کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟
۱۴:۳۶, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
چند روز پیش اکبر هاشمی رفسنجانی گفته بود : دنیای فردا،دنیای گفتمان هاست نه موشکها...(کلنگ برجام 2 رو زد!)

خوب مواضع ایشون که الحمدلله روز به روز آشکارترمیشه ، اگر بعضی ها هنوز اصرار بر خوب بودن ایشون دارن بخونن:

امروز امام خامنه ای در صحبت هاشون در جمع مداحان و ذاکران فرمودند:

امام خامنه ای با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می دانند و نه موشک خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد.
ایشان افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
رهبر انقلاب، نمایش موشکهای پیشرفته و دقیق سپاه پاسداران را موجب خرسندی ملتهایی خواندند که از امریکا و رژیم صهیونیستی، دلشان خون است اما کاری از دستشان بر نمی آید.
ایشان افزودند: دشمنان مدام در حال تقویت توان نظامی و موشکی خود هستند در این شرایط چطور می گوییم روزگار موشک گذشته است؟
حضرت آیت الله خامنه ای این حرفها را شبیه حرفهای برخی اعضای دولت موقت دانستند که اوایل انقلاب می گفتند جنگنده های اف – ۱۴ را که خریده ایم به امریکا پس بدهیم، به دردمان نمی خورد!
امام خامنه ای افزودند: در آن موقع ایستادگی و افشاگری کردیم و چندی بعد که صدام به ایران حمله کرد معلوم شد چقدر به این ابزارهای دفاعی نیاز داریم.
رهبر انقلاب با تأکید مجدد بر موافقت خود با ابزار دیپلماسی و مذاکره سیاسی بجز چند استثنا افزودند: طوری تبلیغ نکنند که انگار با گفتگو مخالفیم، ما می گوییم باید قوی و هوشیار مذاکره کرد تا سرمان کلاه نرود.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، Ali#59 ، غریب ، عبدالرحمن ، A.E ، Silence ، MohammadSadra ، sarallah ، MOHSEN-Z ، حسن.س. ، السا ، خیبر110 ، تفکر ، بیداری اندیشه ، Anti gods ، عبدالرحیم ، عدالت ، مجتبی110 ، انتصـار ، MEEAAD ، Hadith ، mahdy30na ، رکن الهدی ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۵, ۱۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۵۸)Ali#59 نوشته است:  اینم یادتون نره،توی سیاست ایران آرای مردم تهران خیلی مهم تر از آرای مردم شهرستان هاست.
حالا این آرا به نفع هر کی میخواد باشه،

این مصداق شارلاتانیزم سیاسی هست !

(۱۱/فروردین/۹۵ ۲۰:۲۳)Ali#59 نوشته است:  مثلا تجزیه همین خوزستان شما سی سال پیش چقدر جدی بود،الان چقدر جدیه؟یا آذربایجان رو حساب کن الان چقدر اوضاعش ناجور شده!

جالبه ! با درصد بالایی مطمئن هستم تا حالا پات رو تو اذربایجان نگذاشتی اما داری میگی حساب کنیم اوضاع اذربایجان چه جوره !
اوضاع اذربایجان نسبت به مثلا 10 سال پیش تفاوت معنا داری نکرده !(حتی میشه گفت بهتر هم شده !)
پس از کجا میگی اوضاع اذربایجان ناجوره !
به نظرم داری از خودت حرف درمیاری ! اما نه ! از خودت حرف درنمیاری ! یکی دیگه داره حرف درمیاره و تو داری تکرار میکنی !!!!!!

(۱۱/فروردین/۹۵ ۲۰:۲۳)Ali#59 نوشته است:  سردمداران دموکراسی در همه جای دنیا،مردم اونجا هستند و کسانی که مردم اونجا بخوانشون.

تکلیف خود دموکراسی که روشن نشد و نیمه کاره ماند !
اخرش هم نفهمیدیم آش دموکراسی چی هست ! همه با هم حکومت میکنند! اکثریت حکومت میکنند ! یک نظریه حکومت میکند!
اصلا همین دموکراسی با همه ی لنگ زدنش کجا داره اجرا میشه ! تو آمریکا؟؟؟ یا اروپا !!!
(توجه به کارتون پیناکیو جایی که میخواستن ببرنش شهر بازی ..)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عدالت
۱۴:۵۰, ۱۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #32
آواتار
http://uupload.ir/files/dy40_img_20160331_144939.jpg
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #33

یک منبع مطلع اعلام کرد که توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هیچ ارتباطی به وی ندارد.

به گزارش ایسنا، این منبع مطلع به «انتخاب» گفت: آنچه در اخبار به عنوان توییتر آیت‌الله هاشمی منتشر می‌شود، حساب کاربری یکی از دوستداران ایشان است و محتوای آن هیچ ارتباطی به آیت‌الله هاشمی ندارد.

وی ادامه داد: حدود دو ماه قبل اطلاعیه‌ای رسمی از سوی دفتر آیت‌الله هاشمی صادر شد که در آن انتساب حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی غیر از سایت رسمی ایشان تکذیب شد.

این منبع مطلع افزود: صفحه فعال در توییتر، کانال تلگرامی و اینستاگرام منتسب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ربطی به آیت‌الله هاشمی ندارد.

بر اساس این گزارش، حساب کاربری توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی، هر از چند گاه سخنان قدیمی وی را پس از کوتاه کردن، توییت می‌کند.

این اکانت اخیرا جمله‌ای از سخنان آیت‌الله هاشمی انتخاب کرده و آن را به صورت ناقص اینگونه منتشر کرده است: «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هاست، نه موشک‌ها ...». البته ساعاتی بعد این جمله در توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی اینگونه اصلاح شد: «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هایی نظیر انقلاب اسلامی است، نه موشک‌های قاره‌پیما و بمب‌های هسته‌ای ...»

«انصاف نیوز» نیز در این باره نوشت: «اکانت منتسب به آیت‌الله هاشمی در اختیار فردی است که سردبیر سایت هاشمی رفسنجانی (سایت دفتر هاشمی) است و حساب توییتر و تلگرام نیز در اختیار اوست. این فرد با دسترسی به مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های قدیمی هاشمی و بر اساس شرایط روز، بخشی از سخنان او را گلچین و منتشر می‌کند که بعضی از آنها در این مدت باعت ناراحتی و حتی عصبانیت شدید آیت‌الله هاشمی شده است؛ مثل ماجرای قهر رهبر انقلاب از آیت‌الله مصباح در قبل از انقلاب که کاملا بدون هماهنگی هاشمی و با اشکالاتی جدی منتشر شد.

او بارها به دلیل انتشار مطالبی بدون هماهنگی با تشر و واکنش تند هاشمی و نزدیکانش مواجه شده و سه بار تا مرز اخراج پیش رفته است.

بنا بر پیگیری از نزدیکان هاشمی، او از انتشار چنین مطالبی کاملا بی خبر است و هیچ یک از مطالب سایت و توییتر با او چک نمی‌شود و به اصطلاح، روح هاشمی از مطالب «سایت هاشمی رفسنجانی» و توییترش بی خبر است.»

به گزارش ایسنا، این بحث از آنجا بالا گرفت که رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه در سخنان خود در جمع مداحان با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می‌دانند و نه موشک، خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد. اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۱۶:۵۴, ۱۲/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۵ ۱۷:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۵ ۰:۲۳)Divinitus نوشته است:  وقتی رهبر مملکت معیار قدرت یک مملکت رو به موشک بدونه ، وای به حال اون مملکت!

وای به حال اون کسانی که هنوز در الفبای شناخت دشمن و دشمنی گیر کردن. این جمله شما هم تهمت و نقض واقعیت هست. پاسخ منطقی و مستدل در سخنان رهبر:


ببینید؛ یک نظامی در عالم وجود دارد: نظام استکبار، نظام زورگویی، نظام ظلم؛ البتّه از قدیم هم همین نظامها بوده است، منتها امروز مدرن شده است، با تجهیزات نو مجهّز شده. قدرتهای برتر به ملّتها زور میگویند؛ [این] زور گفتن هم حد و اندازه‌ای ندارد؛ اگر اموالی دارند، میگیرند؛ اگر نیروی انسانی قابلی دارند، از آنها میدزدند؛ اگر استعدادی در آنها هست که آنها را تهدید میکند و رقیب برای آنها میتراشد، آن استعداد را خفه میکنند؛ زورگویی انواع و اقسامی دارد. امروز این زورگویی در دنیا وجود دارد؛

نظام بین‌الملل جهانی که اسمش را گذاشته‌اند جامعه‌ی جهانی، یعنی نظام زورگویی؛ وَالّا مراد از جامعه‌ی جهانی، دولتها و ملّتهای دنیا که نیستند؛ دولتها و ملتّهای دنیا بیزارند از شکل این چند قدرت برتر دنیا که خودشان را میگویند جامعه‌ی جهانی. جامعه‌ی جهانی یعنی همین: افرادی که مبنای کارشان زورگویی به همه‌ی ملّتها و همه‌ی کشورها و همه‌ی اینها است.

و ما که در جمهوری اسلامی هستیم، هم قبل از نظام جمهوری اسلامی در دوران رژیم طاغوت، نمونه‌هایش را یک‌جور دیده‌ایم، هم بعد از تشکیل نظام جمهوری اسلامی نمونه‌هایش را یک‌جور دیگر دیده‌ایم؛ یک نظامی امروز در دنیا به این شکل وجود دارد.

این نظام ناراضی هم زیاد دارد؛ خیلی از ملّتها ناراضی‌اند؛ منتها از ملّتها که کاری برنمی‌آید؛ صدای ملّتها را کسی نمیشنود؛

نه رسانه به آن صورت در اختیارشان است، نه اصلاً [حرف آنها] جایی حساب میشود؛ حالا گیرم مثلاً ده‌هزار نفر هم در یک واحد الکترونیکیِ مثلاً رسانه‌های الکترونیک و مانند اینها با هم جمع شدند و یک حرفی زدند، یا جمع شدند در خیابانها راه رفتند؛ حالا که چه؟ در قضیّه‌ی حمله‌ی آمریکا به عراق در [کمتر از] پانزده شانزده سال قبل از این در همه‌ی این خیابانهای پاریس و بعضی کشورهای اروپایی دیگر، راه‌پیمایی راه افتاد در مخالفت با آمریکا؛ چه اثری کرد؟ ملّتها به‌خودی‌خود که کاری نمیتوانند انجام بدهند؛ دولتها هستند که اگرچنانچه پشتیبانی ملّتهایشان را داشته باشند، میتوانند حرفی بزنند و این حرف در دنیا مطرح بشود؛ چنین دولتی هم در دنیا نیست؛ دولتهایی هستند [ولی] میترسند؛ ناراضی‌اند [ولی] میترسند. من به‌نظرم در صحبت اوّل سال این را گفتم که رؤسای رژیم طاغوت هم خیلی اوقات از کارهای آمریکا ناراضی بودند. در خاطرات این بازماندگانشان که آدم نگاه میکند، میبیند یک جاهایی خیلی هم ناراضی‌اند و در خلوت بدگویی هم میکنند به آنها امّا جرئت نمیکنند مخالفت کنند؛

به‌عنوان دولت، به‌عنوان واحد سیاسی و مدیریّت جامعه جرئت نمیکنند. امروز در دنیا این‌جوری است؛ خیلی‌ها ناراضی‌اند امّا جرئت نمیکنند مخالفت کنند.

یک نظامی در دنیا، در این بلبشو، در این جنگل به‌هم‌ریخته‌ی به‌هم‌آمیخته و ظلم و زور، به وجود آمده است که یک پایه‌هایی دارد که این پایه‌ها درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی است که امروز نظام جهانی بر آن استوار است؛ نقطه‌ی مقابلِ ظلم است، نقطه‌ی مقابلِ استثمار است، نقطه‌ی مقابلِ جنگ‌طلبی است، نقطه‌ی مقابلِ فساد است؛

آن نظام، نظام جمهوری اسلامی است.

این نظام براساس اسلام، براساس دین، براساس تفکّرات اسلامی ناب به وجود آمده و یک جماعتی هم از اوّل در رأس این نظام قرار گرفتند که طبیعت اینها این است که از قدرتهای بزرگ نمیترسند و آن روحانیّونند. این را خود تحلیل‌گرها و جامعه‌شناس‌های غربی، امروز میگویند؛ از اوّل انقلاب هم میگفتند؛ میگفتند این آخوندها نمیترسند از ما. [البتّه] بعضی‌هایشان ممکن است وابسته هم باشند و هستند، امّا طبیعت نظام آخوندی در جامعه‌ی شیعه، یک چنین طبیعتی است.

حالا اتّفاقاً اینها در رأس این نظام قرار گرفته‌اند. مردم هم که همراهی میکنند. مردم هم اوّلاً مردمِ بااستعدادی‌اند، ثانیاً جوان در بین اینها زیاد است - جمعیّت ما از ۳۵ میلیون در اوّل انقلاب، حالا تقریباً رسیده به ۸۰ میلیون؛ یعنی جمعیّت ناگهان افزایش پیدا کرده است؛ اگرچه علیه آن [هم] دارند کار میکنند - استعداد زیاد است؛ شجاع هم هستند، نترس هم هستند. خب، وقتی‌که یک کشوری است که مردم این‌جوری فکر میکنند، سردمداران حکومت هم نمیترسند از هیمنه‌ی جهانی، این برای استکبار یک خطر عمده است، یک خطر کاملاً بزرگ است.

لذا جبهه علیه آن تشکیل میشود؛ کمااینکه الان علیه جمهوری اسلامی جبهه تشکیل شده؛ نه حالا [بلکه] از روز اوّل انقلاب جبهه تشکیل شده؛ یک جبهه‌ی دشمن به‌وجود آمده. آن روز شوروی بود و آمریکا که نقطه‌ی مقابلِ هم بودند و [اگر] در صد مسئله - با کم و زیادش - با هم اختلاف داشتند امّا در مسئله‌ی جمهوری اسلامی و مخالفت با جمهوری اسلامی، همفکر و همدست بودند. یعنی طبیعت استکبار این است که با یک چنین نظامی دشمنی میکند.

[پس] یک جبهه تشکیل دادند که این جبهه امروز هم وجود دارد و از انواع و اقسام شیوه‌ها هم دارد استفاده میکند؛ همچنان‌که فرض کنید بیست سال پیش اینترنت نبود، امروز هست؛ ابزارها روزبه‌روز دارد پیشرفته میشود. از بیشترین ابزارها و وسیع‌ترین و سریع‌ترین ابزارها علیه جمهوری اسلامی دارند استفاده میکنند؛ جمهوری اسلامی [هم] باید خودش را آماده کند از همه‌ی ابزارها استفاده کند. [دشمن] از ابزار دیپلماسی استفاده میکند. دیپلماسی، گفتگوی سیاسی، مذاکره‌ی سیاسی، بده‌بستان سیاسی یکی از ابزارها است؛ اینها از آن ابزار استفاده میکنند. بنده هم با گفتگوی سیاسی مخالف نیستم؛ البتّه نه با همه - استثناء دارد - بنده در سطح مسائل جهانی، با گفتگوی سیاسی موافقم؛ من در این زمینه‌ها از زمان ریاست جمهوری حرف داشتم و دنبال‌گیری میکردم؛ این‌جور وانمود نکنند که کأنّه ما اصلاً با گفتگوکردن و مانند آن مخالفیم؛ نخیر، ما، هم بیشتر از اینها موافقیم، هم در یک جاهایی بیشتر از اینها بلدیم این کارها را؛ میدانیم هم که چه‌جوری باید عمل کرد. دشمن از گفتگوی سیاسی هم استفاده میکند. باید مراقب بود.

پس، از مذاکره استفاده میکند، از مبادلات اقتصادی استفاده میکند، از تحریم اقتصادی استفاده میکند، از تهدید به جنگ و سلاح استفاده میکند؛ در مقابل همه‌ی اینها بایستی نیروی دفاعی داشت.

اینکه بعضی‌ها بیایند بگویند «فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست»، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است.

چطور [چنین چیزی] ممکن است؟ اگرچنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فنّاوری برود، دنبال مذاکره‌ی سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود - که همه‌ی اینها لازم است - امّا قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بی‌سَروپایی و [هر] دولت کذائی‌ای او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقب‌نشینی کنید.


قدرتهای دنیا که شما می‌بینید با صدای کلفت حرف میزنند، زور میگویند، غلط میکنند، حرفهای بد میزنند و زورگویی میکنند، بیشتر از همه به استناد همان سلاحهایی است که دارند؛ آن‌وقت ما در مقابل اینها بیاییم دست خودمان را خالی کنیم؟

سپاه که پیشرفتهای موشکی خودش را نشان میدهد، نه فقط مایه‌ی افتخار و مباهات ایرانی‌ها [است، بلکه] وقتی این موشکهای سپاه با این دقّت و با این زیبایی آزمایش میشود، خیلی از ملّتهای آزادی‌خواهِ دُوروبَر ما که دلشان از آمریکا و از رژیم صهیونیستی خون است، خوشحال میشوند. وقتی اینها انجام میگیرد، ما بیاییم اینها را بکوبیم و بگوییم آقا! امروز دیگر روز موشک گذشته! نه، روز موشک نگذشته.

دشمن دائم در حال به‌روز کردن خود و آماده کردن خود است، [بعد] ما اینجا ساده‌لوحانه خودمان را عقب بکشیم و بگوییم نه. مثل اوّل انقلاب که همین اف‌چهارده‌های ما را میخواستند بفروشند و میخواستند پس بدهند و بنده نگذاشتم. من خبر شدم که یکی از رجال دولت موقّت آن روز گفته است این اف‌چهارده‌هایی که رژیم طاغوت خریده به درد ما نمیخورد، میخواهیم چه کار کنیم این اف‌چهارده‌ها را! پس بدهیم بهشان. آنجا خب ما ایستادیم، هیاهو کردیم، مصاحبه کردیم و مقابله کردیم، جرئت نکردند این کار را بکنند؛ میخواستند پس بدهند. چند صباح بعدش، جنگ ایران و عراق پیشامد کرد و حمله کردند به ما و معلوم شد که ما چقدر احتیاج داریم به همین وسایلی که داریم؛ همین اف‌چهارده و همین اف‌چهار و امثال اینها. امروز هم بعضی‌ها همین آهنگ را پیش گرفته‌اند که موشک چیست، موشک میخواهیم چه کار کنیم، روزگار روزگار موشک نیست! پس روزگارِ چیست آقا؟

[امروز] روزگارِ همه‌چیز است. روزگار مذاکره هم هست؛ باید در مذاکره قوی بود و جوری باید مذاکره کرد که بعد سرمان کلاه نرود. اینکه ما مذاکره بکنیم، روی کاغذ بیاوریم، بنویسیم، امضا کنیم، بعد آنها هم به‌حسبِ ظاهر یک کاری انجام بدهند منتها تحریمها برطرف نشود و تجارت راه نیفتد، پیدا است که یک اشکالی در آنجا هست؛ نباید بگذاریم این اشکالات به وجود بیاید و در آنجا هم باید خودمان را قوی کنیم. در اقتصاد درون کشور هم همین‌جور؛ ما گفتیم اقدام و عمل. گفتن بس است؛ «دو صد گفته چون نیم‌کردار نیست». وقتی زیاد هم تکرار کردیم و مدام گفتیم اقتصاد مقاومتی، از دهن هم می‌افتد؛ یعنی تکراری که شد، یک چیز کسالت‌باری هم میشود؛ عمل کنیم. غرض این است که کشور احتیاج دارد...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، sagheb ، قلب ، خیبر110 ، پارسه ، Anti gods ، MOHSEN-Z ، عبدالرحمن ، عدالت ، مجتبی110 ، عبدالرحیم ، Hadith
۱۷:۰۸, ۱۲/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۲ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #35
آواتار
یا الله.

حقیقت من که به شخصه وقتی صحبتای کامل آقای خامنه‌ای رو شنیدم، ی حال تقریبا نامساعدی پیدا کردم. چرا که ی حسی توی صحبت‌ها بود که میگفت آی ملت، حواستون جمع باشه.Wink

این صحبتایی که در مورد رد و تکذیب و اصلاح قرار میگیره میتونه تا حدودی «ننه من غریبم» بازی محسوب بشه. همه به خوبی از تاثیر شبکه‌های اجتماعی و در کل فضای سایبر در جامعه امروز با خبرن، واقعا ممکنه انسان در مقابل این فضا انقدر بی تفاوت باشه که گاه و ناگاه براش دردسر ساز بشه؟؟

عکس‌العمل‌ها البته خوشحال کننده هستن. چرا که نشونه اینه که هشدار رو کاملا دریافت کردن. اما مسئله ناراحت کننده اینه که وقتی همچین برخورد علنی میشه، یعنی همه راه‌های قبلی به بن‌بست خورده و دیگه چاره‌ای نیست. یعنی من ناآگاه، آگاه بشم که اون بالا ی سریا باید باشن، که نیستن و ی سریا هستن، که وظیفشون رو فراموش کردن.
این اصلا خوب نیست...

البته، میشه از جهت دیگه صحبتارو دری به دیوار در نظر گرفت که به در ِ شخص خورد تا دیوار ِ ملت آگاه بشه. امیدوارم که بشه؛

نمیدونم شاید برداشت من اشتباهه، ولی واقعا ی همچین فضایی نگران کنندس.

در مورد تجزیه طلبی، که متاسفانه کوتاهی محض دولت محسوب میشه چرا که همه از شرایط جغرافیایی و قومیتی آگاهن و باید با ی پایه قوی فرهنگی از سال‌ها پیش طوری به جوون‌های امروز آموزش داده میشد که فرزند، تو اول از هر چیز ایرانی محسوب میشی بعد ترک و کرد و عرب و بلوچو و غیره...، که بنده‌ی خدا هویت اولاتر از قومیت هست. ولی نشد؛
البته در مورد خوزستان بگم که 100% وضعیتش از این نظر (تاکید خاصی دارم فقط از این نظر) بهتر از قبل شده پس چشم بسته و ندیده صحبت نکنیم (نمیدونم این چه اخلاق زشتیه که اکثرمون داریم اول خودمو متهم میکنم، کسی به خودش نگیرهWink)

تسلیحات نظامی جای خود داره و مهمه.
ولی بشخصه نگرانی دیگه ای هم دارم اونم خلع سلاح فرهنگی و فکری و هویتی هست که واقعا هم جای نگرانی داره. همیشه هم عنوان کردم فکر میکنم.

نکته آخر، ورای هر اظهار نظری که هر شخصی میکنه، جبهه گیری که من توی این تاپیک نسبت به اشخاص میبینم، میتونه نباشه.[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif] (بهتره نباشه)

پ.ن:
اشخاص جمع حاضر منظورمه نه اشخاصی که در موردشون صحبت میکنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، عدالت ، سدرة المنتهی
۱۸:۲۶, ۱۲/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۵ ۱۵:۲۰)chiaueam نوشته است:   یک منبع مطلع اعلام کرد که توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هیچ ارتباطی به وی ندارد.

به گزارش ایسنا، این منبع مطلع به «انتخاب» گفت: آنچه در اخبار به عنوان توییتر آیت‌الله هاشمی منتشر می‌شود، حساب کاربری یکی از دوستداران ایشان است و محتوای آن هیچ ارتباطی به آیت‌الله هاشمی ندارد.

وی ادامه داد: حدود دو ماه قبل اطلاعیه‌ای رسمی از سوی دفتر آیت‌الله هاشمی صادر شد که در آن انتساب حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی غیر از سایت رسمی ایشان تکذیب شد.

این منبع مطلع افزود: صفحه فعال در توییتر، کانال تلگرامی و اینستاگرام منتسب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ربطی به آیت‌الله هاشمی ندارد.

بر اساس این گزارش، حساب کاربری توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی، هر از چند گاه سخنان قدیمی وی را پس از کوتاه کردن، توییت می‌کند.

این اکانت اخیرا جمله‌ای از سخنان آیت‌الله هاشمی انتخاب کرده و آن را به صورت ناقص اینگونه منتشر کرده است: «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هاست، نه موشک‌ها ...». البته ساعاتی بعد این جمله در توییتر منتسب به آیت‌الله هاشمی اینگونه اصلاح شد: «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هایی نظیر انقلاب اسلامی است، نه موشک‌های قاره‌پیما و بمب‌های هسته‌ای ...»

«انصاف نیوز» نیز در این باره نوشت: «اکانت منتسب به آیت‌الله هاشمی در اختیار فردی است که سردبیر سایت هاشمی رفسنجانی (سایت دفتر هاشمی) است و حساب توییتر و تلگرام نیز در اختیار اوست. این فرد با دسترسی به مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های قدیمی هاشمی و بر اساس شرایط روز، بخشی از سخنان او را گلچین و منتشر می‌کند که بعضی از آنها در این مدت باعت ناراحتی و حتی عصبانیت شدید آیت‌الله هاشمی شده است؛ مثل ماجرای قهر رهبر انقلاب از آیت‌الله مصباح در قبل از انقلاب که کاملا بدون هماهنگی هاشمی و با اشکالاتی جدی منتشر شد.

او بارها به دلیل انتشار مطالبی بدون هماهنگی با تشر و واکنش تند هاشمی و نزدیکانش مواجه شده و سه بار تا مرز اخراج پیش رفته است.

بنا بر پیگیری از نزدیکان هاشمی، او از انتشار چنین مطالبی کاملا بی خبر است و هیچ یک از مطالب سایت و توییتر با او چک نمی‌شود و به اصطلاح، روح هاشمی از مطالب «سایت هاشمی رفسنجانی» و توییترش بی خبر است.»

به گزارش ایسنا، این بحث از آنجا بالا گرفت که رهبر معظم انقلاب روز چهارشنبه در سخنان خود در جمع مداحان با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می‌دانند و نه موشک، خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد. اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.

خودتون قضاوت کنین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، عدالت
۱۱:۵۰, ۱۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۲:۰۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #37
آواتار
به نام خدا



خوبی یا بدی هر شخصی با صفات اکثر حامیانش مشخص میشود.

در واقعه کربلا, 72 نفر انسان نیک سرشت و بهشتی اطراف امام حسین (علیه السلام) بودند

و

آنطرف 72000 نفر انسان ریاکار و منافق و زر اندوز و خبیث و سرمایه دار و جهنمی در اطراف یزید.

خوب باز هم تاریخ تکرار میشود

حامیان اون شخصی که 180 درجه مواضعش با قبل تفاوت کرده حالا به هر علتی, اکثرا (( ببینید میگویم اکثرا وگرنه همیشه یک اقلیتی هم هستند که ناآگاهانه یا از روی جهل طرفدارش هستند )) از قشر تازه به دوران رسیده و مرفه رانتی و سرمایه دار معلوم الحال و افرادی که به دنبال آزادی لجام گسیخته هستند و سکولارها و لیبرالها و لائیکها هستند.

باور کنید همین افرادی که اکنون حامی این شخص هستند, اگر پایش بیافتد, بدترین بلاها را سر همین فرد خواهند آورد, همانطور که در چند سال پیش, بدترین دشنامها و تهمتها را به همین شخص میزدند.

فقط امیدوارم که این فرد, از خر شیطان پایین بیاید و به مواضع انقلابی خودش برگردد و فرق دوست و دشمنش را مانند قبل بهتر درک کند البته اگر فرزندان و همسرش و مشاورانش بگذارند که بعید میدانم.

همه مشکلات از زمانی شروع میشود که حب الدنیا, تمام عقل و روح انسان را فرامیگیرد و فکر و ذکر در دست داشتن قدرت باعث میشود که حتی در برابر خداوند متعال هم گردنکشی کنند همانطور که فرعون و نمرود و رومیان و یزیدیان و امثالشان در دنیای معاصر مانند صدام کردند و عذاب الهی به بدترین وجه آنها را فراگرفت.

مطمئن باشید بر سر فرعونیان زمان حال مانند سیاستمداران غربی و آمریکایی هم به موقعش عذاب الهی دردناک نازل خواهد شد و شخصی برنده است که پشت سر این فرعونیان معاصر نباشد اما متاسفانه فردی که خود یکی از ستونهای نظام جمهوری اسلامیست, اکنون طرفدار کدخدای شیطانی و مذاکره با او شده است و حتی تا اینجا پیش رفته که میخواهد چنگ و دندان شیر ایران زمین را هم بیرون بکشد و این شیر غران را به گربه ای ترسو بدل کند تا دشمن به راحتی این شیر را از پای در بیاورد که البته به امید خداوند نخواهد توانست و این ننگ و مصیبتی بس بزرگ برای اوست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Imam12 ، MOHSEN-Z
۱۴:۰۹, ۱۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #38

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۴:۳۶)sagheb نوشته است:  امام خامنه ای با انتقاد شدید از کسانی که .....
به قول یکی از دوستان: حضرت ترمیناتور Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora
۱۴:۳۸, ۱۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۵۸)Ali#59 نوشته است:  اینم یادتون نره،توی سیاست ایران آرای مردم تهران خیلی مهم تر از آرای مردم شهرستان هاست.

ببینید اگه خودتون شهرستانی باشد به خودتون توهین کردین و خودتون رو بی ارزش شمردین....واگه تهرانی هستین این حرفتون نشانه خودخواهی هست

.
.
.
ایران فقط تهران نیست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، | جستجوگر | ، MohammadSadra ، عدالت ، MOHSEN-Z ، سدرة المنتهی
۱۷:۰۷, ۱۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #40
آواتار
به نام خدا


حتما در سایت الف بخوانید :


[b] احتمال ساخت فیلم هاشمیها توسط مسعود ده نمکی !!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  رمز عدم برخورد رهبر آگاه و عادل با برخی سران نفاق... علی 110 0 185 ۲۸/آبان/۰۴ ۱۲:۳۱
آخرین ارسال: علی 110
  جعبه سیاه "هاشمی رفسنجانی" را چگونه باید گشود؟ قبیله منتظر 73 16,821 ۲۵/فروردین/۹۷ ۱۹:۴۶
آخرین ارسال: قبیله منتظر
Photo شکست آخرین مگاپروژه آیت الله هاشمی رفسنجانی قبیله منتظر 26 9,591 ۸/بهمن/۹۴ ۳:۰۵
آخرین ارسال: فاطمه خانم

پرش در بین بخشها:


بالا