|
بحث پیرامون مناظره های انتخاباتی آمریکا
|
|
۱۶:۲۰, ۱۹/مهر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۱۹:۵۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به نام خدا. خیلی منتظر شدم عوض تاپیکهای صد تا یه غاز یه تاپیکی زده بشه در مورد مشکلات روز دنیا. اما کسی نیومد ![]() این شد که خودم دست به کار شدم. خیلی مشتاقم بقیه هم تمام مناظره های این دو رو نگاه کنن تا چهره بی پرده آمریکا رو ببینن. ۱.در آمریکا هیشکی راست نمیگه. ۲. در آمریکا همه درگیر پرونده های جنسی هستن. ۳. در آمریکا هرگز سیاستمدارها و پولدارها مالیات درستی نمیدن. ۴. در آمریکا کسری بودجه بیداد میکنه. ۵. در آمریکا نظام بهداشت و بیمه ها مشکل دارن. ۶. در آمریکا سفیدها با بقیه نژادها مشکل دارن و دعواهای نژادی زیاده. ۷. در آمریکا به زنها احترام گذاشته نمیشه. ۸. در آمریکا بعضی ها مخالف پول خرج کردن واسه کشورهای خارجی هستن و بعضی ها موافق جنگ افروزی در کشورهای دیگه. تا اونجایی که من از مشکلات داخلی امریکا شنیدم این کشور هیچ فرقی با خیلی از کشورها من جمله خود ایران نداره و در بسیاری از موارد مثلا فساد جنسی سیاستمداران به مراتب بدتره. در مورد رسوایی صوتی ترامپ که کلینتون ازش سو استفاده میکنه هم به نطرم ترامپ نباید عذرخواهی میکرد. باید میگفت که متاسفم از این که دروع نگفتم و زنها خودشون رو مفت در اختیار ستاره ها قرار میدن. باید میگفت تمام زنها باید بدونن که همه مردها همینطور فکر میکنن و شناگرهای قابلی هستن اگه آب ببینن. پس عوض ناراحت شدن لطفا شخصیتهاتون رو درست کنین و اینقدر راحت در آغوش مردها قرار نگیرید. آمریکا داره کم کم باور میکنه که دولت در سایه براشون تصمیم میگیره. همونطوری که برنی سندرز گفت. اما در مورد دیلیت کردن سه هزار نامه توسط کلینتون: این خانم بسیار خونسرد میگه که اشتباه کرده و مسئولیت کاملش رو میپذیره و عدرخواهی میکنه. اما دولت در سایه امریکا عذرخواهی های ترامپ رو درباره اظهار نظرهاش نمیپدیره و اون ها رو مدام تو سر ترامپ میکوبونه. به قول الیور استون مردم امریکا باید بین یه دیوانه و یک دروغگو یکی رو انتخاب کنن. تجربه ثابت کرده به هنگام حکومت جمهوری خواه ها ملت ایران متحد تر میشن. من از صمیم قلب آرزو میکنم ترامپ رئیس جمهور شه. البته شاهد هستم که مدیای امریکا به طرز معنا داری اشتباهات و معایب هیلاری رو خیلی راحت ازش میگذره. مثل بیماری هیلاری. تجاوزات همسرش و رفتارهای زشت هیلاری با خدمه و زنان دیگه و حتی خود همسرش. دیلیت کردن ایمیلهای مردم. ایجاد داعش. و ایجاد میلیونها آواره سوری. اما از دیدگاه رسانه امریکا اشتباهات ترامپ اصلا قابل چشم پوشی نیست و مدام تکرار میشه. رسانه ها بدجور حمایت از هیلاری میکنن. و در نهایت بیچاره مردم امریکا که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو متضرر خواهند شد. لطفا اگه کسی انگلیسیش خوبه این نکات دو سر باخت رو توی سایتهای پر بازدید رسانه های امریکایی قرار بده. حالا خوبه که اونها از سیاستمداراشون خجالت بکشن. حیفه فقط ما از احمدی نژاد و روحانی خجالت بکشیم. وقتشه ملت امریکا هم این تحقیر رو بچشه. ضمن این که اگه کسی نکته ای درباره کاندیداهای امریکا داره بسیار استقبال میشه که بدون حاشیه تو این تاپیک بهش پرداخته بشه. فیلم کامل مناظره اول هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ فیلم کامل مناطره دوم هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۴, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۱۳:۵۶ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۳:۴۶)MohammadSadra نوشته است: قرار نبود این بشه. تمام حاکمیت آمریکا سی ان ان فاکس و ... در صدد پیروزی کلینتون بودند اما اتفاق زمان خاتمی-ناطق و هاشمی-احمدی اونجا افتاد. آره خیلی جالبه ...دیشب هم نجف زاده میگفت احتمالا 90% کلینتون رای میاره.......صندوق ها جا مونده بود ......صندوق فلوریدا کمک کرده
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خودمونیم کشور مدعی دموکراسی مسخره ترین رای گیری دنیارو داره
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
این که ترامپ رئیس جمهور بشه برای من غیر قابل باور بود.
چون تمام رسانه ها در حمایت از کلینتون پا پیش گذاشتن. اما نکاتی که من از این انتخابات یاد گرفتم: ۱. بر خلاف ادعای روشنفکری جامعه آمریکایی، ناتوانی جسمی یک زن و در نهایت جنسیتش مانع از ورودش به کاخ سفید شد. حتی اگه هزار بار هم بگن جنسیتش مهم نبوده، من میگم یک بخشی از عدم رای آوریهاش شاید به خاطر ضعف های جسمیش بود که گاهی مقابل دوربینها به نمایش گذاشته میشد. ۲. ۱۰۰ درصد با آقای محمدصدرا موافقم. الآن قیافه بعضیها دیدن داره. همین امروز هم آخرین فریادهاشون رو زدن که آمریکا باید به تعهداتش عمل کنه ها.... ۳. معلوم شد مردم دیگه به غولهای رسانه ای اعتماد ندارن. اونها حقیقت رو میخوان. همین جای تامل داره که شاید روزگاری حقیقت رو در میان کتابهای ادیان بجویند و سراغ تلویزیون و گروههای اجتماعی نرن. ۴. همین امروز ترامپی که میگفت کلینتون باااااید دستگیر بشه و در زندان بیفته، با کمال عطوفت ازش تشکر و قدردانی کرده. مردم آمریکل و دنیا احمقن اگه فکر کنن ترامپ قراره به وعده هاش جامه عمل بپوشونه. ۵. روزگاری مردم آمریکا کلا عاقل میشن که نامزدهای مستقلشون رای بیارن. ۶. شاید بهترین گزینه برای خود آمریکایی ها برنی سندرز بود. اون با رفتاری بسیار متین تر از ترامپ حقایق بسیار فاحش تری رو مطرح میکرد. در یکی از کمپینهای تبلیغاتیش گفته بود که من به شما دروغ نمیگم و لابی های مختلفی روی رای رئیس جمهور آمریکا اثر دارن. صهیونیستها، اعراب و ... به این سیستم نقد داشت. دموکراتها نخواستن که چنین آدم صادقی که میخواد دست اسرائیل رو از کشور ببره وارد کارزار بشه. کلینتون رو فرستادن در مقابل یه بلوند پولدار فاسد احمق که هر چی به فکرش میاد میگه. هرگز فکر نمیکردن چنین موجودی پاچه شون رو بگیره و واسه شون شاخ شه. ۷. اعراب خیلی خیلی خیلی پول خرج کردن که کلینتون پرزیدنت شه. حالا اونا موندن و یه ترامپ متنفر از اعراب و مسلمونا. شاید اگه آمریکا روابطش با عربستان تیره شه، یکی دو سال دیگه تو بقیع چند تا حرم بسازیم. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۲۰:۰۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب باز هم طبق سنت اخیر امریکا قدرت یکی در میان بین حمهوریخواه ها و دموکرات ها جا به جا شد. بنده حدس می زنم اگر آراء الکترال نبود و مردم مستقیم به رئیس جمهور دلخواهشون رای می دادند احتمال پیروزی کلینتون بود! طرف رفته به نماینده ی کلینتون رای داده و این نماینده هم به ترامپ رای داده! یعنی با این فکر که به کلینتون رای میده به ترامپ رای داده! جدی جدی مردم سالاری ما بهتر از دموکراسی ادعایی اینهاست !
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۱۸:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۷:۴۸)Islam نوشته است: طرف رفته به نماینده ی کلینتون رای داده و این نماینده هم به ترامپ رای داده! یعنی با این فکر که به کلینتون رای میده به ترامپ رای داده! جدی جدی مردم سالاری ما بهتر از دموکراسی ادعایی اینهاست !یعنی مردم از خنده، خدا یه صورت خندان و بشاش تو قیامت نصیبت کنه برادر. قیافه این دسته از قیافه حاج حسن هم دیدنی تره اینجوریه قیافشون. ![]() خداییش کی فکرشو می کرد ترامپ رای بیاره. ![]() البته به جز حضرت آقا ایشون تقریباً پیش بینی کرده بودند. من فیلم سخنرانی ایشون رو دیدم. http://www.aparat.com/v/L95gb |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
سلام
این دفعه هم خوب مردم رو فریب دادن دفعه قبل به بهانه این که اوباما نماد تغییر هست تبلیغ کردن رای آورد این دفعه ترامپ رو کردن نماد تغییر وضع موجود و رسانه ها با طرفداری از کلینتون و همینطور خواص با این طرفداری به مردم القا کردن که ترامپ مخالف این نظام هست و همه نظام اومدن تا جلوی اون رو بگیرن یعنی نماد تغییر فقط فرقش این دفعه این بود دفعه قبل سر سیاه پوستها و اقلیت ها شیره مالیده بودن، ایندفعه اومدن یه قشر دیگه ای یعنی نژاد پرستا و سفید پوستا برای اینا نماد تغییر ساختن پیروزی ترامپ رو به غرب زده ها تسلیت میگم حالا باید دید ترامپ به وعده هاش به مردم ایران عمل میکنه، با پاره کردن برجام؟ |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۱۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۵ ۲۰:۱۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
پیروزی ترامپ نفرت درونی و کینه رو داخل امریکا گسترش میده..و اینکه شاید فهمیده باشن این همه فریادی که سیاستمداراشون میزدن که ما مهد دموکراسی هستیم دروغی بیش نیست...کافیه برید امروز ببینید مردمشون چطوری درمورد رییس جمهور شدن ترامپ حرف میزنن(دلتون به حالشون میسوزه)...و اینم توجه کتید که جمعیت مهاجر امریکا که اکثریتشون از مسلمونا,اعراب و مکزیکیا هستن شدیدا از امروز به بعد تحت فشارن منوط به اینکه ترامپ بخواد وعده هاشو عملی کنه...فقط11میلیون مکزیکی تو امریکا هستن که غیرقانونی دارن زندگی میکنن اونجا...من اولین چیزی که برداشت کردم از نظرت مردم داخل امریکا یه ترس و کینه و خشم نهفته و درونی بود که قطعا بیشترم خواهد شد اگر ترامپ برنامه هاشو بخواد عملی کنه که بعید نیست از این پیرمرد ابله...
(۱۹/آبان/۹۵ ۱۶:۳۸)زینب خانوم نوشته است: حالا اونا موندن و یه ترامپ متنفر از اعراب و مسلمونا.بعید نیست...تاریخ نشون داده دشمنای ما توسط دشمنامون نابود شدن |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله
نقل قول: فکر نمی کنم این اتفاق بیافته. درسته اختلاف نظر هست بین دموکرات و جمهوریخواه ها اما در کل سیاست های کلان امریکا رو بنیاد های اغلب صهیونیستی تعیین می کنند که هزینه ی انتخاباتی هر جفت این کاندیداها رو دادند! چیزی که بنده رو خوشحال میکنه اینه که دشمن روز به روز داره احمق تر میشه! خدایا تو رو به حق امام زمان قسم رای دادن به یک رئیس جمهور مومن و انقلابی رو تو دل مردم ایران بنداز ! الان فرصت خوبیه تا انقلاب رو به دنیا معرفی کنیم و با این پیرمردهای ترسوی کاخ نشین نمی تونیم موفقیت چندانی کسب کنیم
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۰/آبان/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
به نظرتون امریکا با ترامپ بازم درگیر جنگ مستقیم و شروع کننده جنگ خواهد بود؟
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: hillary-trump.jpg]](http://c3metrics.com/wp-content/uploads/2016/07/hillary-trump.jpg)

......صندوق فلوریدا کمک کرده

![[تصویر: 6c58e93e9ff00d07d094762c357d93b9.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8274034676/6c58e93e9ff00d07d094762c357d93b9.jpg)