کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط احتمالی جنگ جهانی دوم با Game Of Thrones
۶:۳۹, ۱۲/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۵ ۱۶:۰۳ توسط ممرضا.)
شماره ارسال: #1

سلام بچه ها,
نمیدونم چقدر در مورد وقایع جنگ دوم میدونین اما یه نکته ای اخیرا توجهمو جلب کرد.
ببینین تو سال 1941 وقتی ورماخت از لهستان میگزره و همزمان تصمیم میگیره ک با 1.8 میلون سرباز به سه هدف حمله کنه. کیف تو اوکراین . لنینگراد و بالاخره مسکو. حتی کاخ استالین هم در تیررس هواپیماهای المانی قرار میگیره. همه چیر داره ب نفع المانا پیش میره, استالین تعادل روانی خودشو از دست میده, ژاپن پرل هاربرو میزنه و اوضاع کاملا ب ضرره متفقین ک ناگهان: زمستون از راه میرسه
بله اون زمستونه معروف اون سال ارتش المانو تو خاک شوروی زمین گیر میکنه. المانیا قدرات هجومو از دست میدن . شوروی با کمک های مالی امریکا شروع ب پسگیری زمین ها میکنه و اخره داستانو ک دیگه میدونین. خلاصه بگم اون زمستون معروف هم برای شوروی و هم برای المانا مثه جهنم بود. اما اخرش المانا باختن. این نکته مهم بود
این یه قسمته داستان بود.
قسمته دیگش این ک همه میدونیم ک هالیوود تو این سال ها چقد در صدد تخریب نازی ها بر اومد و اوضاع رو کاملا ب سمته خودش چرخوند.حالا بریم به سریاله Game Of Thrones به نظر من شعار معروف استارک ها Winter Is Coming. زمستان در راه است . نمیتونه بی ربط باشه به اون بحثه قبلی, البته با در نظر گرفتن اینکه وایت واکر ها قد های بلند , لاغر و نه چاق, پوست سفید و چشم های ابی داشتن ک از ویژگی های زنتیکیه بارزه نژاد اراییه و با توجه ب اینکه استارک ها تو یه محیط سرد زندگی میکردن و چشم ابی نداشتن , غالبا موی بلوند نداشتن و تنومند بودن و پوست صاف داشتن ک اینا ویژگی های ژنتیکی مردم امروزی روسیه حساب میشه. احتمالا طبق پیش بینی ها جان اسنو ک از مرگ برمیخیزد و با کمک یقیه ی پادشاهان {امریکا} و دنریس {ملکه انگلیس} وایت واکر ها {المان ها} رو میکشه. {شوروی تا نزدکیه سقوط پایتختش پیش رف اما دوباره بلند شد اما با کمک امریکا و انگلیس }. نظرتون چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۹, ۱۳/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۳/فروردین/۹۵ ۰:۳۶)ممرضا نوشته است:  اگه وظیفه شما نیس, اینجا چی کار میکنی برادر من؟ مگه مجبورت کردن هر تایپیکی دیدی کامنت بدی؟
اگه قرار بود هر چیزی ک وظیفه شما نبود , وظیفه کسه دیگم نباشه الان تایپیکمون عربی بود.

وظیفه خودم دونستم اینجا تذکر بدم گفتم شاید از روی ناآگاهی این موضوع رو ایجاد کرده باشید

اونقدر تو جامعه امروزی سر موضوعات مختلف جروبحث میشه که وقتی کسی از سر دلسوزی یه چیزی میگه اصلا فکر نمیکنن شاید برادرانه داره اونا رو راهنمایی میکنه.این جملم خطاب به اغلب کاربران اینجا بود از جمله خودم
۱۵:۴۴, ۱۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۸ توسط ممرضا.)
شماره ارسال: #12

(۱۳/فروردین/۹۵ ۱۰:۴۹)افشین نوشته است:  وظیفه خودم دونستم اینجا تذکر بدم گفتم شاید از روی ناآگاهی این موضوع رو ایجاد کرده باشید

اونقدر تو جامعه امروزی سر موضوعات مختلف جروبحث میشه که وقتی کسی از سر دلسوزی یه چیزی میگه اصلا فکر نمیکنن شاید برادرانه داره اونا رو راهنمایی میکنه.این جملم خطاب به اغلب کاربران اینجا بود از جمله خودم

میگما, شما کلا وارد این مباحث نشو. شما برو تو همون بحثای عقیدتی فعالیت داشته باش. اینطوری بهتره واست

(۱۳/فروردین/۹۵ ۷:۲۵)amirabdi نوشته است:  درود
میشه منبع تایید شبکه ی HBO رو بدید؟چون تا جایی که یادمه خود شبکه ی HBO هیچ تایید رسمی ای مبنی بر زنده بودن جان اسنو نکرده بود وفقط تایید شده که بازیگر نقش جان اسنو توی فیلم حضور داره و در نقش جسد جان اسنو و توی تریلر ها و صحبت ها هم هیچ جا به صراحت تایید نشده که جان اسنو قراره زنده بشه...
به هرحال خود سریال یک ماه دیگه منتشر میشه و میشه با قطعیت راجع بهش نظر داد
درضمن بنده فن دو آتیشه ی این مجموعه هستم ولی به دلایلی که هممون میدونیم گفتم که راجع بهش توی این فروم بحث نکنیم،حالا شما میخواید راجع به این سریال بحث کنیم مختارید،من هم فقط نظرم رو گفتم...

منابع زیادی وجود داره, اولا اینکه خوده کیت هرینگتون تو توییترش تایید کرد که تو این فصل 6 بازی میکنه اولین پوستر رسمیه فصل 6 رو هم اگه دیده باشی میبینی ک جان اسنو هست ک خونیه ولی مرده نیس. چشماشم ابی نیس. احتمالا ملیساندرا برمیگردونش, شایدم دایر ولف, در هر صورت توییتر رسمی سریال هم بازگشت جان اسنو رو تایید کرده. در ضمن کیت هرینگتون 29 ساله گفته, زمان پایان رولش 30 سالش میشه.{یعنی حداقل فصل 6 رو هس}. من نمیدونم شما چطور ادعات میشه فن سریالی درحالی ک حتی بازیگراشو تو شبکه های اجتماعی دنبال نمیکنی تا از اخبارشون مطلع بشی.
در ضمن میتونی این لینک رو به طور مثال ببینی: لطفا ب تیتر داخل لینک توجه کن لینک
[تصویر: jonsnow.jpg]
۱۶:۱۵, ۱۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۶:۱۸ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #13
آواتار
والا این منابعی که شما دادید هیچکدوم به صورت رسمی تایید نکردند که جان اسنو زنده باش
بلکه فقط تایید کردند که کیت هرینگتون در فصل 6 حضور داره
این پوستر هم باز نشون نمیده جان اسنو زنده هستش بلکه فقط میخواد درجه ی هایپ طرفدارها رو میبره بالاتر
و اینکه کیت هرینگتون گفته زمانی که نقش من در سریال تموم بشه من 30 سالگی رو رد کردم،دلیل بر این نمیشه که جان اسنو در سریال زنده بشه،بلکه ممکنه جان اسنو به صورت فلش بک یا ... نمایش داده بشه
تا جایی که یادمه یکی از مسئولین HBO تایید کرده بود که کیت هرینگتون فقط برای بازی کردن در نقش جسد جان اسنو در فصل 6 حضور داره
بنده خودم خیلی امیدوارم این جان اسنو همون آذورآهایی و پسر ریگار تارگرین و لیانا استارک باشه و توی فصل 6 زنده بشه و به نظرم تا اینجا کاندیدای اصلی برای آذورآهایی بودن جان اسنو و استنیس باراتیون هستن(دنریس رو که کلا بیخیالش شو) چون بیشترین از خود گذشتگی رو انجام دادند و بیشتر ویژگی های مورد نظر آذورآهایی رو دارند(مثل قربانی کردن شیرین و یا کشته شدن ییگریت برای جان اسنو)

راستی دقت کردید که این شخص آذور آهایی چقدر ویژگی هایی شبیه به امام زمان خودمون داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence ، ممرضا
۱۶:۴۰, ۱۳/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۸:۲۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
منم میگم اسنو یا زنده نیست یا بعدا زنده میشه...
اینکه بخوان نازی هارو وایت واکر نشون بدن یا وحشی خونخوار چیز عجیبی نیست بار ها این کارو کردن و حتی تو یه فیلمی که اسمش یادم نیست نازی هارو تبدیل کرده بودن به زامبی!
اونج نفرت علیه نازی ها در هالیوود رو می تونید در فیلم بی نظیر پست فطرت های حروم زاده ببیند(دیدن این فیلم از دست ندید مخصوصا اگه از خشونت خوشتون میاد)ولی اینکه وایت واکر ها همون نازی هاهستند یا نه و دنریس اصلا دوباره ملکه میشه که بخوایم ملکه انگلیس فرضش کنیم یا نه باید تا چند فصل دیگه صبر کنیم..
درضمن نویسنده فصل ششم مارتین نیست دونفر دیگه هستن بنابراین احتمالا از اینجا به بعد 180درجه داستان باید با سریال فرق کنه...
و یه چیز دیگه اینکه نازی ها در برف زمین گیر شدن ولی وایت واکر در برف زندگی میکنن..

اینجا دربارشون توضیح دادم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا
۷:۲۶, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول: درضمن نویسنده فصل ششم مارتین نیست دونفر دیگه هستن بنابراین احتمالا از اینجا به بعد 180درجه داستان باید با سریال فرق کنه...
نویسنده ی این فصل سریال مارتین نیست ولی باز هم سریال از روی کتاب پیش میره و فقط یه سری چیزها اضافه یا کم شده به کتاب
راستی مثل اینکه توی فصل 6 ویکتوریان و بقیه ی خاندان گریجوی(آشا و ...) هم حضور دارند
به شخصه خیلی علاقه دارم بانوی سنگ دل رو توی فصل 6 ببینم
۱۲:۲۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۲:۵۴ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #16
آواتار
این عکس رو توی قسمت دوم فصل ششم پیدا کردم:
[تصویر: 41a28gaceg2qjs1eg4sy.png]

نظرتون راجع بهش چیه؟
پ.ن:خطر اسپویل:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جان اسنو توی آخر این قسمت زنده میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۱۶, ۱۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #17
آواتار
به نام خدا

متاسفانه این سریال علیرغم داستان بسیار قوی و پرکشش، دارای صحنه های به شدت مبتذل و جنسی میباشد که اصلا مشخص نیست دلیل این صحنه های بی پروا که بود و نبودشان خللی در روند داستان سریال ایجاد نمیکند،‌چیست و همین باعث ایجاد شبهه میشود که واقعا چه دلیلی دارد در سریالی با این همه هزینه و کارگردانی و نویسندگی و بازیگری قوی و بسیار پرطرفدار، اینهمه صحنه لجام گسیخته جنسی آنهم از شنیع ترین انواع آن، از همجنسبازی گرفته تا زنای با محارم و غیره، در هر قسمت و اپیزود وجود دارد.

با توجه به اینکه به خصوص در کشور ما این سریال بیشتر مخاطبانش نوجوانان و جوانان کم سن و سال هستند، وجود این صحنه های به شدت مبتذل چه توجیهی میتواند داشته باشد،‌ والا در همان سینمای هالیوود هم انقدر صحنه جنسی وجود ندارد که در این سریال وجود دارد.

آنها بسیار حساب شده کار میکنند و این سریال نشان دهنده این واقعیت است که در ظاهری زیبا و حرفه ای، چه فسادی را در لایه زیرین سریال تبلیغ میکنند.

اینها انگار هر روز بدتر از دیروز میشوند و تا همین چندی قبل در سریالهای معروف به خصوص آمریکایی مانند لاست و پریزن بریک و بریکینگ بد و امثالشان، کمتر شاهد صحنه های جنسی و عریان نمایی بودیم که بعد از این سریال، روی سینما را در صحنه های مبتذل کم کردند.

و نکته آخر اینکه این سریال به شدت کشش دارد و همین کشش باعث میشود که آنها حداکثر بهره برداری و سواستفاده را از محتوی برای هرزه نگاریهای تصویری ببرند.

به نظر بنده دوستان به دنبال این سریال نروند بهتر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12
۱۵:۲۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #18
آواتار
درود اخوی
این سریال دیگه از بعد فصل 3 صحنه های آنچنان بدی نداشت(یکی از دلایلش هم این بود که بیننده ها اعتراض کردند)
توی خود فصل 3 هم یکی دو صحنه بیشتر نداشت،درضمن شما میتونی نسخه ی سانسور شده ی این سریال رو از خیلی از سایت های ایرانی دانلود بکنی
به هر حال این سریال داره از روی مجموعه کتاب های جرج.آر.آر مارتین پیش میره و توی این مجموعه کتاب ها این چیزها بسیاره و تازه سریال توی همون سه فصل اول خلاصه ش کرده بود
راستی به تقابل حکومت و مذهب توی مقر پادشاهی دقت کردید؟مذهب داره روی دست لنیسترها و پادشاه بلند میشه و اشراف زادگان و خاندان سلطنتی رو زندانی میکنه و گروگان میگیره و مردم هم طرفدار مذهب هستند،جالب اینجاست که با اینکه حق با اشخاص مذهبی هستش،ولی توی این سریال مذهبی ها آدم بده نشون داده میشوند...
این تقابل شما رو یاد چی میندازه؟
۱۵:۳۵, ۱۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۳۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۴)amirabdi نوشته است:  درود اخوی
این سریال دیگه از بعد فصل 3 صحنه های آنچنان بدی نداشت(یکی از دلایلش هم این بود که بیننده ها اعتراض کردند)
توی خود فصل 3 هم یکی دو صحنه بیشتر نداشت،درضمن شما میتونی نسخه ی سانسور شده ی این سریال رو از خیلی از سایت های ایرانی دانلود بکنی
به هر حال این سریال داره از روی مجموعه کتاب های جرج.آر.آر مارتین پیش میره و توی این مجموعه کتاب ها این چیزها بسیاره و تازه سریال توی همون سه فصل اول خلاصه ش کرده بود
راستی به تقابل حکومت و مذهب توی مقر پادشاهی دقت کردید؟مذهب داره روی دست لنیسترها و پادشاه بلند میشه و اشراف زادگان و خاندان سلطنتی رو زندانی میکنه و گروگان میگیره و مردم هم طرفدار مذهب هستند،جالب اینجاست که با اینکه حق با اشخاص مذهبی هستش،ولی توی این سریال مذهبی ها آدم بده نشون داده میشوند...
این تقابل شما رو یاد چی میندازه؟

به نام خدا

نشان دادن این صحنه ها در کتاب با رسانه تصویری بسیار متفاوت است. آنها میتوانستند به راحتی و به صورت غیر مستقیم به روابط خارج از چهارچوب در سریال اشاره کنند، نه اینکه بیایند به صورت کاملا واضح و شفاف و در مقابل چشم میلیونها خانواده ای که همراه با کودکان خود این سریال را نگاه میکنند، این صحنه ها را به تصویر بکشند.

قبول کنید که نمایش این صحنه ها حتی برای خود بینندگان غربی هم بسیار عجیب و غیر قابل هضم بوده و هست.

شاید توجیه سازندگان این باشد که میخواسته اند، فساد در سیستم قدرت و سیاست و پادشاهی را به صورت عریان و حقیقی نشان دهند ولی راه را اشتباه رفته اند و با این کارشان بیشتر باعث اشائه فساد و فحشا شده اند.

بسیار تمیزتر از این صحنه ها هم به راحتی میشد از فساد در خاندانهای سلطنتی و سیستمهای سیاسی و دیکتاتوری، پرده برداشت.
۱۵:۴۷, ۱۳/اردیبهشت/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۴۸ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #20
آواتار
درود
والا هرکی این سریال رو با بچه تماشا کرده واقعا اشتباه کرده چون حتی اگه صحنه های جنسی رو فاکتور بگیریم از اول سریال صحنه های خشونت آمیز خیلی زیاد بوده
حتی یادمه یه دفعه که عوامل سریال جمع شده بودن توی یه جایی یه دختر 16-17 ساله اومد گفت من طرفدار سریالتون هستم که همون موقع یکی از بازیگران سریال جلوی چندهزار نفر گفت این سریال مناسب سن تو نیست و نباید تماشا کنی
به هرحال اون اوایل که سریال مجبور بود مطابق کتاب ها پیش بره وجود این صحنه ها واجب بودش(به اصرار نویسنده ی کتاب) ولی از فصل 4-5 به بعد که دیگه سریال و کتاب ها مسیرشون از هم جدا شد هیچ صحنه ی خاصی وجود نداشت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]