|
فتنه بدتر از دجال در جامعه شيعي توسط چه كساني برپا مي شود؟!
|
|
۱۲:۲۵, ۱۸/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
جابر گوید: به امام باقر علیه السلام عرض کردم: فرَج شما چه هنگام خواهد بود؟ فرمود:بسم الله الرحمن الرحيم إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَن تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرًا ﴿۱۴۵- نساء﴾ همانا منافقان در پايينترين طبقات جهنم جاى دارند و هرگز براى آنان ياورى نخواهى يافت (145)
در آخرالزمان بزرگترين فتنه قبل از ظهور رخ خواهد داد و در طي آن آخرين مرحله غربالگري شيعيان به گفته امام باقرعليه السلام رخ خواهد داد: هیهات، هیهات لا یکون فرجنا حتی تغربلوا ثم تغربلوا ثم تغربلوا حتّی یذهب الکدر و یبقی الصّفو. دور است و دور است؛ فرج ما پیش نخواهد آمد تا این که غربال شوید، باز غربال شوید و باز هم غربال شوید تا این که ناخالصی برود و صافی باقی بماند. بحارالانوار، ج 52، ص 113
اما امام رضا عليه السلام درباره اين فتنه عظيم چه ميفرمايند؟ : إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال. فقلتُ: بماذا؟ قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود." نشانه اين فتنه انگيزي عظيم كه توسط منافقاني كه مدعي دوستي اهل بيت هستند به پا مي شود چيست؟ بله طبق كلام نوراني امام رضا عليه السلام علت اصلي عبارت است از: دوستي با دشمنان اهل بيت! و البته متعاقباً دشمني با دوستان اهل بيت. بسيار جالب است! چه چيز؟ قرآن كريم آيات متعددي در خصوص ويژگيهاي منافقان را بيان كرده است! به عنوان نمونه: در عين فساد انگيزي ادعاي اصلاحات داردند، مؤمنان را تمسخر ميكنند، بسيار راحت قسم دروغ ميخورند و خلفه وعده ميكنند و .... اما يك ويژگي در منافقان است كه قرآن كريم بيش ار ساير ويژگيهاي در قرآن آن را تكرار كرده و مورد تأكيد قرار داده است. آن كدام ويژگي است؟ بله ميل شديد منافقان به ايجاد رابطه دوستانه با كافران و دشمنان دين خدا! و اين همان صفتي است كه بر طبق كلام امام رضا عامل ايجاد بزرگترين فتنه در جامعه شيعي پيش از ظهور است! تنها به ذكر سه آيه در اين خصوص اكتفا ميكنم: آيه نخست: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ ﴿۵۱ - مائده﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد يهود و نصارى را دوستان [خود] مگيريد [كه] بعضى از آنان دوستان بعضى ديگرند و هر كس از شما آنها را به دوستى گيرد از آنان خواهد بود آرى خدا گروه ستمگران را راه نمىنمايد (۵۱ - مائده) آيه دوم: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاء تُلْقُونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَقَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءكُم مِّنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَإِيَّاكُمْ أَن تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِن كُنتُمْ خَرَجْتُمْ جِهَادًا فِي سَبِيلِي وَابْتِغَاء مَرْضَاتِي تُسِرُّونَ إِلَيْهِم بِالْمَوَدَّةِ وَأَنَا أَعْلَمُ بِمَا أَخْفَيْتُمْ وَمَا أَعْلَنتُمْ وَمَن يَفْعَلْهُ مِنكُمْ فَقَدْ ضَلَّ سَوَاء السَّبِيلِ ﴿۱- ممتحنه﴾ اى كسانى كه ايمان آوردهايد دشمن من و دشمن خودتان را به دوستى برمگيريد [به طورى] كه با آنها اظهار دوستى كنيد و حال آنكه قطعا به آن حقيقت كه براى شما آمده كافرند [و] پيامبر [خدا] و شما را [از مكه] بيرون مىكنند كه [چرا] به خدا پروردگارتان ايمان آوردهايد اگر براى جهاد در راه من و طلب خشنودى من بيرون آمدهايد [شما] پنهانى با آنان رابطه دوستى برقرار مىكنيد در حالى كه من به آنچه پنهان داشتيد و آنچه آشكار نموديد داناترم و هر كس از شما چنين كند قطعا از راه درست منحرف گرديده است (۱ - ممتحنه) آيه سوم: تَرَى كَثِيرًا مِّنْهُمْ يَتَوَلَّوْنَ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَبِئْسَ مَا قَدَّمَتْ لَهُمْ أَنفُسُهُمْ أَن سَخِطَ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَفِي الْعَذَابِ هُمْ خَالِدُونَ ﴿۸۰- مائده﴾ بسيارى از آنان را مىبينى كه با كسانى كه كفر ورزيدهاند دوستى مىكنند راستى چه زشت است آنچه براى خود پيش فرستادند كه [در نتيجه] خدا بر ايشان خشم گرفت و پيوسته در عذاب مىمانند (۸۰ - مائده) منافقان كار رفاقت با دشمنان خدا و كفار را تا آنجا پيش ميبرند كه خدا از ايشان به عنوان برادران كافران و دشمنان دين خدا ياد ميكند: أَلَمْ تَر إِلَى الَّذِينَ نَافَقُوا يَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمُ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ ... ﴿۱۱- حشر﴾ مگر كسانى را كه به نفاق برخاستند نديدى كه به برادران اهل كتاب خود كه از در كفر درآمده بودند مىگفتند ... (۱۱) اما يك معادله ساده: هر گاه در قرآن سخن از مؤمن به ميان ميآيد اول مصداقش اميرالمؤمنين علي عليه السلام است و ائمه اطهار عليهم السلام! و در حال حاضر برترين مؤمن در عالم كسي نيست مگر حضرت حجت عج الله تعالي فرجه الشريف روحي و ارواح العالمين لتراب مقدمه الفداه! حال بايد ديد بر طبق آيات قرآن بزرگترين دشمنان مؤمنان كه در حال حاضر مصداق اول و اتم و اكملش حضر امام زمان عليه السلام است چه كساني هستند: لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ... (82 - مائده) مسلما يهوديان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ... (82) بزرگترين حامي و خادم يهوديان صهيونيسم در عالم چه كسي است؟ جوابيش بديهي است: دولت ايالات متحده آمريكا در پايان هم دو روايت از امام رضا عليه السلام و امام صادق عليه السلام تقديم ميكنم (مطالب قابليت شرح بيشتري دارد اما به قدر كافي گويا است) امام رضا عليه السلام: کسي که دشمنان خدا را دوست بدارد، در حقيقت دشمن دوستان خداست و کسي که با دوستان خدا دشمني کند، حتما دشمن خداي بزرگ است، و بر خدا حق و واجب است که او را در آتش جهنم وارد کند. مسند ج1 ص235
ابومحمد صفوان بن مهران اسدی کاهلی" مشهور به "صفوان جَمّال(شتردار)"، از فقها و محدثان برجسته شیعه و معاصر با امام ششم و امام هفتم و از اصحاب مورد وثوق این دو امام بود. صفوان، شترهای زیادی داشت که از کرایه دادن آنها، معیشت و زندگی خود را می گذراند و از همین جهت به او "جمّال" میگفتند. روزی خدمت امام موسی علیه السلام رسید؛ آن حضرت به او فرمودند: همه چیز تو خوب و نیکوست جز یک چیز! پرسید: "فدایت شوم! آن چیست؟" امام فرمودند: "اینکه شتران خود را به این مرد (یعنی هارون، خلیفه وقت عباسی) کرایه میدهی." صفوان گفت: "من از روی حرص و شکم سیری و لهو، چنین کاری نمی کنم. چون او به حج رفته است شتران خود را به او کرایه دادهام. خودم هم خدمت او را نمی کنم و همراهش نمی روم، بلکه غلام خود را همراه او می فرستم." امام فرمودند: "آیا از او کرایه طلب داری؟" گفت: "آری!" امام فرمود: "آیا دوست داری او زنده بماند تا کرایه ات به تو برسد؟" صفوان گفت: "آری!" حضرت فرمودند: "کسی که دوست داشته باشد بقای آنها را، از آنان خواهد بود و هر کس که از آنان باشد، جایگاهش دوزخ خواهد بود." رجال كشى، 2/740.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
۱۵:۰۹, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۵:۱۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۴:۴۲)سعدی نوشته است: نه مسئله یکی کردن نیست. هیچ کشوری با هیچ کشور دیگه یکی نیست. سلام شما دایم عادت کردی راه بیفتی مسلمات رو زیر سوال ببری چون اگر واقعاً دغدغه دین داشتی از همون سایت پاسخگویی مطلب میزاشتی نميشه موقع آیت الله تبریزی بری اونجا ولی برای مسایل ديگه نری! به هر صورت ما چندجور کافر و کفر داریم که هرکدوم مباحث مختلفی دارن کافر حربی شنیدی؟ میشه غرب و امریکا چرا؟ چون مدارک و مستندات اينو ميگه و تاریخ چین و روسیه علیه ما قیام نکردن چین و روسیه دانشمندان مارو ترور نکردن چین و روسیه کارهایی که آمریکا در جهان علیه کشور های مختلف انجام میده انجام ندادن قبلاً يه جای ديگه هم درباره کشتار مسلمانان گفتی جوابتون داده شد ولی دوباره مطرح می کنید بسیار خب دوباره میگیم ما از قوم و قبیله و دین که علیه صهیونیست و آمریکا فعالیت کنه از لحاظ دینی حمایت می کنیم اما اگر مسلمانان يه منطقه به خاطر تحریک غرب و امریکا قیام کنن ما ازشون حمایت نمی کنیم و چنانچه سرکوب بشن هم حرفی نداریم چون قيام مبنای حق نداشته درباره میانمار ما همیشه محکوم کردیم چه رسمی و چه غیر رسمی اما باید بدانید اساساً غرب از چیزی حمایت می کنه که یا منفعت داشته باشه یا خودش بانی اینکار باشه بر اساس مباحث استراتژیکی و... غرب و آمریکا برای فشار به چین قصد دارند محیط جنوب چین به خصوص میانمار رو ناآرام کنن تا بعدا بتونن به این منطقه لشگر کشی کنن کشتار مسلمانان میانمار چيزه جدیدی نیست و زمانی که غرب داشت به سوچی همان زنی که دستور این کشتار را داد جایزه صلح نوبل ميداد این کشتار وجود داشته و خانم سوچی عامل غرب در میانماره و قطعاً غرب و آمریکا به خصوص رژیم صهیونیستی ازش حمایت کرده و می کنه حالا چون به هر دلیلی که ما نمی دونيم چی بوده ایران در حمایت از میانمار در یک قطعنامه که معلوم نیست چه اثری داره شرکت نکرده ما نمی تونیم بگیم ایران از مسلمانان میانمار حمايت نکرده چون برای بررسی لازمه تمام جوانب موضوع رو نگاه کرد که ایران یکی از کشورهای پیشتاز در حمایت از مسلمانان میانمار بوده و هست و نباید صرفاً با نگاه به یک تاکتیک دیپلماتیکی که ما نمی دونيم چی بوده بیایم و بگيم ایران از مسلمانان میانمار حمایت نکرده درست دیدن يه شرطه یکی از مباحث در جنگ روانی اینه که بر مبنای بخشی از موضوع و فقط نگاه به گوشه ای از یک مسئله تصمیم گرفت و قضاوت کرد اینکه رسانه های اصلاح طلبان این موضوع رو برجسته کردن و چشمان خودشون به این همه حمایت ایران از مسلمانان میانمار بستن 2 حالت بیشتر نداره یا به ناآگاهی این کار رو کردن که بعيده یا مغرض بودن و در پی اهداف سیاسی چون اصلاح طلبان اصولا با چین و روسیه مشکل دارن چون غرب زده هستند در نتیجه ارتباط با روسیه و چین که علیه ما اقدامی نمی کنن نباید با ارتباط با آمریکا یا همون شیطان بزرگ یکی دونسته بشه و این خلط مبحث به حساب مياد جنایات و دخالت های آمریکای مستکبر کجا و روسیه و چین کجا آمریکا حتی روسیه و چین رو هم تحت فشار میزاره پس خواهشن دوباره این مسایل رو باهم قاطی نکن و چنانچه در موردی تخصص نداری نظر نده (۹/دی/۹۶ ۱۵:۰۴)mdroudgar نوشته است: درود برشماشما بنا بود پست ندي |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۵:۱۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ملاك را خدا مشخص كرده
و غير قابل توجيه است خداوند متعال ميفرمايد يهود شديدترين دشمن است! لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ ... (82 - مائده) مسلما يهوديان را دشمنترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ... (82) حال دوستي كردن با كساني كه بيشترين دوستي و خدمت و حمايت را از رژيم منحوص اسرائيل يهودي صهيونيسم دارند ميشوند مصداق اصلي!!! يعني رژيم لجنِ آمريكا و رژيم منحوس آل سعود وهابي! كه نفوذ لابي صهيونيسم بر هر دو اين دولتها و خدمات و حمايتهاي اين دو دولت به اسرائيل يهودي صهيونيسم مشخص است از آنجا كه كاربران معلومالحالي در بحث مانند سعدی و mdroudgar مصداق مشخص اين آيه هستند: [/b]وَ نُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُمْ وَأَبْصَارَهُمْ كَمَا لَمْ يُؤْمِنُواْ بِهِ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَنَذَرُهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ ﴿۱۱۰﴾ و دلها و ديدگانشان را زير و رو ميكنيم چنانكه نخستين بار به آن ايمان نياوردند و آنان را رها مىكنيم تا در طغيانشان سرگردان بمانند وَ لَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ إِلاَّ أَن يَشَاءَ اللّهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَهُمْ يَجْهَلُونَ ﴿۱۱۱ - انعام﴾ و اگر ما فرشتگان را بر آنها نازل ميكرديم، و مردگان با آنها سخن ميگفتند، و همه چيز را در برابر آنها محشور مينموديم هرگز ايمان نميآوردند، مگر آنكه خدا بخواهد ولي بيشتر آنها نميدانند. و تخصصي در سفسطه و گول زدن و به خواب زدن خود دارند و صمٌ بكماني كمنظيرند لذا بحثي با ايشان صورت نخواهد پذيرفت و حق بسيار واضح است... |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۱۶:۰۵, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۷:۱۴ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۵:۰۹)قلب نوشته است: بر اساس مباحث استراتژیکی و... غرب و آمریکا برای فشار به چین قصد دارند محیط جنوب چین به خصوص میانمار رو ناآرام کنن تا بعدا بتونن به این منطقه لشگر کشی کننپس می فرمایید که مخالفت آمریکا با میانمار به خاطر منفعت طلبیش هست. و نفع چین در اینه که از میانمار حمایت کنه. خب درسته. کسی دنبال تطهیر آمریکا نیست و مخالفت آمریکا با میانمار اون رو به دوست ما تبدیل نمی کنه. اما آیا نفع داشتن چین در دفاع از میانمار باعث توجیه کارش میشه؟ در یک فضای محترمانه میشه روی این موضوع صحبت کرد و این صحبتها باعث افزایش اطلاعات هر دومون میشه. جناب III I III اینکه شما یک کاربر رو مصداق یک آیه معرفی کنید، میشه تفسیر آیات قرآن. آیا برای تفسیرتون دلایل کافی دارید؟ چه دلیلی دارید که انتقاد از چین مصداق عبارت "به آن ایمان نیاوردند" در آیه زیر باشه؟ نقل قول:وَ نُقَلِّبُ أَفْئِدَتَهُمْ وَأَبْصَارَهُمْ كَمَا لَمْ يُؤْمِنُواْ بِهِ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَنَذَرُهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ ﴿۱۱۰﴾چه دلیلی دارید که این آیه رو بشه دعوت به پذیرش نظر شما دانست؟ قاعدتاً قبل از اینکه چنین ادعایی داشته باشید باید صحت نظرتون رو ثابت کنید. |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۶:۰۵)سعدی نوشته است: پس می فرمایید که مخالفت آمریکا با میانمار به خاطر منفعت طلبیش هست.سلام بحث ما اینجا بیهوده ميشه جون ما خارج از گود هستیم و داخل مسایل دیپلماتیک نیستیم قطعاً چین از کشتار مسلمانان میانمار حمایت نکرده بلکه باید از دیدگاه دیپلماتیکی به قضیه نگاه کرد که کاره دیپلمات ها هست نه ما اجمالا ما اینایی که گفتم رو می دونيم و اینکه به غیر از حمایت علنی رژیم صهیونیستی که در رسانه ها هم منعکس شد همه از کشتار مسلمانان میانمار انتقاد کردن |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۶ ۹:۳۹ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۶:۱۱)قلب نوشته است: قطعاً چین از کشتار مسلمانان میانمار حمایت نکرده بلکه باید از دیدگاه دیپلماتیکی به قضیه نگاه کرد که کاره دیپلمات ها هست نه مادولت میانمار سعی کرده مسلمانان رو مقصر جلوه بده. مسلمان رو تروریست خطاب کرده و وانمود کرده که داره از کشورش در برابر "تروریستها" دفاع می کنه.چین هم این کار دولت میانمار رو "تلاش های دولت میانمار برای حفظ ثبات" نامیده و از اون تقدیر کرده: http://www.asriran.com/fa/news/559934/ ما چنین روایتی رو از فجایع میانمار قبول نداریم. ما کار دولت میانمار رو یه کار صرفاً دفاعی نمی دونیم. حالا از دید دیپلماتیک که به قضیه نگاه کنیم چطور میشه؟ |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۷:۵۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۶:۱۹)سعدی نوشته است: دولت میانمار سعی کرده مسلمانان رو مقصر جلوه بده. مسلمان رو تروریست خطاب کرده و وانمود کرده که داره از کشورش در برابر "تروریستها" دفاع می کنه.چین هم این کار دولت میانمار رو "تلاش های دولت میانمار برای حفظ ثبات" نامیده و از اون تقدیر کرده:سلام اول اینکه این سایت یکی از مصادیق آیات بالا هستش به هرصورت ما داریم از دیدگاه خودمون حرف ميزنيم نه چین آدم خوبه بد فهم نباشه منظور من از دیدگاه دیپلماتیکی خود واکنش ایرانه نه چین درباره مبحث ورود غرب به جنوب چین هم گفتم که غرب دنبال بهانه برای ورود به این منطقس شما بحث تاپیک رو به طور کلی منحرف کردید الان هم دارید بی ربط حرف میزنید بحث اصلا ربطی به میانمار نداشت بحث طاغوت و بحث دوستی با طاغوت بود که شما بحث رو به اینجا کشوندید واقعاً متاسفم براتون که اینقدر.... |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۹:۲۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۷:۴۴)قلب نوشته است: بحث اصلا ربطی به میانمار نداشت بحث طاغوت و بحث دوستی با طاغوت بود که شما بحث رو به اینجا کشوندیدبحث اینه که اول باید معیار طاغوت بودن رو بشناسیم و طاغوت رو تشخیص بدیم. سوال من اینه که چرا دفاع چین از برخورد دولت میانمار با مسلمانان (به اضافه کشتار مسلمانان که قبلاً توسط چین انجام شده) باعث نمیشه این کشور مصداق "دشمنان اسلام" در نظر گرفته بشه. واضحه که آمریکا و اسرائیل از مصادیق این موضوع به حساب میان. اما سوال اینه که چرا چین و روسیه را مستثنا می کنیم؟ نقل قول:اول اینکه این سایت یکی از مصادیق آیات بالا هستشمصداق دادن به آیات یه جور تفسیره و نیازمند دلیله. آیا منظور شما اینه که خبر درج شده در سایت عصر ایران دروغه و چین چنین موضعی اتخاذ نکرده؟ |
|||
|
|
۰:۱۳, ۱۰/دی/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بیچاره مردم که دوباره صدای اعتراضشون لابلای وحشی گری فتنه گرها گم شد..دلم خونه برا هم وطنهای خودم که یه سیلی چپ از گرونی میخورن یه راست از فتنه گر...
دوباره زامبی ها حمله کردن.. خدایا کی ما از جماعت وحشی زامبی صفت خلاص میشیم.تا نابودی کل کشور دست بردار نیستن....به نظر من روحانی یه بمب ساعتی بود که توی نظام کار گذاشته شد.هر لحظه به انفجار خودش نزدیکتر میشه...با این کار فتنه گرا تمام غربی ها و سعودی ها سر ذوق اومدن...منتظر تحریم های شدید تر باشیمممممممم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| كساني كه دم از قانونمداري روحاني ميزنند پاسخ دهند | III I III | 1 | 751 |
۱۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۳ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| وعده ظهور دجال توسط خاخام یهود | sarallah | 1 | 1,912 |
۲۹/دی/۹۲ ۸:۳۲ آخرین ارسال: ضحی |
|
| نقد مهمترين كتاب ضد شيعي 14 قرن اخير وهابيها مانده!! | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,216 |
۱۷/تیر/۹۲ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|