|
دو مساله غیراخلاقی در برنامه دورهمی مدیری
|
|
۱۷:۵۹, ۱۵/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قسمت اولش که پخش شد خیلی مشتاق بودم ببینم برنامه جدیدی که بسیار هم تبلیغ شد چگونه است
درکنار نکات قابل تامل در این دورهمی نکته ای که بسیار باعث ناراحتی حقیر شد سوال مجری برنامه از مهمان برنامه بود مجری:از چه کسی متنفری نام ببر میهمان برنامه اول امتناع میکند اما با اصرار مجری کوتاه می اید... قسمت دوم رو هم نگاه کردم بازهم نکته دیگری باعث شد بسیار بر آشفته بشوم حضور مردم در این برنامه بسیار ارزشمند می باشد ولکن نحوه برخورد مجری برنامه با مردم بسیار زشت و زننده بود فردی در یک حرکت ناپسند تلفن همراه خود را به سالن برگزاری می اورد و اواسط برنامه شروع به فیلم برداری یواشکی از برنامه میکند که در این بین مجری متوجه شده و از وی میخواهد که خودش به روی صحنه بیاید که تماشاگر خاطی این کار را نمیکند سپس مجری از بغل دستی وی میخواهد که فرد خاطی را معرفی کند فرد کناری با تامل زیاد و با اصرار و تهدید مجری کوتاه میاید و آن فرد را معرفی میکند فرد خاطی به روی صحنه می آید و مجری شروع میکند وی را جلوی دیدگان چند میلیون بیننده مورد عتاب و خطاب قرار می دهد و به اصطلاح وی را ضایع می کند... الغرض نکته ای که در بعضی از برنامه های سیما موج میزند عدم رعایت اخلاق اسلامی است باید توجه داشت اسلام دین اخلاق می باشد حضرت فرمود:انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق... مورد قسمت اول به یقین باعث ایجاد تفرقه و کدورت میگردد که در اسلام بسیار مذموم می باشد مورد قسمت دوم هم باعث خجلت زده شدن فرد می گردد که اسلام با ضایع کردن مومن مخالف بوده و این امر را منکوب میکند و می فرماید برای اشتباه برادر مومنت تا جایی که میتوانی بهانه بتراش اگر اسلام راهم کنار بگذاریم این دو مساله در قواعد انسانی هم زشت خواهد بود... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۲, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من که از این برنامه خوشم نمیاد.یه چند دقیقشو دیدم واقعا به قول دوستان نمیدونم تماشاگران به چی میخندن |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نظر می رسد در برخورد با این برنامه و محتوای آن با دو نوع دغدغه سروکار داریم: یکی دغدغه امثال خودم و جناب سدرة المنتهی و جناب افشین (اگر اشتباه می کنم، بعدا این عزیزان، صحبت های من را تصحیح کنند) که بیشتر به قالب و فرم اجرا توجه دارند و نگران هویت فرهنگی و اخلاق و فرهنگ ایرانی - اسلامی هستند. یکی هم دغدغه سایر عزیزان که صرفا به سرگرم کننده و شاد بودن برنامه توجه دارند و غافل از اینکه چه پیامد های خطرناکی می تواند این برنامه در اثر پذیری مخاطب خود داشته باشد. مثلاً همانطور که جناب سدرة المنتهی گفتند دکور بسیار جذاب و فریبنده ی این برنامه که با فرهنگ ایرانی - اسلامی مطابقت ندارد و می تواند مخاطبی را که تمام فکر و ذهن خود را معطوف به آن می کند، از هویت تهی کند و متأثر از تجمل گرایی شدید در برنامه شود. تمام این موارد جای بحث و بررسی دارد!
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مهران مدیری تقریبا تنها طنز نویسیه ک طنزهاش محتوا داره ...
و البته اینکه همیشه بهش بی مهری میشد و میشه ... جایزه بهترین طنز نویس رو دادن ب مهران غفوریان!!! باز خدا رو شکر خودش تا این حد متوجه بود ک هدیه رو باید ب مهران مدیری بده و همون جا روی صحنه هدیه رو ب ایشون داد اما درباره برنامه دورهمی؛ در غالب اون خانواده ثروتمند هم خیلی حالت ها رو ب نمایش میذاره و هر کدوم از شخصیت هاش نماد یک طرز فکر خاص و البته رایج توی جامعه ست، تیکه کنایه های سیاسی خیلی خوبی هم داره سوال های خوبی هم میپرسه از مهموناش مثلا بدصدا ترین خواننده کیه ؟! یا اینکه چرا حقوق ی خواننده باید بیشتر از حقوق ی کارمند یا کارگر باشه (و جواب مسخره ی مهمان : تاثیرگذاری خواننده بیشتره!!!) 1:شما ی برنامه طنز بهتر ک الان روی آنتن باشه معرفی کنید ![]() 2:تجملی ک توی برنامه ش هست .... میشه ی خانواده ثرومتند رو توی ی خونه متوسط و غیر تجملاتی ب نمایش گذاشت عایا ؟! |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۶/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:شما ی برنامه طنز بهتر ک الان روی آنتن باشه معرفی کنید مشکل اینجاست که برنامه ی طنز به خصوص دیگه ای روی آنتن تلوزیون نیست.فقط شاید بشه اسم " سه شو " رو برنامه ی طنز گذاشت که اونم ارزش صحبت کردن نداره.برنامه هایی مثل خندوانه هم ماهیت تاک شو دارن و جز برنامه های نمایشی محسوب نمیشن که بخوایم با دورهمی قیاسش کنیم. اما در مورد خود دورهمی: اصلا برنامه ی خوبی نیست.یعنی کلاسش پایینه.آخرین کار سطح بالای مهران مدیری 20 قسمت اول قهوه ی تلخ بود و بعد از جدا شدن از پیمان قاسم خانی سطح کارای مدیری به شدت پایین اومده.ایده ی دورهمی و شکل اجراش + دکور برنامه کاملا از برنامه ی Comedy Nights with Kapil کپی شده.من با اقتباس کردن ، الهام گرفتن و حتی کپی کردن مشکلی ندارم به شرطی که سطح کار ساخته شده بالا باشه ، اما سطح این برنامه به شدت پایینه و اگر خود نسخه ای که دورهمی ازش کپی شده رو ببینید متوجه تفاوت سطح میشید. کل کارهای مدیری خلاصه شده توی بازی کردن با کلماتی که شاید جز خطوط قرمز باشن و دورزدن اون کلمات ( به طور مثال متخصص بلاستولیز سلول های بینابینی ) یا در این برنامه بیان یه سری مسایل که توی فضای مجازی حسابی بهشون پرداخته شده و نخ نما شدن.بیس اصلی کارها هم اینه که سیامک انصاری رو بذاریم وسط یه مشت احمق و با تضادهاش بخندونیم ، که دیگه قدیمی شده.اینکه سیامک انصاری وسط یه مشت احمق باشه رو هزاربار دیدیم.کرکتر شقایق دهقان رو با سطح خیلی بالاتر توی ساختمان پزشکان دیدیم.چرا انقدر دنبال تکرار باشیم؟یکم نوآوری بد نیست به خدا. مهران مدیری بین عامه ی مردم مقبولیت خیلی بالایی داره ، و بازخوردهایی که به خاطر این برنامش از همین عامه ی مردم گرفته نشون از سطح پایین دورهمی یا درحاشیه و ... هست. این کارای جدید مدیری رو اگر کس دیگه ای غیر از مدیری میکرد به راحتی روش اسم لودگی و ... میذاشتن. با دکور برنامه بااینکه کپی هست مشکلی ندارم.ما باید یاد بگیریم فضای کارهامون رو شیک کنیم برای جذب مخاطب تا بعدها از ازدست رفتن مخاطب هامون گله نکنیم.ولی با محتواش خیلی مشکل دارم.سوال های بی اساس ، مثلا برمیداره یه خواننده یا کارگردان رو میاره میگه بدترین نفر توی حرفه ی شما کیه.خوب این چه سوالیه.توی جاهایی که بهم تیکه های سنگین میندازن هم سوال زرد اینطوری نمیپرسن چه برسه به ایرانی که به یکی بگی تو ده بیانیه در جوابت میده.یا یه ماشین اصلاح گرفته دستش هرکی میاد موهاشو میزنه.یعنی چی اینکارا اخه؟ کلی طنزپرداز خوب با ایده های خوب توی این جامعه هست و صدحیف که بهشون بها داده نمیشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!! | Amir | 57 | 99,960 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| از بازگشت مدیری و عطاران تا گفتههای عجیب بازیگر زن + ویدئو | انتصـار | 17 | 12,353 |
۳/فروردین/۹۳ ۱۶:۴۲ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| ((گذشته)) فرهادی ((ویلای من)) مدیری و سقوط فرهنگی | عدالت | 16 | 11,853 |
۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)