|
بحث پیرامون مناظره های انتخاباتی آمریکا
|
|
۱۶:۲۰, ۱۹/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۹:۵۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به نام خدا. خیلی منتظر شدم عوض تاپیکهای صد تا یه غاز یه تاپیکی زده بشه در مورد مشکلات روز دنیا. اما کسی نیومد ![]() این شد که خودم دست به کار شدم. خیلی مشتاقم بقیه هم تمام مناظره های این دو رو نگاه کنن تا چهره بی پرده آمریکا رو ببینن. ۱.در آمریکا هیشکی راست نمیگه. ۲. در آمریکا همه درگیر پرونده های جنسی هستن. ۳. در آمریکا هرگز سیاستمدارها و پولدارها مالیات درستی نمیدن. ۴. در آمریکا کسری بودجه بیداد میکنه. ۵. در آمریکا نظام بهداشت و بیمه ها مشکل دارن. ۶. در آمریکا سفیدها با بقیه نژادها مشکل دارن و دعواهای نژادی زیاده. ۷. در آمریکا به زنها احترام گذاشته نمیشه. ۸. در آمریکا بعضی ها مخالف پول خرج کردن واسه کشورهای خارجی هستن و بعضی ها موافق جنگ افروزی در کشورهای دیگه. تا اونجایی که من از مشکلات داخلی امریکا شنیدم این کشور هیچ فرقی با خیلی از کشورها من جمله خود ایران نداره و در بسیاری از موارد مثلا فساد جنسی سیاستمداران به مراتب بدتره. در مورد رسوایی صوتی ترامپ که کلینتون ازش سو استفاده میکنه هم به نطرم ترامپ نباید عذرخواهی میکرد. باید میگفت که متاسفم از این که دروع نگفتم و زنها خودشون رو مفت در اختیار ستاره ها قرار میدن. باید میگفت تمام زنها باید بدونن که همه مردها همینطور فکر میکنن و شناگرهای قابلی هستن اگه آب ببینن. پس عوض ناراحت شدن لطفا شخصیتهاتون رو درست کنین و اینقدر راحت در آغوش مردها قرار نگیرید. آمریکا داره کم کم باور میکنه که دولت در سایه براشون تصمیم میگیره. همونطوری که برنی سندرز گفت. اما در مورد دیلیت کردن سه هزار نامه توسط کلینتون: این خانم بسیار خونسرد میگه که اشتباه کرده و مسئولیت کاملش رو میپذیره و عدرخواهی میکنه. اما دولت در سایه امریکا عذرخواهی های ترامپ رو درباره اظهار نظرهاش نمیپدیره و اون ها رو مدام تو سر ترامپ میکوبونه. به قول الیور استون مردم امریکا باید بین یه دیوانه و یک دروغگو یکی رو انتخاب کنن. تجربه ثابت کرده به هنگام حکومت جمهوری خواه ها ملت ایران متحد تر میشن. من از صمیم قلب آرزو میکنم ترامپ رئیس جمهور شه. البته شاهد هستم که مدیای امریکا به طرز معنا داری اشتباهات و معایب هیلاری رو خیلی راحت ازش میگذره. مثل بیماری هیلاری. تجاوزات همسرش و رفتارهای زشت هیلاری با خدمه و زنان دیگه و حتی خود همسرش. دیلیت کردن ایمیلهای مردم. ایجاد داعش. و ایجاد میلیونها آواره سوری. اما از دیدگاه رسانه امریکا اشتباهات ترامپ اصلا قابل چشم پوشی نیست و مدام تکرار میشه. رسانه ها بدجور حمایت از هیلاری میکنن. و در نهایت بیچاره مردم امریکا که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو متضرر خواهند شد. لطفا اگه کسی انگلیسیش خوبه این نکات دو سر باخت رو توی سایتهای پر بازدید رسانه های امریکایی قرار بده. حالا خوبه که اونها از سیاستمداراشون خجالت بکشن. حیفه فقط ما از احمدی نژاد و روحانی خجالت بکشیم. وقتشه ملت امریکا هم این تحقیر رو بچشه. ضمن این که اگه کسی نکته ای درباره کاندیداهای امریکا داره بسیار استقبال میشه که بدون حاشیه تو این تاپیک بهش پرداخته بشه. فیلم کامل مناظره اول هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ فیلم کامل مناطره دوم هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۱, ۳۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
از بعضی ارسال ها بوی طرفداری از بعضی کاندیدا ها میاد........ولی جدا از این این دو نفر توی مناظره در باره ی هرچی حرف میزنن الا برنامه هاشون....فقط بهم میپرن..........یک به یک بدتر.....هرکدوم بشن به ضرر ایران و اسلام....
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۳۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نظرام : این طور که من از کارشناس سابق مطالعات آمریکا شنیدم قبل از هر انتخاباتی رسانه ها و کلا دستگاه های تبلیغی نتیجه انتخابات را بگونه ای اعلام می کنند یعنی در یک سریال مثلا ریس جمهور سیاه پوست خیلی محبوب و کلا یک ناجی است . رسانه ها بر روی ریس جمهوری زن کار می کردند . و من با توجه به این نظر دیدم آن زن نامزد خیلی داره تلاش می کند. مثلا در یکی از مناظرات در گوشش هدفون داشت . یا یک چیز مخفی در پشت لباس در قسمت پشتش داشت . در ضمن من داشتم تلگرام خبر العالم مناظرات را نگاه می کردم که کلا تلگرامم ریست شد . |
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۳۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که کاربرای محترم گفتن هالیوود تحت سلطه صهیونیستاست و فیلمهاش در راستای اهداف اونا و نظم نوین جهانیه و بعضی از فیلمهاش بعدا در آینده به حقیقت پیوسته البته دوره های قبل هم نامزد زن برای رییس جمهوری آمریکا بود سال 2012 بود سال 2008 هیلاری کلینتون با اوباما رقابت داشت پس همیشه نمیشه گفت این موضوع صدق میکنه و بستگی به شرایط داره چون کاربرای محترم در این مورد صحبت کردن یاد یه خبر در مورد یه سریالی افتادم فصل هشت سریال 24 که توش رییس جمهور کشور جمهوری اسلامی کامستان که اسمش عمر حسن هست و غربگرا هست با رییس جمهور آمریکا تیلور که یه زن هست ملاقات میکنن لینک منبع : http://www.farhangnews.ir/content/119614 ولی به نظرم بازم اینا دلیل نمیشه که رییس جمهور بعدی آمریکا زن باشه چون فکر میکنم انتخاب رییس حمهور هم به برنامه کلی بستگی داشته باشه و هم به برنامه ای که تحت تاثیر وضعیت موجود تهیه میشه یعنی نقشه کلی با نقشه فعلی اونا یکیه؟نمیدونم ![]() ![]() حالا اگه یه درصدم رییس جمهور بعدی زن بود بازم فکر نکنم سال بعد حسن از ایران بتونه تو نیویورک باهاش ملاقات کنه چون ان شاالله نیویورک نمیره |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۳۰/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۵ ۲۰:۳۴ توسط del@.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
در مورد رییس جمهور شدن و پیش بینی یا پیشگویی عرض کنم که
شما جستجو بفرمایید، bart to the future ؛ در سریال انیمیشنی سیمپسون ها ، در اپیزود 17 از فصل 11، که در سال 2000 این اپیزود پخش شد، پسر خانواده سیمپسون ها به آینده میره و در اونجا، متوجه میشه هیلاری رییس جمهوره ولی رییس جمهور قبلی آمریکا قبل هیلاری، ترامپ بوده است . کلیپ بخشی از سیمپسون ها |
|||
|
|
۷:۵۴, ۱/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۵ ۸:۰۰ توسط foarat to nil.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله
عراق سوریه ایران کلینتون:از ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه حمایت میکنم تا به دمشق ومسکو فشار وارد کنم. تا زمانی که حمایت ایران و روسیه ادامه داشته باشد، این کشور محل حضور تروریستها باقی خواهد ماند. عملیات عراق تارامپ:موصل بالاخره آزاد می شود . و اما از سه ماه قبل ما گفتیم که می خواهیم موصل را آزاد کنیم. به دین ترتیب سران داعش فرار کردند. اصل غافلگیری کجا رفته است؟ همچنین وی افزود:موصل آزاد خواهد شد و آن وقت ایرانی ها باید نامه تقدیر و تشکر برای ما بنویسند. چون همانطور که قبلا گفته ام ، عراق را داریم به دست ایرانی ها تقدیم می کنیم.آنها مثل توافق احمقانه ای که با آنها نوشتیم وعملا تسلیحات هسته ای را تقدیمشان کردیم،یابد از موصل هم از ماتشکر کنند.ایران برنده موصل خواهد بود. ... پناهجویانی که قطعا خیلی هاشان با داعش همسو هستندو حالا به اینجا آمده اند، ببینید سالهای آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. نکات شخصیتی:همسر ترامپ، ترامپ دیگر آن ترامپ سابق نیست. ارتباط ترامپ با بوش دیپلماسی ایرانی نوشته آلن:مناظره بدترین حالت ترامپ بوده است. ترامپ هیچ وقت مانند سیاستمداران خوش پوش وشیک نیست. به وی حمله می شود ولی آسیبی نمی بیند.به عنوان پیشتاز وارد مناظره شد وپیشتاز هم از مناظره بیرون آمد. توجه به نوع پوشش خانم کلینتون. گاردین : جوانان آمریکایی نابودی زمین را به پیروزی کلینتون و ترامپ ترجیح می دهند. http://masaf.ir/View/Contents/32395/%DA%...a%20muslim |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۵ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
حمایت چیه جناب املشی؟
تجربه نشون داده دموکراتها با پنبه سر میبرن و جمهوری خواه ها شمشیر رو از رو میبندن. برای ساده لوح های داخلی و منافقین و ستون پنجمی های داخلی بهتره که جمهوری خواه ها رئیس جمور شن. چون دیگه نمیتونن بگن فلان حرفشون مصرف داخلی داشته. چون جمهوری خواه ها علنا با مسلمونا مخالفن و علنا باهاشون میجنگن. اما امان از دموکراتها. دموکراتی مثل کلینتون حرفهای ترامپ رو مدام تو سرش میکوبه که هم بین جامعه هالوی مسلمون دنیا وجهه کسب کنه و هم مسلمونای آمریکا امنیت بیشتری باهاش احساس کنن. کلینتون کسیه که از عربستان و قطر حمایت مالی گرفته. از جنگ با یمن دفاع میکنه تا مسلمونا کشته بشن. اما توی تریبون مناظره میگه من از مسلمونا دفاع میکنم. اما ترامپ برای ما دشمن نادان محسوب میشه. میتونیم از جملاتش صریحا بر ضدش استفاده کنیم. چون هر چی میگه بهش اعتقاد داره. ترامپ دشمن احمقه و کلینتون دشمن دورو و زیرکه. شاید بگین فتنه یزید به عنوان دشمن احمق بسیار فجیع تر از فتنه معاویه به عنوان دشمن دو رو بود. اما همبستگی اون ۷۲ نفر فقط در زمان دشمن احمق ایجاد شد. در زمان امام صادق یارهای ایشون که بخوان باهاشون قیام کنن از انگشتان دست کمتر بوده. دشمن احمق ما رو به خدا نزدیکتر میکنه. هر چند ممکنه علی الظاهر خون بیشتری هم بریزه. اما دشمن دو رو در واقع آدمهای مهم بیشتری رو نابود میکنه. معاویه هم امام علی رو به کشتن داد و هم امام حسن رو. ضمن این که ائمه بعدی هم همه با سم و با دیپلماسی لبخند دستگاه اموی و عباسی کشته و شهید شدن. من فکر میکنم ترامپ برای جامعه ما بهتره. وگرنه سگ زرد برادر شغاله. والا... |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۵ ۲۱:۴۸ توسط moi bai.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای ما فرقی نمی کنه چه کسی ریس جمهور بشود . چون دولت آمریکا در دست کسانی دیگر 1% هستند. https://telegram.me/alalam_fa/24911 مطالب مناطرات باید کارشناسی شود بخصوص آمارهای واقعی بدهی های آمریکا ،نقشه تحولات منطقه غرب آسیا ،و بازیگران اصلی مناظرات در ضمن این دو نفر دوتا عروسک خیمه شب بازی هستند |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ترامپ با ۲۷۴ رای الکترال پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۱۳:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۱:۲۶)Eve نوشته است: ترامپ با ۲۷۴ رای الکترال پیروز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.کاسه کوزه ابوموسی اشعری به هم ریخت. الان قیافش دیدینه. (۱۹/آبان/۹۵ ۱۳:۴۵)علی املشی نوشته است: احسنت به پیش بینی خودم....در حالی که 95%میگفتن کلینتون میشهقرار نبود این بشه. تمام حاکمیت آمریکا سی ان ان فاکس و ... در صدد پیروزی کلینتون بودند اما اتفاق زمان خاتمی-ناطق و هاشمی-احمدی اونجا افتاد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hillary-trump.jpg]](http://c3metrics.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-trump.jpg)

![[تصویر: n00020556-t.jpg]](http://www.etelaterooz.ir/images/docs/000020/n00020556-t.jpg)
![[تصویر: 168940_308.jpg]](http://www.fardanews.com/files/fa/news/1392/6/5/168940_308.jpg)