|
رهبر انقلاب: اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید
|
|
۱۳:۲۶, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۳:۲۹ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رهبر انقلاب در واکنش به برخی شعارها در مرقد امام (رحمة الله علیه): اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید
رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمة الله علیه) در واکنش به شعارهای برخی حاضران گفتند: این توصیه را توجه کنید؛ آنوقت ممکن است در بعضی از این شعارها تجدیدنظر کنید. اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید. به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمة الله علیه) در واکنش به شعارهای برخی حاضران گفتند: این توصیه را توجه کنید؛ آنوقت ممکن است در بعضی از این شعارها تجدیدنظر کنید. اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید. ممکن است شما از یک دولتی خوشت بیاید، از یک دولت دیگر خوشت نیاید، اشکالی هم ندارد؛ رقابتهای انتخاباتی به جای خود، اختلافنظرها به جای خود، حتی انتقاد هم به جای خود! اما دولت و ملت باید همه در کنار هم باشند.
![]() پ.ن: آقای خامنه ای توی دو هفته ی اخیر ، 2 بار این موضوع رو گوش زد کردند. کاش که دوستان درک کنند این موضوع رو . اختلاف تنهاچیزی هست که دشمن میخواد.
|
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بعضی از افراد خودشون رو امام و رهبر انقلاب آگاه تر میدونن!!
دیگه از این واضح تر نمیشه گفت! البته بعید نیست بعضی ها بیان و از همین حرف یک تفسیر برای خودشون درست کنند و بازم به فحاشی ادامه بدهند |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۸ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اول بیایم یه قسمت از اینهمه نکات مهم و کلیدی که امام امروز در سخنرانی شون بر اونها تاکید کردن رو جدا کنیم
بعد بیایم یه قسمتی که دلخواه خودمونه رو بولد و قرمز کنیم بعد چی؟! (۱۴/خرداد/۹۵ ۱۳:۲۶)Mohammad Trust نوشته است: حالا جالبیش اینجاست که یه خط پایین تر از اون قسمتی که بولد کردید به کسانی که دولت قبل رو تخریب میکنند تذکر میدهند حق بدید به این تاپیک شما با دید مثبتی نگاه نکنیم انگار مثلا ما این نکته رو قبول نداریم که اتحاد دولت و مردم نیاز الان کشور ما است . . . |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۵:۳۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنده هم به شدت با این بی اخلاقی های افرادی احساسی و غیر منطقی مخالفم. اینکه حمله کردن به مطهری اینکه سخنرانی ها رو بر هم میزنن این هیاهوها در سخنرانی سید حسن خمینی که به قول رهبری هیچ فایده ای نداره. این شعارهای دولت تدبیر بصیرت هم هیچ فایده ای نداره جز اختلاف افکنی بین مردم و دولت. این شعارها چون درش نقدی نیست و صرفا جنبه تخریبی داره مورد پسند نیست اگرچه یه بار شنیدنش برای دولت خالی از لطف نیست که نظرسنجی های طرفداران خودشون در سایتهای خودشون رو نظر کل مردم کشور ندونه اما این تکرار مکررات دیگه فایده نداره.
اینهمه توی این چند سال اینجا و جاهای دیگه فریادها زده شد که این نگاه ملتمسانه به آمریکا برای ایجاد رونق اقتصادی بر خلاف موازین اسلام هست بر خلاف مبانی انقلاب هست. نظرسنجی گذاشتن تهدید کردن رفراندوم میگذاریم و رهبری هم برای روشن شدن مردم و کسب مکرر تجربه رابطه با آمریکا اجازه دادن مذاکره مستقیم با کدخداشون انجام بگیره و حالا همه چیز روشن شد. خوبه این قسمتهای صحبتهای رهبر هم هایلایت بشن که فرمودن عده ای (بخونین دلواپسان از جمله خود رهبر که بارها اعلام نگرانی و دلواپسی کردن و جاهایی فریاد زدن چون معلوم نبود کار معامله به کجاها بکشه) از قبل می دونستن مذاکره و معامله با آمریکای بدعهد و بد طینت فایده نداره. عده ای از جمله بعضی مردم و دولت نمی دونستن و حالا فهمیدن. بابت این تجربه ما هزینه های زیاد مادی و معنوی دادیم. خدا کنه اونهایی که اشتباه فکر کردن عاقلانه اشتباه خودشون رو فهمیده باشن و به قول رهبری این تجربه رو غنیمت بشمرن که به قیمت گزافی بدست آمد. البته بنده بارها گفتم با تخریب دولت مخالفم. با زیاده روی های بیجا در نقد دولت مخالفم طوریکه اهم موضوعات دیگه به حاشیه برن. با توهین مخالفم اما به فرموده رهبرم انتقاد روشنگرانه از دولت و مطالبه اقتصاد مقاومتی از دولت رو حق مردم و خصوصا نسل جوان و بچه های تالار میدونم. اینکه نقد ما و مطالبه ما منصفانه و مستند و و بدور از تعصب باشه به خود افراد بر می گرده. میشه مثل بحث شیعه و سنی که در عین حال که باید وحدت حفظ بشه در عین حال واقعیات تاریخی برای روشن شدن حقیقت باید بیان بشه. ما هم اگر اینجا نوع نگاه متفکران سکولار و تکنوکرات رو نقد می کنیم صرفا برای شفاف شدن اذهان خودمون هست وگرنه چی عاید ما میشه مثل اون اوایل که همش انگ حزب بازی به ما میزدن و میزنن. حزبی در کار نیست. هر چی هست مطالبه آرمانهای انقلابی و نه افراطی است و اقتصاد مقاومتی. هر دولتی که استکبارستیزی رو کمرنگ کنه فریاد انتقاد ما بلند میشه. مسیر آذوقه یمن رو به جیبوتی بفرسته فریاد حمایت از مظلومان ما بلند میشه. بخواد مثل دولت خاتمی لبنان و فلسطین رو معامله کنه فریاد ما بلند میشه. بخواد به جای حمایت از تولید داخل از واردات بی رویه زمین زننده تولید داخل حمایت کنه فریاد ما بلند میشه. بخواد دشمنی دشمن بزرگ رو کمرنگ جلوه بده فریاد ما بلند میشه. بخواد استقلال کشور رو که خونها براش ریخته شده در معرض نفوذ بگذاره یا بگه این استقلال جز انزوای جهانی برای ما هیچ نداشته فریادمون بلند میشه. اینها انقلابی گری هست و انقلابی گری اولا به معنای افراطی گری نیست و ثانیا مخصوص اونهایی نیست که انقلاب کردن بلکه میتونه شامل ماها هم باشه چه اینکه اصلا مطالبه رهبری امروز از آحاد ملت همین انقلابی گری بود... پس خوبه همه کلام رهبر رو بهش توجه کنیم و البته اونهایی که انتقاد می کنن حواسشون باشه جاهایی اگر تند میرن و بیشتر قصد تخریب دولت رو دارن تغییر رویه بدن چون همونطور که رهبری فرمودن این اختلاف بین دولت و ملت در نهایت به نفع دشمن هست. البته ما امیدواریم اون قسمتهای صحبت های رهبر که به نوعی دفاع از رئیس جمهور قبل بود هم مورد توجه قرار بگیره. خوب بعله رئیس جمهور قبل هم خطاهایی داشت. کم هم نبود ریز و درشت اما به مراتب انقلابی تر از این دولت بود اما بعضی ها چنان تخریب و سیاه نمایی محضی علیه ایشون کرده و می کنن که الان کسی جرئت نداره از فلان اقدام فلانی دفاع کنه. اینها رو هم لطفا دیگران حواسشون باشه که دیگه توی جنگ احزاب علیه هر رئیس جمهوری که انقلابی بود شرکت نکنن ولو اینکه به فرموده رهبر انقلابی ۱۰۰ درصد هم نباشن.... خیلی جای حرفه... |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۸)A L I نوشته است: بعضی از افراد خودشون رو امام و رهبر انقلاب آگاه تر میدونن!!سلام حرفهای امام خامنه ای حفظ الله روی چشم ولایتمداران قرار دارد بد نیست کسانی که اینطور صحبت ها را نشان افراد ولایت مدار می دهند صحبت های دیگر ایشان را هم ببینند نقد امام خامنه ای حفظ الله به روش های اینگونه افراد است نقد به دولت هم هیچ ایرادی ندارد مسائل را باهم مخلوط نکنید |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۶)انتصـار نوشته است: اول بیایم یه قسمت از اینهمه نکات مهم و کلیدی که امام امروز در سخنرانی شون بر اونها تاکید کردن رو جدا کنیمسلام صبح که این پست رو گذاشتم ، قبلش توی تاپیک ذیل، یه مطلبی مطرح کردم رهبر انقلاب: من با این کار ها موافق نیستم به این صورت که : (۱۴/خرداد/۹۵ ۱۳:۳۲)Mohammad Trust نوشته است: پ.ن : امروز آقا گفتند که به حرف هایی که غرب میزنه و بعضی ها رو تند رو میخونه ، دامن نزنید . نبا بر همین حرف اسم تاپیک رو عوض میکنیم ولی امیدوارم که متوجه بشند که منظور اقا از این حرفا چیه ، مخصوصا حرف های این پست تغییر اسم موضوع از همون افراطی ها یا داعشی های وطنی به تیتر بالا ! قسمتی که مد نظرم بوده رو بلد نکردم و مطرح کنم ! قسمتی که کاربردی بوده رو گفتم برای دوستان وگرنه اینقدر مطلب میذاریم توی سایت ، یه ساعت سخنرانی آقا رو میذاریم و 4 تا تشکر میخوره زیرش و کسی نمیخونه ! حداقل 5 دقیقه از حرفای اقارو بذاریم ، کسی بدردش بخوره تمام پست های بنده رو نگاه کنید ، هیچ وقت تهمت هایی از جمله وطن فروش، خائن و ضد ولایت فقیه بودن رو به دولت قبل مطرح نکردیم و فقط انتقاد هایی بود که واقعا وارد بود . به طور کلی کار نابلدی منظور بوده اما موضوعاتی که در مورد این دولت مطرح شده ، اکثرا متهم به خیانت شده است. مطمئنا اگه بخوایم حرفی رو بزنم ، اول از خودم شروع میکنم که امادگی پذیرشش رو داشته باشم. (۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۶)انتصـار نوشته است: حق بدید به این تاپیک شما با دید مثبتی نگاه نکنیم با این چند خطی که الان توضیح دادم، شاید الان تونسته باشید که با دید مثبتی نسبت به قضیه نگاه کنید. |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۹:۲۵ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۲)Mohammad Trust نوشته است: قسمتی که مد نظرم بوده رو بلد نکردم و مطرح کنم ! قسمتی که کاربردی بوده رو گفتم برای دوستانسلام فکر کنم منظور شما از کاربردی یکی از بخش های کاربردی بحث های رهبری باشه وگرنه واقعا صحبت های ایشون فقط همین یه بخش یا 5 دقیقه کاربردی نبود، نکات کاربردی خیلی زیادی داشت که بعضی مواردش از بخش مطرح شده توسط شما هم مهم تر بود مثلا بنده خودم یه بخشی از بیانات رو خواستم منتشر کنم حذف کردن هر بخش یا هر خطش برام سخت بود |
|||
|
۱۹:۴۶, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۹:۲۵)میثم2 نوشته است: سلام عرض کردم که : (۱۴/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۲)Mohammad Trust نوشته است: یه ساعت سخنرانی آقا رو میذاریم و 4 تا تشکر میخوره زیرش و کسی نمیخونه ! میشد همه سخنرانی رو گذاشت ولی مطمئنم با این اوضاع کسی نمیخونه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رهبر انقلاب: اقتصاد مسئله اصلی کشور است | Mohammad Trust | 1 | 1,171 |
۱۷/خرداد/۹۵ ۶:۰۱ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| بررسی استراتژیک نامه رهبر انقلاب در گفتگو با «حسن عباسی» | سیمرغ | 8 | 5,729 |
۱۷/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| پیام رهبر انقلاب در عرصه جنگ نرم(مهم و کوتاه) | وحید110 | 6 | 4,548 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| فیلم: وظیفه افسران جنگ نرم از نظر رهبر معظم انقلاب | بچه مثبت | 0 | 1,764 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲:۱۷ آخرین ارسال: بچه مثبت |
|
| اتحاد ما یعنی کوری چشم دشمن! | EMPERATOR | 60 | 20,628 |
۱۴/مهر/۹۱ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|
| فراخوان اتحاد سنی و شیعه!!! | ONLY66 | 36 | 15,284 |
۱/آذر/۹۰ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: بهروز |
|

![[تصویر: 02tb_ar8g_20160603_132324.jpg]](http://uupload.ir/files/02tb_ar8g_20160603_132324.jpg)