|
نظرات و سخنرانی ها پیرامون "وحدت وجود"
|
|
۲۲:۲۵, ۲۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام حضرت حق سلام همونطور که از عنوان تایپک مشخص هست، نظرات و دیدگاه های مختلف درباره وحدت وجود رو میخواییم عنوان کنیم. چند وقتیه در این مورد دارم تحقیق میکنم و سخنرانی های مختلف رو گوش کردم. دیدگاه های علمای شیعه درباره وحدت وجود خیلی باهم اختلاف داره. گروهی قائل بودن به وحدت وجود رو کفر میدونن و گروه دیگه اون رو از مهمات توحید میدونن! توحید اولین اصل دین هست و نوع برداشت از توحید قطعا میتونه توی تفاسیر از قرآن و احادیث تاثیر داشته باشه. و بنابراین اهمیت سخنرانی علما در این مورد رو خیلی زیاد میدونم. توی این تایپک سعی میکنیم نظری از خودمون ندیم و تنها نوشته ها و سخنرانی های علما رو با ذکر منبع بیان کنیم. ممنون از دوستانی که همکاری میکنن.
|
|||
|
۱۹:۵۸, ۲۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۵/فروردین/۹۵ ۲۲:۲۵)mohammadz نوشته است: دوست عزیز شما حرف همه رو که نباید باور کنید. بشر جایز الخطاست. وحدت وجود در اکثر ادیان مطرح شده است. داستان حلاج رو یادته؟ ظاهر بینان دینی اعدامش کردن چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ دینی وحدت وجود امری انکار ناپذیر است. بشنو از نی چون حکایت می کند از جدایی ها شکایت می کند کز نیستان تا مرا ببریده اند در نفیرم مرد و زن نالیده اند سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد اشتیاق هر کسی کو دور ماند از اصل خویش بازجوید روزگار وصل خویش |
|||
|
۲۱:۱۱, ۲۶/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۵ ۲۱:۱۲ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۵۸)قاتل مرگ نوشته است: دوست عزیز شما حرف همه رو که نباید باور کنید. بشر جایز الخطاست.من که توی این تایپک نگفتم موافق یا مخالف با وحدت وجود هستم. گفتم نظرات و ادله و سخنرانی های علماء گفته بشه تا بتونیم یک مجموعه ای داشته باشیم از دیدگاه های موافق و مخالف |
|||
|
۲۲:۴۶, ۲۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما صلاحیت بحث موافق در مورد وحدت وجود رو ندارید
|
|||
|
۳:۵۶, ۲۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۵ ۴:۰۴ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۵ ۲۲:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: شما صلاحیت بحث موافق در مورد وحدت وجود رو نداریداولا من نمیخوام از وحدت وجود دفاع کنم. دوما انگار متوجه موضوع تایپک نشدید. نمیدونم چرا بعضی افراد مطالب رو اینقدر دیر متوجه میشن. یعنی درک موضوع به این سادگی اینقدر برای شما سخته؟ گفتم نظرات و سخنرانی های علماء بیان بشه |
|||
|
۱۱:۲۳, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
۱۲:۴۳, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
۱۳:۳۷, ۲۷/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خیلی دوست داشتم در این مورد بتونم اظهار نظری کنم، ولی این موضوع مسأله پیچیده ای است که نیاز به مطالعه و مداقه فراوانی دارد که متاسفانه این حقیر سواد و دانش کافی را ندارم.
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |