|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۰:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
?❌ اصغر فرهادی، شکارچی بازیگران پاک سینمای ایران !! ❌ ظاهرا آپارتمانی در تهران در حال فروریختن است ❌ و ساکنان آن از جمله زوج متاهلی که شخصیتهای اصلی داستان اند #عماد(شهاب حسینی) و #رعنا(ترانه علی دوستی)، برای نجات جان خود با عجله در حال فرار از خانه اند ❌ در پایان خانه بر سر جایش ثابت میماند با ترک عمیقی روی دیوار که باعث نشت گاز می شود ❌ عماد و رعنا مجبور می شوند که خانه تازه ای پیدا کنند ❌ آنها سریع میروند به واحد بزرگ، ولی قدیمی ❌ خانه ای که در نزدیکی همانجا واقع است ❌ اما ظاهرا رد پای ناخوشایندی از گذشته ی خانه هنوز باقی مانده[/b] [b]❌ مستاجر قبلی نیمی از اثاثش را جا گذاشته و حاضر نشده برای بردن آنها بیاید ❌ وقتی که علتش را میپرسند معلوم میشود خانم مستاجر #روسپی بوده ❌ رعنا در خانه تنهاست و میشنود که کسی وارد خانه شده ❌ به تصور اینکه عماد است شروع می کند به حرف زدن ❌ اما عمادی در کار نیست ❌ شب که عماد به خانه برمیگردد متوجه رد پای خونی روی پله ها میشود ❌ و همسرش را در حالی که سرش ضربه خورده میبیند ❌ آنچه بر سر رعنا آمده، « خوبی ذاتی » اش را تحت تاثیر قرار میدهد ❌ عماد به طور تصادفی کسی را میبیند که به نظر میرسد که همسرش را در حمام گیر انداخته ❌ و حالا عماد به «انتقام گیری» فکر می کند ... ❌ و حالا این عماد است که دارد سر همسر او تلافی میکند ... ?❌ حال سوال این است : چرا هر فیلمی که #علیه فرهنگ ملی و دینی ایران است جایزه می برد ؟؟ و نتیجه لایه ی پنهان فیلم : ?? باید در ایران هم فاحشه خانه داشته باشیم !! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۱, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
معلومه نداری چون اصلا موجه نشدی
![]() ![]() .... ایشون منظورشون این بود که من به توده مردم توهین کردم نه اصغر...یه بار دیگه دقیق بخون. |
|||
|
۱:۵۹, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۳:۰۸ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۵ ۲۳:۴۱)سید ابراهیم نوشته است: 2- به توده های مردم؟؟؟؟ کی به توده های مردم توهین کرد، مسلمان چرا تهمت می زنی؟؟؟؟ توده های مردم که صبح تا شب دارند کار میکنند تا یه لقمه نان حلال ببرند سر خونه زندگی شان. دست بوسشان هم هستم. شما میخواهید اصلاح کنید اما بدتر .... طبق این دسته بندی جدید ما یک فیلم ساز داریم ، یک جریان روشنفکر ، یک جریان مذهبی ، توده های مردم که از صبح تا شب کار میکنند و داخل ماجرا نیستند(و معلوم نیست در این ماجرا چرا ما باید دستشان را ببوسیم؟) و یک دانای کل که پی به اشتباه (به اصلاح ) روشنفکر و مذهبی ها برده و در پی نقد این جریان هاست . خوب عزیز این طور که توهین مذکور بدتر شد !!!! تا اینجای ماجرا که پی بردید در برابر اتفاقات اخیر 2 جریان متفاوت وجود دارد درست است ، اما این دو جریان اصلا (به اصطلاح) نیستند و دقیقا بخشی از توده های مردم هستند ! اگر نظر بنده را قبول ندارید فردا صبح (مهمان من !) سوار اتوبوس یا مترو شوید و به مکالمات مردم گوش دهید و ببینید که کار مردم فقط (کار کردن برای نان نیست ) ! این دو جریان با وجود تفاوت فکری و عملی در 2 مقوله هم رای اند 1.علاقه به دین 2.علاقه به وطن درمورد علاقه به وطن که بحثی نیست ، در مورد علاقه به وطن هم بهترین زمان برای مشاهده ی این نظر مراسمات مذهبی است ، به هر حال همه در جشن نیمه شعبان در خیابانها بودیم و دیدیم چه کسانی در جشن حاضر بودند و البته شب های قدر و نماز عید فطر هم در پیش است و دوباره شاهد این گردهمایی ها خواهیم بود . اینکه بگویم قسمتی از مردم که از بردن جایزه ی نخل کن خوشحال شده اند وطن فروش اند ، اشتباه محض و افترایی بزرگ است ، تفاوت شخصی که از بردن نخل طلا خوشحال است با کسی که از گرفتنش ناراحت در این است که یکی گرفتن نخل را به نفع و دیگری به ضرر کشور میداند . با بحث و روشن شدن جریان ، نظر مردم انتخاب راه درستر خواهد بود و اینجا معلوم میشود که چرا عده ای از ایجاد بحث و گفتگو واهمه دارند و به اصطلاح اجازه ی تشکیل کرسی آزاد اندیشی را نمیدهند. اما در مورد اصل قضیه و سینما ! دهه ی 70 دهه ی جنجالی سینما بود ، بنده فیلم جنجال ادم برفی رو تو سینما دیدم ! و اتفاقا سالن به قدری شلوغ بود که در کف زمین ! هم مردم نشسته بودند و فیلم را میدیدند به نظر من فیلم اشکال داره ! اشکالات جدی هم داره ، اما اصلا نزدیک وطن فروشی و این حرفها نمیشه . اکبر عبدی دلش میخواهد برود آمریکا (که ربطی به ما ندارد چرا؟) اما در راه رفتن وطن فروشی نمیکند . من حاضرم همین الان با 10 تا خارجی بشینم و آدم برفی را نگاه کنم و حتی از معرفی بدمن های فیلم هم به عنوان یک ایرانی خجالت نکشم . در مورد فیلم شاخص (بچه های اسمان ) هم همین نظر را دارم و با وجودی که فیلم را خوب نمیدانم ! اما هرگز خجالت نمیکشم که علی و پدر فقیرش هم وطن من هستند و به نظرم توجه به همین ریزه کاری هاست که مجید مجیدی را جاودانه میکند . الان باید صبر کرد و دید که آیا فروشنده را هم میتوان بدون خجالت ایرانی دانست..... |
|||
|
۹:۳۲, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۹:۳۳ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
[b]خالکوبی فمنیستی [/b] [b]اینو کجای گوشه دلم بزارم انتشار تصاویری از خالکوبی دست ترانه علیدوستی در نشست خبری شب گذشته فیلم فروشنده جنجال ساز شد. در حالی که برخی خبرگزاریها با ادیت عکس علیدوستی خالکوبی روی دست او را محو کرده بودن انتشار برخی تصاویر از سوی عکاسهای حاضر در مراسم شب گذشته نشان میداد که بازیگر فیلم فروشنده نشان گروه pro choice که جنبشی است برای قانونی کردن سقط جنین را روی دستش خالکوبی کرده بود. واکنشهای مختلف به این تصویر موجب شد تا ترانه علیدوستی در حساب توئیترش به این مسئله واکنش دهد و ضمن به اشتراک گذاشتن پست یک سال پیشش درباره تعریف دقیق فمنیست بنویسد: Keep calm and YES I'm a feminist
|
|||
|
|
۹:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۱۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۹:۳۲)قبیله منتظر نوشته است: به نام خدا واقعا جای تاسف دارد و نکته مهمتر اینکه: به شدت روی این شخص مانور میدهند، دقت کنید قبل از اینکه جایزه به حسینی برسد، جفت بازیگران فیلم فروشنده در سریال پرطرفدار شهرزاد بازی میکردند و اتفاقا در آنجا هم نقش زوج را داشتند، این یعنی زمینه سازی برای استقبال مردم از فیلم کاملا سیاه فروشنده، حالا این خانوم با مانتوی قرمز رنگ (دوستان از نظر سمبولیک معنای بانوی قرمز پوش را بهتر میدانند که حتی در سریال گیم آو ترونز هم به خوبی شخصیت پلید زن قرمزپوش مشخص است ) رفته به نشست خبری فیلم فروشنده و احتمالا کاملا عمدا مانتوی آستین کوتاه پوشیده و بعد طبق یک برنامه حساب شده، میکروفون را برای فرهادی درست میکند تا همه متوجه خالکوبی فمینیستی این هنرپیشه زن شوند که البته در حین درست کردن میکروفون چندین بار دست فرهادی با دست علیدوستی برخورد میکند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و نکته اینکه اصلا چه دلیلی دارد وقتی خود فرهادی آنجا نشسته، علیدوستی میکروفون او را درست کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشان دادن آن علامت که روی ساعد علیدوستی تتو یا همان خالکوبی شده، کاملا اقدامی عمدی بود. تمام این اتفاقات مانند تکه های یک پازل است که اگر آنها را به هم بچسبانید به نتیجه اصلی خواهید رسید. |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۰:۴۴, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۵۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۹:۳۲)قبیله منتظر نوشته است: سلام دوست عزیز اینکه ایشون فمینیست هستند یا خیر بنده نمی دونم ولی این تصاویر کاملا جعلی و فتوشاپه... تازه اگه درست هم باشه بازم ایرادی به فیلم وارد نیست.. ![]() ![]() (۱۲/خرداد/۹۵ ۹:۵۱)عدالت نوشته است: به نام خداسلام این نکته رو هم من اضافه میکنم: فراماسون اعظم خانوم ترانه علیدوستی مطعلق به لژ فراماسونری ناکجا آباد در کن حاضر نشد با یک مرد دست بده...بنظرم بخاطر این بود که بر اساس نحوه دست دادن ممکن بود فراماسون بودنش لو بره... عدالت جان ول کن این حرفا چیه...این لباسش نارنجیه،قرمز کجا بود برادر من... تازه این عکس به احتمال 99 درصد فتوشاپه... هرچند حکم قبل از جنایت صادر شده... کینه جماعت به اصطلاح مذهبی از این خانوم دلایل دیگه ای داره... |
|||
|
۱۰:۵۴, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۱:۰۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خدمت دوستانی که طرفدار آثار فرهادی هستند عرض کنم که : همانطور که قبلا گفتم آثار فرهادی در بهترین حالت فقط ممکن است فیلم خوب باشند، نه شاهکار سینمایی که در اکثر جوایز مهم و معتبر جهانی جایزه میبرند !!!!!!!!!!!!!!! ببینید در کنار وجه سیاهنمایی که شاخصه اصلی فیلمهای فرهادی میباشد و قطعا کن و اسکار هم بخاطر همین سیاهنمایی از جمهوری اسلامی ایران، به آن جایزه میدهند، نکات مهم دیگری هم وجود دارد که نباید از آن غافل شد. در واقع آنها با یک تیر چند هدف میزنند. یکی از نکات مهم دیگر، همین تابوشکنی هنرمندان جمهوری اسلامی در کراوات زدن یا با لباس شب راه رفتن هنرپیشه های زن روی فرش قرمزهای آنچنانی میباشد. دقت کنید که تا چند سال پیش، این کارها حتی همین کراوات زدن هم تابویی بود برای هنرمندان ایرانی که حتی کیارستمی که شروع کننده خط جایزه آورهای جشنواره کن بود هم از کراوات استفاده نمیکرد. در واقع غرب از این طرف به فیلمی جایزه میدهد که سیاهنمایی مطلق است و از طرف دیگر هنرپیشگان و کارگردان و دست اندر کاران این فیلم را با ظاهر غربی و نمایشی و به سبک غربی روی فرش قرمز، رژه میدهد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از شهاب حسینی بعید بود که اینگونه عمل کند و در نهایت جایزه کذایی کن را به محضر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقدیم کند، واقعا این حرکات یعنی چه، اینها هم شده اند مصداق صفحات اینستاگرام برخی از گروه های بچه پولدارها که در صفحات اینستاگرام خود عکس انواع و اقسام فسق و فجور از مهمانیهای مختلط آنچنانی تا به قول خودشان عرقخوری و سفر به تایلند و سگ بازی غیره را میگذارند و از طرف دیگر هر از چند گاهی به صورت کاملا هماهنگ با یکدیگر تصاویری از جمکران و مکه و عزاداری را در صفحاتشان آپلود میکنند، یعنی یک تضاد وحشتناک پیش میاید که در یک عکس تصویر مشروب و شراب قرار دارد و در کنار آن عکس، عکسی دیگر از مکانی مقدس با یک پست مذهبی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شهباب حسینی هم دقیقا مانند همینها رفتار کرده، یعنی روی فرش قزمز کن رفته، کراوات هم زده و در فیلمی سیاه از کشور اسلامی بازی کرده و در آخر هم این جایزه را به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقدیم میکند، آیا اینکار معنای تمسخر نمیدهد یا در خوشبینانه ترین حالت معنای جهل ندارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) از این حرکات و از این نوع فیلمها و از رژه رفتن در پایتخت سینمای مبتذل یعنی کن آنهم در فرانسه سکولار، با آن تیپها و اختلاط زن و مرد و شوخیهای زننده ( بنا به گفته خوده علیدوستی که در حال شوخی بوده و به ناگاه به یک مرد که او را صدا میزده به شوخی گفته زهرمار !!!!!!!!!!!!!!! )، راضی هستند که شما آمدی جایزه کذائی را به محضرش تقدیم میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و البته از آنطرف با همین اهدای تصنعی و تبلیغی جایزه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، رهبر انقلاب را انگار فراموش کرده ای که نائب برحق امام زمان میباشد و خودت بهتر میدانی که رهبر معظم انقلاب کاملا با این نوع سینما و رفتارها مخالف است، اما برای اینکه بی تفاوتی خودتان را به رهبر نشان دهید، آمده اید این جایزه را به حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقدیم کرده اید که باز هم با یک تیر دو نشان بزنید و بدون اینکه متوجه شوید، افرادی هستند که متوجه شوند منظورتان از این حرکات چیست !!!!!!!!!!!!!!!!!! فتنه های آخرالزمانی واقعا وحشتناک و پیچیده هستند و حتی شیطان هم بعید میدانم اینگونه فتنه کند !!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۱۲/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۵۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
پس از این که شهاب حسینی موفق شد برای بازی در فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی جایزه ارزشمند بهترین بازیگر جشنواره کن را به دست آورد و این جایزه را به امام عصر «عج» تقدیم کرد، این حرکت نمادین مورد توجه روزنامه فرانسوی فیگارو قرار گرفت و مطلبی را به این خبر اختصاص داد.
![]() |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۵ ۱۰:۵۶)Silence نوشته است: پس از این که شهاب حسینی موفق شد برای بازی در فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی جایزه ارزشمند بهترین بازیگر جشنواره کن را به دست آورد و این جایزه را به امام عصر «عج» تقدیم کرد، این حرکت نمادین مورد توجه روزنامه فرانسوی فیگارو قرار گرفت و مطلبی را به این خبر اختصاص داد. به نام خدا کاربر گرامی، عمیق تر فکر کنید، اینها همه بازی رسانه ای و نقشه از پیش طراحی شده است. بعیده شما که فیلمهای فرهادی را به دقت میبینید و میدانید چند لایه است و به چه چیزهایی اشاره دارد، به همین راحتی فریب این بازیها را بخورید. |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بر میگردیم به فرموده امام خامنه ای حفظ الله
[/b] [b]@@@@@@@@@@@@@@@@@ [/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,953 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: 06.jpg]](http://www.caffecinema.com/new/images/mohsen/khabar/taraneh_alidoosti/06.jpg)
![[تصویر: 07.jpg]](http://www.caffecinema.com/new/images/mohsen/khabar/taraneh_alidoosti/07.jpg)
![[تصویر: 162035_660.jpg]](http://www.parsine.com/files/fa/news/1395/3/12/162035_660.jpg)