلام و عباس عبدي و... جلو میرن که مبنای قرآنی نداره و طبق آموزه های علوم سیاسی غربی شکل گرفته وقتی هم که شما منبع خبری خودت اونجا باشه تکلیف مشخصه |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نه مسئله یکی کردن نیست. هیچ کشوری با هیچ کشور دیگه یکی نیست.
ولی به هر حال یک تعریفی از "کافران و دشمنان دین خدا" باید داشته باشیم. سوال من اینه که معیار ما چطوره که دو تا کشور حامی میانمار که خودشون سابقه کشتار مسلمانان رو هم داشته اند، کافر یا دشمن دین محسوب نمیشن. سایت askdin هم وابسته به مرکز پاسخگویی به شبهات هست و کارشناس داره و نیازی نداره که من سنگش رو به سینه بزنم. باشه اونجا هم سوال می کنم اما معمولاً دیر جواب میدن. ولی می خوام نظر شما رو هم بدونم. نقل قول:خیر نميشه تعمیم داد همه چیز باهم یکسان نیستند و اگر بنا باشه طبق حرف شما جلو بریم ديگه حق و باطل باهم فرقی ندارن!!!!!نه آمریکا، نه روسیه، نه چین هیچکدوم حق نیستند که بخوایم تعبیر به حق و باطل کنیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| كساني كه دم از قانونمداري روحاني ميزنند پاسخ دهند | III I III | 1 | 750 |
۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۳ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| وعده ظهور دجال توسط خاخام یهود | sarallah | 1 | 1,911 |
۲۹/دی/۹۲ ۸:۳۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| نقد مهمترين كتاب ضد شيعي 14 قرن اخير وهابيها مانده!! | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,216 |
۱۷/تیر/۹۲ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|