کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وحدت،کثرت و وحدت منفی
۲۲:۴۵, ۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه مطلبی رو در یکی دو خط میخواستم شرح بدم اگر فرصتی شد بعداً بیشتر توضیح میدم

فعلا بصورت ایده داشته باشید (ببخشید خیلی گنگ مینویسم)

اگر تو کل علوم انسانی و پایه و... جستجو کنید میبینید غایت اون علم به یه وحدتی منتهی میشه

در خود اسلام هم مفاهیم فلسفی که مورد هجمه تکفیری ها قرار میگیرند حول همین وحدته در حوزه های مختلف

از طرفی دشمن از ابتدا سعیش بر کثرت گرایی بوده مخصوصا در مفاهیم دینی

شما کافیه یه آماری بگیرید در مورد اینکه کیا از وحدت صحبت میکنند و کیا ضدش

حالا...

مدتیه طرف مقابل متوجه شده که اخرای کاره در نتیجه اومده یه وحدت منفی رو تبلیغ میکنه

شبکه شر جهانی ضد وحدت عالم وجود که در قطب عالم متجلیه

ادامه بحث برای بعد....

الان نوشتم شاید بعدا نمیشد بنویسم

بازم ببخشید کلی و گنگ نوشتم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۵۷, ۳۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #31
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۵ ۰:۴۰)کربلا نوشته است:  سلام
ببخشید کوچکی فکر کی ؟؟؟؟
اکثر علما یعنی 90 در صد علما با فلسفه مخالف اند ... چه از علمای جدید و چه از علمای قدیم ... بله در بین علمای جدید موافقان کمی بیشتره در صورتی که در تاریخ شیعه اینطور نبوده و همواره مخالفان تعداد بیشتری بودن ...
حالا منظور شما اینه که این همه عالم در طول تاریخ شیعه که ما دینمون رو مدیون اونها هستیم همه کوچک فکر بودن ؟؟؟

خواهشا بی طرفانه و بدون تعصب اقوال علما رو بخونید تا به نظر درست برسید ...

و البته پیشنهاد من اینه که بدون علم در این مباحث صحبت نکنید و این بحث رو هم ادامه ندید چون صد در صد در وادی جدل می افتید ....

اصول دین تقلیدی نیست

توحید تقلیدی نیست

مگه سقیفه س که اقلیت اکثریت میکنید
۹:۵۵, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۹:۵۹ توسط آیات.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۵ ۸:۵۷)عبدالرحمن نوشته است:  اصول دین تقلیدی نیست

توحید تقلیدی نیست

تقلید با تحقیق متفاوت است

به علاوه شما هماره در حال تقلید هستید

یا در حال تقلید از هوای نفس

یا در تقلید از افراد نا آگاه

ویا در تقلید از راه حق

ادبیات خودتون رو اصلاح کنید و اینقدر خودتون رو فریب ندهید بنده گفتم تنها اهل بیت معلمان توحید هستند نه مکاشفات فحول فلاسفه افلاطون و من سبق که ملاصدرا آن ها را مصون از خطا می داند

توحید و معاد معارفی نیستند تا کسی بتواند آن را از طریق غیر از اهل بیت علیهم السلام دریافت کند آن وقت قلب شما به جای فکر روی حرف من سریع واکنش نشان می دهد که پشت اهل بیت علیهم السلام قایم می شود؟

توصیه می کنم مراقب قلب خودتون باشید شیخ صدوق در کتاب توحیدش این معارف را جمع آوری کرده اند

امام صادق علیه السلام:

کذب من زعم انه من شیعتنا و هو متمسّک بعروة غیرنا

دروغ مى ‏گوید کسى که گمان مى ‏کند از شیعیان ماست در حالى که به غیر ما تمسک کرده است

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۱۳, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #33
آواتار
همان امام صادق Heart فرمودن

«هيهات، كذب من ادعي محبتنا و لم يتبرأ من عدونا
هرگز! دروغ مي گويد كسي كه ادعاي دوستي ما را مي كند و از دشمن ما برائت نمي جويد».

نگفتن شیعه فرمودن محب
الان اقایون (اکثر عمامه بسرها) از صهیونیست ها و دول غربی چقدر برائت دارن؟

هيهات!!! اصلا دشمن نمیدونن فقط دشمنشون میشن اون سه تا و...

قبل انقلاب چه غلطی میکردن؟ چپیده بودن تو خونه و حجره هاشون و اسلام خونگی

بله دروغ میگن حتی اگر سه متر عنوانشون باشه

همینا فردا ممکنه دشمن امام زمان بشن
۱۶:۳۸, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۴۱ توسط کربلا.)
شماره ارسال: #34

(۳۱/فروردین/۹۵ ۸:۵۷)عبدالرحمن نوشته است:  اصول دین تقلیدی نیست

توحید تقلیدی نیست

ببینید شما یه چیزی یاد گرفتید اما دقیق نمی دونید چیه ... بله اصول دین تقلیدی نیست اتقافا مخالفان این مباحث هم میگن اصول دین تقلیدی نیست پس بنابر این باید تحقیق کرد ... رفت و نظرات رو خوند و بهترین رو انتخاب کرد .... این اصلا به معنای تقلید نیست بلکه به معنای تحقیقه همونطور که خانم آیات گفتن ...

آقای عبد الرحمن شما که سواد لازم برای بحث رو ندارد خواهشا همچین مباحثی رو شروع نکنید و ادامه ندید تا مجبور نشید دسته به دامن مغالعه بشید ... لا تقف ما لیس لک به علم ...
و خواهشا به این بحث علمی نگاه کنید ... متاسفانه شما نگاهتون تو این بحث درست و علمی نیست

از مثالتون که کلی خنده ام گرفت .... آخه چه ربطی بین سقیفه و بحث ما وجود دارده ؟؟!!! بله اگر جایی عده ای نظر شخصی خودشون رو بدن اینجا اکثریت و اقلیت باطله و اصلا معنا نداره ...اما وقتی یک عده قابل توجهی از اهل علم یک نظری رو بدن نمیشه از کنار اون نظر به راحتی گذشت ....مثلا اگه عده ای از علما لغت بگن معنی فلان کلمه فلان چیز هست چون نظر علمی بوده و نظر شخصی نیست جای نقد و بررسی داره و کثرت اونها باعث بیشتر شدن احتمال درست بودن نظرشون میشه ...
البته منظور این نیست که تقلید کنیم منظور این هست که حالا که یه عده ای از علما همچین نظری داشتند پس بریم دلایلشون رو بخونیم ... به این میگن تحقیق که مورد قبول همه عقلای عالمه ...

در ضمن خواهشا بحث رو ادامه ندید چون متاسفانه اینجا کسی دنبال رسیدن به حقیقت نیست و متاسفانه این همون جدل مذمومه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۱۶:۵۷, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۳)عبدالرحمن نوشته است:  همان امام صادق Heart فرمودن

«هيهات، كذب من ادعي محبتنا و لم يتبرأ من عدونا
هرگز! دروغ مي گويد كسي كه ادعاي دوستي ما را مي كند و از دشمن ما برائت نمي جويد».

نگفتن شیعه فرمودن محب
الان اقایون (اکثر عمامه بسرها) از صهیونیست ها و دول غربی چقدر برائت دارن؟

هيهات!!! اصلا دشمن نمیدونن فقط دشمنشون میشن اون سه تا و...

قبل انقلاب چه غلطی میکردن؟ چپیده بودن تو خونه و حجره هاشون و اسلام خونگی

بله دروغ میگن حتی اگر سه متر عنوانشون باشه

همینا فردا ممکنه دشمن امام زمان بشن

مسیر جهاد و مبارزه از زمان شهید مدرس و روحانیت به صورت تدریجی به مردم انتقال یافت و انقلاب حرکت دفعی نبود حرکتی تدریجی و بسیجی یعنی همراه مردم بود که بسیاری به شهدا پیوستند
اتفاقا اولین استاد ما در مباحث ضد فلسفی در جریان همین انقلاب شهید شده اند دانشمند بوده اند و نامی از ایشان در بین شیعه برده نمی شود دوبار ایشان مسموم شده اند آیت الله شیخ محمد خالصی
آیا تابه حال نام ایشان را شنیده اید؟ قطعا خیر جلسات سخنرانی ایشان در شهرهای مختلف ایران بسیار پرجمعیت بود ودر نهایت مسموم و شهید شدند ایشان شجاعت فراوان دربیان حق و از هیچ بنی بشری ابا نداشته اند وقتی رضاخان از او پرسید راست می گویند در روایتی آمده که فردی از قزوین کشف حجاب می کند ایشان فرمود بله صحیح هست رضاخان پرسید چه کسی است؟ ایشان گفتند تو هستی

این فردی است که در مناظرات در دانشگاه الازهر مصر در مقابل اهل تسننی که نسبت به شیعه تعصب داشتند بسیار با شجاعت برخورد می کردند شجاعت همرا شوخ طبعی...این دو لینک کتاب هایی هستند که ان شاءالله مطالعه این کتاب به اصلاح ذهن ها کمک خواهد کرد.

مبارزات آیت الله خالصی همراه اسناد

نبرد مسلحانه مراجع با انگلیس

بنده هم دایی و هم عمویم شهید شده اند اینقدر که بعضی ها ادعا دارند ادعا نداشته اند

این همه شهدا از اول انقلاب تا امروز در سوریه در حفظ اسلام نقش داشته اند برید وصیت نامه هاشون رو بخونید

علاوه بر اینکه روحانیون و علمای بسیاری مجاهد بوده اند نظیر شهید آیت الله مدرس شهید نواب صفوی و...

آنچه در نهایت به این حرکت بسیجی و مردمی همراه با علما کمک کرد عاشورا بود وقتی روی دیوارها نوشته می شد این محرم و صفر است که اسلام را نگه داشته است.

این برکت عاشورا و عاشوراییان بود و خدا بود که به این حرکت برکت داد

ان الله لایغیّر ما بقوم حتی یغیّروا ما بانفسهم

پس جناب عبدالرحمن لطفا آن جمله غیر توحیدی تان را در صفحات قبل اصلاح کنید

شما علاوه بر اینکه این همه شهید و شهدا و مبارزین از روحانیت را نادیده گرفتید و این همه شهدای بی ادعا مثل دایی من که تنها 16 سال داشتند را نادیده گرفتید حتی نام خدا را هم نادیده گرفتید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کربلا
۱۷:۳۲, ۳۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #36
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۳۸)کربلا نوشته است:  

ببینید شما یه چیزی یاد گرفتید اما دقیق نمی دونید چیه ... بله اصول دین تقلیدی نیست اتقافا مخالفان این مباحث هم میگن اصول دین تقلیدی نیست پس بنابر این باید تحقیق کرد ... رفت و نظرات رو خوند و بهترین رو انتخاب کرد .... این اصلا به معنای تقلید نیست بلکه به معنای تحقیقه همونطور که خانم آیات گفتن ...

آقای عبد الرحمن شما که سواد لازم برای بحث رو ندارد خواهشا همچین مباحثی رو شروع نکنید و ادامه ندید تا مجبور نشید دسته به دامن مغالعه بشید ... لا تقف ما لیس لک به علم ...
و خواهشا به این بحث علمی نگاه کنید ... متاسفانه شما نگاهتون تو این بحث درست و علمی نیست

از مثالتون که کلی خنده ام گرفت .... آخه چه ربطی بین سقیفه و بحث ما وجود دارده ؟؟!!! بله اگر جایی عده ای نظر شخصی خودشون رو بدن اینجا اکثریت و اقلیت باطله و اصلا معنا نداره ...اما وقتی یک عده قابل توجهی از اهل علم یک نظری رو بدن نمیشه از کنار اون نظر به راحتی گذشت ....مثلا اگه عده ای از علما لغت بگن معنی فلان کلمه فلان چیز هست چون نظر علمی بوده و نظر شخصی نیست جای نقد و بررسی داره و کثرت اونها باعث بیشتر شدن احتمال درست بودن نظرشون میشه ...
البته منظور این نیست که تقلید کنیم منظور این هست که حالا که یه عده ای از علما همچین نظری داشتند پس بریم دلایلشون رو بخونیم ... به این میگن تحقیق که مورد قبول همه عقلای عالمه ...

در ضمن خواهشا بحث رو ادامه ندید چون متاسفانه اینجا کسی دنبال رسیدن به حقیقت نیست و متاسفانه این همون جدل مذمومه ...

شما فرد مجهول الهویه.... سکوت کنید بهتره تا هزار آسمان ریسمان بهم ببافی که چرندیات یه مشت حجتیه متجهر رو به خورد مردم بدی

یکی مثل دکتر عباسی هم مخالف وحدت وجوده ولی من دستشو میبوسم چون آدم باتقواییه و دلسوزه

آفرین شما بلدی و اون...
۱۷:۵۹, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۳ توسط کربلا.)
شماره ارسال: #37

خییییلی راحت تهمت میزنید .... حجتیه ؟؟ چه ربطی داره ؟؟ الان اینایی که گفتم کجاش ربط به حجنیه داشت ؟؟
مطمئن باشد اون دنیا بابت تهمتی که زدید ازتون نمیگذرم البته اگه اعتقادی داشته باشید...
اونهایی که این مطلب رو میخونن بهتر میتونن قضاوت کنن که حرف کی منظقی است و کی چرت و پرت میگه و آسمون ریسمون میبافه و بی ادبه ...
براتون واقعا متاسفم
البته قشنگ مشخصه چون جوابی ندارید دست به دامن تهمت وافترا شدید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۲۰:۱۴, ۳۱/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۵ ۲۰:۱۹ توسط آیات.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۳۱/فروردین/۹۵ ۱۷:۵۹)کربلا نوشته است:  خییییلی راحت تهمت میزنید .... حجتیه ؟؟ چه ربطی داره ؟؟ الان اینایی که گفتم کجاش ربط به حجنیه داشت ؟؟
مطمئن باشد اون دنیا بابت تهمتی که زدید ازتون نمیگذرم البته اگه اعتقادی داشته باشید...
اونهایی که این مطلب رو میخونن بهتر میتونن قضاوت کنن که حرف کی منظقی است و کی چرت و پرت میگه و آسمون ریسمون میبافه و بی ادبه ...
براتون واقعا متاسفم
البته قشنگ مشخصه چون جوابی ندارید دست به دامن تهمت وافترا شدید ...

سلام خانم دوست دار کربلا
این ها کسانی هستند که رهبری خودشان پاسخشون رو داده اند و بنده هم در این تاپیک همراه با آدرس آن مطلب را نقل قول کرده ام.

اینجا

بله متاسفانه ایشان چون پاسخی ندارند از اول اول دست به دامن تهمت و افترا شدند ولی ما متوجه نبودیم و به خاطر برخی فعالیت های خوب ایشون پاسخشون رو دادیم که اشتباه بود

ورود شما رو تبریک عرض می کنم و امیدوارم ان شاءالله از این نوع رفتارهایی که در طول تاریخ همیشه بوده ناراحت نشده باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کربلا
۹:۵۳, ۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #39
آواتار
خیلی دوست داشتم در این مورد بتونم اظهار نظری کنم، ولی این موضوع مسأله پیچیده ای است که نیاز به مطالعه و مداقه فراوانی دارد که متاسفانه این حقیر سواد و دانش کافی را ندارم. [تصویر: sad.png]

[/b]

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]