کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش و پرورش شیطانی به خودکشی ختم شد
۱۷:۰۷, ۱۹/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اسفند/۹۴ ۱۷:۰۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
مرد جوان به نام سعید در شکایتش مدعی شد: دخترم به نام آیسان 15 ساله را مثل یک فرشته بزرگ کرده بودم و هیچ کمبودی نداشت.

آیسان در رشته علوم انسانی درس می خواند به همین دلیل دو ماه قبل از مرگش به سراغم آمد و از من خواست برایش کتاب "د.س" را بخرم. وقتی پرسیدم کتاب را برای چه می خواهی ادعا کرد معلم مدرسه این کتاب را معرفی کرده و از بچه ها خواسته است این کتاب را بخرند تا او تدریس کند.

[تصویر: 403948_478.jpg]

در این کتاب از خواننده درخواست می شود نصف شب هم از خواب بیدار شود و شروع به خواندن کتاب کند. در این کتاب جمله ای آمده است "دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ" که طبق این حرف فیلسوف مورد اشاره در داستان آب رنگی خورده و خرگوش سفید که همان روحش است دارد پرواز می دهد به امید روزی که روحش دوباره به این دنیا باز می گردد. این کتاب شیطانی است و اصلا برای تدریس در مدرسه که هیچ برای تدریس در دانشگاه نیز مناسب نیست.

[تصویر: 403949_166.jpg]

بعد از خواندن این کتاب آیسان زیر و رو شد و سوال های عجیب و غریب می پرسید. یک هفته قبل از مرگ، دخترم از من پرسید یکی از فامیل های دوستش از طبقه پنجم خودکشی کرده و زنده مانده است. من در جوابش گفتم چنین چیزی امکان ندارد و بدون شک آن فرد خواهد مرد. دخترم بسیار شاد بود و اصلا به فکرم نمی رسید خودکشی کند. یک روز قبل از مرگش با هم به پارک رفته و کلی بازی و شوخی کردیم. شب وقتی به خانه آمدیم او از من خواست شطرنج بازی کنیم که من گفتم خسته هستم و فردا این کار را می کنیم.

[تصویر: 403946_435.jpg]

پدر دختر دانش آموز اضافه کرد: ظهر روز بعد آیسان از مدرسه آمد و استراحت کرد. ساعت 4.30 عصر مادرش او را از خواب بیدار کرد و از او پذیرایی کرد. حدود ساعت پنج همسرم برای سیمی کردن کتاب های او از خانه خارج شد. ساعت 6 عصر همسایه ها با من تماس گرفتند که حال آیسان بد است چون محل کارم نزدیک خانه بود دو دقیقه بعد به خانه آمدم و متوجه سقوط دخترم از طبقه ششم شدم. آیسان هنوز زنده بود و وقتی با او حرف زدم سرش را تکان داد. دقایقی بعد اورژانس در محل حاضر شد و مرگ دخترم را تایید کرد.

سعید تصریح کرد: بعد از خودکشی دخترم کتاب را مطالعه کردم و متوجه حاشیه نویسی های آن شدم. دخترم با خواندن این کتاب هر روز از زندگی فاصله گرفته و به مرگ بیشتر نزدیک می شد. در صفحه اول کتاب دوست آیسان با نوشتن مطلبی او را از خواندن این کتاب منع کرده بود اما دخترم 15 ساله بود و فردی در این سن مستعد پذیرش گفته های کتاب است.

[تصویر: 403950_797.jpg]

بعد از فوت دخترم من قصد شکایت از هیچ کس را نداشتم اما وقتی به مدرسه او رفتم متوجه شدم مدیر مدرسه به دروغ ادعا کرده آیسان با نقل مکان به تبریز رفته است. حتی معلم او که این کتاب را هنوز تدریس می کند از خودکشی دخترم به خاطر خواندن کتاب "د.س" اطلاع ندارد. آقای بازپرس بعد از متوجه شدن این موضوع خشمگین شدم چرا که می دانم امکان دارد دختران دیگری نیز بعد از خواندن این کتاب مثل آیسان خودکشی کنند. چرا باید یک کتاب شیطانی در مدارس تدریس شود. من از مدیر و معلم مدرسه شکایت دارم.

---

چقدر این نوع ادبیات آشناست : دنیا هیچ، همه هیچ بر هیچ مپیچ!!
دقیقا همون پوچی که شیطان پرستان بهش اعتقاد دارند و دیکته شده ی اربابشون.

منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، عدالت ، MOHSEN-Z ، rezamohammadi ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، MohammadSadra ، vahrakan ، مهدی2012 ، imaneavare_59 ، آیدا77 ، promised-mahdi ، Anti gods ، ماحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۵۳, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۵۷ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #31

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۴۲)عدالت نوشته است:  به نام خدا

شما که انقدر طرفدار مکتب فلسفه غربی هستید, چرا خودتان انقدر سفسطه میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده نگفتم کسی این کتاب را نخواند, گفتم این کتاب مناسب تدریس در مدارس یک کشور اسلامی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!

الان : ? DO U UNDERSTAND

فلسفه غربی خدا را به آن صورتی که ادیان توحیدی معرفی میکنند, تا حد زیاد نفی میکند چون اساس فلسفه غربی بیشتر بر روی علم و گذر حقایق از بوته آزمایشات علمی میباشد, در واقع آنها میخواهند حتی برای پدیده های ماورالطبیعه هم دلایل علمی بیاورند و خدا را در صورتی قبول میکنند که علم آنرا ثابت کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب مطمئن باشید علم بشر هم هرگز نخواهد توانست بهشت و جهنم را اثبات کند چون اساسا بهشت و جهنم جزو متافیزیک و ماورالطبیعه هستند و فراتر از دانش بشری هستند, اما بشر چون نمیتواند به آن دانش الهی دست پیدا کند, آنرا نفی میکند در حالیکه حقیقت دارد.
فلسفه با علم به اون معنایی که گفتید فرق میکنه. فلسفه مطالبی میگه که در حال حاضر مورد قبول علم تجربی نیست.
کاری به مطالب این کتاب ندارم اما مطمئن باشید که فلسفه و علم تجربی همینجوری الکی بوجود نیومدن. شاید از دیدگاه شما برای تخریب دین بوجود اومده باشن اما حقیقت ماجرا چیز دیگریست. این سکه روی دیگر نیز دارد. هیچ چیز توی این دنیا بی حکمت و عبث نیست.
روزی که علم تجربی و فلسفه با هم متحد بشن و دین حقیقی رو به انسانها نشون بدن بساط خیلی ها بر چیده خواهد شد. اندکی صبر سحر نزدیک است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۵۵, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۵۶ توسط A.E.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۱۴:۳۶)Ali#59 نوشته است:  اولا کجای کتاب دین رو تکامل فلسفه بافی های فیلسوفان یونان باستان دونسته؟
دوما این کتاب سیری بر فلسفه غربه،اگه شما به فلسفه غرب علاقه نداری و میخوای فلسفه اسلامی بخونی میتونی این کتاب رو نخری،یا به بچت اجازه ندی این کتاب رو بخونه...چرا برای بقیه تعیین تکلیف میکنی؟!
سوما تصویر روی جلد ایرادش چیه؟
اولا ایرادش شاید برا بعضی افراد که به دیدن این چیزا عادت دارن فاحش نباشه البته سوء تفاهم نشه باشما نبودم Cool
دوما فک میکردم تنها جایی که میتونم بهش سر بزنم و در آنجا از این تصاویر خبری نباشه تالاره حالا این بنده خدا یه اشتبی کرد چرا مدیر بخش این عکسه مزخرف رو حذف یا سانسور نمیکنهCool
میدونم اسپمه میدونم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۰۰, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۱۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۵۳)حقیقتجو نوشته است:  فلسفه با علم به اون معنایی که گفتید فرق میکنه. فلسفه مطالبی میگه که در حال حاضر مورد قبول علم تجربی نیست.
کاری به مطالب این کتاب ندارم اما مطمئن باشید که فلسفه و علم همینجوری الکی بوجود نیومدند. شاید از دیدگاه شما برای تخریب دین بوجود اومده باشن اما حقیقت ماجرا چیز دیگریست. این سکه روی دیگر نیز دارد. هیچ چیز توی این دنیا بی حکمت و عبث نیست.
روزی که علم و فلسفه با هم متحد بشن و دین حقیقی رو به انسانها نشون بدن بساط خیلی ها بر چیده خواهد شد. اندکی صبر سحر نزدیک است

به نام خدا

بنده نمیگویم فلسفه و علم, عین یکدیگر هستند

ولی

در غرب, این دو پدیده بسیار بهم نزدیک هستند و اکثر فیلسوفان غربی, جزو دانشمندان زمان خود هم بوده اند.

مشکل شما اینجاست که علم را برای همه مشکلات بشر حتی مشکلات معنوی و روحی, چاره کار میدانید, در حالیکه علم کنونی, صرفا قوانینی میباشد که توسط خداوند متعال و برای نظم و قانونمندی زندگی مادی , وضع شده و بشر تنها موفق شده گوشه ای از این قوانین را کشف کند و تازه اینهمه هم مغرور شود که در برابر خداوندی که این علم را بوجود آورده, سرکشی و طغیان هم میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید به این کلمه (( کشف )) خیلی دقت کنید, یعنی بشر نمیتواند قانون فیزیکی یا شیمیایی خلق کند , فقط میتواند آنها را کشف کند و برای رفاه خود از آن استفاده کند و با این حال اینهمه مغرور هم هست !!!!!!!!!!!

علم امروزی, علمی مخصوص به بعدی از هستی میباشد که انسان در آن زندگی میکند

در حالیکه شاید

علم برای موجودات ابعاد دیگر هستی, به طور مثال اجنه یا فرشتگان, چیزی کاملا متفاوت با دانشی باشد که بشر دارد.

به زبان ساده تر, همان خدایی که قوانین این علم را وضع کرده, به راحتی و آسانی میتواند این قوانین را تغییر دهد و این به مشیت و اراده اش بستگی دارد.
۲۲:۰۱, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۴۲)عدالت نوشته است:  شما که انقدر طرفدار مکتب فلسفه غربی هستید, چرا خودتان انقدر سفسطه و فرافکنی میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جملتون یعنی اگه کسی طرفدار مکتب فلسفه غربی Smile باشه،سفسطه و فرافکنی نمیکنه؟
چه مکتب فلسفه باحالی

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۴۲)عدالت نوشته است:  
بنده نگفتم کسی این کتاب را نخواند, گفتم این کتاب مناسب تدریس در مدارس یک کشور اسلامی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!

الان : ? DO U UNDERSTAND

فلسفه غربی، خدا را به آن صورتی که ادیان توحیدی معرفی میکنند, تا حد زیاد نفی میکند چون اساس فلسفه غربی بیشتر بر روی علم و عقل آدمی و گذر حقایق از بوته آزمایشات علمی یا ذهن بشر میباشد, در واقع آنها میخواهند حتی برای پدیده های ماورالطبیعه هم دلایل علمی و ذهنی و منطقی بیاورند و خدا را در صورتی قبول میکنند که علم آنرا ثابت کند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نمونه به قول شما طرفداران مکتب غربی, آپدیت شده این فلاسفه دانشمندان یونانی, آقای پروفسور استفن هاوکینگ میباشد که شما به دلیل ارادتی که نسبت به فلاسفه غربی دارید بهتر از بنده با نظراتش آشنا هستید.

طبق فرمول فلاسفه غربی, دین, چیزی زائیده ذهن بشر است برای اینکه بشر را مجبور به رعایت برخی اخلاقیات کند و وعده پاداش و جزا فقط برای دادن انگیزه به بشر برای حفظ اخلاقیات و نظم است و کارکرد دیگری ندارد. خوب, چقدر این تفکر با تفکر ادیان توحیدی, یکسان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب مطمئن باشید علم بشر هم هرگز نخواهد توانست بهشت و جهنم را اثبات کند چون اساسا بهشت و جهنم جزو متافیزیک و ماورالطبیعه هستند و فراتر از دانش بشری هستند, اما بشر چون نمیتواند به آن دانش الهی دست پیدا کند, آنرا نفی میکند در حالیکه حقیقت دارد.

اخوی،در این کشور خراب شده که شما بهش میگی «اسلامی» به غیر از مسلمان ها عده ای از بقیه مردم هم در دانشگاه ها تحصیل میکنند! ملک طلق شما نیست که.

بعدش هم این اصطلاح «غربی» رو که به کار می بری ها هفت ستون بدنم به رعشه میفته Smile
هر چی رو میخواید بکوبونید اینجا یه غربی بهش الحاق میکنید،میشه بد.
فلسفه غربی یعنی چی؟
« طبق فرمول فلاسفه غربی دین چیزی زائیده ذهن بشر است ... » Angel
فرمول فلاسفه غربی؟!!
یعنی الان فلسفه دکارت و اسپینوزا و هیوم و کانت رو توی یه فرمول توضیح دادی؟
نه انصافا خودت میفهمی چی میگی؟!

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۱:۴۲)عدالت نوشته است:  
در مورد تصویر هم, کتاب جدیدی که از گردر معرفی کرده اید, در پایین جلدش, تصویر جنسی وجود دارد که قطعا برای یک دختر یا حتی پسر 14 یا 15 ساله مناسب نیست که بخواندش !!!!!!!!!!!
ایرادش چیه.این که مناسب نیست رو که قبلا هم گفتی!
چرا مناسب نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، حقیقتجو
۲۲:۱۱, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۱)Ali#59 نوشته است:  این جملتون یعنی اگه کسی طرفدار مکتب فلسفه غربی Smile باشه،سفسطه و فرافکنی نمیکنه؟
چه مکتب فلسفه باحالی

اخوی،در این کشور خراب شده که شما بهش میگی «اسلامی» به غیر از مسلمان ها عده ای از بقیه مردم هم در دانشگاه ها تحصیل میکنند! ملک طلق شما نیست که.

بعدش هم این اصطلاح «غربی» رو که به کار می بری ها هفت ستون بدنم به رعشه میفته Smile
هر چی رو میخواید بکوبونید اینجا یه غربی بهش الحاق میکنید،میشه بد.
فلسفه غربی یعنی چی؟
« طبق فرمول فلاسفه غربی دین چیزی زائیده ذهن بشر است ... » Angel
فرمول فلاسفه غربی؟!!
یعنی الان فلسفه دکارت و اسپینوزا و هیوم و کانت رو توی یه فرمول توضیح دادی؟
نه انصافا خودت میفهمی چی میگی؟!

ایرادش چیه.این که مناسب نیست رو که قبلا هم گفتی!
چرا مناسب نیست؟

به نام خدا

مشت نمونه خروار است, وقتی شما که حامی فلسفه غربی هستید و مطالعات زیادی در این مورد داشته ای اینگونه فراافکنی میکنید شاید دیگر حامیان آن هم مانند شما باشند.

جالب هست که شما که تک تک فلاسفه غربی را بهتر از امامان معصوم شیعه میشناسی و کتابهایشان از سر به ته و از ته به سر چندین بار خوانده ای !!!!!!!!! و اینگونه آنها را تقدیس میکنی و حامیشان هستی و حرفشان را بیشتر از خداوند و فرستادگانش یعنی پیامبران و امامان قبول داری, هنوز هم چکیده فلسفه غربی, یعنی : زائیده ذهن بودن دین را قبول نداری و باز هم شروع به سفسطه و فرافکنی میکنی.

بعد هم طبق عادت همیشگی, حالت تهاجمی به خودت میگیری و برای عصبی کردن طرف مقابل بحثت, چند تکه هم چاشنی آن میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بالاخره راه و رسم غربی یعنی همین دیگه, درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منطق یعنی اساس همان فلسفه غربی که شما پیروش هستی, در صحبتهای شما جایی ندارد متاسفانه !!!!!!!!!!!

وقتی میایید میگویید که چه اشکالی دارد که نوجوانان, عکس جنسی از هم آغوشی یک زن و مرد عریان را نگاه کنند یا میفرمائید که چه اشکالی دارد در مدارس کشور اسلامی, اصول الدین غربی !!!!!!!!!!!! و ملحدانه آموزش داده شود, دیگه جای بحثی باقی نمیماند.

در نهایت هم : این مملکت خراب شده اسلامی که اتفاقا غربزده ها و شبه روشنفکران خرابش کرده اند, قانون اسلامی دارد و تا زمانی که این قانون وجود دارد, باید اجرا شود, حالا دیگه ربطش نده به اختلاس بابک زنجانی که دیگه نخنما شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۲۲:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #36

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۰)عدالت نوشته است:  به نام خدا

بنده نمیگویم فلسفه و علم, عین یکدیگر هستند

ولی

در غرب, این دو پدیده بسیار بهم نزدیک هستند و اکثر فیلسوفان غربی, جزو دانشمندان زمان خود هم بوده اند.

مشکل شما اینجاست که علم را برای همه مشکلات بشر حتی مشکلات معنوی و روحی, چاره کار میدانید, در حالیکه علم کنونی, صرفا قوانینی میباشد که توسط خداوند متعال و برای نظم و قانونمندی زندگی مادی , وضع شده و بشر تنها موفق شده گوشه ای از این قوانین را کشف کند و تازه اینهمه هم مغرور شود که در برابر خداوندی که این علم را بوجود آورده, سرکشی و طغیان هم میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببینید به این کلمه (( کشف )) خیلی دقت کنید, یعنی بشر نمیتواند قانون فیزیکی یا شیمیایی خلق کند , فقط میتواند آنها را کشف کند و برای رفاه خود از آن استفاده کند و با این حال اینهمه مغرور هم هست !!!!!!!!!!!

علم امروزی, علمی مخصوص به بعدی از هستی میباشد که انسان در آن زندگی میکند

در حالیکه شاید

علم برای موجودات ابعاد دیگر هستی, به طور مثال اجنه یا فرشتگان, چیزی کاملا متفاوت با دانشی باشد که بشر دارد.

به زبان ساده تر, همان خدایی که قوانین این علم را وضع کرده, به راحتی و آسانی میتواند این قوانین را تغییر دهد و این به مشیت و اراده اش بستگی دارد.

مشکل شما هم این است که فکر میکنید همه افرادی که طرفدار علم و فلسفه هستن به خدا و آخرت اعتقاد ندارند!! و مطالبی که شما میگید ازش آگاهی ندارند. گفتم که این یک روی سکه است. روی دیگه ی سکه چیز دیگری ست.
ما که نگفتیم بشر تمام علوم رو کشف کرده و میتونه چیز جدیدی خلق کنه! اتفاقا همین عجز و ناتوانی علم در نهایت امر باعث ظهور و اثبات دین حقیقی میشه!
فلسفه هم به این موضوع کمک میکنه. منظور فلسفه ی بخصوصی نیست. منظور مجموعه ی نظریات فلسفی ست که در طول هزاران سال گفته شده.
فقط مراقب باشیم که در جبهه ی هابیلی ها باشیم نه قابیلی ها
۲۲:۴۳, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۳۶)حقیقتجو نوشته است:  مشکل شما هم این است که فکر میکنید همه افرادی که طرفدار علم و فلسفه هستن به خدا و آخرت اعتقاد ندارند!! و مطالبی که شما میگید ازش آگاهی ندارند. گفتم که این یک روی سکه است. روی دیگه ی سکه چیز دیگری ست.
ما که نگفتیم بشر تمام علوم رو کشف کرده و میتونه چیز جدیدی خلق کنه! اتفاقا همین عجز و ناتوانی علم در نهایت امر باعث ظهور و اثبات دین حقیقی میشه!
فلسفه هم به این موضوع کمک میکنه. منظور فلسفه ی بخصوصی نیست. منظور مجموعه ی نظریات فلسفی ست که در طول هزاران سال گفته شده.
فقط مراقب باشیم که در جبهه ی هابیلی ها باشیم نه قابیلی ها

به نام خدا

اتفاقا مطالعه فلسفه غربی مفید هم هست چون بهتر میتوانیم به تفکر اومانیستی و سکولاری و لذت محور که در جوامع امروز غربی وجود دارند پی ببریم و ریشه آنرا متوجه شویم.

در ضمن بنده کجا گفتم که همه افرادی که به علم و فلسفه اعتقاد دارند, به خداوند اعتقاد ندارند ؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا همچین حرفی یکبار هم در زندگی ام نگفتم, باور کنید.

بنده تا جایی فلسفه را حالا چه غربی و چه شرقی و چه حتی اسلامی, قبول دارم که خداوند واحد یعنی (( الله )) را نفی نکند و آنرا زائیده ذهن بشر نداند, اگر نفی کند چندرغاز نمیارزد حتی اگر گفته فردریک ویلهلم نیچه باشد !!!!!!!!!!!!!!
۲۳:۰۳, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #38

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۳)عدالت نوشته است:  به نام خدا

اتفاقا مطالعه فلسفه غربی مفید هم هست چون بهتر میتوانیم به تفکر اومانیستی و سکولاری و لذت محور که در جوامع امروز غربی وجود دارند پی ببریم و ریشه آنرا متوجه شویم.

در ضمن بنده کجا گفتم که همه افرادی که به علم و فلسفه اعتقاد دارند, به خداوند اعتقاد ندارند ؟؟؟؟؟؟؟ تا حالا همچین حرفی یکبار هم در زندگی ام نگفتم, باور کنید.

بنده تا جایی فلسفه را حالا چه غربی و چه شرقی و چه حتی اسلامی, قبول دارم که خداوند واحد یعنی (( الله )) را نفی نکند و آنرا زائیده ذهن بشر نداند, اگر نفی کند چندرغاز نمیارزد حتی اگر گفته فردریک ویلهلم نیچه باشد !!!!!!!!!!!!!!
مگه ما خداوند واحد یعنی "الله" رو نفی نکردیم؟ اعتقاد به یگانگی خدا رو شما چی معنی میکنید؟
کی گفته نیچه الله رو نفی کرده؟ مدرکتون چیه؟ اصلا امکان نداره کسی فلسفه ی نیچه رو بفهمه و به وجود خدای یگانه ایمان نیاره
۲۳:۱۲, ۲۰/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۳:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۳:۰۳)حقیقتجو نوشته است:  مگه ما خداوند واحد یعنی "الله" رو نفی نکردیم؟ اعتقاد به یگانگی خدا رو شما چی معنی میکنید؟
کی گفته نیچه الله رو نفی کرده؟ مدرکتون چیه؟ اصلا امکان نداره کسی فلسفه ی نیچه رو بفهمه و به وجود خدای یگانه ایمان نیاره

به نام خدا

بنده کی شما را خطاب قرار دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم افرادی که خداوند واحد ادیان توحیدی را زائیده ذهن بشر میدانند یا آنرا تحت نامهایی چون انرژی و نیروی حلقه و نیروانا و نور و غیره, میخواهند معرفی کنند, اشتباه میکنند, حالا میخواهد آن شخص فیلسوف باشد یا هرچیز دیگری.

اتفاقا تفکر نیچه, تفکر انسان محوری مطلق میباشد و داستان ابرمرد و مرگ خدا در چنین گفت زرتشت, اشاره واضحی به این مسئله دارد.

خدای یگانه از دیدگاه نیچه, همان ابرمرد یا ابرانسان میباشد نه خدایی که ادیان توحیدی معرفی میکنند.

میتونم از شما بپرسم که نیچه در کجای کتابهایش به خدای واحد ادیان توحیدی اشاره کرده که ما خبر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبق این نظریات پس مشرکان زمان پیامبر هم که بتها را واسطه خودشان و خداوند میدانستند کلی فیلسوف بودند برا خودشان و حتما تزشان هم این بوده که چون ما لیاقت صحبت با خدا را نداریم باید از واسطه های سنگی برای رساندن پیاممان استفاده کنیم, خوب این هم نوعی فلسفه هست دیگر, البته از نوع جاهلانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۲۳:۳۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #40

(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۳:۱۲)عدالت نوشته است:  
به نام خدا

بنده کی شما را خطاب قرار دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفتم افرادی که خداوند واحد ادیان توحیدی را زائیده ذهن بشر میدانند یا آنرا تحت نامهایی چون انرژی و نیروی حلقه و نیروانا و نور و غیره, میخواهند معرفی کنند, اشتباه میکنند, حالا میخواهد آن شخص فیلسوف باشد یا هرچیز دیگری.

اتفاقا تفکر نیچه, تفکر انسان محوری مطلق میباشد و داستان ابرمرد و مرگ خدا در چنین گفت زرتشت, اشاره واضحی به این مسئله دارد.

خدای یگانه از دیدگاه نیچه, همان ابرمرد یا ابرانسان میباشد نه خدایی که ادیان توحیدی معرفی میکنند.

میتونم از شما بپرسم که نیچه در کجای کتابهایش به خدای واحد ادیان توحیدی اشاره کرده که ما خبر نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبق این نظریات پس مشرکان زمان پیامبر هم که بتها را واسطه خودشان و خداوند میدانستند کلی فیلسوف بودند برا خودشان و حتما تزشان هم این بوده که چون ما لیاقت صحبت با خدا را نداریم باید از واسطه های سنگی برای رساندن پیاممان استفاده کنیم, خوب این هم نوعی فلسفه هست دیگر, البته از نوع جاهلانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به گفته ی نیچه که گفته خدا مرده است اعتقاد کامل دارم.
عبارت مشهور خدا مرده است در اثر کلاسیک نیچه چنین گفت زرتشت.فصل "مرد دیوانه" به شرح زیر است : خدا مرده است. خدا مرده باقی مانده است. و ما او را به قتل رسانده ایم. چگونه ما قاتلان همه قاتلان باید خودمان را دلداری دهیم ؟ چه شد که مقدس ترین و قدرتمندترینی را که عالم هستی داشت با دشنه های ما به خون در غلطید؟ چه کسی مارا ازاین خون ریزی مبرا می کند ؟ در چه آبی خودمان را پاک نماییم؟چه نوع دیه ای بدهیم و چه نوع مراسم مقدسی باید به پاکنیم؟ آیابزرگی این عمل عظیم بیش از حد توان ما نیست ؟آیا باید به سادگی خودمان را خدایانی کنیم که شایسته آن نیستیم ؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]