کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جرج کارلین خداناباور بود
۲۲:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۰:۰۰ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام!

میخواستم بپرسم چند نفر از کسایی که این فیلم ظهور رو دیدن میدونند که اقای جرج کارلین که در قسمت های ابتدایی تصاویری ازش میبینیم، یکی از بهترین استند آپ کمدین های جهان بودن و ایشون کاملا خداناباور هستن و همیشه به خدا و دین و مذهب و سیاست به یک اندازه تاخته اند.
و جالب که فقط تعدادی حرفهاشون در نقد سیاست رو بطور هدف دار تو این فیلم استفاده کردن!

تو لینک پایین میتونید اجرای ایشون و شوخی هاش رو با مفهومی به نام "خدا" نگاه کنید :

http://www.tarafdari.com/%DA%A9%D8%A7%D8...8%AF%D8%A7

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%...B%8C%D9%86
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۷, ۱۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۵۰ توسط Darkness.)
شماره ارسال: #51
آواتار
------------------------------------------------------

من نمیخوام بحث کنم! ولی هی منو قلقلک میدی!پس یکم جواب میدم!

ببین بزرگ بودن جهان خدا رو رد نمیکنه! اصولا گفتم خدا رد شدنی نیست خدا اگه هست باید اثبات بشه و اگه اثبات نشه انگار که وجود هم نداره .

قبلنم یه مثال زدم:
من ادعا میکنم فیل زرد 3 سر سخنگوی نامرئی وجود داره، من باید دلایلی بیارم تا وجودش اثبات بشه وگرنه محاله ممکنه که شما بتونی دلایلی بیاری که وجود همچین جونوری ! رو رد کنی !!

-----

درک عظمت جهان کسی رو رد نمیکنه ولی شاید یکم فکرتو مشغول کنه،
یروزی اون قدیم ندیما! همه فکر میکردن زمین مرکز عالمه و همه چیز واسه زمین و واسه ما آدمها درست شده، بعدش فهمیدیم نه تنها مرکز عالم نیستیم و خودمون داریم دور خورشید میگردیم، بعد دیدیم خورشیدمونم یه ستاره عادی تو یه کهکشان بزرگه .
فهمیدیم کهکشانمونم یه کهکشان عادی تو کیهانه،،،

راستش ما تو این کیهان بی سر و ته پشیزی ارزش نداریم!
یعنی اگه همین الان کل کره زمین و ساکنانش از صفحه روزگار محو بشن هیچ اتفاقی نمیقته!

در واقع 99.99999999999999999999999999999999999999999999999 درصد کیهانی که میشناسیم نه برای ما ساخته شده نه بدرد ما میخوره، میلیاردها سیاره دیگه تو کهکشان ما و دیگر کهکشانها وجود داره که ممکنه روی اونها هم حیاتی وجود داشته باشه، حداقل من باور نمیکنم کسی بوده یه همچین بینهایتی رو خلق کنه بعد روی یه دونه ی گرد و غبار کوچولو تو این بینهایت، که ما اسمشو گذاشیتم زمین یه موجوداتی خلق کنه بعد یه همچین سناریویی مثل بهشت و جهنم براشون بنویسه! و منتظر باشه از میون اینهمه دلیل و مدرک ک بر عدم وجود خودش هست، همچنان این موجودات پی به وجوئش ببرن! و بعد مهمترین چیز براش این باشه که اینها بپرستنش و بهش ایمان بیارن ! وگرنه بدش میاد !! اصلا کسی که جهان به این عظمت رو میافرینه داره به شعوره خودش توهین میکنه وقتی تمام توجه و تمرکزشو گذاشته رو یه دونه گرد و غبار بی اهمیت تو این کیهان،

میدونید روی دونه دونه داستان دین و ... میشه بحث کرد ولی این کاری هست که روزی ک هر کدوم از ما شروع کنیم به شک کردن و شرو کنیم به اینکه هر چیزی بهمون گفتن رو زود باور نکنیم، اون موقع خودمون میتونیم پبگیریش کنیم.

------------------

چند نفر از شما میدونید سیاه چاله چیه ؟ یه ستاره چطوری شکل میگیره ؟ گرانش چیه ؟ پایان عمر ستاره ها چه اتفاقی میفته ؟ عناصر سنگین جهان کی و چه موقع و چطوری داخل ستاره ها ایجاد میشن ؟فضا زمان یعنی چی؟ نسبیت اینشتین ؟....هزارتا مفهوم ریز و درشت وجود داره و ما در عین بی اطلاعی فقط میایم میگیم نه نمیشه کیهان خودش بوجود بیاد!
میدونید اصلا به احتمال زیاد همه راز کسهان از داخل اسرار سیاه چاله ها بدست میاد جایی که زمان و مکان معنی و مفهوم خودش رو از دست میدن جایی که زمان کامل متوقف میشه! خلاصه انقدر ساده به پیدایش کیهان نگاه نکنیم بهتره،،

داستان خیلی مهم تر هم اینه که تمام حوادث کیهان از چند نانو ثانیه پس از مه بانگ قابل تقسیر و توجیه هست دیگه که کاملا دست یه ناظم و ناظر هوشمند رو کوتاه کرده از خودش،

-------------------

در اون مثال نمک شما خودتون فهمیدی پاسخ دهنده داره چی میگه !!
با کلمه ها فقط داره بازی میکنه چون مشخصه براش جواب نداره !!

شما اصل سنخیت رو مطرح کردی که بگی همیشه صفات معلول بطور اکمل در علت وجود داره ، من گفتم اینطور نیست و همیشه به عنوان مثال در واکنش های شیمیایی صفات و خصوصیات ظاهری و باطنی مواد اولیه با مواد فرآورده میتونه کاملا متفاوت باشه، و مثلن صفت شوریه نمک به طور کامل وتام در کلر و سدیم وجود نداره! صفت شوری در اثر واکنتش ان دو با هم و ایجاد یه ماده جدید بوجود میاد.

بعدش هم گفتم اگه این مثال داره در مورد هوش و شعور و عاطفه و این صفات مطرح میشه این صفات بلافاصله پس از بیگ بنگ بوحود نیامده اند و پس از میلیاردها سال وبا کنش و واکنش هایی که براشون دقیقا توضیح وجود داره ایجاد شده اند.

حالا این حرفهایی که به عنوان جواب به شما دادن کجای این پرسش رو جواب میده ! یا اصلن چ ربطی داره بهش ؟!!

میدونی مشکل از اونجایی هست که ما فکر میکنیم دینمون برای همه چی جواب داره و باید داشته باشه و اگه نداشته باشه باید از دینمون نا امید بشیم، برای همین سعی میکنید هر چیزی رو به زود قبول کنید.

خود اون کسی هم که جواب اینارو میده همیتطور فکر میکنه! ینی میخواد یگه دیم واسه همه چی حواب داره و حاضر نیست بگه حداقل فعلن براش جوالی نداریم !! کسی که ادعا میکنه برای هر چیزی بدون شک جواب داره ! تو این دنیا محکوم به شکسته! دین یا دین پردازان باید از این غرور کاذب دیت بردارن تا بتونن به دینشون کمک کنن.

بیایید حداقل مثل دکتر سروش یکم واقع بینانه تر به دین نگاه کنید اون موقع شاید نتایج بهتری بگیرید، من موافق سروش نیستم چون اون باز هم دین داره ! ولی حداقل به این حد از شناخت و منطق رسیده که میگه قران میتونه تماما از حرف ها و رویاهای محمد باشه ، و اینکه قانون های قرآن قابل تغییر هستن به دلایلی و ...حالا اگه کتابهاشو بخونید میفهمید ولی حالا بحث من اینا نبود و از حیث یکم باز تر کردن دریچه فکر این رو مطرح کردم.

----------------------------------

معرفی کتاب " جهانی از عدم "
" نه تنها چیزی می تواند از هیچ چیز بوجود آید، بلکه همواره این اتفاق می افتد"

کتاب "جهانی از عدم" اثر "لاورنس کراوس"

جهانی از عدم
چرا بجای هیچ ، چیزی وجود دارد ؟
(به انگلیسی:A Universe from Nothing: Why There is Something Rather Than Nothing)

نوشته: لاورنس کراوس(Lawrence krauss)
ترجمه: سیامک عطاریان
موضوع: کیهان شناسی
تاریخ انتشار: تیر ۱۳۹۳
تعداد صفحه: ۱۵۸ + تصاویر کیهانی
وب‌سایت منتشر کننده: bigbangpage.com

--------

مطالبی که در این کتاب مورد بحث قرار داده شده به ترتیب زیر فصل بندی شده اند:

فصل اول : قصه اسرار آمیز کیهانی: سرآغاز ……. (توضیح مختصری در باره پیشرفت فیزیک در قرن بیستم خصوصا در حیطه کیهان شناسی)

فصل دوم : داستان مرموز کیهان: وزن کردن جهان ……. (مواجه دانشمندان با ماده تاریک)

فصل سوم : نوری از آغاز زمان ……. (بحث درباره انحنای جهان و تابش زمینه کیهانی)

فصل چهارم : مطالب بیشتری درباره هیچ چیز ……. (توضیحی درباره مفهوم “هیچ چیز” و گزیده ای از فیزیک کوانتوم)

فصل پنجم : جهانِ گریزان ……. ( مواجهه دانشمندان با انرژی تاریک)

فصل ششم : ناهار مجانی در پایان جهان ……. (توضیحاتی درباره انحنای جهان، نظریه تورم و انرژی گرانشی)

فصل هفتم : جهان بیچاره ما ……. ( درباره پایان جهان و همچنین علل پذیرش نظریه انفجار بزرگ)

فصل هشتم : تصادف بزرگ؟ ……. (چند جهانی، نظریه ریسمان ها، …)

فصل نهم : “هیچ چیز” چیزی است ……. (توضیحات بیشتری درباره هیچ چیز)

فصل دهم : “هیچ چیز” ناپایدار است ……. (علل بوجود آمدن چیز از هیچ)

فصل یازدهم : جهان های شگفت انگیز جدید (کلیاتی درباره علل بوجود آمدن جهان و مختصری بحث های فلسفی)

این کتاب، یک داستان کیهان شناسانه است که هر چه جلوتر می رود خواننده را میخکوب می کند، لاورنس کراوس، فیزیکدان نظری پیشگام پیشرفت های شگفت انگیز جدید علمی را که می تواند جواب بسیاری از سوالات فلاسفه را بدهد، توضیح می دهد.کراوس که یکی از مشهورترین دانشمندان عصر حاضر است و توانسته شکاف بین علم و فرهنگ عامه را از بین ببرد، معتقد است علم جدید توانایی پاسخ به این سوال که “چرا به جای هیچ، چیزی وجود دارد” را به طور شگفت انگیزی دارد. مشاهدات تجربی زیبا و نظریات پیچیده جدید درکتاب “جهانی از عدم” به طرز قابل فهمی آورده شده اند و می گویند نه تنها چیزی می تواند از هیچ چیز بوجود آید، بلکه همواره این اتفاق می افتد.

**********لینک دانلود**********
http://bayanbox.ir/download/440997379992...z-adam.pdf
**********لینک دانلود**********

میشه کسی از دوستان راهنمایی کنه داخل پیام شخصی که من چطوری باید کد عکس اینجا بزارم که دیده بشه ؟
۲۳:۲۸, ۱۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۵ ۱۰:۳۳)سعدی نوشته است:  "قبل" و "بعد" مفاهیمی مبتنی بر زمان اند. پس صحبت در مورد "قبل از لحظه صفر" نادرسته.
برای اینکه دچار این مشکل نشیم، باید به تقدم و تاخر علت و معلولی توجه کنیم. یعنی خدا باید عامل به وجود آورنده زمان و مکان باشد (نه اینکه قبل از زمان صفر به کاری مشغول بوده باشد)

ما در برهان علیت میگیم که اگر دور و تسلسل ممکن نباشد، پس حتماً باید چیزی وجود داشته باشد که خودش معلول چیز دیگری نیست، یا به قول شما جلوه چیز دیگری نیست.

مفاهیم فیزیکی مبتنی بر درک ما هستند ، من با واژه ی (قبل از بینگ بنگ )مشکلی ندارم ، احتمالا واژه ی قبل و قبل تر از بیگ بنگ مفهوم نداشته باشد !
به هر حال ظاهرا در اصل قضیه مشکلی نیست و با قبول تفاوت لفظ میتوان گفت که منظور هر دو تقریبا یکی است .
به نظرم مهم است از این مرحله عبور کنیم و بیشتر به بررسی نقش و وظایف (انسان ) در برابر خداوند بپردازیم .

(۱۸/خرداد/۹۵ ۱۱:۲۷)Darkness نوشته است:  من نمیخوام بحث کنم! ولی هی منو قلقلک میدی!پس یکم جواب میدم!

ببین بزرگ بودن جهان خدا رو رد نمیکنه! اصولا گفتم خدا رد شدنی نیست خدا اگه هست باید اثبات بشه و اگه اثبات نشه انگار که وجود هم نداره .

قبلنم یه مثال زدم:
من ادعا میکنم فیل زرد 3 سر سخنگوی نامرئی وجود داره، من باید دلایلی بیارم تا وجودش اثبات بشه وگرنه محاله ممکنه که شما بتونی دلایلی بیاری که وجود همچین جونوری ! رو رد کنی !!

این جواب ، جوابی بود که ابتدا (به نظرم ) توسط راسل مطرح شد ! و اخیرا هم توسط داوکینز باز طرح شده است . پاسخ به این جواب هم زیاد سخت نیست . اولا این جواب پیرامون یک پدیده بحث میکند در حالی بحث ما واضحا روی یک پدیده نیست ، ضمنا خداوند آثاری دارد و ما خداوند را به آثارش میشناسیم ، اما موجود خیالی راسل و داوکینز فقط مدعی دارند و موداتشان هیچ اثار خاصی ندارد !
به نظرم تکرار حرفهای تکراری در این تاپیک جذابیت خاصی ندارد ! به هر حال خودتان هم صاحب اندیشه هستید و بهتر است حداقل اندیشه های خودتان را مطرح کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۵۸, ۱۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #53
آواتار
خوب به نظرم من حرفمو زدم !
اون تیکه اول نوشته منم که شما نقل قولی کردی اصلن قسمت محوری و پایه بحث من نبود و نیست ، اون صرفا یه یاد آوری بود واسه اینکه گفته بشه در هر ادعایی زحمت اثبات بر عهده مدعیست. و بحث خاصی روش نیست.

این که اون راسل گفته یا هر کس دقیقا منظور همین مضمون هست.
حالا شما گفتی خدا رو از روی اثارش میشناسید !! اتفاقا من هم میگم که تمام اتفاقات دنیا ! همه دعاهایی که شما میکنی و برآورده میشه ! اون حادثه ی صحرای طبس ! همه اینها کار فیل زرد 3 سر سخنگوی نامرئی هستش.

اون هست که بارون رو از توی ابرها قرو میریزانه ! اونه که گیاه رو از دل خاک در میاره و اونه که بچه ها رو به پدر و مادراشون میده !!!

داداش من ادعا کردن هیچ کاری نداره !!

من فیل 3 سری رو که میگم از روی همین اثاری که گفتم میشناسم و بهش باور دارم شما بیا ثابت کن این کارا کار فیله نیست و کار الله هست !

بگذریم بحرحال بحث در اینمورد نبود وبی چون گفتی گفتم بگم که گفته باشم.

داستان اسب تک شاخ نامریی و قوری فضایی راسل و هیولای اسپتاگتی پرنده هم دقیقا برای به چالش کشیدن همین ادعاهای پوچ و غیرقابل اثیات هستن،
۰:۱۶, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #54

منم میگم زئوس، خدای یونانی، باعث رعد و برق هست
کسی میتونه اثبات کنه نیست؟؟؟
۰:۲۴, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #55
آواتار
بهتر است با این بحث بنیادی شروع کنیم :
این جهان و قوانین حاکم بر آن از کجا آمده اند ؟ اگر یکی از 4 نیروی اصلی مثلا (هسته ای ضعیف) اندکی بیشتر یا کم تر بود جهان دچار واپاشی میشد ! آیا تصادفا چهار نیروی اصلی پیدا شده و تصادفا میزان آنها طوری تنظیم شده تا جهان مادی که ما میشناسیم ساخته شود !
آیا اگر کسی ادعا کند کاربر (دارکنس) وجود خارجی ندارد و اعواجات و نویز بستر شبکه ی اینترنت تصادفی کاربر دارکنس ! و مطالب مربوط به او را ایجاد کرده یک کودن فکری نیست؟
۱:۵۴, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #56
آواتار
لازم هم نیست الحاد و انقدر گنده کنی ! هر بچه ای وقتی به دنیا میاد ملحده و خدایی نمیشناسه تا وقتی تو جامعه خودش توسط عقاید پوسیده اون جامعه یک خدای مورد نظر بهش چپانده بشه !و سرپیچی ازش بشه کفر و این عقیده با نیاز های باطنی یه فرد برای فرار از احساس تنهایی و پوچی و ترس از مرگ و نیستی تقویت میشه.

ما از روی شواهد و مدارک و تجربه زندگی روزمره دریافته ایم که مثلن اگه یکی داره دالان باهامون حرف میزنه م تایپ میکنه ، یه موجوده هوشمنده البته نمیشه تو مطمعن شی من حتما یا آدم هستم ! شاید یه ربات و یا یه برنامه کامپیوتری باشم، ولی به حال حدس نمیزنی من اختشاشات روی خط هستم یا حتی هر شکی داشته باشی به هر حال راهی وجود داره که شکتو بر طرف کنی، یعنی اینظوری نیست که هیچ روشی برای درک ماهیت من نداشته باشی، میتونی با سوال هایی که میپرسی یا ازمایشتهایی که طراحی میکنی بفهمی من آدمم یا هر چیز دیگه.
پس اگه کسی بگه من نویزم یه کودن و نفهمه.

ولی ما هیچ ازمایش و راهی برای پی بردن به ماهیت و وجود خدا نداریم.
در واقع بشر دلیل هر چی رو نمیدونست نسبتش داد به یه خدا تو آسمونا! هر چیم علم پیشرفت کرد و دلیل همه چیزو فهمیدیم دست خدا از طبیعت کوتاه تر شد! تا جایی که تنها گیر شما مونده به قوانین بنیادی طبیعت !! این مشکل از درک و ای کیو پایین شماست !

ایده خدا یه ایده کودکانه هستش و مال دوران کودکی بشر هم بوده، بشر داره از دوران کودکی تمدن خودش خارج میشه و ایده خدا هم یروزی برای همیشه از بین میره، در واقع همین امروز هم خود شما نسبت به هزاران هزار خدای دیگه بیخدا هستی و اون خدا ها برای همیشه به تاریخ بشر پیوستن، خداهای کمی باقی موندن که اونها هم همین مسیرو طی میکنن.

حتی اگه هنوزم چراهایی مونده برای درک کارکرد جهان و شما نسبتش میدی بخدا ، 4 روز دیگه علم همونا رم از چنگال خونین خدا و خدایان در میاره ! شما کجای کاری !!!

احتمالا جهان ما یکی از میلیاردها جهان و کائنات موجود هست که تو هر کدوم قوانین به طور خاصی هستند و شرایط به گونه ای بوده که ما هم اینطوری و یگونه ای خاص جهانمون و خودمون پدیدار شدیم،

ما طبق همین 4 نیروی بنیادی طبیعت میتونیم توضیح بدیم که جهان طی 14 میلیارد سال چطور میتونه بدون حضور هیچ ناظمی به همین چیزی که الان هست برسه و برای توضیحش تقریبا میشه گفت دست هر خدایی رو کوتاه کردیم ! بازم اگه درکت نمیرسه احتمالا باید به بی بی بگی برات میگو بگیره..

یعنی دستتم بند کنی به 4 نیروی بنیادی ، نهایتا با یه خدای گوشه نشین طرفی که بعد افرینش نیروها هیچ زحمتی به خودش نداده!!!! و نشسته 14 میلیارد سال زمان بگذره تا بعد اینهمه وقت زمین بوجود بیاد!! بعدشم که زمین ایجاد شده 3.5 میلرد سال صبر کرده که حیات بیاد بره و دایناسورا بیان وبرن و بعد آدما ظاهر بشن!! در واقع بلد نبوده بگه کن فیکن و تو 6 روز جهانو بسازه! طفی خدا این 14 میلیارد سال نمیدونم چطوری هودش رو سرگرم کرده تا حوصلش سر نره تا یر و کله ای این اشرف مخلوقاتش پیدا بشه !! که هی بپرستنش که هی احساس کمبود نکنه !!

بگذریم چون بحث فایده نداره.....!
۴:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #57
آواتار
لازم هم نیست الحاد و انقدر گنده کنی ! هر بچه ای وقتی به دنیا میاد ملحده و خدایی نمیشناسه تا وقتی تو جامعه خودش توسط عقاید پوسیده اون جامعه یک خدای مورد نظر بهش چپانده بشه ! [/quote]

حداقل در الحاد غرب وقتی جفنگیات سرهم میکنند کارشان طبق اصولی هست . درک خدا برای هر انسان قابل انکار نیست ! فروید این درک رو به داستان توتم اولیه و داوکینز هم به اخلاق زیستی نسبت میدهد !
کسی که اصل این درک را منکر شود واقعا در چه جایگاهی قرار دارد ؟ ضمنا اگه دور و برت بچه ی ملحد پیدا کردی از او راجع به خدایش بپرس احتمالا جواب خوبی بگیری [/quote]
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱:۵۴)Darkness نوشته است:  احتمالا جهان ما یکی از میلیاردها جهان و کائنات موجود هست که تو هر کدوم قوانین به طور خاصی هستند و شرایط به گونه ای بوده که ما هم اینطوری و یگونه ای خاص جهانمون و خودمون پدیدار شدیم،

ما طبق همین 4 نیروی بنیادی طبیعت میتونیم توضیح بدیم که جهان طی 14 میلیارد سال چطور میتونه بدون حضور هیچ ناظمی به همین چیزی که الان هست برسه و برای توضیحش تقریبا میشه گفت دست هر خدایی رو کوتاه کردیم ! بازم اگه درکت نمیرسه احتمالا باید به بی بی بگی برات میگو بگیره..

به قول فرنگی ها کیپ کالم ! و کمتر داستان تخیلی بخوان
(۱۹/خرداد/۹۵ ۱:۵۴)Darkness نوشته است:  اینجوری هم باهات حرف زدم چون خودت توهین رو شروع کردی....

ابزار الحاد بیشتر توهین و دست و پا زدن هست تا بحث منطقی ! در ضمن بر فرض مثال دنیای الکی و همینجوری یهویی تو درست باشه ! جای اخلاق کجاست ؟؟؟ بر فرض محال من از خرد کردن تو این تاپیک لذت ببرم ! مگر قرار نیست در این عمر کوتاه فقط نهایت لذت رو از جهان ببریم ! یک دلیل قانع کننده بیار که چرا از این لذت (فرضی ) باید خودم رو محروم کنم !!!!
۱۱:۲۸, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #58
آواتار
این تاپیک بحثش علیت بود و دوستان هم منطقی جواب دادن و مغلوب شدن و دیدی که با چیزهایی که گفتم ثابت هم شد که نمیشه خدای ادعاییتو اثبات کنی! الان کم آوردی زدی تو خاکی و حرف از اینکه اونچه که دلت میگه درسته !!!

اتفاقا یه مقاله دارم در مورد اینکه چرا امثال تو که تو زندگیم زیاد دیدم دست از باورهاشون دوست ندارن بردارن، البته هیچ کسی هم نمیخواد کسی دست از باورهاش برداره!
اگه منم اینجا بحثی کردم صرفا برای اینه که دین تا توی فیها خالدون زندگی ما نفوذ کرده تو این مملکت و حق ماست که کمی حرف بزنیم وگرنه همین اندک هم نیاز نبود با زور گویان و دین فروشان .ارد بحث شد.

در الحاد غرب جفنگیات سر هم میکنن بر اساس اصول و ما بر اساس اصول سر هم نمیکنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کوچولو جون کل دینت جفنگه! یدونش براساس عقل و خرد و منطق نیست اونوقت میگی کسی که با دید خرد زیربار دین نمیره جفنگ پردازه !!!

دیدیم ابزار دین شمشیر و زور نیست !! ابزار الحاد توهینه !!!!!!! ابزار الحاد قلم و عقله داداش کوچولو!

متاسفانه اصلن روش بحثم بلد نیستی و شرو میکنی اون پاراگرافهایی از متن منو که دلت میخواد در مورد ش دری وری میگی ولی اون سوال اصلی رو بیجواب میزاری تا خواننده فک کنه که تو هم جواب دادی !!!!!!!!

نمیخواستم دیگه اینجحا سر بزنم واسه همین که با امثال تو وارد بحث نشم
۱۱:۳۴, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #59

توی این جهان بزرگ و بی نهایت، به طور اتفاقی در اینجا یه سری قوانین طوری شدن که ما بتونیم به وجود بیایم.
آیانمیشه؟؟؟
بزار ساده و آسون بگم:
تو بی نهایت تاس بندازی، آیا حتما حتما حداقل یک بار 6 نمیاد؟
۱۲:۳۷, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #60
آواتار
همین قدر که تمام یه حکومت بسیج شدن از بدو تولد که تو گوش بچه اذان میگن بدون اینکه اون بچه خودش دینشو انتخاب کرده باشه با تحقیق بگیر، تا خانواده و صدا و سیما و مدارس و کانون ها و مساجد و انواع تریبون ها در دست دین فروشان هست تو این مملکت و هیچ بیخدایی حق حتی داشتن یه وبلاگ نداره !!! فی*ل*ترش میکنن اگرم دستشون بهش برسه که دیگه تموم !!!

میلیاردها میلیارد دلار هزینه میشه برای ترویج دین دروغ و ریا تو این مملکت ولی چون جز چرند و مزخرف چیزی داخلش نیست میبینیم که با دوتا مقاله و یه وبلاگ خیلی ها پشت پا میزنن به همه اون همه سال سرمایه گذاری برای ساختن یه فرد دینی و خونخوار!

موج بی دینی هم اینقدر زیاد شده که خود "خدا خامنه ای" هم صداش در اومده!

به امید آزادی و روزی که ما هم یه جامعه سکولار داشته باشم و دست هر قانون عقب افتاده دینی رو از کشورمون کوتاه کنیم و قوانین رو با توجه به زمان و مکان و نیاز جامعه خودمون با عقل خودمون تدوین کنیم نه بر اساس معیارهای پوسیده.

به عشق صبح ازادی......
به عشق صبحی که هیچ کینه و نفرت و جنگی نیست...
قشنگ میتونم اون نسیم خنکی که اون روز صبح میوزه رو رو گونه هام و توی موهام حس کنم.

ازادی یعنی رهایی از چنگال دین.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا