|
خوب حالا دیگه عید هم شد...
|
|
۱۳:۴۵, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يادتونه دم محرم هي ميگفتين پول هيئتارو خرج فقرا کنين؟؟؟
يادتونه ميگفتين پول نذري ها رو بجاش براي بچه فقيرا مرغ و گوشت بخرين؟؟؟ حالا نوبت شماس تو به اصطلاح روشنفکر، تويي که دم محرم اين حرفارو ميزدي، حالا تو چرا پول پیراهن شلوار کفش اجیل شیرنی میوه مهمونیهارا و خرج فقرا نميکني!؟ تویی که همش میگفتی مردم گرسنه هستن .همین تو مرد باش حداقل اجیل میوههاتو لباس عیدتو یکم ارزونتری بخر تا یکم به فقرا کمک کنی دیگه.چرا نمیکنی روشنفکر؟؟؟!!!!! تو چرا نميري جاي چند دست لباس خریدن(توجه کنید گفتم چند دست هرچند حق این بود که میگفتم همون یه دست) بری مرغ بخري بدي دم خونه فقرا؟؟؟ تو دختر خانوم، تو چرا پول شال روسری چکمه کیف کفش عروسک هزارتا چیز تزئینیتو نمیدی يه دست لباس بخري براي بچه فقير ها؟؟ يا چرا اصلا پول مهمونیا و مسافرتتونو که ميخوااين برين رو غذا نميخرید و نميديد به فقرا؟؟؟ ديدين؟؟؟ هيچ کدومتون عرضه همچين کاري ندارين.... يني دلش رو ندارين .اونم واسه چیزی که خودتونم میدونین ۹۰ درصدش خرج اضافست و هرکاری هم بکنید باز هم پشتش حرف هست...? اون وقت توقع دارين ما از امام حسينمون بگذريم؟ از هيئتامون بگذريم؟؟؟ از کسي بگذريم که آبرو و هستیمونو مديونشيم؟؟[/b] [b]نه.... از اين خبرا نيست.... حالا بفهميد که هرچيزي جايگاه خودش رو داره... کمک کردن به فقرا جاي خودش، هيئت امام حسين جاي خودش....[/b] [b]تازه خبر ندارین همون پول هییت ها هم فقرا میدن اون پولدارا که اکثرشون دنبال بساط گناه خودشونن پس برید همون اجیل لباس میوه چیزایی که هیچ فایدهای ندارن بخرید دیگه تو این چیزا دخالت نکنید یه پیام واسه اون عزیزانی که دم محرم فریب این حرفا را خوردن: عزیزم اونایی که این پیام میسازن مثل کسانی هستن که واسه مادر خواهر خودشون غیرتی نمیشن ولی واسه دوستدخترشون غیرتی میشن. برادر من خواهر من راحت فریبشونو نخورید. اون ادمایی که این حرف میزدن توجه کنید .شب یلدا سکوت کردن .ولنتاین سکوت کردند.عید سال نو هم سکوت میکنن.[/b] [b]چون اونا مشکلشون این نیست که چقد خرج میشه . مشکل سازندگان اون پیامها اسلام و دینه!!! بازیچه دستشون نشید[/b] [b]بدون بصیرت قطعا دچار گمراهی میشویم. |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ای بابا
دوست من شما که دوباره گفتی http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid360136 نوروز که دیگه یه اتفاق مذهبی و شیعیه انرژی تو روی مراسم خرافی چهارشنبه سوزی بزار |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
۱۴:۲۷, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متوجه نشدم
. . . . . |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
)(*&^/$#@!
مطلبم خیلی روشن هست تایپک ارسالی به افرادی هست که موقع محرم و حج و.... حرف از اصراف و بریز و بپاش میزنند... |
|||
|
۱۴:۳۶, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۹/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #7