|
دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
|
|
۹:۴۷, ۶/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۵ ۱۴:۲۶ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() زندگی به دو سبک! به سبک ضرب المثل؛ چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است؛ بیشتر کسایی که این ضرب المثل دستاویزشون شده تمامیت خواه شدن طوری عمل میکنن که گویا کل چراغ های عالم باید در خونه ایشون روشن باشه! با درآمد میلیاردی یارانه چهل هزاری میگیره هنوز چون معتقده چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است! تو آپارتمانش چون کنتور آب مشترک دارن تا دلت بخواد آب اسراف میکنه و با افتخار به اهل خانوادش میگه ما استفاده نکنیم بقیه استفاده کنن؟ چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است! . دو تا خونه داره ولی به اسم بچه هاشم مسکن مهر ثبت نام کرده! ازش میپرسی تو که شانت اجازه نمیده مسکن مهر بری چرا میخوای بگیری؟ میگه من نگیرم بقیه بگیرن؟؟؟ چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است! . هفت تا مغازه داره ولی به یه پسرش گفته بره وام بنگاه های زود بازده تولیدی بگیره و بزنه تو دلالی! نکنه یه وقت بقیه بگیرن بهش نرسه! واسه اون یکی پسرش هم با پول و پارتی یه کار دولتی جور کرده! درسته حقوقش یک سوم وقتی نیست که کنار خودش تو مغازه کار میکرد ولی خوب چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است! پسر اون کار دولتی نداشته باشه همسایه بدبخت و باسواد و بیکارش بره سر کار؟؟؟؟ . این دوستان وقتی کمک های نظامی از بودجه دفاعی رو به کشورهای خط مقدم در برابر دشمن میبینن باز یاد همین ضرب المثل میفتن! . چون اینا پولدارن و کلی خرج بیخود دارن و طبق منطق و دین باید اینا به فقرا کمک کنن ولی خوب اینا دوس ندارن از چراغ های خونه شون کم شه!!! حتی حاضرن چراغ خونه مرز نشین ها توسط داعش بترکه ولی کسی کاری به کار چراغ خونه اینها نداشته باشه! سبک دوم زندگی؛ حضرت زهرا(سلام الله علیها) فرمود: ای فرزندم اول همسایه بعد اهل خانه؛ وقتی این سبک زندگی تو جامعه جاری شد نتیجش میشه اون پیر زن روستایی که کل داراییش یعنی یه مرغ رو آورده بود تقدیم جبهه ها کنه! نتیجش میشه مردم اروپا که وقتی کمبود پنیر اومد،پنیرهای اضافه شونو میبردن پس بدن تا به بقیه هم برسه! نتیجش میشه ترکیه که مردم وقتی دلار گرون میشه میبرن دلاراشونو میفروشن تا قیمتش بیاد پایین نه اینکه زن و بچه و پیر و جوون تو سرو کله هم بزنن و خونشونو بفروشن تا دلار بخرن! سال دوهزارو دوازده تو ژاپن بیماری همه گیر پرندگان گوشتی شایع شد و کمبود شدید گوشت مرغ اومد! اکثر مردم ژاپن یا مرغ سهمیه را یک در میان میگرفتن ویا انها که روزانه گرفتند نیمی از انرا به همسایه دادند! پ.ن؛ اسلام عیبی نداره! ایراد از خودخواهی افراطی ماست! . معین_ثائر ![]() خودمو جای شخص اول مملکت میذارم... با این همه قدرت و اختیار پاپوش وصله دار میپوشیدم؟؟؟ پسرام با حقوق طلبگیشون زندگی میکردن؟؟؟ بابا یه شغل مناسب واسه بچه هام پیدا کردن که به جایی برنمیخوره! با دشمنای دوست نمای منافقم چه برخوردی داشتم؟؟؟ یعنی پشت تریبون خودشونو و خانواده شونو رسوا نمیکردم؟؟؟ اصلا مگه ممکنه بیست و هفت سال تمام مسولیت و فشار مملکت روی دوشت باشه بیست و هفت سال تمام شیاطین دنیا و جونورای ریز و درشتش آرزوی زمین زدنتو داشته باشن بعد وضع زندگیت با دوران طلبگیت فرقی نکنه؟؟؟ . اصلا مگه ممکنه عده ای شعار مرگ بر تو رو سر بدن، مملکتو به بازی بگیرن بعد مورد لطفت قرار بگیرن و بهشون فرصت نفس کشیدن بدی، تازه روز به روز طلبکارتر شن که چرا محاکمه نمیشن؟؟؟ . مگه ممکنه هر ننه قمری یه گوشی بگیره دستش ازت کاریکاتور بکشه، بهت توهین کنه ، به اصول مملکت توهین کنه و صد ها هزار ساده لوح تاییدش کنن ولی اتفاقی براشون نیفته؟؟؟ . اصلا مگه ممکنه بیست و هفت سال استدلال های کودکانه یه عده خوشحال رو تحمل کنی که صب میگن چرا رهبری جلوی فسادو نمیگیره؟ چرا اقتصاد مملکتو درست نمیکنه؟ چرا جلوی فلانی و خانوادشو نمیگیره؟ و شب قبل خواب میگن که چرا رهبری دیکتاتوره و تو کار مسولا و دولت دخالت میکنه؟ . واقعا چطور ممکنه اونقدر پاک زندگی کرد که آمریکایی ها بگن افشاگری دارایی های رهبران ایران فایده ای جز بی آبرویی دوستان آمریکا و محبوبیت رهبرش نداره؟؟؟ پ.ن؛ ترجیح میدم خودمو جای همچین شخصی ابدا نذارم و تنها براش دعا کنم که سایه اش از سرمون کم نشه... الحق که سید علی هستی . معین_ثائر . |
|||
|
| آغاز صفحه 118 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۴, ۱۳/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1171
|
|||
|
|||
|
با سلام من در مورد چشم این آقای معمولی خیلی مشکوکم آماده کردن برای پذیرش دجال نیست؟
|
|||
|
۲۲:۰۶, ۱۳/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1172
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۳/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1173
|
|||
|
|||
|
این نوشته آخری معین ثائر کلا فحاشی بود.
با منطق بهتر میشه منظور رو رسوند. |
|||
|
۸:۴۷, ۱۴/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1174
|
|||
|
|||
|
رای من جمهوری اسلامی !
فروردین سال 1358 ،من رای اولی بودم رای من آری به جمهوری اسلامی بود . بیاد دارم با تمام وجود در صف طولانی رای دهندگان ایستادم و برای تغییر نظام از سلطنتی به جمهوری، رای خود را به صندوق انداختم. امروز پس از چهل سال از تثبیت جمهوری اسلامی نسل جدید از من ،یعنی نسل من ، میپرسند شما برای چه و با چه انگیزه ای به جمهوری اسلامی رای دادید و ما پاسخ میدهیم. رای ما به جمهوری اسلامی بود که رهبرش چهل سال پیش در نوفل لوشاتو فرانسه آن را اینگونه توصیف کرد: «بشر در اظهار نظر خودش آزاد است.» «اولین چیزی که برای انسان هست آزادی بیان است.» «مطبوعات در نشر همه حقایق و واقعیات آزادند.» «در جمهوری اسلامی کمونیستها نیز در بیان عقاید خود آزادند.» «در حکومت اسلامی اگر کسی از شخص اول مملکت شکایتی داشته باشد، پیش قاضی میرود و قاضی او را احضار میکند و او هم حاضر میشود.» «یکی از بنیانهای اسلام آزادی است… بنیاد دیگر اسلام اصل استقلال ملی است.» «حکومت اسلامی یک حکومت مبتنی بر عدل و دموکراسی است.» «دولت اسلامی یک دولتدمکراتیک به معنای واقعی است و اما من هیچ فعالیت در داخل دولت ندارم و به همین نحو که الآن هستم، وقتی دولت اسلامی تشکیل شود، نقش هدایت را دارم.» «اما شكل حكومت ما جمهوری است، جمهوری به معنای اینكه متكی به آرای اكثریت است.» «حکومت جمهوری است مثل سایر جمهوریها و احکام اسلام هم احکام مترقی و مبتنی بر دموکراسی و پیشرفته و با همۀ مظاهر تمدن موافق.» «ولایت با جمهور مردم است.» «عزل مقامات جمهوری اسلامی به دست مردم است. برخلاف نظام سلطنتی مقامات مادامالعمر نیست، طول مسئولیت هر یك از مقامات محدود و موقت است. یعنی مقامات ادواری است، هر چند سال عوض میشود. اگر هم هر مقامی یكی از شرایطش را از دست داد، ساقط میشود.» «رژیم ایران به یک نظام دمکراسی تبدیل خواهد شد که موجب ثبات منطقه میگردد.» «اختیارات شاه را نخواهم داشت.» «من هیچ سمت دولتی را نخواهم پذیرفت» «علما خود حكومت نخواهند كرد. آنان ناظر و هادی مجریان امور میباشند.این حكومت در همهمراتب خود متكی به آرای مردم و تحتِ نظارت و ارزیابی و انتقاد عمومی خواهد بود.» «من نمیخواهم ریاست دولت را داشته باشم. طرز حكومت، حكومت جمهوری است و تكیه بر آرای ملت» «من چنین چیزی نگفتهام كه روحانیون متكفل حكومت خواهند شد. روحانیون شغل شان چیز دیگری است.» «من و سایر روحانیون در حكومت پستی را اشغال نمیكنیم. وظیفۀ روحانیون ارشاد دولتها است. من در حكومت آینده نقش هدایت را دارم.» «قانون این است. عقل این است. حقوق بشر این است که سرنوشت هر آدمی باید به دست خودش باشد.» «باید اختیارات دست مردم باشد. این یك مسئله عقلی است. هر عاقلی این مطلب را قبول دارد كه مقدرات هركسی باید دست خودش باشد.» «حكومت اسلامی بر حقوقِ بشر و ملاحظه آن است. هیچ سازمانی و حكومتی بهاندازه اسلام ملاحظه حقوق بشر را نكرده است. آزادی و دموكراسی بهتمام معنا در حكومت اسلامی است، شخص اوّل حكومت اسلامی با آخرین فرد مساوی است در امور.» «اسلام، هم حقوق بشر را محترم می شمارد و هم عمل می كند. حقّى را از هیچكس نمی گیرد. حق آزادى را از هیچكس نمی گیرد. اجازه نمی دهد كه كسانى بر او سلطه پیدا كنند كه حقّ آزادى را به اسم آزادى از آنها سلب كند.» «دولت استبدادی را نمیتوان حکومت اسلامی خواند… رژیم اسلامی با استبداد جمع نمیشود.» «ما حکومتی را میخواهیم که برای اینکه یک دسته میگویند مرگ بر فلان کس، آنها را نکشند.» «حکومتی که ما میخواهیم مصداقش یکی حکومت پیغمبر است که حاکم بود. یکی علی و یکی هم عمر.» «تمام اقلیتهای مذهبی در حکومت اسلامی میتوانند به کلیه فرائض مذهبی خود آزادانه عمل نمایند و حکومت اسلامی موظف است از حقوق آنها به بهترین وجه دفاع کند.» «جامعۀ آیندۀ ما جامعۀ آزادی خواهد بود. همۀ نهادهای فشار و اختناق و همچنین استثمار از میان خواهد رفت.» «زنان در انتخاب، فعالیت و سرنوشت و همچنین پوشش خود با رعایت موازین اسلامی آزادند.» «زنها در حكومتِ اسلامی آزادند حقوق آنان مثل حقوق مردها. اسلام زن را از اسارت مردها بیرون آورد و آنها را هم ردیف مردها قرار داده است، تبلیغاتی كه علیه ما میشود برای انحراف مردم است. اسلام همۀ حقوق و امور بشر را تضمین كرده است.» «رأی ملت متَّبع است، ولو به ضرر خودشان باشد» بهرام سمیع @bahramsamie |
|||
|
۸:۵۱, ۱۴/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1175
|
|||
|
|||
|
.
![]() پیشنهاد رفراندوم... . به نظرتون اگه بین مردم رفراندوم کنیم که کلا هرچی مدیر و وزیر و وکیلی که بخاطر نسبت فامیلی یا آقازادگی و رانت و پارتی پست گرفتن رو اخراج کنیم یا نه،نتیجش چی میشه؟! چند نفر از فک و فامیل فرد مورد نظر از کار بی کار میشن؟ . اگه رفراندوم بشه که نظر مردم بابت تحقیق و تفحص درباره قرارداد کرسنت چیه و نتایجش علنی بشه یا نه نتیجش چی میشه؟! کی ضرر میکنه؟! . اگه رفراندوم بشه که نظر مردم درباره محرمانه بودن قرارداد های خارجی چیه نتیجش چی میشه؟! . به نظرم رفراندوم کنیم که آیا موافقین درباره مدرک تحصیلی رییس جمهور تحقیق درست و حسابی شه که شک و شبهه ها و تهمت ها برطرف شه یانه! . اصلا رفراندوم کنیم که یه تحقیق انجام بشه که وزرا و مسولین بعد انقلاب درآمد و دارایی هاشونو از کجا آوردن! قبل انقلاب کجا بودن و الان کجان و نتایجش بین مردم منتشر بشه! . . راستی وقتی قدیم قدیما داشتی حجاب اجباری رو پیاده سازی میکردی طبق کدوم رفراندوم بود؟! . وقتی مهره اصلی تصویب قانون ممنوعیت ماهواره بودی، رفراندوم لازم نبود؟! . طبق کدوم رفراندوم بدهی های موسسه کاسپین که امضای رییس بانک مرکزی خودت پای مجوزش بود رو از بودجه و بیت المال مردم پرداخت کردی؟ نظر مردم مهم نبود؟! . اصلا چرا راه دور بریم! مگه نظر مردم رو درباره یارانه ها نمیدونستی؟! مگه هفتاد میلیون نفر خلاف نظرت نگفتن یارانه میخوان؟ پس چرا به نظرشون عمل نکردی؟ . . پ.ن؛ حق داری مردم رو شوت فرض کنی! تقصیر خودمونه! . معین ثائر . |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۱۴/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1176
|
|||
|
|||
|
بهوقتِمحاسبه
الف: بهوقتشام موضوعی بهروز دارد و هدفی ارزشمند اما جز در تصویربرداری و جلوههای ویژه فیلم موفقی نیست. و جز تکرار آنچه از قبل میدانیم و از خارج از سالن سینما با خود آوردهایم چیزی به معرفت تماشاگر اضافه نمیشود. منطقِ داستان مشکل دارد و دیالوگها مثلا آن مشاعرههای قرآنی یا بگومگوهای پدر و پسری زیادی گُلدُرشتاند. ب: جز گافِ بزرگِ بهوقتشام که ترکیه و سعودی را از حمایت داعش تبرئه میکند، داستانکهایی چون حضور آن دخترمسیحی یا شکاریهای روسی (که لحظاتی در قصه آمده و بیهیچ کارکردی رها میشوند) یا تزریق مرفین یا ارسال لایو به جهانیان در ارتفاع چنددههزار متری! از حفرههای فیلم است ج: رزمندگان سوری، زندانیان سیاسی را با زنجیر و دست روسای داعش را با بستِ نازک پلاستیکی میبندند. خلبان زن مهارت عملیات انتحاری با هواپیما را دارد اما نمیتواند آن را از حالت اتوپایلوت بردارد. در اتاقک هدایت هواپیما با انفجار نارنجک باز میشود. اسرا در حالت خفگی ناشی از کمبود اکسیژن بعضی سرفه میکنند اما پدر و پسر در همان شرایط بیدغدغه نفس کشیده و بدوبدو میکنند. ایلیوشین روسی به زبان انگلیسی اعلام خطر میکند، پدر در بازگرداندن هواپیما از فرودگاه متروکه به پسر میگوید از حالا به بعد نوبت من است اما درست وقتی تماشاگر منتظر اقدامی عجیب و غریب از او است خود را تسلیم خواسته دشمن میکند. بهوقتشام پر است از اینها. د: فیلم با موضوع مدافعان حرم ساخته شده اما جز پدری مامور و پسری مردد اثری از هیچ مدافع حرمی نیست. از انبوه رزمندگان حزبالله لبنان، نیروهای سپاهی و ارتشی ایرانی و قهرمانان افغانستانی تیپ فاطمیون حتی در حد اشاره و حرف هم نیستند. چرا؟ ه: بهوقتشام فیلمِ بدی نیست. با کمی مسامحه حتی متوسط رو به خوب است. مشکل اما این است که آقای حاتمیکیا کارگردان بسیار خوبی است. و مخاطب از او انتظار فیلم بسیارخوب یا عالی دارد. خصوصا اینکه دستاش به لحاظ تدارکاتی و به پشتوانه سپاه گویا باز بوده. و خب، فیلم از سطح مهاجر، از کرخه تا راین، آژانسشیشهای و حتی بادیگارد کمتر مینماید. و: و میماند این نکته که عطر آن است که خود ببوید و فیلم آن است که خود بنماید! لاجرم درمیمانی که آن شور و اعتراض جناب حاتمیکیا در اختتامیه جشنواره فجر واقعا برای چه بود و فیلم را که میبینی گمان میکنی کارگردان محبوبِ ما از علاقه ما به سردار قاسمسلیمانی و مدافعان مُکرّمِ حرم و "اُف"شان، خداوکیلی بیجهت مایه گذاشتند! حسین دهباشی @iranoralhistory @tarikhonline |
|||
|
۱۰:۰۸, ۱۶/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1177
|
|||
|
|||
![]() فیلم ساز حکومتی به نام اسپیلبرگ! غول ترین فیلم ساز حال حاضر هالیوود و شاید تاریخ سینما، که فروش مجموع فیلم هاش به 6میلیارد دلار میرسه! مدال آزادی از رئیس جمهور آمریکا گرفته،6بار نامزد بهترین کارگردانی شده دو بار شو برده، هشت بار نامزد بهترین فیلم شده! از نگاه مجله پریمر و لایف و دیگر نشریات پر نفوذ ترین شخصیت سینمای جهانه یه سوپر یهودی دو آتیشه است به نام استیون اسپیلبرگ! هالیوود در حوزه سینمای استراتژیک ذیل اسپیلبرگ تعریف میشه! اما! چرا اسپیلبرگ شاخه؟ چون فیلم ساز حکومتیه! یه فیلمساز حکومتی تمام عیار! فیلم میسازه نه برای دولت آمریکا! بلکه برای ایدئولوژی یهود! فرمول اینه ? ایالات متحده آمریکا،جنگ راه میندازه در کل دنیا! کمپانی های بزرگ ساخت تسلیحات با لابی گری، میلیارد میلیارد، سلاح میفروشند! مردم دنیا در اقصی نقاط جهان سلاخی میکنن! از حاصل سود فروش اسلحه،بودجه مستقیم میدن به غول غوله سینمای هالیوود،یه سوپر صهیونیست بالفطره به اسم اسپیلبرگ که در جنگ 33 روزه حزب الله با اسرائیل از پول خودش برای صهیونیست ها خونه میساخت، که جنایت های آمریکا در طول تاریخ رو به زیباترین شکل ممکن، با برترین ویژوئال افکت ها با بالاترین تکنولوژی،رنگ حق بزنه،به خورد بشر امروز بده! فیلم ساز حکومتی یعنی این! اسب جنگی! داستان مربوط به نه جنگ عراق و افغانستان، بلکه جهانی اول هست! صد سال پیش! نمیگن گذشته،مسخره نمیکنن،فیلم جنگی میسازن براش! آمریکایی ها تو تاریخشون قهرمان ندارن،اسپیلبرگ از یک اسب،یه قهرمان میسازه! فهرست شیندلر! یه فیلم سینمایی سوپر صهیونیستی تمام عیار که طبق داستان اون یه مهندس آلمانی به اسم شینلدر،1000نفر رو از کشتار یهودی ها توسط نازی ها نجات میده! جنگ دنیا ها! یه فیلم علمی تخیلی ناب با بازی تام کروز که نشون میده جهان تحت خطر بیگانه ست! و تاپ ترینشون از نظر من،یه شاهکار به نام نجات سرباز رایان! 5تابرادر که4تاشون در جنگ کشته شدن،آخری بین آلمان ها محاصره شده و آمریکایی های وفادار،به دستور رئیس جمهور کلی کشته میدن تا اون یه پسر بمونه برای مادرش! غربزده ها اسپیلبرگ و میپرستند! روشن فکرا برای یکی از این فیلمها سجده میکنن! سینمای حکومتی،فیلمساز حکومتی یعنی این! یعنی کسی که از صد سال پیش از جنگ جهانی اول، تا جنگ جهانی دوم تا ویتنام،تا صد سال آینده جنگ دنیا ها رو بندازه رو پرده سینما،از زاویه ای که دولت امریکا میخواد نشون خلق بده! اینجوری میشن ابر قدرت! اما با منطق همین جماعت کدخدا پرست، حکومت حق نداره از بودجه بیت المال،رشادت های سربازانش و خارج از مرز برای نجات ملل دیگه به تصویر بکشه! اینجا روشنفکر نادون انتظار داره مثلاً حاتمی کیا با حقوق بازنشستگی،یا بودجه شخصی، تو بیگ پروداکشن ها،با برترین جلوه های ویژه، در طراز جهانی فیلم بسازه! فرق کار اینجاست! meysam_zlf |
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۱۶/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۷ ۱۱:۴۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #1178
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۷/فروردین/۹۷
شماره ارسال: #1179
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۷ ۱۰:۰۸)vahrakan نوشته است:آفرین حالا بیاید از کرخه تا راین و آژانس شیشه ای رو مقایسه کنید با فیلم اخیر حاتمی کیا باید قبول کنید واقعا افت کیفیت داشته. سینمای عقیدتی ایران نیازی به جلوه ویژه نداره. نیاز به فکر داره. به داستان پردازی صحیح. به چیزی که حاتمی کیا قدیم توش واقعا استاد بود و یه مثال بدون نزاع براش محسوب می شد. هیچ احدی جرات نقد کارهاشو نداشت. نه به خاطر اینکه موافق برخی بود. بلکه به خاطر اینکه واقعا کارهاش ناب بودن اما این آخری ... |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۱۸/فروردین/۹۷
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۷ ۱۳:۲۵ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #1180
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۷ ۱۱:۳۸)سعدی نوشته است: احسنت. یه متن سنجیده و تفکر برانگیز.خواهش میکنم ان شاء الله تلاش میکنم از هر دو نویسنده مطلب بگذارم ..تا روحیه ضد لیررالی من ضعیف نشه ...علتش اینه که من هر دو دیدگاه انقلابی رو با هم دوست دارم ![]() ![]() خواب سنگین ماست، که آب سنگین اراک را دادند تا سبک شود خیالشان که این هم دادیم دیگر نه گورخوابی هست و نه کوله بری،حالا بیاورید آن ایرباس نو را! اصلا لزوم پیشرفت همین است! پهلوی صفت،لخت کنی دار و ندارت را و قاجار صفت بکشی امیر کبیرت را که خاطر سفیر کبیر انگلیس مکدر نشود. هرچه باشد او قبلاً کدخدا بود و حالا رفیق کدخدا! امیر کبیر را وقتی کشتند که از صدارت خلعش کردند و بعد در فین جسمش را! چه فرقی میکند دانشمند هسته ای را بکشی یا در اداره آب و فاضلاب استخدام کنی؟ که کشتن کار موساد بود و این کار شما! احمدی روشن پای سانتریفیوژ نباشد،مرده است! اصلاً مگر نگفت حضرت مستطاب که اقتدار به موشک نیست؟ برد موشک ها را زیاد میکنید که چه شود!؟ دو هزار کیلومتر؟ سه هزار کیلومتر؟ که کجا را بزنید؟ نمیبینید مملکت امن و امان است؟ کورید که برجام سایه جنگ را برداشته؟ اصلاً مگر دوره موشک تمام نشده بود؟ مردم نان ندارند بخورند سجیل میسازید و عماد؟ ای افراطیون،تهدیدی هم اگر باشد با برجام دو و حل میکنیم! خرس های ولنتاین را بچسبید که هر سال بزرگتر و میشود و بزرگتر! هالوین را ! کریسمس را! هر که خرسش بیش،عشقش بیشتر! اینجا 2500 سال رژیم پادشاهی نبوده که سی ساله از راه بیایید و موی دماغ نظم نوین جهانی شوید! خودتان را خسته نکنید! دیگر گوشی بدهکار سانتریفیوژ و ری آکتور نیست! غنی؟سازی؟ جمع کنید کاسه کوزه تان را! آقازاده ها در انگلیس درس نمیخوانند،که شما در فرودو اورانیوم غنی کنید! خدا رحمت کند شریعتی را! اگر امروز بود،دیگر نمیگفت زیر هیچ قرارداد استعماری را ندیدم که آخوندی از نجف امضاء کرده باشد! چه کرد داس اعتدال! تهران_واشنگتن_مستقیم نشد،مهم نیست منزل سفیر سوئد بیخ گوشمان، آن برای ما خاک سوئد است! وصف العیش، نصف العیش! خلاصه! دوره،دوره عشق بازیست،آقایان! نازک بدنان کمان ابرو را جلو بیانداز، سامری پرستان گوساله وار دنباله شان میدوند! تدارکات هم دیده شده قاتلان امیر کبیر لیست انگلیسی را در مقننه تبلیغ کردند! مجریه هم کد را داد! کنسرت ها را کنسل کنید، مملکت را تعطیل میکنیم! به درک که در اهواز خاک میخورند و آب ندارند برای خوردن! اصلاً حالا که اینطور شد،به کوری چشم تندرو ها سال بعد هم به همین ها رای میدهیم! فقط! شاید! شاید روزی ،در دانشکده های نظامی پشت درهای بسته با انگشت نشانمان دهند که: اگر برد موشک هایتان را کمتر و کمتر کنید در امنیت! مثل اینها! خرس های ولنتاین تان، بزرگتر و بزرگتر میشوند در فرهنگ! پ ن: کسی که از عبرت ها درس نگیرد،قطعاً مایه عبرت دیگران میشود. meysam_zlf |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: photo293057060855198907.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/NkbHH0TZQF/large/photo293057060855198907.jpg)
![[تصویر: photo293057060855198899.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/F7sQUpIvF7/large/photo293057060855198899.jpg)

![[تصویر: photo_2018-03-16_18-36-26.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/gO1zhoRuPc/large/photo_2018-03-16_18-36-26.jpg)
![[تصویر: photo_2018-03-16_18-37-54.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/rMgZ3slLVG/large/photo_2018-03-16_18-37-54.jpg)

![[تصویر: photo_2018-03-16_18-38-57.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/gWczvUu2Z2/large/photo_2018-03-16_18-38-57.jpg)