|
سم پاشی جدید علیه حسن عباسی
|
|
۱۳:۴۲, ۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ، مطلب زیر توسط تلگرام برای من ارسال شد ، هر چقدر اینترنت رو زیر و رو کردم که حتی اصل مطلب که ادعای کذایی در مورد توهین به ارتش رو داره پیدا نکردم. برای همین همینجا پاسخش رو میذارم که اگر بقیه جستجو کردن همین مطلب رو پیدا کنن.
نقل قول: پاسخ یک کهنه سرباز ارتش ایران به توهین دکتر حسن عباسی به ارتش جمهوری اسلامی ایران.حسن عباسی متولد 1345 ( که به ادعای این مطلب کذا زمان جنگ توی قنداق بودن ایشون! ) ![]() اینم عکسای زمان جنگش ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۴, ۱۸/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۴ توسط کامیاب.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۵ ۱۱:۲۹)افشین نوشته است: مظلوم کسیه که بخاطر نوع پوشش بدحجابها نمیتونه راحت توی جامعه بگرده و از ترس به گناه افتادن مدام باید سرش زیر باشه شما نمی تونی به زور و با تمام رسانه های حکومت و تلویزیون و بنر و آموزش و پرورش و... سعی کنی تفکر و پوشش مورد نظر خودت رو به خورد مردم بدی؛ با زور پلیس اونو تحمیل کنی و مدام طرف مقابلت رو تحقیر و تمسخر کنی و وقتی جامعه این طور جوابت رو داد ادعای مظلومیت کنی. می تونید خدا رو هم شکر کنید که به خاطر پوشش و ایمان و حرف هاتون فقط (به قول خودتون!) تمسخر میشید و مثل طرف مقابلتون گیر گشت و حراست و... نمی افتید. بحث اقتصادی هم که واقعا ربطی به این جا نداره و خلط مبحث می فرمایید. می تونید از اونایی که قدرت برخورد با فساد رو دارن بپرسید چرا برخورد نمی کنند. |
|||
|
|
۶:۱۷, ۱۹/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۵ ۶:۱۷ توسط افشین.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۴)کامیاب نوشته است: شما نمی تونی به زور و با تمام رسانه های حکومت و تلویزیون و بنر و آموزش و پرورش و... سعی کنی تفکر و پوشش مورد نظر خودت رو به خورد مردم بدی؛ با زور پلیس اونو تحمیل کنی و مدام طرف مقابلت رو تحقیر و تمسخر کنی و وقتی جامعه این طور جوابت رو داد ادعای مظلومیت کنی. می تونید خدا رو هم شکر کنید که به خاطر پوشش و ایمان و حرف هاتون فقط (به قول خودتون!) تمسخر میشید و مثل طرف مقابلتون گیر گشت و حراست و... نمی افتید. جواب بدم بحث به حاشیه میره فقط خواستم بگم اون مظلومی که جناب علی 59 گفتن چه کسی میتونه باشه (از دید بنده) |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۹/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۵ ۱۵:۱۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۵ ۱۵:۴۴)کامیاب نوشته است: شما نمی تونی به زور و با تمام رسانه های حکومت و تلویزیون و بنر و آموزش و پرورش و... سعی کنی تفکر و پوشش مورد نظر خودت رو به خورد مردم بدی؛ با زور پلیس اونو تحمیل کنی و مدام طرف مقابلت رو تحقیر و تمسخر کنی و وقتی جامعه این طور جوابت رو داد ادعای مظلومیت کنی.شما و تمام دیگر مردهایی که ادعا میکنن هیچ احساسی از دیدن زیبایی های دخترا بهشون دست نمیده دروغ میگید این رو ببینید http://www.aparat.com/v/VolOc دانلود البته اونا مثل بعضیا توی ایران نیستن که انکار کنن و دروغ بگن یک اثبات ساده برای حجاب اجباری با چند سوال ساده : 1. آیا انکار می کنید که بانوان زیبا هستن ؟ هیچ مرد باانصاف راستگو انکار نمیکنه ، و خود بانوان هم انکار نمیکنن 2. آیا یک مرد میتونه نسبت به زیبایی های بانوان نامحرم احساسی نداشته باشه ؟ تمام مردان راستگو معترفند که مردان نمیتونن نسبت به زیبایی های بانوان نامحرم احساس نداشته باشن (فیلم بالا هم از جنبه اثبات دروغگویی منکرین قابل استفاده هست) شاید بعضی بانوان (مثل فیلم فوق) قبلا در این مورد فکر نکرده باشن و در ابتدا منکر این موضوع بشن ، ولی بعد از دو سوال ساده نظرشون برمیگرده . در مورد بانوان ایرانی میشه این دو سوال رو اینطور پرسید : 3. آیا از نظرتون زیبایی هایی که به نمایش میذارید به نوعیه که موجب جلب نظر کسی میشه که دوست دارید شوهرتون بشه ؟ بله . معلومه که بانوان اینطور دوست دارند و ابدا قابل انکار نیست 4. پس آیا احساسی که از زیبایی شما ناشی میشه و به نظرتون موجب جلب نظر یک مرد میشه ، در دیگر مردانی که شما رو ببینند پدید نمیاد ؟ آیا زیبایی شما فقط موجب احساس و علاقه در یک نفر از مردان میشه ؟ پاسخ روشنه . پس بانوان هم نمیتونن انکار کنن . 5. آیا انکار می کنید که در بیرون از خانه یک نوع از مردان دنبال بهره ناپاک از زنان نیستن و یک نوع دیگر از مردان دنبال بهره ناپاک از زنان هستن ؟ خب این بدیهیه . همیشه میشه تمام مردان رو به این دو دسته تقسیم کرد(یعنی دسته ها بسته هم نیستن و ممکنه افرادی که در یک زمان در گروهی هستن در زمانی دیگر در گروهی دیگر باشن) 6. آیا مردان پاک ، همونا که دنبال بهره ناپاک از زنان نیستن و اگر باشن ناپاک و گناهکار میشن ، زیبایی های زنان نامحرم موجب اذیتشون و وسوسه شون نمیشه ؟ پیش از پاسخ به این سوال لازمه که بگیم که گناه مردانی که به گناه بیفتن گردن خودشون هست و هیچ چیز اون رو توجیه نمیکنه . توجه بفرمایید که مردان پاک تنها اگر دنبال بهره ناپاک نباشن مردان پاک هستن و اگر باشن دیگه مردان پاک نیستن و این میتونه در لحظه تغییر کنه ، یعنی مثلا وقتی زیبایی های زنانی که بطور عمدی نمایش داده اند یا بطور اتفاقی در معرض دیدشون قرار گرفته رو ببینن ، اگر مردان سرشون رو به اطراف بچرخونن پاک هستن و اگر به دنبالشون بچرخونن ناپاک هستن . مسلما سوال فوق هیچ ربطی نداره به اینکه مردان پاک می مونن یا به گناه میفتن . سوال در مورد اینه که آیا اذیت و وسوسه میشن یا خیر . حالا پاسخ : با توجه به اینکه هیچ مردی دست خودش نیست و نمیتونه احساسی نسبت به زیبایی های زنان نداشته باشه (در فیلم بالا اثبات شد) ، بنابراین کار زنانی که زیبایی های خودشون رو به مردان نمایش میدن برای مردان پاکی که نخوان دنبال بهره از زنان نامحرم باشن قطعا موجب جدال با نفسشون و اذیت و وسوسه شون میشه . نتیجه گیری 1 : پس زنانی که زیبایی های خودشون رو به مردان نمایش میدن ، کارشون - فارغ از اینکه مردان به گناه میفتن یا نمیفتن - مساوی با اذیت و وسوسه هست . هرکسی میدونه که اذیت و وسوسه مردان پاکی که نمیخوان دنبال بهره ناپاک از زنان باشن چقدر کار زشتی هست و چقدر ناپاک هست (کسانی که نمیدونن هم دوایی براشون سراغ نیست!) پس زنانی که زیبایی های خودشون رو به مردان نمایش میدن بدونن که دستیار شیطان میشن . 7. آیا مردان ناپاک ، همونا که دنبال بهره ناپاک از زنان هستن و به چشم چرانی و لذت جویی شیطانی می پردازند ، زیبایی های زنانی که خودشون رو در معرض دیدشون نمایش میدن براشون موجب چشم چرانی و بردن لذت کثیف نمیشه ؟ پاسخ بدیهیه . نتیجه گیری 2 : پس زنانی که زیبایی های خودشون رو به مردان نمایش میدن ، اگر میدونستن که آماج چه فکرها و بهره های کثیف قرار گرفته اند ، حالت تهوع شدید بهشون دست میداد . و اگر میدونستن که زنانی که مورد آزار و اذیت قرار میگیرند هم هیچ لباس عریان تر از مد روز نپوشیده بودند و تنها موضوع این بوده که اون مرد ناپاک ، فقط به چشم چرانی اکتفا نمیکرده و عملگرا !! بوده ، در این صورت وقتی بیرون خونه با زیبایی هاشون راه می رفتند ، دستشون می لرزید و دلشون پردلهره می بود ، به مانند کسی که متاع اونقدر گران قیمتی پیش خودش داره که ممکنه یک نفر بخاطرش ، مجازات تجاوز به زور رو از یاد ببره ... همونطور که در صفحات حوادث میبینیم که بارها اتفاق میفته که مردانی از یاد میبرن ... |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۲۲/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۵ ۱۷:۵۱ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۵ ۱۲:۳۹)علی املشی نوشته است: از حرفاتون تعجب میکنم....یه سوال میپرسم خواهشا جواب بدید...اگه یه نفراز جناح موافق شما به همین علت دسگیر میشد شما تو بوق و کرنا نمیکردید.؟؟؟نمیگفتید که آزادی بیان نیست؟؟؟من طرفدار هیچ جناحی نیستم و وقت خودم را با افرادی که فقط دنبال پرکردن جیب خودشون هستند تلف نمیکنم. هیچ کدوم از این جناح ها را از هم دور نمی بینم. درست مثل خانواده ای که برادر و خواهر در اون با هم رقیب هستند و گاهی رقابتشون خطرناک هم میشه ولی در منافع با هم مشترک هستند. متوجه شدید؟ اما اگر کسی از جناح منطقی تر! به این علت دستگیر می شد اون وقت دیگه جناح منطقی محسوب نمیشد. چون گفتن یک حرف احمقانه از طرف هر کسی احمقانه است. اگر به خاطر گفتن حرف حق دستگیر می شد البته ادعای عدم آزادی بیان می کردم اما اگر کسی احمقانه ترین حرف دنیا "شرکت ارتش در سیاست" را بگه چنین ادعایی (عدم آزادی بیان) مضحکه. البته شاید بهتر بود یک روانکاو با ایشون صحبت کنه. ظاهرا برای جلب توجه مطلب کم آوردن. اگر دنبال موضوع می گردن حاضرم به عنوان یک تحلیلگر استراتژیک مطالبم را در اختیارشون بذارم به بهایی منصفانه ![]() (۱۶/مرداد/۹۵ ۹:۱۱)قبیله منتظر نوشته است: اینطور که پیداست شما علاقه زیادی در نشر اباطیل دارین. و اکثرا هم هوچی گری یک عده معلوم الحال را نشر می دین. بی خیال برادر من... به درستون برسین. پشت پرده سیاست هیچی برای من و شما نیست... از من قبول کن... |
|||
|
۱۱:۲۲, ۲۳/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۵ ۱۱:۲۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بلاتکلیف ها!!!
. دوستانی داریم که یه جا مسلمونن و یه جا خدا رو قبول ندارن! . یه جاوقتا وطن پرست میشن و یه جا طرفدار غرب و...!!! . درست مثل داستان اون شتر مرغی که بهش میگفتن تخم بذار میگفت شترم و وقتی میگفتن بار ببر میگفت مرغم!!! . .................. . مثال؛ . . +این وضع روابط گناه آلود بین دختر وپسر و بی حجابی ریشه خیلی از مشکلاته، مثل طلاق، مثل خیانت، و... . _آقا ول کن ...از فقربگو... از دزدی بگو... از اختلاس بگو چرا گیر دادین فقط به یه تار مو؟؟؟!!!چرا پولتونو میدین فلسطین ، بدین به فقرا! . +باشه...پس بیا به فقرا کمک کنیم! . فقط یه درصد از پول پاستیل و بنزین روزانه ماشینتو که باهاش دور دور میکنی رو بده به فقرا! . _من چرا؟؟؟ اینای وظیفه حکومته!!! من برا پولم زحمت کشیدم!!! . +باشه اصلا وظیفه حکومته! اگه میخوای دولت وظیفه شو خوب انجام بده ، چرا با اون همه دارایی هنوز یارانه میگیری؟؟؟ انصراف بده تا بدنش به فقرا و نیازمندا! چرا وام تولید گرفتی و زدی تو دلالی؟ . . _حکومت بیجا کرده! یارانه حق منه! باید مساوی پرداخت بشه!برین جلوی اختلاس و دزدی های حکومت رو بگیرین! . +باشه پس بیا دزد های حکومت رو رسوا کنیم و به مهره های پاکش کمک کنیم! چرا به دزد ها و حامیان دزد ها رای دادین؟؟؟ چرا شهرام جزایری الان الگوی فعالیت اقتصادی شده و پیجش اون همه هوادار داره؟ چرا کرباسچی بینتون محبوبه؟ چرا به کسی از پسر دزدش حمایت میکنه و خاوری و زنجانی و رحیمی براش کار کردن و ازش حمایت کردن رای میدین؟ . _ای آقا! بی خیال! اصلا همه مردم دزد شدن! همه میخورن الان! الان دوره ی زرنگیه! . +خوب پس بیا از خودت شروع کن! چرا هر روز گوش ملتو به اسم زرنگی میبری؟ چرا کم فروشی میکنی؟ چرا جنس قاچاق میاری؟ چرا قانونو دور میزنی؟ . _خفه شو! تو این مملکت فقط اسم اسلام هست!حکومت ما کجاش اسلامیه؟ اینا فقط کاسبیه! . +چرا ناراحت میشی؟ باشه بیا اسلامو اجرا کنیم خوب! چرا خمس نمیدی؟ چرا سود اسلامی نمیکشی رو جنسات؟ چرا تو که پولداری بچه هاتو زودتر سروسامون نمیدی؟ چرا تو خونت صب تا شب داره بی ناموسی پخش میشه؟ چرا اونجور که اسلام گفته رای نمیدی؟ چرا به ناموس بقیه چش داری؟ . _برو بابا اصلا! اینا همش حرفای آخونداس! از خودشون در آوردن! لعنت به هر چی آخونده!ببین زندگیاشونو! . +خوب یه سوال کوچولو دارم! نظرت راجع به هاشمی و کروبی و خاتمی و روحانی چیه؟؟؟ :-) . _گمشو وطن فروش! تجربه ها!!!
. تجربه به من و امثال من خیلی چیزها رو ثابت کرده! . از جمله این که کمترین انتظار رو باید از کسایی داشته باشیم که بیشترین ادعاها رو دارند! . مثلا کسایی که مدعی دموکراسی بودند تو امتحان دموکراسی مردود شدند! . کسایی که ادعای آزادی بیان داشتند اندک مخالفت با نظراتشون رو سرکوب میکنن! . کسایی که ادعای پرچمداری علیه فساد داشتن شوهرشون قاچاقچی از آب در اومده و آب خنک میل میکنه! . کسایی که ادعای گسترش آثار امام راحل رو دارن و براش بودجه میگیرن دارن با کسایی که قرار بود خمینی رو به موزه تاریخ بفرستن و حذفش کنن سلفی میگیرن! . . آش شوری شده که نگو! . مهناز افشار که تا دیروز برای فرزند خردسال مجرم امنیتی و جاسوس ها پست میذاشت الان وقتی از شیر خشک های قاچاق و تاریخ مصرف گذشته شوهرش که قرار بود غذای خردسالان بی گناه بشه میپرسیم که بخاطرش دستگیر شده؛ بلاک میکنه! . شهرام جزایری که روزی بخاطر اختلاس تو زندان بود وقتی ازش میپرسیم کسی که اختلاس کرده صلاحیت فاسد خوندن بقیه رو داره یا نه ؛ بلاک میکنه! . آقای یادگار یادگار یادگار امام که کل زندگیشو و دار و ندارشو مدیون انقلابه و نون نشر آثار امامو میخوره که اگه انقلاب نبود شاید الان شهروند نجف یا روستای دور افتاده پاریس بود وقتی ازش میپرسیم چرا با کسایی که قصد نابودی انقلاب و انقلابیون رو دارن فالوده میل میکنی و کوه نوردی میری ؛ بلاک میکنه! . آقای مهراب قاسم خانی که علیه آمار بالای طلاق و ناکارآمدی نظام پست میذاره وقتی ازش سوال میشه چرا خودش و خیلی از همکاراش طلاق گرفتن ؛ بلاک میکنه! . آقای بزرگمهر حسین پور که سر یه مسابقه ساده حیایی و ژوله اون بازی بچه گانه رو راه انداخت و موجب سیل عظیم توهین ها و فحاشی ها شد ، حالا چالش بلاک کردن بی ادب ها رو راه انداخته! وقتی ازش سوال میشه که چرا فحاشی علیه نظام و مخالفینش رو بلاک نمیکنه ؛ بلاک میکنه! . آقای محمد آهنگران وقتی ازش درباره چرایی تفاوت عمیق پدر انقلابی و حماسیشون با مواضع لیبرال و اپوزیسیون و ضد نظام خودشون سوال میشه اونم با وجود اینکه نون اسم و رسم پدرشونو میخورن ؛ بلاک میکنه!!! . . پ.ن؛ خدا رو بسی سپاس که این مدعیان که توانایی مدیریت فضای مجازیشون رو هم ندارن بر ما و کشور مسلط نکرده! وگرنه چه فاجعه ای رخ میداد الله اعلم! |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
چی شد؟ هنوز تو زندانه این بیچاره؟
|
|||
|
۲۱:۳۳, ۱۰/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۰/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۶ ۱۸:۴۳ توسط سوشیانت ۱.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
در مورد تحلیل ایشون از جنگ عراق و آمریکا تو تلوزیون متاسفانه تو اینترنت فیلمش نبست اما من خودم پای اون برنامه نشسته بودم و به دقت تحلیلهای غلط ایشون عدم توانایی آمریکا در تصرف عراق در مدت کوتاه رو دیدم
تلفن آخر برنامه رو من که ندیدم اما باقی داستان درست وتحلیل ایشان به وضوح به طرز مسخره ای غلط از آب در آمد اما آیا یکبار گفت من اشتباه تحلیل کردم خیر هرگز این دلیل سواد ایشان است؟ (۱۳/مرداد/۹۵ ۲۲:۳۶)AmirEfrit نوشته است: |
|||
|
۱۹:۱۵, ۲۰/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۶ ۱۹:۳۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۶ ۱۸:۲۷)سوشیانت ۱ نوشته است: در مورد تحلیل ایشون از جنگ عراق و آمریکا تو تلوزیون متاسفانه تو اینترنت فیلمش نبست اما من خودم پای اون برنامه نشسته بودم و به دقت تحلیلهای غلط ایشون عدم توانایی آمریکا در تصرف عراق در مدت کوتاه رو دیدمسلام در صفحات قبلی به این صحبت ها جواب داده شده تحليلگران در تمام دنیا چنانچه تحلیل غلطی هم بکنند بنا ندارن بیان بگن ما اشتباه کردیم بالاخره نظر کارشناسان بعضی از مواقع درست و بعضی از مواقع غلط است به هیچ کارشناسی در صورت اشتباه بی سواد نمی گن کسانی که معتقدند ايشون بی سواد هستند یا ايشون رو نمیشناسن و با فعالیت های گسترده مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز آشنا نیستند یا تحت تبلیغات منفی رسانه های مخالف ايشون قرار دارند يه عده آدم معلوم الحال منافق و غرب زده با تکه تکه کردن صحبت های ايشون سعی در تخریب دارن که چيزه جدیدی نیست |
|||
|
|
۸:۴۱, ۲۱/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
آخه صحبتهای ایشون فقط بیان یه تحلیل نبود که چنان با حرارت بقیه رو مسخره میکرد و همش میگفت واقعا آمریکا نمیفهمید عراق رو نمیشه بیست روزه گرفت اینکه خیلی واضحه که اونا نفهمیدن بعد یه دفعه فرداش آمریکا عراق رو اشغال کرد و ایشون تا مدتها غیب شدن |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رو نمایی از ساخت ضریح جدید حضرت امام حسین علیه السلام در قم | محب الزهرا | 10 | 8,479 |
۱۵/مهر/۹۱ ۱۷:۵۸ آخرین ارسال: مرغ باغ ملکوت |
|

![[تصویر: 422052_134.jpg]](http://cdn.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/7/22/422052_134.jpg)
![[تصویر: 13910431142237568_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/04/31/13910431142237568_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13910431142232599_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/04/31/13910431142232599_PhotoL.jpg)