کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست‌جم
۱۷:۵۷, ۲۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۸ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1

روح‌الله مومن‌نسب از کارشناسان فضای مجازی در گفتگو با تسنیم :
سازمان نفوذ، این شبکه اجتماعی را ایجاد کرد که در کشور ما نفوذ کند
از دو سال گذشته تا به حال مؤسسه خانواده امن (Family Self) امریکا آمار می‌دهد که 89 درصد محتوای شبکه‌های اجتماعی، غیراخلاقی و مخرب جوامع هستند.

سرور اصلی تلگرام در کشور انگلستان و دفتر اصلی آن در اسرائیل قرار دارد؛ رئیس و سرمایه‌گذار اصلی تلگرام فردی به نام «راشویلی» است که عضو کنگره رژیم صهیونیستی و رئیس کنگره روسیه صهیونیستها است

آماری که ما داریم نشان می‌دهد که بیش از 80 درصد از کاربران تلگرام ایرانی هستند و آن 20 درصد دیگر هم اکثراً ایرانیهای مقیم کشورهای دیگر هستند
تعداد کاربران تلگرام به صورت جهانی کمتر از یک درصد تعداد کل کاربران شبکه‌های اجتماعی جهان است که این یک درصد هم تقریباً همه ایرانی هستند؛ ... یک شبکه اجتماعی بین‌المللی محسوب نمی‌شود.

مطابق مصوبه شورای عالی فضای مجازی به این شبکه اجتماعی 12 ماه مهلت داده شده که سرورها را به ایران منتقل کنند
اگر شورای عالی فضای مجازی به این نتیجه رسیده که تلگرام در حال خروج اطلاعات از کشور است .. حتی یک ساعت هم نباید در کشور فعالیت کند
اگر نگرانی فرهنگی در کشور مد‌نظر است، چرا باید یک سال از تربیت نسل جوان خود را به دست شبکه اجتماعی صهیونیستی بسپاریم؟ و سؤال سوم اینکه 12 ماه دیگر یعنی خرداد سال 1396 با برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشور مصادف می‌شود؛

تدبیر برای فی*ل*تر کردن شبکه‌ها و نرم‌افزارهای صهیونیستی نظیر تلگرام باید قبل از انتخابات سال گذشته انجام می‌گرفت نه اینکه مدیریت افکار عمومی را در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هم به دست صهونیستها سپرد.

اگر کسی در کشور بخواهد شبکه اجتماعی مانند تلگرام ایجاد کند ...حداقل باید پنج مجوز بگیرد؛ ...در حالی که تلگرام هیچ کدام از این مجوزها را ندارد...و ضریب امنیت اطلاعات کشور را هم کاهش داده و نزدیک به 60 درصد ترافیک کشور را هم اشغال کرده است.

در انتخابات سال گذشته، گاردین انگلستان 17 روز قبل از انتخابات مقاله‌ای منتشر کرد که تیتر این مقاله این است: «کاربران تلگرام در ایران سرمایه‌ای برای انگلستان هستند.» در این مقاله اشاره شده است که از هر چهار ایرانی یک نفر عضو تلگرام است و این می‌تواند برای دولت انگلستان فرصتی باشد که در ایران تغییرات سیاسی ایجاد کند.

چند روز قبل از انتخابات، BBC انگلستان نیز مقاله‌ای منتشر کرد که شامل دو لیست انتخاباتی بود که در این مقاله به مردم ایران اعلام کرده بود که به فلان لیست رأی بدهید... مشخص بود که BBC اسم رمز کودتای نرم را اعلام کرده است؛
در واقع BBC در زمان انتخابات از طریق تلگرام، افکار عمومی را مهندسی کرد.

اصلی‌ترین قسمت یک نرم‌افزار سرور آن است؛ ما در زمان انتخابات سرور تلگرام را مورد بررسی قرار دادیم و دریافتیم که این سرورها در خاک انگلستان و در ساختمان دولتی رسانه‌ای این کشور قرار دارند یعنی دقیقاً جایی که سرورهای BBC در آنجا قرار دارند لذا مشخص شد که BBC از طریق تلگرام توانست اعمال نفوذ کند.

در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، نتایج بیشتر با چیزی که BBC پیش‌بینی کرده بود مطابقت داشت؛... در شهرهایی که بیشتر از تلگرام استفاده می‌شد، رأی اصلاح‌طلبان و در شهرهایی که مردم از تلگرام کمتر استفاده می‌کردند، رأی اصولگرایان بیشتر بود.

البته این به معنای این نیست که طرفداران اصولگرا در این شبکه اجتماعی حضور نداشتند، اتفاقاً برعکس... اما اثرگذاری نداشتند چرا که تلگرام به صورت حبابی در حال فی*ل*تر کردن کاربران خود است؛ به عنوان مثال شما با افراد همفکر خود در یک کانال یا گروه گرد هم آمدید و هیچ اثری بر آنها ندارید که نهایتاً این شبکه اجتماعی حباب شما را کوچکتر و حباب طرف مقابلتان را بزرگتر می‌کند، در نتیجه آنها می‌توانند حرکتهای هماهنگ و سازماندهی شده‌ای را به وجود آورند.

تلگرام به نوعی مدیریت افکار عمومی را در دست خود گرفته است... مقام معظم رهبری اسم این مدیریت افکار عمومی را «تسخیر افکار، تسخیر قلوب و تغییر رفتار» گذاشتند

(تاریخ خبر : 95/3/25) منبع :
http://www.yjc.ir/fa/news/5651138
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، قلب ، Imam12 ، مهدی2012

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۹, ۳۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  این رو من می تونم برات یه کتاب داستان خیلی تمیز بنویسم.

منم یه داستان تعریف میکنم ببینیم چه شود !
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  تلگرام حدود 4 ماه بود اومده بود اما کسی از ایران سمتش نرفت

حالا یکم این ور تر یا اون ور تر درسته !
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  همزمان فی*ل*ترینگ نامحسوس روی وایبر اعمال می شد

وایبر فی*ل*تر نشد ! فی*ل*ترینگ دست دولت (شرکت ارتباطات زیر ساخت و شرکت های سرویس دهنده) است ! بله ممکنه بعضی نهاد ها ی غیر دولتی هم بتوانند دستور فی*ل*ترینگ رو صادر کنند اما در نهایت این دولت است که شیر اینترنت را کنترل میکند و البته ما مطمئنیم در این دولت چنین درخواست های خارج از عرفی (فی*ل*ترینگ نامحسوس)امکان وقوع ندارد (واضحه دولت در مسائل این چنینی از خودش مایه نمیگذارد ! )
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  این فی*ل*ترینگ نامحسوس عبارته از چند عمل فنی و زیرساختی که نتیجه اش می شه پایین اومدن پهنای باید وایبر.
همین عمل داشت روی واستاپ انجام می شد

داستان رو یک جور دیگه هم میشه تعریف کرد ! با گسترش مسنجر ها تعداد کاربران به شدت رشد کرد و چون افزایش پهنای باندی برای اینترنت کشور اتفاق نیافتاد سرعت دسترسی به مسنجر ها پایین آمد !
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  این باعث شد همه برن سمت تلگرام

چرا تلگرام ؟ چون تلگرام احتمالا برای ما طراحی شده بود ! سازگار با اینترنت لاکپشتی (که مختص ماست !) و مجهز به زرق و برق ( که ذائقه ی ماست !)
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  تلگرام محبوب شد
اما رمز موفقیت تلگرام توی پروتکلش بود که باعث می شه فی*ل*ترینگش سخت باشه ولی شدنی

در بحث مهندسی اینترنت چیزی به نام پروتکل سخت و آسان وجود ندارد ! سرور های تلگرام با شماره آی دی های مشخص شناخته میشود و اگر قصد بر کاهش باند تخصیصی یا فی*ل*تر کردن آی دی های تلگرام باشد کار سختی نیست ! شاید هم منظورتان پروتکل های اینکریپشن بود که باز هم ربطی به داستان ندارد
(۳۰/خرداد/۹۵ ۱۳:۵۲)Bidel.s نوشته است:  خواستن فی*ل*ترینگ رو روش اعمال کنن که شخص بزرگواری، که اسمشو بردم توی پست قبلیم ایده ای داد بسیار زیبا و حالا دیگه دولت دوس نداره فی*ل*تر بشه

بعید می دونم فی*ل*تر کنن تلگرامو

بحث اینجاست که وایبر و مسنجرهای دیگر هم در این دولت فی*ل*تر نشد ! اما چرا تلگرام محبوب شد ؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۲۳:۴۸, ۳۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:وایبر فی*ل*تر نشد ! فی*ل*ترینگ دست دولت (شرکت ارتباطات زیر ساخت و شرکت های سرویس دهنده) است ! بله ممکنه بعضی نهاد ها ی غیر دولتی هم بتوانند دستور فی*ل*ترینگ رو صادر کنند اما در نهایت این دولت است که شیر اینترنت را کنترل میکند و البته ما مطمئنیم در این دولت چنین درخواست های خارج از عرفی (فی*ل*ترینگ نامحسوس)امکان وقوع ندارد (واضحه دولت در مسائل این چنینی از خودش مایه نمیگذارد ! )
فی*ل*ترینگ اعمال شد و الان هم اعمال می شه. ولی دیگه کمتر اون زمان وایبر و واتساب روی دور بودن من اطمنینان تام دارم که وایبر تحت محدودیت ترافیکی بود. و این ازدیاد کاربران مسنجر ها رشد نمایی نداره و کمبود پهنای باندش اگر دولت باهاش مواجه بشه مسئله جدید نیست که حل نشده باقی بمونه و بیش از 12 ساله که داره باهاش دست و پنجه نرم می کنه

در حال حاضر هم فی*ل*ترینگ از نوع Feed Reset روی اینستاگرام اعمال می شه که روی سرعتش تاثیر می زاره. به شکلی که شما هربار به اینستاگرام وصل می شید(به خاطر SSL هر 1000 سیکل time out باید دوباره وصل بشید) دفعه بعد دوباره اطلاعات اهراز هویت رو در نشست تزریق کنید. این مسئله حجم مصرفی شما رو مقدار قابل توجهی بالا می بره(محاسبه نکردم)

نقل قول:داستان رو یک جور دیگه هم میشه تعریف کرد ! با گسترش مسنجر ها تعداد کاربران به شدت رشد کرد و چون افزایش پهنای باندی برای اینترنت کشور اتفاق نیافتاد سرعت دسترسی به مسنجر ها پایین آمد !
تلگرام از MTproto استفاده می کنه. یه الگو از روی شبکه های لایه بندی شده(مثل tor) هست. کاری به امنیتش ندارم(بحث مفصلیه) ولی این الگو یعنی داخل شبکه داخلی هرچقدر تعداد کاربران زیاد بشه فرقی آنچنانی در وضعیت سرعت اتصال شما به سرور نمی کنه. تلگرام اگه توی ایران 80 میلیونی هم بشه سرعتش تغییری نمی کنه
نقل قول:در بحث مهندسی اینترنت چیزی به نام پروتکل سخت و آسان وجود ندارد ! سرور های تلگرام با شماره آی دی های مشخص شناخته میشود و اگر قصد بر کاهش باند تخصیصی یا فی*ل*تر کردن آی دی های تلگرام باشد کار سختی نیست ! شاید هم منظورتان پروتکل های اینکریپشن بود که باز هم ربطی به داستان ندارد
علم مهندسی اینترنت یک شاخه از IT هست و ربطی به این مولفه ها نداره. پروتکل سخت یا آسان هم من ذکر نکردم. گفتم "پروتکلش به شکلی سخت فی*ل*تر خواهد شد" دلیلش هم MTproto هست. شما اتصال مشخصی در دسترس ندارید که قطع یا محدودش کنید. این آینده دنیای وب هست و به سمتش داریم می ریم. بهش می گن شبکه های غیر متمرکز
نقل قول:بحث اینجاست که وایبر و مسنجرهای دیگر هم در این دولت فی*ل*تر نشد ! اما چرا تلگرام محبوب شد ؟؟
بحث من اینه اطلاعاتتو بالا ببر بعدش دنبال رد یه ایده جالب 20 ساله توی دنیای کامپیوتر باش
این خرافات فایده ای نداره. اونی که تو تلگرامه کانالشو می بینه حالا هی اینجا گل لگد کن
۱۵:۴۰, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #23
آواتار
به نظرم گل لگد کردن در اینجا به شرط اینکه به اندازه ی دانسته هام نظر بدم کار بدی نیست !
ردیف کردن چند تا واژه که احتمالا از ویکی پدیا یا این ور اون ور کش رفتیم هم کمکی به حل ماجرا نمیکند !
به هر حال شما استاد هستید ، اما سواد من را در حد درک مدل 7 لایه ی مرجع و 4 لایه ی اینترنت بدانید . من مدلها را کاملا درک کرده ام و مشکلی با بحث روی لایه ها ندارم !
اما بعضی بحث ها هم زیاد تخصصی نیست و با درک جزیی هم میشود حل کرد .
(۳۰/خرداد/۹۵ ۲۳:۴۸)Bidel.s نوشته است:  تلگرام از MTproto استفاده می کنه. یه الگو از روی شبکه های لایه بندی شده(مثل tor) هست. کاری به امنیتش ندارم(بحث مفصلیه) ولی این الگو یعنی داخل شبکه داخلی هرچقدر تعداد کاربران زیاد بشه فرقی آنچنانی در وضعیت سرعت اتصال شما به سرور نمی کنه. تلگرام اگه توی ایران 80 میلیونی هم بشه سرعتش تغییری نمی کنه

یعنی اگر یک نفر مشغول بارگزاری یک فیلم 1 مگابایتی از روی سرور باشد (سرور /کانال ارتباطی / مشتری) همان پارامترهایی را خواهند دید که اگر 80 میلیون نفر مشغول بارگزاری همان فایل باشند !!!

اصلا مهندسی اینترنت را بیخیال ! به نظرتان برای راه اندازی یک دیتا سنتر فکسنی چقدر هزینه نیاز است ؟! به نظرتان حجم دیتایی که در بستر تلگرام جابجا میشود چه قدر است ؟ میتوانید لطف کنید و بگید هزینه های این کار دقیقا از کجا تامین میشود ؟
۱۸:۰۰, ۳۱/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۵ ۱۸:۰۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #24

امکانات تلگرام خیلی بیشتر از واتساپه و اینو هر کسی که با هر دو نرم افزار کار کرده می تونه تایید کنه.

اما چرا تو دنیا ازش استقبال نمیشه؟ چون قطعی زیاد داره. این برای ما که به اینترنت لاکپشتی عادت داریم خیلی مسئله مهمی نیست ولی برای اونی که به قطعی اینترنت عادت نداره خیلی مهمه.

منبع درآمدش برای من هم جای سواله. تو سایت تلگرام (در قسمت پرسشهای متداول) نوشته که پاول دوروف تمام هزینه ها رو پرداخت می کنه ... اما چرا ایشون باید زیر بار چنین هزینه ای بره؟

یا یه منبع درآمد دیگه دارن که نمیگن ... یا هدفی پشت این پشتیبانی مالی وجود داره.
۱۸:۲۳, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:به هر حال شما استاد هستید ، اما سواد من را در حد درک مدل 7 لایه ی مرجع و 4 لایه ی اینترنت بدانید . من مدلها را کاملا درک کرده ام و مشکلی با بحث روی لایه ها ندارم !
اما بعضی بحث ها هم زیاد تخصصی نیست و با درک جزیی هم میشود حل کرد .
مفاهیم سیسکو مدنظر من نبود.
لطفا یه مطالعه بفرمایید تا بحث رو کش ندم الکی

نقل قول:منبع درآمدش برای من هم جای سواله. تو سایت تلگرام (در قسمت پرسشهای متداول) نوشته که پاول دوروف تمام هزینه ها رو پرداخت می کنه ... اما چرا ایشون باید زیر بار چنین هزینه ای بره؟

یا یه منبع درآمد دیگه دارن که نمیگن ... یا هدفی پشت این پشتیبانی مالی وجود داره.
طبق گفته ی خودشون منبع درآمدشون از اجاره سرور هست. یعنی در اصل از طریق اجاره api. این یه روش مرسوم هست که google و bing ماکروسافت و سایر گروه های نرم افزاری که محصولات زیرساختی یا مادر دارن ازش استفاده می کنن. شما می تونید یک نرم افزار چت با استفاده از اجاره کردن api داشته باشید.
البته باز هم منابع درآمد غیرمستقیم دیگری هم هست مثل ترافیک کاذب و ...
البته درآمدش چیزی نیست که خرج الانشو بده و دلیل هم نمی شه براینکه جاسوسی داره می کنه
ثانیا اگه بحث درباره مهندسی جمعیت هست لازم نیست حتما خود تلگرام پشتش باشه، شخصیت های مستقل می تونن دخیل باشن

اگه زمین خشک باشه محصول نده کره زمین رو مقصر نمی دونن
۱۶:۱۱, ۱/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۵ ۱۶:۱۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۳)Bidel.s نوشته است:  مفاهیم سیسکو مدنظر من نبود.
لطفا یه مطالعه بفرمایید تا بحث رو کش ندم الکی

سیسکو یک شرکت است که تجهیزات لایه ی 2 و 3 را تولید میکند و مفاهیم سیسکو هم در واقع نحوه ی پیکر بندی این تجهیزات است ، بحث ما یک جاهایی در لایه های 4 تا 7 اتفاق می افتد و باید ببینیم فی*ل*ترینگ و راه کارهای ضد فی*ل*ترینگ دقیقا در کدام لایه و باچه تمهیداتی رخ میدهد .
لینک را هم حتما به طور جدی مطالعه میکنم ببینم چی به چی هست !
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۸:۲۳)Bidel.s نوشته است:  طبق گفته ی خودشون منبع درآمدشون از اجاره سرور هست. یعنی در اصل از طریق اجاره api. این یه روش مرسوم هست که google و bing ماکروسافت و سایر گروه های نرم افزاری که محصولات زیرساختی یا مادر دارن ازش استفاده می کنن. شما می تونید یک نرم افزار چت با استفاده از اجاره کردن api داشته باشید.
البته باز هم منابع درآمد غیرمستقیم دیگری هم هست مثل ترافیک کاذب و ...
البته درآمدش چیزی نیست که خرج الانشو بده و دلیل هم نمی شه براینکه جاسوسی داره می کنه
ثانیا اگه بحث درباره مهندسی جمعیت هست لازم نیست حتما خود تلگرام پشتش باشه، شخصیت های مستقل می تونن دخیل باشن

اگه زمین خشک باشه محصول نده کره زمین رو مقصر نمی دونن

لطفا بدون ابهام توضیح دهید ! (حدس میزنم تا به حال یک سرور واقعی را از نزدیک ندیده اید )
سروری که 80 درصد مخاطبینش از ایران است هزینه هایش را چه طور تامین میکند و البته سود هم بر میدارد؟
۲۲:۱۸, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:سروری که 80 درصد مخاطبینش از ایران است هزینه هایش را چه طور تامین میکند و البته سود هم بر میدارد؟
کل دنیا مثل ایران نیست آقا

وقتی یه تکنولوژی جدیدی ایجاد می شه از خیلی جهات حمایت می شه. دانشگاه ها برای بالا بردن اعتبار حمایت می کنن. گروه ها و شرکت های شتاب دهنده زیاده هستن. حامیان مالی از جنبش های نرم افزاری متن باز و ...
غیر اینها دونیت هم هست و استارتاپ های کوچیک به صورت علنی و عمومی ازش استفاده می کنن. اونایی که بزرگتر هستن بین دانه بزرگ ها این حرکتو می کنن.

حتی اگه از طرف دولتی در جهت جاسوسی هم حمایت بشه... من می پسندم. همینه که هست. بالاخره خلا فرداده ای باید یه جوری پر بشه

نقل قول:لطفا بدون ابهام توضیح دهید ! (حدس میزنم تا به حال یک سرور واقعی را از نزدیک ندیده اید )
صاحب دو عدد رنجر 7 مگا هستم. با هزینه ی ماهیانه هشت هزار دلار که از طرف چند نهاد حمایت مالی می شه(می بینید که منم جاسوسی نمی کنم)
دو cracker روی برد های ترکیبی cortex و PLA با دستای خودم ساختم: یکی با مدل خوشه دیگری به مدل مکعبی
از طریق اجاره اونها هزینه های اضافی رنجر ها به دست می یاد(باز هم جاسوسی نمی کنم)

تا همینجاش 4 تا سرور دارم که از سه نوع مختلف هستن و دوتاش رو هم خودم ساختم

همچنان می گم به ادامه این بحث هیچ علاقه ای ندارم
۱۱:۰۰, ۳/تیر/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
اگر منظورت از رنجر 7 مگا چیزی شبیه گیم رنجر هست ، بازی های انلاین هم قانون خودشان را دارند و شاید مقایسه ی تلگرام با آن زیاد درست نباشد .

به هر حال کسی که سرور ایجاد کرده و در حال ارائه ی خدمت است قصد و نیتی پشت این کارش دارد ، البته توجه کنید این قصد و نیت میتواند صرفا سود مالی باشد و حتما هر کسی که خدمات رایگان ارائه میکند سو ء نیت ندارد .
و اصلا داریم برسی میکنیم هدف تلگرام از ارائه ی خدمات رایگان چیست ؟
ضمنا اگر واقعا میتوانید به سرورهای حرفه ای را به صورت رایگان دسترسی پیدا کنید ، به جای بحث روی ماهیت تلگرام ! میتوانیم یک فعالیت مفید اقتصادی انجام دهیم ! جور کردن سرور رایگان با شما ! اجاره ی سرور به سایتهای داخلی از من سود هم نصف نصف !
۲۲:۵۷, ۴/تیر/۹۵
شماره ارسال: #29
آواتار
خدمات رایگان یک ظاهر هست. واگرنه صدها و هزاران محصول و سرویس در جای جای این دنیا به صورت رایگان قرار دارند. اصلا قابل شمارش نیستند:
1- سیستم های مخابراتی رایگان ( ارسال و دریافت پیامک رایگان، تماس رایگان و ...)
2- منابع نرم افزاری رایگان (سورس فورجه ، گیتاب)
3- منابع زیرساخت رایگان ( microsoft bing , google develop و ...)
4- نرم افزار های رایگان (توی linux پره)
5- دپارتمان های مختلف تحت لفظ لایسنس های GPL که مسئولیت آموزش و تربیت و سرویس های رایگان می ده مثل stack exchange

اگر قراره هر چیزی که رایگانه یه سود مالی یا هدف مالی پشتش باشه پس اینا رو چجوری توجیه می کنید؟
این طرز فکر شما هست لطفا به همه نسبتش ندید.

یک سرور ای مثل source forge که سال ها قبل تر از تلگرام اومد و سرویس های svn رو راه اندازی کرد از نظر منابع مصرفی جزو سنگین ترین ها محسوب می شه. الان به نظرتون چه هدفی داره؟
نقل قول:اگر منظورت از رنجر 7 مگا چیزی شبیه گیم رنجر هست ، بازی های انلاین هم قانون خودشان را دارند و شاید مقایسه ی تلگرام با آن زیاد درست نباشد .
الان به چالش کشیده شدم من؟ رنجر یک نوع از مهاجم سایبری هست که توانایی اجرای حملات DDoS قارچی و DFace بروت فروث رو داره.
برای تست نفوذپذیری به شرکت های مختلف و نهاد ها اجاره داده می شه یا اینکه توسط یه گروه و سازمانی حمایت می شه
نقل قول:ضمنا اگر واقعا میتوانید به سرورهای حرفه ای را به صورت رایگان دسترسی پیدا کنید ، به جای بحث روی ماهیت تلگرام ! میتوانیم یک فعالیت مفید اقتصادی انجام دهیم ! جور کردن سرور رایگان با شما ! اجاره ی سرور به سایتهای داخلی از من سود هم نصف نصف !
هیچ برنامه نویسی حاضر نمی شه وقتشو برای این غربی شرقی بازی های امثال شما هدر بده
موفق باشید
۳:۰۲, ۱۳/تیر/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
هدف یاد گرفتن و درک بهتر مسائل بود (البته منکر این هم نیستم که در بحث ممکن است جاهایی به چالش هم میل بکند)
به هر حال تکنولوژی در جهان در دو مسیر (ساینس و کاربرد ) حرکت میکند و از نظر من هم اینطور نیست کسی که در مسیر کاربرد یک فناوری حرکت کرده حق اظهار نظر در مورد ان را ندارد .

من هم امیدوارم در دنیا کسانی باشند که فقط برای گسترش (علم) و بدون چشم داشت جانبی حرکت بکنند .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]