کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت
۱۵:۴۰, ۱۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۵ ۱۵:۴۰ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امشب مهمان برنامه دست خط شبکه پنجم سیما بود و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

....

سوال: چطور به مذاکرات پیوستید در دوسال آخر.

صالحی: آن یک سال و 3-2 ماهی که مذاکره انجام گرفته بود در بعد فنی با مشکلاتی روبرو شدند که مقام معظم رهبری فرمودند آن چیزی که از سوی ما پذیرفته شده بوده مورد قبول ایشان نیست.

در اینجا دکتر ظریف گفتند ما با بن‌بستی در بعد فنی روبرو شدیم. نمی دانیم باید چه کنیم. در آن جا دکتر لاریجانی پیشنهاد کردند که بنده هم حضور پیدا کنم و بعد آقای دکتر ولایتی. بنده گفتم من چه معجزه‌ایی می‌توانم انجام دهم وقتی که دکتر ظریف با همه توانمندی و اخلاص و صداقتی که داشتند رفتند. ممکن است من هم بروم و بعد اتفاقی رخ ندهد و بنده باید پاسخگو باشم بنابراین دلیلی ندارد حضور پیدا کنم. اما اصرار روی این امر بود و من با دوستان خود مشورت کردم و گفتم به یک شرط حاضر هستم بروم، من حاضر نیستم با کارشناسان آمریکایی مذاکره کنم، اگر یکی از این سه شرط صورت بگیرد من می‌روم. یک شرط این که همتای من، آقای مونیز، بیاید.

سوال: شناخت هم از وی داشتید؟

صالحی: شناخت دورادور داشتم. تصور بر این بود که شاید ایشان نیاید. دیگر شرط این که من استعفا دهم و به عنوان معاون رئیس‌جمهور نباشم و مشاور فنی دکتر ظریف شوم و ایشان به من حکم دهند و من مشارکت کنم و با کارشناسان صحبت کنم. سومین شرط این بود که کارشناسان آنها به ایران بیایند. من حاضر بودم با کارشناسان آنها در ایران صحبت کنم.

آقای عراقچی گفتند ممکن است این نشود، سخت است که این جواب مثبت بیاید. ضمن این که یکی 2 روز دیگر جلسه داریم و ممکن است ظرف این مدت کوتاه اتفاق نیفتد. چند ساعت بعد آنها خیلی از این مسئله استقبال کردند و ما ورود پیدا کردیم. بعد از ورود ما اولین کار این بود که نظر مقام معظم رهبری را محقق کنیم. مطلبی که پذیرفته شده بود ....

سوال: درباره چیدمان سانتریفیوژها؟

صالحی: بله درباره چیدمان سانتریفیوژها بود که ما باید آن را کنار بگذاریم و نظر خود را بدهیم. با استدلال‌های اولیه‌ای که داده شد خیلی به نتیجه نرسیدیم. چون اولین بار بود حضور داشتیم با آمادگی که داشتیم بحث فنی کردیم و آنها گفتند این بحث فنی برای ما خیلی توجیه‌پذیر نیست چرا که فرضیات شما را قبول نداریم. ما هم حق دادیم و گفتیم شما فرضیات خود را بدهید و ما بر اساس آن محاسبات را انجام دهیم.

گفتند ما نمی‌توانیم فرضیات را بدهیم چرا که نوعی انتقال دانش فنی است. گفتیم که این نوع چه مذاکره‌ای است؟ از یک سو شما فرضیات ما را قبول ندارید و از سوی دیگر فرضیات خود را هم ارائه نمی‌دهید، پس چه کنیم. با یک بن‌بستی روبرو شدیم. آقای مونیز هم با یک لشگر آمده بود. لشگری که از بهترین مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی بودند.

من دیدم به بن‌بست رسیدیم پیشنهادی دادم و گفتم با اختیار کامل در بعد فنی آمدم. هر تصمیمی بگیرم مورد قبول مسئولان ایران خواهد بود.

سوال: واقعاً با اختیار کامل رفته بودید؟

صالحی: بله البته در چارچوبی که تعیین شده بود. کف و سقف مشخص شده بود.

گفتم من می توانم تصمیم بگیرم و نیاز نیست دائم با پایتخت تماس داشته باشم، از آن ها پرسیدم شما چطور؟ آنها هم اختیار کامل داشتند و من یک پیشنهاد دارم و گفتم شما یک جا در دنیا را به من نشان دهید که به سبکی که شما می‌گویید این چیدمان در ایران صورت گیرد، انجام شده باشد. من همین الان امضا می‌کنم که ما هم همین رویه و این شکل از غنی‌سازی را انجام می‌دهیم.

آنها ماندند، چون من می‌دانستم این چنین چیزی در دنیا وجود ندارد. اگر می‌دانستند چنین سوالی می‌کنیم می‌رفتند جایی را درست می‌کردند. اتفاقا در ایران دوستان می گفتند این خطرناک است یک دفعه ممکن است جایی را نشان دهند، گفتم من می دانم که چنین چیزی نیست.

لذا آقای مونیز وقتی با این چالش روبرو شد جلسه را ختم کرد و گفت ما با هم بنشینیم صحبت کنیم. بعد از چند ساعتی استراحت که جلسات یک به یک شد، مقدمه جلسه حدود یک ساعت به طول انجامید و درباره بحث هسته‌ای صحبت نکردیم. درباره تخصص ایشان و تخصص من و این که چه زمانی MIT بوده ایم صحبت شد.

.....

سوال: فکر می‌کنم آمریکایی ها فکر همه جای برجام را کرده بودند و این که چطور چوب لای چرخ بعد از برجام بگذارند که کمترین سود به ما برسد. این را قبول دارید؟

صالحی: زمینه‌های فنی، حقوقی، سیاسی، و زمینه‌ها تحریم و ... داریم. تحریم امر وسیعی بود. اگر قرار بود تمام زوایای تحریم دیده شود باید گروه کارشناس متعددی که همه جزئیات را می‌داند همراه می‌داشتیم که بتوانند تمام جزئیات را که ممکن است در آینده اتفاق افتد را از قبل پیش‌بینی کند و به گونه‌ای بگنجانند که مشکلی پیش نیاید.

آمریکایی‌ها الان می‌گویند من مطابق برجام عمل کردم و آقای عراق‌چی هم گفتند در چارچوب برجام مسئله‌ای وجود ندارد.

سوال: البته چند نقض هم داشته اند. آقای عراقچی هم گفته اند مانند قانون ویزا و ...

صالحی: بله، این‌ها که جداگانه است، من مسائل بانکی و ... این‌ها را عرض می‌کنم. آمریکا در ظاهر می گوید که طبق برجام عمل کرده است اما پشت پرده بانک‌ها را می‌ترساند که اگر کوچک‌ترین خلافی صورت گیرد فلان و چنان می‌شود. بانک‌ها هم می‌گویند این خلاف‌ها را می‌فهمد و قاضی است؟ می گوید من قاضی هستم.

سوال: بسیاری از مردم چشم داشتند بعد از این قضیه گشایشی در مسائل اقتصادی ایجاد شود که الان به آن صورتی که گمان می‌رفت نشده است و حداقل مردم این گشایش را در سفره هایشان نمی‌بینند. زمان بگذرد و شاید بیشتر خود را نشان دهد. این گونه به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها فکر اینجاها را کرده بودند و ما نکرده بودیم. ممکن است اگر وزیر خارجه و رئیس تیم بودید طراحی دیگری داشته باشید؟

صالحی: نه. مذاکره کنندگان ما همه اقدامات لازم را انجام داده بود. این کار سنگین بود. بحث فنی چارچوبش مشخص است. محدوده مشخص است و تنها نیاز است شما استدلال علمی کنید که امتیازی از دست ندهید. در بعد سیاسی هم آقای ظریف یک تنه همه آنها را حریف بود. در بعد تحریم بانکی و مسائلی از این دست خیلی سخت است. این که همه قوانین از جمله قوانین ایالت‌های مختلف آمریکا را بدانید سخت است.

عزیزانی که در مسائل بانکی و تحریم تلاش کردند با تمام قوا بود ولی شاید فکر نمی‌کردند چنین اتفاقی رخ دهد. من مطلبی را عرض کنم واقعاً باید سوال این باشد اگر برجام را نداشتیم چطور می‌شد؟ این هم یک سوال است. بارها این سوال پرسیده شده است.

منصفانه اگر ارزیابی کنیم. برجام خیلی گشایش ایجاد کرد. قابل مقایسه نیست. برای خرید نیاز نیست مسیرهای پیچیده را طی کنیم. اگر بخواهیم تجهیزاتی را خریداری کنیم از طریق کانال خرید اقدام می‌کنیم. لذا برجام خیلی راه را باز کرده است. اعتماد کاملاً سلب شده است و طرفین نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند. این یک واقعیت است.

سوال: یکی از صحبت‌هایی که درباره شما بیان می‌شود این است که زیادی صادق هستید. مثلا از همین برجام که شروع شد شما دو سه اظهار نظر کردید، از همان اوایل تا همین آخر حدود یک ماه پیش فکر می کنم. همه می گفتند که هر کس جای آقای صالحی بود در این موقعیت با خود می گفت اصلا به من چه و برای چه باید اظهار نظر کنم. با علم به این که ممکن است به طرف بربخورد و در دولت چیزی به شما بگویند این صحبت‌ها و اظهارنظرها را دارید؟

صالحی: شاید این حمل بر شعار شود. در ارتباط با مسائل سیاسی می گوییم سیاست ما همانند دیانت ما است. ما نمی خواهیم همانند آمریکایی‌ها عمل کنیم. سیاست درست حضرت علی (علیه السلام) است.

باید اعتماد مردم جلب شود. اگر زمانی خلاف کنید و بگویید من خلاف کردم مردم می‌پذیرند. اگر بگویید من درست انجام دادم می‌پذیرند اما اگر اعتماد وجود نداشته باشد هر حرفی بزنید با تردید نگاه می‌کنند حتی اگر درست باشد.

همیشه در طول زندگی خود آن چه که فکر می‌کردم به نفع جامعه اسلامی و منافع ملی و حاکمیت ملی و در جهت تنویر افکار عمومی است بیان می‌کردم.

.....

سوال: یک سند محرمانه شما با آقای مونیز امضا کردید. که هیچ چیز هم از آن درنیامده است. که گفته می شود سند محرمانه در مورد موضوع آینده هسته ای مان است و یکی دو خبرگزاری خبری در موردش دادند. چیزی در این باره نمی‌توانید بگویید؟

صالحی: ما سند محرمانه امضا نکردیم. وقتی کشوری پروتکل الحاقی را امضا می‌کند برنامه بلندمدتش را به آژانس بدهد. ما برنامه مدت خود را به آژانس برای 15 سال آینده اعلام کردیم. هر کشوری که برنامه بلند مدت خود را به آژانس می‌دهد اعلام می‌کند که این برنامه من اعلام عمومی نشود. ما هم مطابق همین رویه به آژانس اعلام کردیم این برنامه را به کسی اعلام نکند.

خیلی چیزهای دیگر هست که ما از آژانس می‌خواهیم اعلام نکند. مثلاً این که چه میزان اورانیوم تولید می‌کنیم. دلیلی ندارد این عمومی شود.

سوال: چه زمانی محدودیتی برای غنی‌سازی و فعالیت‌های سایتی اصلا نخواهیم داشت؟ بعد از چه مدتی؟

صالحی: اگر بخواهم محدودیت برجامی را عرض کنم ، یک سری محدودیت‌ها در چارچوب پادمان است که چه برجام باشد چه نباشد آن بازرسی خود را انجام می‌دهد. یکسری از محدودیت‌ها در چارچوب پروتکل الحاقی است. بیش از 130 کشور عضو این پروتکل هستند که ما هم مثل بقیه کشورها این را می پذیریم که به طور مثال روی مسائل دیگری فراتر از پادمان..... هر چند پروتکل الحاقی را قبل از برجام من خودم امضا کردم. سال 1383. داوطلبانه اجرا می‌کردیم که بعد دیدیم بدعهدی کردند، متوقف کردیم. الان همان را احیا کردیم.

یکسری محدودیت در قالب برجام پذیرفتیم. این محدودیت ها 15 ساله است و یکی از اینها 25 است. آن اورانیومی که از کوه می‌کنیم، به اردکان برای خردایش و تبدیل به کیک زرد می‌بریم. وقتی کیک زرد شد باید به اصفهان حمل شود. حمل از اردکان تا اصفهان را باید تحت مراقبت آنها انجام دهیم. کنترل این بار 25 ساله است. این برای این است که کنترل کند این بار جای دیگری منحرف نمی‌شود.

یکی دو محدودیت 15 ساله است. فلز اورانیوم و پلوتونیوم برای 15 سال نباید تولید نکنیم. من این را بارها گفتم که ما اصلاً پلوتونیوم نداریم.

.....

سوال: آخرین موضوعی که با شما صحبت کردند چه بود؟

صالحی: درباره همان توافقی که با آقای مونیز شما هم سوال پرسیدید. از من پرسیدند که جریان چه بوده است.

سوال: گفتید سال 90 یکسری مذاکرات را با آمریکایی‌ها شروع کردیم و مجوز گرفتیم. رهبری آن زمان 4 شرط گذاشتند. یکی این که با وزیر امور خارجه نباشد.

صالحی: مذاکره‌کننده در حد وزیر خارجه نباشد. یکی دیگر غیر از مسائل سیاسی و یا غیرهسته‌ای مذاکره نشود.

سوال: مذاکره برای مذاکره نباشد.

صالحی: بله. یعنی همانند 5+1 نباشد که چند سال مذاکره کنید.

سوال: شرط چهارم؟

صالحی: این که رئیس‌جمهور به عنوان کسی که رئیس شورای عالی امنیت ملی است- زیرا دو راه بود، آقای دکتر جلیلی دبیر شورای امنیت ملی بودند و 5+1 را پیش می بردند و آقا نیز اجازه داده بودند که وزارت خارجه مذاکرات با آمریکا را محرمانه را پیش ببرند- کسی باید این دو را باهم هماهنگ می کرد که شرط چهارم این بود که رییس جمهور هماهنگ‌کننده این دو راه باشند.

سوال: هماهنگ‌کننده بودند؟

صالحی: آقای رئیس‌جمهور آن زمان اعتقادی به مذاکرات به این صورت با آمریکا نداشتند. به من هم می‌گفتند اشتباه می‌کنید و جلوی ما را هم نگرفتند و تشویق هم نکردند.

سوال: به نظر شما اگر این انجام می‌شد جلو می افتادیم؟

صالحی: بله. الان هم گفتن این مسائل فایده نداشت. اوباما در آن زمان در آستانه انتخابات دور دوم خود بود و گزارشات آن زمان مشخص است و ببینید تقاضای آمریکایی‌ها در آن زمان چه بود. در آن زمان این آمادگی وجود داشت و به این شرایط نمی‌افتاد. اصلا جور دیگر شد و ابعادش بسیار وسیع شد. دکتر جلوی ما را نگرفتند ولی چون ایشان ورود پیدا نکردند هماهنگی بین وزارت خارجه و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خیلی سخت شده بود.

مشروح این گفت وگو را در اینجا بخوانید.

در همین رابطه احمدی نژاد در مذاکرات مسقط دور زده شد!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۲, ۲۴/آبان/۹۵
شماره ارسال: #71
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
ســــــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۴/آبان/۹۵ ۱۹:۴۹)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  بعد با اون نظرات عجیبش در مورد مذاکره و رابطه و تعامل با آمریکا موقعی که هیچ نقشی نداره؟
بعضی وقت ها، افراد جملاتی برای ما به کار می برند که می دانیم مغالطه است. برای اینکه
متوجه شوند – چون احتمالاً مغالطه نمی شناسند – می گوییم مفروضاتی را که زیر بنای این
حرفتان هست بنویسید، دلیل و یا دلایلی را هم که دارید، بنـویـسـیـد و بعد نتیجه گیـری کنید.
مثلاً فرد بسیار محترمی، می گوید "احمدی نژاد دنبال رابطه با غرب بـود" و بعـد به واسطه ی
مغالطه ی "نقل قول گزینشی" (Cherry picking) می گوید ببینید اینـجا گفته "رابطه با آمریکا"
و با "تکنیک تکرار" که ببینید احمدی نژاد دنبال "رابـطـه" بوده، ببینیـد توی این سخنرانی گفته
"رابطه با آمریکا" سعی می کند مخاطب را اقنا کند. حالا هنگامی که از این عزیز می پرسیم،
به چـه دلیـل آقـای احـمـدی نـژاد دنبـال رابـطـه بـا آمـریـکـا بود؟ پاسخ می دهد: "نمی دانـم"
مثلاً آقای احمدی نژاد در سفر به نیویورک فرموده اند: "اگر آمریـکا رفتـارش را نسبـت به ملت
ایران تغییر دهد و بر اساس عدالت و راستی و عـقـلانیـت حرکت کند و همچنین حیثیـت خود
را خرج رژیم جـعـلـی صهیـونیستـی نکنـد، امـکان بـرقراری رابطه با آمریکا دور از تصور نیسـت"
و بعد حالا من بیام دائماً تکرار کنم، ببینید اینجا گفته امکان برقراری رابطه با آمریکا دور از تصور
نیست!!!!!!!!؟! بله، گفته اما قبلـش "5" تا شـرط تعییـن کـرده و بایـد توجه داشت که یـکی از
عرصه هـای پیـکار با دشمنان، عرصه ی حرف زدن های بین المللی است و آقای احمدی نژاد
در پشت میز مذاکرات گوناگون و تریبون ها، حرف های پخته، جامع و جالب و درست می زنند.
البته ممکن است از دیدگاه فرد دیگری هم این سخنان، نشان دهنده ی "اوج انـحـراف" باشد.
اما حالا همیـن فرد محترم دقیـقـاً عکـس این کار را با سخنان رهبر انقلاب انجام می دهد و با
گمانه زنی و داستان سرایی؛ سخنـان صریـح رهبری انقلاب را، طور دیگری تفـسـیر می کند.
(۲۴/آبان/۹۵ ۱۹:۴۹)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  این شما هستید که برای اثبات نظرتون دلیل ارائه بدین نه من!!!
در لینکی که ذیل آن مطـلـب قرار دادم (از گلـوبال ریسرچ) ارائـه دادم دیـگه حالا احتمالاً برای
شما مقدور نبوده بررسی کنید و اشکال کار شما را هم عرض کردم[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
(۲۴/آبان/۹۵ ۱۹:۴۹)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  همه دولت ها وقتی گند میزنن میگن نگذاشتن کار کنیم بعد جالبه همینا صف اول کاندید انتخابات هستن
اما درباره اختلاف، مسأله ی بسیار پیچیده‌ای پیش آمده که قرائـت ‌های مختلفی از آن وجود
دارد. یـک قرائـت این بـود که در بیانیـه ی تهران توافق شده بود که ایران اورانیوم‌ های خود را
به ترکیـه بفرستـد و غـرب هم اورانیوم 20 درصـد را به ترکیـه بفرستـد و از آنجـا مبادله صورت
بگیرد. مطابق چیزی که یکی از دوستان از آقای میرتاج ‌الدینی معاون پارلمانـی رئیـس ‌جمهور
شنیدند و برای بنده نقل کردند: "علی لاریجانی در این معاملـه تشکیک کرد و سر و صـدا راه
انداخت که معامله ی خوبی نیست!" (یـعـنـی همیـن آدمـی کـه برجـام را در 20 دقیـقـه...)
روایـت دیگری داشتم که می ‌گفت دلیل خوب ندانستن معامله توسط لاریجانی این بوده که
می ‌گفته ما چـرا بایـد تمـام اورانیـوم خـودمـان را یـک جا از کشـور خـارج کنیم و این برای ما
خیلی خطرناک است و... (باز هم تأکید کنم یعنی همین آدمی که برجام را در 20 دقیقه...)
ظاهرا با این توصیف، رهبری انقلاب هم نسبـت به تـوافـق بدبیـن می‌شونـد و دستـور توقف
صادر می‌کنند. شـورای امنیت نیز در همان موقع در آستانه ی تصویب مهم‌ترین قطعنـامه ی
خودش علیـه ایران یعنی قطعنامه ی "1929" بوده. آمریـکا بـا زیـر سـؤال رفتـن توافـق امکان
طــرح جـدّی قـطـعنـامه برایش فراهم می ‌شود و اگرچه با رضایت دقیقه آخری آقا به توافق،
ترکیه و برزیـل به ایـن قطـعنـامه رأی منفی می ‌دهند ولـی دیـگر کـار از کـار گـذشـتـه بـوده.
خوب است بدانید که مهم ‌ترین زیرساخت قانـونـی بین‌المللی تحریم‌ ها علیه ایران تا همیـن
حالا هم همان قطعنامه "1929" است که در سال "89" تصویـب شد. امـا روایـت دیگری هم
علیه این وجود دارد که رهبر انقلاب در سخنرانـی ‌های علنـی ‌شان فرموده بودند و آن اینکه
ما تـوافـق را پذیرفتیـم ولـی آمریـکایـی ‌هـا زدنـد زیـرش و قطعنـامه را مطرح و تصویب کردند.
احمدی‌نژاد آنچنان که از شواهد بر می‌آید از این به بعد به کلی از مدیریت پرونده هسته ‌ای
کنار کشیـد. حتـی او در جلسـات نیز مطلقاً سکوت می‌کـرده گـویا. از اینجا به بعدش تحلیـل
یکی از دوستان در جریان است که احتمالاً احمدی ‌نژاد معتقد بوده که با دخالـت داده شدن
افرادی مثـل لاریجـانی و امثـالهـم که به طرق مختلفی به آمریکا وصل هستنـد و هر تدبیـری
در زمینـه ی این پـرونده نهایتاً به شکست منجر خواهد شد و اینها نخواهنـد گذاشت به ثـمر
برسـد و یـا بایـد مدیـریـت پرونـده واقعـاً در دست رئیس جمهـور باشد یا اینـکه دست رهبـری
باشد و اگـر قـرار اسـت دسـت رهبـری باشد خودشان مدیریـت بلد هستند و نیازی بـه حرف
من نیست✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: عـــ♥ـــزیز لطفاً از این حرفم ناراحت نشید ولی خیلی خوب در مورد مسائلی که
احتراماً اطلاع کمی نسبت به آن دارید، گمانه زنـی و داستـان سرایی می کنیـد و ای
کاش کمی شک کنید که شاید این همه اطمینان داشتـن صحیح نیست. همیـن برای
مــــ♥ـــن کافی است[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]بقیه ی مطالب هم دیگر تکرار مکررات هست[تصویر: Sheklake_Riz_12_.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۱:۴۵, ۲۴/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۲۲:۳۱ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #72

(۲۴/آبان/۹۵ ۲۰:۳۲)MEEAAD نوشته است:  ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
بعضی وقت ها، افراد جملاتی برای ما به کار می برند که می دانیم مغالطه است. برای اینکه
متوجه شوند – چون احتمالاً مغالطه نمی شناسند – می گوییم مفروضاتی را که زیر بنای این
حرفتان هست بنویسید، دلیل و یا دلایلی را هم که دارید، بنـویـسـیـد و بعد نتیجه گیـری کنید.
مثلاً فرد بسیار محترمی، می گوید "احمدی نژاد دنبال رابطه با غرب بـود" و بعـد به واسطه ی
مغالطه ی "نقل قول گزینشی" (Cherry picking) می گوید ببینید اینـجا گفته "رابطه با آمریکا"
و با "تکنیک تکرار" که ببینید احمدی نژاد دنبال "رابـطـه" بوده، ببینیـد توی این سخنرانی گفته
"رابطه با آمریکا" سعی می کند مخاطب را اقنا کند. حالا هنگامی که از این عزیز می پرسیم،
به چـه دلیـل آقـای احـمـدی نـژاد دنبـال رابـطـه بـا آمـریـکـا بود؟ پاسخ می دهد: "نمی دانـم"
مثلاً آقای احمدی نژاد در سفر به نیویورک فرموده اند: "اگر آمریـکا رفتـارش را نسبـت به ملت
ایران تغییر دهد و بر اساس عدالت و راستی و عـقـلانیـت حرکت کند و همچنین حیثیـت خود
را خرج رژیم جـعـلـی صهیـونیستـی نکنـد، امـکان بـرقراری رابطه با آمریکا دور از تصور نیسـت"
و بعد حالا من بیام دائماً تکرار کنم، ببینید اینجا گفته امکان برقراری رابطه با آمریکا دور از تصور
نیست!!!!!!!!؟! بله، گفته اما قبلـش "5" تا شـرط تعییـن کـرده و بایـد توجه داشت که یـکی از
عرصه هـای پیـکار با دشمنان، عرصه ی حرف زدن های بین المللی است و آقای احمدی نژاد
در پشت میز مذاکرات گوناگون و تریبون ها، حرف های پخته، جامع و جالب و درست می زنند.
البته ممکن است از دیدگاه فرد دیگری هم این سخنان، نشان دهنده ی "اوج انـحـراف" باشد.
اما حالا همیـن فرد محترم دقیـقـاً عکـس این کار را با سخنان رهبر انقلاب انجام می دهد و با
گمانه زنی و داستان سرایی؛ سخنـان صریـح رهبری انقلاب را، طور دیگری تفـسـیر می کند.در لینکی که ذیل آن مطـلـب قرار دادم (از گلـوبال ریسرچ) ارائـه دادم دیـگه حالا احتمالاً برای
شما مقدور نبوده بررسی کنید و اشکال کار شما را هم عرض کردم[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]اما درباره اختلاف، مسأله ی بسیار پیچیده‌ای پیش آمده که قرائـت ‌های مختلفی از آن وجود
دارد. یـک قرائـت این بـود که در بیانیـه ی تهران توافق شده بود که ایران اورانیوم‌ های خود را
به ترکیـه بفرستـد و غـرب هم اورانیوم 20 درصـد را به ترکیـه بفرستـد و از آنجـا مبادله صورت
بگیرد. مطابق چیزی که یکی از دوستان از آقای میرتاج ‌الدینی معاون پارلمانـی رئیـس ‌جمهور
شنیدند و برای بنده نقل کردند: "علی لاریجانی در این معاملـه تشکیک کرد و سر و صـدا راه
انداخت که معامله ی خوبی نیست!" (یـعـنـی همیـن آدمـی کـه برجـام را در 20 دقیـقـه...)
روایـت دیگری داشتم که می ‌گفت دلیل خوب ندانستن معامله توسط لاریجانی این بوده که
می ‌گفته ما چـرا بایـد تمـام اورانیـوم خـودمـان را یـک جا از کشـور خـارج کنیم و این برای ما
خیلی خطرناک است و... (باز هم تأکید کنم یعنی همین آدمی که برجام را در 20 دقیقه...)
ظاهرا با این توصیف، رهبری انقلاب هم نسبـت به تـوافـق بدبیـن می‌شونـد و دستـور توقف
صادر می‌کنند. شـورای امنیت نیز در همان موقع در آستانه ی تصویب مهم‌ترین قطعنـامه ی
خودش علیـه ایران یعنی قطعنامه ی "1929" بوده. آمریـکا بـا زیـر سـؤال رفتـن توافـق امکان
طــرح جـدّی قـطـعنـامه برایش فراهم می ‌شود و اگرچه با رضایت دقیقه آخری آقا به توافق،
ترکیه و برزیـل به ایـن قطـعنـامه رأی منفی می ‌دهند ولـی دیـگر کـار از کـار گـذشـتـه بـوده.
خوب است بدانید که مهم ‌ترین زیرساخت قانـونـی بین‌المللی تحریم‌ ها علیه ایران تا همیـن
حالا هم همان قطعنامه "1929" است که در سال "89" تصویـب شد. امـا روایـت دیگری هم
علیه این وجود دارد که رهبر انقلاب در سخنرانـی ‌های علنـی ‌شان فرموده بودند و آن اینکه
ما تـوافـق را پذیرفتیـم ولـی آمریـکایـی ‌هـا زدنـد زیـرش و قطعنـامه را مطرح و تصویب کردند.
احمدی‌نژاد آنچنان که از شواهد بر می‌آید از این به بعد به کلی از مدیریت پرونده هسته ‌ای
کنار کشیـد. حتـی او در جلسـات نیز مطلقاً سکوت می‌کـرده گـویا. از اینجا به بعدش تحلیـل
یکی از دوستان در جریان است که احتمالاً احمدی ‌نژاد معتقد بوده که با دخالـت داده شدن
افرادی مثـل لاریجـانی و امثـالهـم که به طرق مختلفی به آمریکا وصل هستنـد و هر تدبیـری
در زمینـه ی این پـرونده نهایتاً به شکست منجر خواهد شد و اینها نخواهنـد گذاشت به ثـمر
برسـد و یـا بایـد مدیـریـت پرونـده واقعـاً در دست رئیس جمهـور باشد یا اینـکه دست رهبـری
باشد و اگـر قـرار اسـت دسـت رهبـری باشد خودشان مدیریـت بلد هستند و نیازی بـه حرف
من نیست✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: عـــ♥ـــزیز لطفاً از این حرفم ناراحت نشید ولی خیلی خوب در مورد مسائلی که
احتراماً اطلاع کمی نسبت به آن دارید، گمانه زنـی و داستـان سرایی می کنیـد و ای
کاش کمی شک کنید که شاید این همه اطمینان داشتـن صحیح نیست. همیـن برای
مــــ♥ـــن کافی است[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]بقیه ی مطالب هم دیگر تکرار مکررات هست[تصویر: Sheklake_Riz_12_.png]
با سلام مجدد
متاسفانه بازم شاهد این هستیم که دوباره قضاوت رو شروع کردید و به جای اینکه جواب سوالات و اشکالات حرفتون رو بدهید مجدد قضاوت و فرار رو به جلو رو انتخاب میکنید
کلا اکثر سوالاتی که از شما پرسیدم رو حاضر نشدید جواب بدید

دوست عزیز امیدوارم از صحبت من ناراحت نشده باشی ولی بحث و گفتگو یه مساله دو طرفه است یعنی دو طرف به مطالب هم گوش میدن و نظر هم رو نقد میکنن این کاری که شما الان انجام دادید و فقط مطالب خودتون رو میگذارید و مطالب طرف مقابل رو خوب نمیخونید و آخر هم انتظار دارید طرف مقابل حرفتون رو قبول کنه وگرنه فلان فلان
با عرض پوزش به این گفتگو نمیگن به این دیکته میگن یه دیکته مملو از اشکال Rose

متاسفم از اینکه صحبت های احمدی نژاد رو با بیانات رهبری در مورد آمریکا یکی میدونید
______________________________________________________________________________________

فقط برای اطلاع دوستان عرض کنم :
سخنان مشکل داری که سال 91 آقای احمدی نژاد در نیویورک زد این سخنان رو سال 85 و 86 و87 و 89 نزد که اگه طبیعی بود باید اون موقع هم میگفت اصلا معنی نداره گفته بشه این سخنان کاملا طبیعیه چون این سخنان تو سال های قبل گفته نمیشد

دوستان خودتون این سخنان رو بخونید ببینید بینی و بین الله یکی از این سخنان رو رهبر انقلاب فرمودن ، یکی از اینها نظر رهبر انقلاب هست هر کدوم از دوستان شبیه یکی از این مطالب رو از رهبرمون شنیده بزاره اینجا، ببینیم تفاوت نظر رهبرمون با احمدی نژاد چقدره

احمدی‌نژاد درباره تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران معتقد به آن نیست که پاسخ تهدید را با تهدید بدهد.

بنده جزء کسانی هستم که معتقدم امکان تداوم این شرایط بین ایران و آمریکا وجود ندارد و باید این وضعیت بهبود یابد.

مسئله هسته ای ایران کاملاً به موضوعی سیاسی تبدیل شده و باید در چارچوب حل و فصل مشکلات بین ایران و آمریکا به آن رسیدگی شود.

ایران گامهای بلندی برای تبدیل تقابل بین ایران و آمریکا به تعامل برداشته که یکی از آنها در عرصه مسئله هسته ای بوده است.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/15735...8%B1%DA%A9
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
۲۲:۴۱, ۲۴/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۵ ۲۲:۴۲ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۲۴/آبان/۹۵ ۲۱:۴۵)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  مجدد قضاوت و فرار رو به جلو رو انتخاب میکنید
شـــ♥ـــما هـرچـی که دلتان بخواد می تونید به من بگید، هر چیزی؛ چیزی کـه شـــ♥ـــما میگید
نمیـتــونــه اشـتـبـاه بـاشـه. (ایــن را گــفـتـــم کـه حـــرف هـــاتـــون را با خـیـــال راحـت بزنیــد)[تصویر: Sheklake_Riz_3_.png]

بنده نـاچاراً بـه مغـالـطـه ای کـه شـما دائـمـاً از آن استـفـاده مـی کنـیـد؛ اشـاره کـردم و گـفـتـم
بعضی وقت ها، افـراد جمـلاتـی بـرای ما به کار می برند که می دانیم مغالطه است. برای اینکه
متوجه شونـد – چـون احتـمالاً مـغالطه نمی شناسند – می گوییم مفروضاتی را که زیر بنای این
حرفتان هست بنویسیـد، دلیـل و یـا دلایـلی را هم که دارید، بنـویـسـیـد و بعد نتیجه گیـری کنید.
که ببینیم این فرض شما با آن دلایلتان و با این نتیجـه ای که گرفتـیـد با هـم مـی خـوانـد یـا نـه؟
این چه ارتباطی با قضاوت یا فرار رو به جلو دارد؟! مثلاً شما قبلاً با مغالطه ی "توسل به شخص"
مقاله ی پروفسور "اسماعیل حسین زاده" را اشکال گرفتید اما آیا اون موقع مـن چـیـزی گفـتـم؟
وقتی شما می فرمایید "احمدی نژاد دنبـال رابـطه با آمـریـکـا بـود" و در پاسخ به علت این رابطه
می فرمایید "نمی دانم" – حتی آقای مهدی محمدی هم در آن مستند "37" دقیقه ای با عنوان
"کدام انحراف" اذعان می کند که هدف آقای احمدی نژاد از مذاکرات هستـه ای رفـع تحـریـم ها
هست – (تازه من آن مستند را جهت ‌دار و‌ فاقد انصاف و ذهنیتِ صادق دیدم) و ایشان اشکالی
که می گیرند این است که آقای احمدی نژاد برای رفع تحریم ها، نـظـام را تحـت فشـار گذاشت.

نکته ی بعدی اینکه خواهش کردم در مورد چیزی که اطلاع ندارید، لطفـاً داستـان سرایـی نکنیـد
و می دانم که کار سختی هم هست (حتی برای خودم). چه اشکـالی دارد که مثـلاً بفـرمـاییـد
من در مورد آن ویـدئـو از مشایی و علـت اختلاف، اطلاع ندارم و وقتی شما توضیحات اشتباهی
می دهیـد آیـا مـن حق ندارم آن را اصـلاح کنـم و اگـر اصلاح کردم، می شود دیـکـتـه نوشـتـن؟
(۲۴/آبان/۹۵ ۲۱:۴۵)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  متاسفم از اینکه صحبت های احمدی نژاد رو با بیانات رهبری در مورد آمریکا یکی میدونید
نمی دونم چه طور به این نتیجه رسیدید اما آن عباراتی که نفی کردید از خود رهـبـری عزیـز بود[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
آقـای احـمـدی نـژاد در سـفـر به نیـویـورک فـرمودنـد: "اگر آمـریـکا رفتــارش را نسبــت به مـلـت
ایـران تغییـر دهـد و بر اسـاس عدالت و راستی و عـقـلانیـت حرکت کند و همچنین حیثیـت خود
را خرج رژیم جـعـلـی صهیـونیستـی نکنـد، امـکان بــرقـراری رابـطه با آمریکا دور از تصور نیسـت"
از طـرف بعضـی نماینـدگان مجلـس و یا بعضـی از روزنامه‌ها و سایت‌های اصول‌گرا برخوردهایی
تنـدی با ایـن سخنـان شـد و تـلاش ‌کـردند بگویند مواضع رهبری با رئیس جمهور متفاوت است.
حتـی بعضی گفتنـد از موضع رئیس جمهور احساس شرم می‌کنند. عده‌ای گفتند: سخن‌گفتن
رئیـس جمـهـور در این زمینـه یک اشتباهی است که باید انگیزه‌ی طرح این‌گونه مباحث را برای
مردم روشن کند و دست گروه انحرافی در کار است و این اوج انحراف است. در حالی‌که مقـام
مـعـظـم رهبـری در دیـدار با بـرگـزیـدگان اقــشـار مختلف مردم در خراسان شمالی با اشاره به
پیشرفت خوب در ادبیات مقابله با زورگویان جهانی فرمودند: ((یــکــی از عـــرصــه ‌هــای پیـکـار
با دشمنان، عرصه‌ی حرف‌زدن‌های بین‌المللی است و مسئولان ما امروز در پشت میز مذاکـرات
گوناگون و تریبون‌ها، حرف‌های پخته، جامع و جالب و درست می‌زنند)) که معلوم است دفاعـی
است از آقای احمدی ‌نـژاد در مقابـل آن نـوع برخـوردهای تنـدی که با سـخــنـان ایشــان شــد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: البته این اشـکالی که میگیرید حرف درستی هست، به هر حال در نوشتار، مفهوم
به درسـتـی منتـقـل نمـی شـود و اگـر یادتـان باشد، همان اول گفتم که اگر امکـان بحث
به صورت حضـوری بــود، در حــدود کمـتــر از یـک سـاعـت بـه جـمـع بنـدی می رسیـدیـم[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
۰:۴۵, ۲۵/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۵ ۱:۰۰ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #74

(۲۴/آبان/۹۵ ۲۲:۴۱)MEEAAD نوشته است:  
ســــــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]شـــ♥ـــما هـرچـی که دلتان بخواد می تونید به من بگید، هر چیزی؛ چیزی کـه شـــ♥ـــما میگید
نمیـتــونــه اشـتـبـاه بـاشـه. (ایــن را گــفـتـــم کـه حـــرف هـــاتـــون را با خـیـــال راحـت بزنیــد)[تصویر: Sheklake_Riz_3_.png]

بنده نـاچاراً بـه مغـالـطـه ای کـه شـما دائـمـاً از آن استـفـاده مـی کنـیـد؛ اشـاره کـردم و گـفـتـم
بعضی وقت ها، افـراد جمـلاتـی بـرای ما به کار می برند که می دانیم مغالطه است. برای اینکه
متوجه شونـد – چـون احتـمالاً مـغالطه نمی شناسند – می گوییم مفروضاتی را که زیر بنای این
حرفتان هست بنویسیـد، دلیـل و یـا دلایـلی را هم که دارید، بنـویـسـیـد و بعد نتیجه گیـری کنید.
که ببینیم این فرض شما با آن دلایلتان و با این نتیجـه ای که گرفتـیـد با هـم مـی خـوانـد یـا نـه؟
این چه ارتباطی با قضاوت یا فرار رو به جلو دارد؟! مثلاً شما قبلاً با مغالطه ی "توسل به شخص"
مقاله ی پروفسور "اسماعیل حسین زاده" را اشکال گرفتید اما آیا اون موقع مـن چـیـزی گفـتـم؟
وقتی شما می فرمایید "احمدی نژاد دنبـال رابـطه با آمـریـکـا بـود" و در پاسخ به علت این رابطه
می فرمایید "نمی دانم" – حتی آقای مهدی محمدی هم در آن مستند "37" دقیقه ای با عنوان
"کدام انحراف" اذعان می کند که هدف آقای احمدی نژاد از مذاکرات هستـه ای رفـع تحـریـم ها
هست – (تازه من آن مستند را جهت ‌دار و‌ فاقد انصاف و ذهنیتِ صادق دیدم) و ایشان اشکالی
که می گیرند این است که آقای احمدی نژاد برای رفع تحریم ها، نـظـام را تحـت فشـار گذاشت.

نکته ی بعدی اینکه خواهش کردم در مورد چیزی که اطلاع ندارید، لطفـاً داستـان سرایـی نکنیـد
و می دانم که کار سختی هم هست (حتی برای خودم). چه اشکـالی دارد که مثـلاً بفـرمـاییـد
من در مورد آن ویـدئـو از مشایی و علـت اختلاف، اطلاع ندارم و وقتی شما توضیحات اشتباهی
می دهیـد آیـا مـن حق ندارم آن را اصـلاح کنـم و اگـر اصلاح کردم، می شود دیـکـتـه نوشـتـن؟نمی دونم چه طور به این نتیجه رسیدید اما آن عباراتی که نفی کردید از خود رهـبـری عزیـز بود[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
آقـای احـمـدی نـژاد در سـفـر به نیـویـورک فـرمودنـد: "اگر آمـریـکا رفتــارش را نسبــت به مـلـت
ایـران تغییـر دهـد و بر اسـاس عدالت و راستی و عـقـلانیـت حرکت کند و همچنین حیثیـت خود
را خرج رژیم جـعـلـی صهیـونیستـی نکنـد، امـکان بــرقـراری رابـطه با آمریکا دور از تصور نیسـت"
از طـرف بعضـی نماینـدگان مجلـس و یا بعضـی از روزنامه‌ها و سایت‌های اصول‌گرا برخوردهایی
تنـدی با ایـن سخنـان شـد و تـلاش ‌کـردند بگویند مواضع رهبری با رئیس جمهور متفاوت است.
حتـی بعضی گفتنـد از موضع رئیس جمهور احساس شرم می‌کنند. عده‌ای گفتند: سخن‌گفتن
رئیـس جمـهـور در این زمینـه یک اشتباهی است که باید انگیزه‌ی طرح این‌گونه مباحث را برای
مردم روشن کند و دست گروه انحرافی در کار است و این اوج انحراف است. در حالی‌که مقـام
مـعـظـم رهبـری در دیـدار با بـرگـزیـدگان اقــشـار مختلف مردم در خراسان شمالی با اشاره به
پیشرفت خوب در ادبیات مقابله با زورگویان جهانی فرمودند: ((یــکــی از عـــرصــه ‌هــای پیـکـار
با دشمنان، عرصه‌ی حرف‌زدن‌های بین‌المللی است و مسئولان ما امروز در پشت میز مذاکـرات
گوناگون و تریبون‌ها، حرف‌های پخته، جامع و جالب و درست می‌زنند)) که معلوم است دفاعـی
است از آقای احمدی ‌نـژاد در مقابـل آن نـوع برخـوردهای تنـدی که با سـخــنـان ایشــان شــد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: البته این اشـکالی که میگیرید حرف درستی هست، به هر حال در نوشتار، مفهوم
به درسـتـی منتـقـل نمـی شـود و اگـر یادتـان باشد، همان اول گفتم که اگر امکـان بحث
به صورت حضـوری بــود، در حــدود کمـتــر از یـک سـاعـت بـه جـمـع بنـدی می رسیـدیـم[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
ببینید شما با شنیدن یک جمله از کسی نمیتونید تشخیص بدین که اون قصد مغالطه داره شاید با توضیح اضافی متوجه شدید قصد طرف مقابل مغالطه نیست، با عرض پوزش مشکل اینجاست که شما با داشتن حداقل اطلاعات و شناخت نسبت به بحث و شخصیت طرف مقابل قضاوت های حداکثری میکنید که بعضی افراد با 10 برابر شناخت هم حاضر نمیشن اینطور قضاوت کنن

شما مطالب بنده رو خوب نخوندید همین مطلب آخری هم که نوشتم نقل قولهام رو خوب نخوندید
سر همون مطلب احمدی نژاد هم منظورمو خوب متوجه نشدید و حرفم رو خوب نخوندید و دوباره قضاوت میکنید میگید مغالطه الانم دوباره توضیح بدم احتمالش کمه حرفم رو خوب بخونید و دوباره حرف خودتون رو میزنید
شما دائم با سوال غلط که طرف جواب میده با اون جواب قضاوت میکنید در حالی که در نظر نمیگیرید که سوالتون درست نیست سوالتون کامل نیست

اگه کسی تشخیص میده یه مطلب غلط و غیر منطقی هست راه ساده اون اینه که با دلیل منطقی و مدرک اون صحبت رو رد کنه نه اینکه برچسب بزنه بگه مغالطه و roll... بنده از شما جواب خواستم ولی شما ...

شما اول میگید در مورد اختلاف فیلم مشایی نظرت رو بگو بعد من نظرم رو میگم میگید شما حق نظر دادن نداشتید بنده نظر شخصی خودم با اطلاعاتی که داشتم طبق سوالتون گفتم بعد این طرز برخورد شماست اگه بنده حرفم داستان سرایی بود حرف شما...

سوالات زیادی پرسیدم و اشکالات زیادی از مطالبتون گرفتم اکثرش رو جواب ندادید و مسائل دیگه ای مطرح کردید (این یعنی فرار به جلو) الان هم راحت میتونم جواب بقیه مطالبی که فرمودید رو بدم ولی میدونم خوب نمیخونید و دوباره حرف خودتون رو میزنید

با اینطور جواب انگیزه شخص برای بحث نابود میشه، با عرض پوزش لطفا بیشتر از این وقت با ارزشتون رو برای بحث با بنده تلف نکنیدRoseRoseRose
ممنون از بحثی که انجام دادید Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: del@
۱۸:۲۴, ۲۵/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۵ ۱۸:۲۹ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #75
آواتار
░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░
.......•*¨`*. .•*¨`*•. .•*¨`*. .•*¨`*•.......

ســــــلام عـــ♥ـــزیزم و عـــ♥ـــزیز ترینم[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۵/آبان/۹۵ ۰:۴۵)آقـــ♥ـــای میثم2 نوشته است:  لطفا بیشتر از این وقت با ارزشتون رو برای...
اتفاقاً من توی این بحـث خیـلی نکات خوب و عالی از شما یاد گرفتم و حتی خودم علاقه مند

بودم که بحث را با شـما پیگیری کنم که شـــ♥ـــما هـم لطـف کردیـد و ایـن کار را انجام دادید[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

دوست ندارم زیاد در مورد ارسال آخرتان، توضیح بدهـم چون کاملاً ناراحتـی شــما درک کردم[تصویر: Sheklake_Riz_5_.png]

و حتی به نظر می رسد که قهر کردید ولی شاید حـرف هایی که زدید، درسـت نبـاشد و من

اصلاً در مورد شما قضاوت نکرده باشم و نگفته باشم که قـصد ... دارید بلـکــه شـایـد اشـکال

استدلال شما را بیان کرده باشم و شاید شما بخاطر بار معنایی آن کلمـه دچـار این برداشت

شده باشید.
امیـدوارم من را ببخشید اگـر باعـث ناراحتـی شـما شـدم چـون قصـدم این نبود[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

ایــامــی ســرشـــار از امیـــد و اقـتــدار را بـرایتـان آرزومنـدم. یا علـی
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: blumen_fuer_dich.jpg]
[تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_6_.png][تصویر: Sheklak_3_.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۱۹:۳۶, ۲۵/آبان/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۵ ۱۹:۴۱ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #76

(۲۵/آبان/۹۵ ۱۸:۲۴)MEEAAD نوشته است:  

ســــــلام عـــ♥ـــزیزم و عـــ♥ـــزیز ترینم[تصویر: Sheklak_1_.png]
اتفاقاً من توی این بحـث خیـلی نکات خوب و عالی از شما یاد گرفتم و حتی خودم علاقه مند

بودم که بحث را با شـما پیگیری کنم که شـــ♥ـــما هـم لطـف کردیـد و ایـن کار را انجام دادید[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

دوست ندارم زیاد در مورد ارسال آخرتان، توضیح بدهـم چون کاملاً ناراحتـی شــما درک کردم[تصویر: Sheklake_Riz_5_.png]

و حتی به نظر می رسد که قهر کردید ولی شاید حـرف هایی که زدید، درسـت نبـاشد و من

اصلاً در مورد شما قضاوت نکرده باشم و نگفته باشم که قـصد ... دارید بلـکــه شـایـد اشـکال

استدلال شما را بیان کرده باشم و شاید شما بخاطر بار معنایی آن کلمـه دچـار این برداشت

شده باشید.
امیـدوارم من را ببخشید اگـر باعـث ناراحتـی شـما شـدم چـون قصـدم این نبود[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

ایــامــی ســرشـــار از امیـــد و اقـتــدار را بـرایتـان آرزومنـدم. یا علـی
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: blumen_fuer_dich.jpg]

سلام
نه دوست عزیز خواهش میکنم ناراحتی نبود بازم بنده رو شرمنده کردین Heart
شما بنده رو ببخشید اگه حرف بدی زدم یا حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شد قصد بنده اصلا ناراحتی شما نبود
بنده هم خیلی دوست داشتم بحث با شما رو ادامه بدم ولی قسمت نبود دیگه
همونطور که شما قبلا فرمودید اگه بحث حضوری بود مشکلی پیش نمیومد تو بحث اینطوری همیشه سو تفاهم پیش میاد
منم سعی کردم کنار نظرم گل بزارم که باعث ناراحتی شما نشه
بنده همونطور که قبلا عرض کرده بودم خیلی از مطالب شما استفاده کردم خیلی مطالب زیادی یاد گرفتم
ان شاالله بعد هم بیشتر از وجود شما استفاده کنم
بازم اگه از نظر قبلیم یا نظرات دیگه بنده ناراحت شدید از شما عذرخواهی میکنم
برای شما سلامتی و عاقبت به خیری و بهترین آرزوها را آرزومندمRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
(ببخشید مثل شما بلد نیستم عکس بزارم کپی کردم)

[تصویر: 07081087117305675924.gif]

[تصویر: 1468569194789698.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]