|
اشتغال جدید: ساماندهی بیش از ۷۰۰۰ مامور طرح امنیت اخلاقی!!
|
|
۲۲:۴۴, ۳۰/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۵ ۲۲:۴۷ توسط mohammadz.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رئیس پلیس تهران از آغاز فعالیت 7 هزار نیرو در قالب گشت های نامحسوس امنیت اخلاقی خبر داد.
به گزارش میزان، سردار حسین ساجدی نیا درحاشیه مراسم رونمایی از گشت های نامحسوس امنیت اخلاقی گفت: طرح امنیت اخلاقی امسال از ابتدای هفته با حضور ماموران در میادین، مراکز تجاری و خیابان ها و بزرگراهها به اجرا در آمد. وی ادامه داد: گشت های نامحسوس با بکارگیری هفت هزار نیرو از امروز در سطح شهر مستقر و با مظاهر علنی ناهنجاری برخورد می کنند. این نیروها که مرد و زن هستند در معابر شهر تهران به صورت نامحسوس حضور دارند. رئیس پلیس تهران با بیان اینکه برخورد با ناهنجاری های اخلاقی و مزاحمت نوامیس درخواست مردم از پلیس است، افزود:برخورد با بدحجابی،آلودگی صوتی،ایجاد مزاحمت برای نوامیس و کشف حجاب در خودرو جزو اولویت های اصلی مردم از پلیس بود. به گفته ساجدی نیا ماموران گشت نامحسوس امنیت اخلاقی در خیابان ها هر کدام از مصادیق ناهنجاری از جمله بدحجابی،کشف حجاب،آلودگی صوتی و رانندگی پرخطر را ببینند پلاک خودرو را با کد تخلف برای پلیس امنیت اخلاقی پیامک می کنند و بعد از آن پلیس با این افراد تماس گرفته و از آنها می خواهد در وقت تعیین شده به مرکز پلیس مراجعه کنند. وی با بیان اینکه اگر فرد خاطی به پلیس مراجعه نکند ماموران به در خانه او می روند، تاکید کرد: در صورتی که فرد آدرس یا تلفن مخدوشی را ارائه کرده باشد پلاک خودرو در سیستم پلیس توقیف و هیچ خدماتی به این افراد داده نشده و هنگام نقل و انتقال خودرو شناسایی می شوند. به گفته ساجدی نیا افراد حاضر درطرح گشت نامحسوس امنیت اخلاقی حق برخورد مستقیم با افراد را ندارند و به عنوان ضابط قضایی شناخته می شوند. این افراد احکام قضایی دارند. افراد حاضر در این طرح فقط اطلاعات را به پلیس امنیت اخلاقی منتقل می کنند. رئیس پلیس تهران به شهروندان هشدار داد که ماموران گشت نامحسوس حق برخورد ندارند و اگر کسی خود را مامور نامحسوس امنیت اخلاقی معرفی کرد بدانید حق برخورد مستقیم ندارد. وی از اجرای سایر طرح ها از جمع برخورد با خرده فروشان مواد مخدر،جمع آوری معتادان و اراذل و اوباش طی روزهای آینده خبر داد. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۴, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲/اردیبهشت/۹۵ ۲۳:۰۵)غریب نوشته است: - همه افراد از نیروهای خود پلیس هستند که بر اساس صلاحیت انتخاب شده اند. (پس بی سواد و افراطی نیستند و سلیقه ای عمل نمی کنند).حالا کی گفته پلیسها با سوادن؟؟ کی گفته همین لباس سبزا وقتی لباس تنشون هست قانون رعایت میکنن و سلیقه و افراطی عمل نمیکنن؟وقتی با درجه و اسم روی سینه میان تو خیابون و هرکاری دلشون میخواد میکنن نکنه انتظار داریم وقتی به صورت نامحسوس هستن سو استفاده نکنن؟؟ این طرحم جمع میشه...دیگه دوره این مسخره بازیا گذشته که با جاسوس بازی و پلیس بازی اینجور چیزا که جنبه فرهنگی دارن کنترل کرد! بزارن پلیسا به وظایف تعریف شده و استاندارد خودشون برسن انقدر تو خیابون کیف زن و مواد فروش نداشته باشیم! خدایی برید از اول لیست کنید ببینید چندتا از این طرحها که تا حالا اجرا شده در عمل نتیجه داده؟ سوزوندن موی جوانها مانع این شد که کسی دیگه مدل دار کوتاه نکنه؟قبلا تو مدرسه کسی جرات نداشت مو مدل دار بزنه! ولی نسل جدید برید در مدارس ببینید!! شلوار لی تیغ میزدن...ولی چی شد؟ ویدیو خلاف بود... دخترا حق نداشتن حتی یه ضد افتاب بزنن تو مدارس...الان دختر دبیرستانی ها رد میشن حس میکنی فشن شو باورت نمیشه اینا از کلاس درس برگشته باشن...تو این چندین سال هیچ طرحی نتونسته این وضع درست کنه هر طرحی اومده فقط بدترش کرده |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۰:۴۴)A L I نوشته است: حالا کی گفته پلیسها با سوادن؟؟ فکر کردم فقط دکتر روحانی می تونه همه رو بی سواد خطاب کنه. خب خدا رو شکر این حق رو همه به خودشون می دن تا دیگران رو بی سواد خطاب کنن. الان فقط موندم چرا داستان کشور ما اینه... یه طرح ارائه می شه. بعد بقیه بجای اینکه بگن ما هم فلان کمک رو می تونیم بکنیم تا کار بهتر و وسیع تر انجام بشه, سریع خودشون رو کنار می کشن و مصاحبه و ... که اقا هیچ کاری نکنین. چیکار به مو و لباس مردم دارین. باید اقتصدا رو درست کرد. خب راه درست کردن اقتصاد چیه؟ می گن امریکا (کدخدا جون). برجام رو راه انداختن, برجامی که قبل از تصویب می گفتن روزی 100 میلیون دلار داره بخاطر تاخیر در تصویبش به کشور ضرر وارد می شه اما حالا که سه ماه گذشته و طرف مقابل کاری نکرده دیگه حرفی از روزی 100 میلیون دلار نمی زنند...هرکی هم حرف بزنه میشه دلواپس ... خدا ازتون نگذره... بعد از جنگ اقایان هاشمی و خاتمی و روحانی به مراتب بیشتر از دو دوره جناب احمدی نژاد فرصت کار فرهنگی و اقتصادی داشتند ولی نمی دونم چرا همه نوع ایرادات تقصیر احمدی نژاد بوده و هست و این دوستان چون نگینی بر آسمان کشور هستند. |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۸)غریب نوشته است: فکر کردم فقط دکتر روحانی می تونه همه رو بی سواد خطاب کنه. خب خدا رو شکر این حق رو همه به خودشون می دن تا دیگران رو بی سواد خطاب کنن.حالا کی گفته امریکا راه حل درست شدن اقتصاد ما هست؟؟ هروقت جلوی اختلاسها گرفته شد،هروقت این کاسبی دانشگاه آزاد جمع کردن هروقت هرکسی سر جای خودش قرار گرفت! هروقت اشخاصی مثل نعمت زاده وزیر نبودن و افرادی مثل مشایی و احمدی نژاد قدرتی نداشتن...هروقت بخشهای دولتی به اسم خصوصی سازی به مدیران اون شرکتها نفروختن!! خود به خود مشکلات مملکت ما حل میشه! الان آلمان و چین نوکر آمریکا هستند؟؟برزیل نوکر آمریکاس؟ هند نوکر آمریکاس؟ اتفاقا خیلی از کشورهایی که نوکر آمریکا هستند و دوستی خیلی نزدیکی با یانکی ها دارند وضع مردمشون خیلی خوب نیست! عربستان،بحرین،اردن،مصر! تا وقتیکه اون مسائلی که بالا گفتم درست نشه هیچ اتفاقی تو کشور نمیفته...روحانی که هیچ! هزارتا از روحانی و احمدی نژادم بهتر بیاد نمیتونه چیزی تغییر بده |
|||
|
|
۰:۳۴, ۶/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۵ ۰:۴۴ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان میگفت که اگه هرکدوم از این 7000 نفر آدم میرفتن به جای جاسوس بازی روزی یک دونه از موش های تهران رو میکشتند،بعد از یک سال تمام موش های تهران ریشه کن میشدند(البته اگه ماهی دوتا هم بکشند بعد 10 سال همه ی موش های تهران نابود میشن)
البته قطعا جاسوس بازی و گیر دادن به حجاب خانوما مهمترین کاریه که با این نیروی انسانی میشه انجام داد... پ.ن:نمیگم برن موش های تهران رو بکشم بلکه میگم ببینید با این حجم از نیروی انسانی و بودجه چه کارهایی که میشد انجام داد |
|||
|
۰:۵۰, ۶/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۵ ۱:۰۳ توسط Grace.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
۰:۵۶, ۶/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۵ ۱:۰۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
قضاوت باشما:
نقل قول: حجتالاسلام محمدرضا زائری درباره گشت ارشاد محسوس و نامحسوس در صفحه ایستاگرامش نوشت: مرد میانسال بعد از ساعت کار اداری در یک مرکز تاکسی تلفنی مسافرکشی میکند، خسته و آزرده است، به زمین و زمان بد میگوید و مینالد: "چند روز قبل ماشینم را توقیف کردند که چرا حجاب این خانم اشکال دارد؟ فریاد زدم که این مسافر بوده، به من چه؟ هر چه گفتم فایده نکرد! تا آمدم به خودم بجنبم خانم مسافر رفته و ماشین من توقیف شده بود! چند روز دوندگی کردم و پانصد ششصد هزار تومان از جیبم رفت و علاوه بر پول پارکینگ، جریمه و تخلفات را هم مجبور شدم بپردازم! حالا هم که گفتهاند هفتهزار نفر نیروی دیگر به گشت ارشاد اضافه کردهاند!" وقتی از من میپرسد: "حاج آقا، این اسلام است؟" باید چه جوابی بدهم؟ آیا می توانم به او که قربانی ناراضی تراشی و دستگاه تولید دشمن برای جمهوری اسلامی شده بگویم ما آنچه برای مبارزه با ربا و رشوه و سرقت بیتالمال در روایات و احادیث و قرآن و نهج البلاغه به ما دستور دادهاند زمین گذاشتهایم و به جای همه آنها به مبارزه با بدحجابی و بیحجابی چسبیدهایم که مستندی هم در سیره اهلبیت برایش نداریم؟ آیا می توانم بگویم که ریشه همه این مفاسد که دل آدم را خون می کند در مال حرام است ؟ آیا می توانم بگویم از لقمه حرام همه فحشا و فسادها و فسق و فجورها حاصل میشود؟ و ما درست همین ریشه را رها کرده ایم و به بریدن شاخ و برگهایی که نتیجه همان ریشه است گرفتار شدهایم ؟ تازه گرفتاریای که همه میدانیم نتیجهای هم ندارد و اگر امسال هفت هزار نفر نیرو اضافه کرده ایم و حاصلی ندارد باید سالهای بعد هفتاد هزار و هفتصد هزارش بکنیم و باز هم قطعا وضع افتضاح تر خواهد بود، چون هر عاقلی میفهمد از راه ترکستان به کعبه نمیرسیم! و در تجربههایی مثل جمع کردن دیش ماهواره به وضوح این شکست را دیدهایم! حالا عجیب این است که رهبر بزرگوار انقلاب سالهاست بر مبارزه با مفاسد اقتصادی و ترویج معنویت و اصلاح سبک زندگی و خودداری از تجملات و اشرافیگری و ... تاکید دارند و مسؤولان دستگاههای ذی ربط از میان این همه و به جای اصلاح نظام آموزشی و رسانه ملی/ میلی و گرانی و فقر و تورم و بیکاری و ... فقط توسعه گشت ارشاد را در دستور کار خود قرار دادهاند! در همین ارتباط نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد راهاندازی گشت اخلاقی نامحسوس گفت: این کارها هیچ مشکلی را حل نمی کند، مثلا با گشت اخلاقی نامحسوس چه کاری میخواهند انجام دهند که با گشت اخلاقی محسوس آن را نتوانسته اند انجام دهند. وی اظهار کرد:با این روش می دانند که چقدر باید محکمه و دادگاه برای رسیدگی تشکیل دهند تا ثابت شود آیا راست می گویند یا نه، ما به جای اینکه مسله ای را پیشگیری کنیم به دنبال درمان آن هستیم و روش درمان را نیز به خوبی بلد نیستیم. پزشکیان با طرح این سوال که آیا گشت اخلاقی نامحسوس درمان است گفت: کجای دنیا تفکر و اندیشه و رفتار را با برخورد درست کرده اند که ما می خواهیم رفتار و تفکر افراد را با برخورد درست کنیم. ما بعد از 38 سال از انقلاب که این نسل جوان را تربیت کرده ایم در کار خودمان مانده ایم و نتیجه کار ما بعد از این همه آموزش، نتیجه نامطلوب است، ما مقصریم و به جای اینکه به دیگران حمله کنیم باید برگردیم و رفتار و سیاستهای خودمان را بررسی کنیم که چنین نتیجه ای عاید ما شده است. این نماینده مجلس گفت: این رفتار از لحاظ روشهای علمی و کارایی هیچ چهارچوب درستی ندارد، ما باید جلوی کارهای خلاف را بگیریم اما روش چگونگی این جلوگیری مهم است و از نظر علمی راه دارد و نمیشود من خودم خلافکار باشم و بعد بخواهم جلوی خلاف را بگیرم، با دستهای کثیف نمی شود اینه را تمیز کرد باید دست تمیز باشد که بتواند تمیز کند. ما فکر میکنیم با امر و نهی کردن و دستور دادن امور درست نمیشود بلکه بدتر نیز میشود. بر اساس تجربه شخصی میگم: متاسفانه افرادی که معمولا برای این کار مامور میشن کاملا فاقد صلاحیت هستند و اکثرا انسان های عقده ای هستن...و لحن بسیار بدی دارن.... امیدوارم نسل این ادما منقرض بشه! |
|||
|
۱:۰۳, ۶/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۵ ۰:۵۶)Silence نوشته است: قضاوت باشما: این اقای زائری زمانی ارزشش رو پیش من از دست داد که با تمام بی ادبی و تندی در یک بحث تلویزیونی با یک خانم جوان برخورد کرد و چیزی نمونده بود که دخترک جوون گریه کنه!!! بگردید فکر کنم کلیپش رو روی نت پیدا کنید. بهتره به جای رجوع به حرف بعضی افراد روشن فکر نما به منابع اصیل و مراجع بزرگ رجوع کنیم. |
|||
|
۱:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۵ ۱:۰۳)Islam نوشته است: این اقای زائری زمانی ارزشش رو پیش من از دست داد که با تمام بی ادبی و تندی در یک بحث تلویزیونی با یک خانم جوان برخورد کرد و چیزی نمونده بود که دخترک جوون گریه کنه!!! بگردید فکر کنم کلیپش رو روی نت پیدا کنید.سلام حرفش اصلا مهم نیست؟؟؟؟؟ من خودم شخصا خاطره خیلی بدی از برخورد گشت ارشاد دارم و هیچ وقت باعث بانی اون اتفاق رو نمی بخشم... امیدوارم حداقل آدم های شایسته استفاده بشه نه ادم های عقده ای بی ادب... |
|||
|
۲:۲۷, ۶/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
خب موافقان این طرح میشه لطف کنن و دلایل خوبی این طرح بگن؟؟ چه منطقی پشت این طرح هست؟
خدایی قبل از جواب دادن باندبازی و چپ و راست بازی بزارید کنار و به عنوان یک مسلمان جواب بدید... |
|||
|
|
۳:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۵ ۳:۱۷ توسط غریب.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۵ ۲:۲۷)A L I نوشته است: خب موافقان این طرح میشه لطف کنن و دلایل خوبی این طرح بگن؟؟ چه منطقی پشت این طرح هست؟ اول اینکه خواهشا و خواهشا متوجه این باشیم که هر دستگاهی در کشور وظایف مربوط به خودش رو داره. وظیفه نیروی انتظامی شناسایی مصادیق نقض قانون و معرفی آنها به مراجع قضایی است. کار فرهنگی برای پیشگیری از مصادیق قانون شکنی بر عهده دستگاه های دولتی، قوه قضاییه، اموزش و پرورش و... است. الان ما در یک وضعیت بدی در کشور گرفتار شدیم. از یک طرف دولت ها و احزابی که روی کار میان: - یا توان کافی برای انجام کار فرهنگی ندارند - یا رای آوردن انها بستگی به چشم پوشی بر برخی از جنبه های فرهنگی داره (خصوصا برای آزادی های اروپایی) از طرف دیگه مصادیق قانون شکنی در تمام جنبه ها روز به روز بیشتر میشه و نیروی انتظامی وظیفه داره پیگیری کنه. حالا در این معادله باید چیکار کرد؟ نیروی انتظامی بگه چون قبلا ار فرهنگی صورت نگرفته پس باید چشم پوشید از قانون شکنی؟ چشم پوشی باعث میشه قانون شکنی خودش هنجار بشه و بعد از مدتی دیگه حتی کار فرهنگی هم سخت تر خواهد شد. من موافق طرح هستم چون از یک طرف دیگه سخنرانی های تهی و پوچ درباره اینکه "باید کار فرهنگی صورت بگیرد" انقدر زیاد شده که حال ادم بد میشه از شنیدن دوباره این حرف هایی که می دونیم کسی دنبال اجرا اونها نمیره، از طرف دیگه هم واقعا مردم عادت کردن به نقض قانون و جامعه دچار بد وضعیتی شده. اما خوب می دونم که طرح موفق از اب در نمیاد، چون تعداد دستگاه ها و رسانه ها و گروه های داخلی و خارجی ای که به اشکال مختلف تضعیف می کنند خیلی زیادن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

باورت نمیشه اینا از کلاس درس برگشته باشن...
و افرادی مثل مشایی و احمدی نژاد قدرتی نداشتن...![[تصویر: a02j0ixfyaplnja1jjxi.jpg]](http://8pic.ir/images/a02j0ixfyaplnja1jjxi.jpg)