|
چه جوری درس خون بشم؟
|
|
۱۰:۵۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر بیداران بصیر
![]() دوستان حقیقتش من از زمانی که یادم میاد از مشکل درس نخوندن رنج میبرم... از همون ابتدایی که یادم میاد آرزو به دل موندم من یک کتابی رو یه بار تا آخر بخونم چه برسه به چند بار... همیشه شب امتحان ها میشد شب عذاب من و تا صبح بیدار میموندم و درس میخوندم... الان حدود 6 ماهه از سربازی اومدم و تابستون هم کنکور کاردانی به کارشناسی دارم ولی هنوز هیچی نخوندم! کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده ![]() چاره ای جز درس خوندن و ادامه تحصیل ندارم... گفتم بزرگ میشم و سربازی میرم حتما تغییر کنم ولی نشد که نشد... اگه بخونم هم درسام خوبه و میتونم بالاترین نمره رو بگیرم ولی چه فایده که حوصله درس خوندن ندارم... هر جور روش؛ با برنامه ریزی، بدون برنامه ریزی, کم کم خوندن و ... رو امتحان کردم فایده نداشت... از شما دوستان میخوام علاوه بر دعا کردن برای من حقیر اگه تجربه یا دانش یا نظری در این زمینه دارید من رو راهنمایی کنید... متشکرم امام صادق (ع ): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد؛ تا زمانیکه در این راه است خداوند هم در پی برآوردن حاجت او خواهد بود. التماس دعا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۶, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام به نظر من مدام به هدفی فکر کنید که بادرس خوندن بهش میرسید وبه خودتون بگید برای موفقیت این مسیریه که باید طی بشه!
اوایل هم با درسی شروع کنید که بشتر بهش علاقه دارید(البته اگه هست )سعی کنید دوستانی داشته باشید که سرشون تو درس ومشق باشه |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: چه جوری![]() نقل قول:به نظرم اتفاقا خیلی راحته... ولی تو شهرهای کوچیک اصلا بازارکار نداره... نقل قول:انشالله اگه قبول شدم ![]() نقل قول:اولش واسه دوتاش ولی دیگه وقت کم شده فعلا باید وقتم رو روی کنکور بذارم. آخرش نفهمیدم پ ن مخفف چی هست... نقل قول:دوستای من یا ترک تحصیل کردن، یا عشق رفتن به خارج دارن، یا خودکشی کردن! یا باید برن زندان! یا از زندگی ناامید هستن! من بچه به این خوبی نمیدونم اینا چی هستن گیر من افتادن ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۴/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۴ ۵:۲۵ توسط A.E.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله به مولاي متقيان، علي(علیه السلام) مي فرمايد:
اي علي! از چهار چيز پيش از چهار چيز بهره ببر! از جواني ات پيش از پيري و تن درستي ات پيش از بيماري و بي نيازي ات پيش از نيازمندي و زندگي ات پيش از مرگ پ.ن:این پست به دلیل داشتن درصد انرژی منفی بالا ویرایش شد همین حدیث خودش کافیه تا اصل مطلبو برسونه
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:واااااااااای خواهش میکنم دیگه شما منو سرزنش نکنید... اینقد بهم گفتن درس بخون حالم از هر چی درسه بهم میخوره... اصلا یکی بهم بگه چرا درس نمیخونی اینقد ناراحت میشم تا دو روز دیگه نمیتونم درس بخونم. با وجود اینکه حرف بدی نگفتید و حق رو گفتید ولی جملتون برام خیلی تلخ بود اصلا عصابم خورد شد... اصلا به این جمله شرطی شدم الان دلم میخواد کتابام رو پاره کنم... |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۲۴/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
شما بگو به چی علاقه داری و الان چی میخونید ؟؟
|
|||
|
|
۵:۲۲, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۹)مهدی2012 نوشته است: واااااااااای خواهش میکنم دیگه شما منو سرزنش نکنید... اینقد بهم گفتن درس بخون حالم از هر چی درسه بهم میخوره... خب قبول دارم سر خودمم اومده ولی باورکن چوبشم خوردم الان باز نیای بگی وای چرا گفتین چوبشو خوردم از ما گفتن بود شرطی شدنتنم باید برطرف کنی اگه واقعا به اومدن به تالار نیاز دارید که مسلما میگین دارین خب حداقل یه زمان خاص رو بهش اختصاص بدین |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۴۲, ۲۵/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:شما بگو به چی علاقه داری و الان چی میخونید ؟؟علاقه که گفتم به شبکه های کامپیوتری میخونم ولی فعلا دیگه وقت نیست باید بچسبم به کنکورم کاردانی با کارشناسی نرم افزار ![]() ممنون
بابت راهنمایی دوستان الان وضعیت بهتر شده و بیشتر دارم میخونم. تجربه نشون داده من تو هر زمینه که مشکلی داشتم و اینجا در موردش تاپیک زدم اگر هم کلا حل نشده ولی خیلی موثر بوده حالا نمیدونم دلیلش چیه یا دعای دوستانه یا وقتی اینجا درموردش بیشتر فکر و بحث میکنم و مسئله برام پررنگتر و جدی تر میشه و همچنین از نظرات شما استفاده میکنم حتی ناخودآگاه تاثیرش رو میذاره... |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۲۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ببخشید نمیتونم همه پستها و روشهای پیشنهادیه دوستان رو بخونم.
ان شاء الله که تاحالا مشکلتون برطرف شده. اما اگر نشده... وقتی با مسئله رو به رو هستیم باید سعی کنیم تا کم کم برطرف بشه و یهویی نمیشه که همچی طبیعی بشه ! الان در پست بالایی میبینم که کمی بهتر شدین پس بهتر شدین! شما باید ببینی چرا نمیتونید درس بخونید؟
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۵/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۴ ۱۱:۴۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۰)فاطمه خانم نوشته است: ببخشید نمیتونم همه پستها و روشهای پیشنهادیه دوستان رو بخونم. حالا که بحث داره جدی میشه ما هم مشکلمونو بگیم ![]() من جدیدا با مورد دوم مشکل دارم. یعنی وقتی میخوام شروع کنم اولش اصلا تمرکز ندارم. بعضی موقع ها هم اصلا تمرکز ندارم و هر کاری می کنم به نتیجه نمیرسه حتی میرم کتابخونه اما بازم جواب نمیده و بعد یه مدت خسته میشم میام بیرون ![]() باید چه کرد؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

کتاب که دستم میگیرم انگار تموم بدبختی هام شروع شده 

)
چه جوری
نمیدونم اینا چی هستن گیر من افتادن
بابت راهنمایی دوستان الان وضعیت بهتر شده و بیشتر دارم میخونم. تجربه نشون داده من تو هر زمینه که مشکلی داشتم و اینجا در موردش تاپیک زدم اگر هم کلا حل نشده ولی خیلی موثر بوده حالا نمیدونم دلیلش چیه یا دعای دوستانه یا وقتی اینجا درموردش بیشتر فکر و بحث میکنم و مسئله برام پررنگتر و جدی تر میشه و همچنین از نظرات شما استفاده میکنم حتی ناخودآگاه تاثیرش رو میذاره...