|
نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها)
|
|
۹:۲۵, ۲۷/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
در اطرافیان مجردهایی رو میشناسم که علیرغم علاقمندی به ازدواج و تلاش چند ساله هنوز موفق نشدند همسر آینده شون رو پیدا کنند و الان دیگه به معنی واقعی کلمه نا امید شدند خانواده پسرها دخترهای معرفی شده رو نمی پسندند و خانواده دخترها هم پسرها رو. واقعا چرا در ظواهر گیر میکنیم و پیش نمی رویم من خودم تا به حال خیلی تلاش کردم موردهایی که مناسب هم هستند رو به هم معرفی کنم ولی جور نمیشه!!!!چرا؟چون قاعدتا کسی که واقعا علاقمند به ازدواج هست نباید موردهای معرفی شده رو اینقدر راحت از دست بده چه دختر و چه پسر به نظر دوستانی که وضعیت مشابه دارند خودتون دلیل رو بیشتر چی میدونید؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۹, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۵ ۳:۰۸)فاطمه خانم نوشته است: خوب بستگی داره چطوری و از چه زاویه ای نگاه کنید . با عرض معذرت ، به نظرم اشتباه اصلی از همین جا شروع میشه ، البته این اشتباه اصلش برمیگرده به موج سکولار شدن و باید حسابی مواظبش بود . اما اصل داستان سکولاری شدن چیه ؟ سکولار میگه قبل ازدواج پسر باید پایان خدمت داشته باشه ، پول داشته باشه و کار داشته باشه . طبیعتا ممکنه این کارها تا 30 سالگی هم طول بکشه ! و تا 30 سالگی هم که نمیشه غریزه رو سرکوب کرد ! البته سکولار فکر اینجا رو هم کرده و میگه لازم نیست غریزه سرکوب بشه و انسانها در ارضای غرایز ازادند و ارضای غریزه که فقط راهش ازدواج نیست .! الان وضعیت ما چه طوریه ؟ از یه طرف عقل ما داره یه قسمت از حرفهای سکولاری رو تاییید میکنه ، یه بخشی رو هم رد میکنه ! از این شل کن و سفت کن یه پارادکس بامزه درمیاد به اسم پسر 17 ساله ای که هم پایان خدمت داره هم درس خونده و هم داره کار میکنه !!!! و اختمالا از 8 ماهگی مدرسه اش رو شروع کرده . وقتی نگاه ما به دین 100 درصدی نباشه(اولیش خودم ) آخرش متاسفانه به مسخرگی ختم میشه ..... وقتی دین میگه مرد نباید بیکار باشه ، باید برای تعریف کار دوباره به دین مراجعه کنیم ،نه به نگاهی که کار رو مساوی کسب پول میدونه ! یه مرد (بعد از بلوغ و مرد شدن) نباید بیکار باشه ، اما این کار مساوی پول دراوردن نیست . کسی که داره مردانه درس میخونه ، مردانه خدمت میره یا حتی داره مردانه خدمتکاری والدین نیازمندش رو انجام میده (بیکار) نیست ، اینجا بیکاری چه طور تعریف میشه ؟ آدمی که داره میگه درس میخونم اما 2 روز میره مدرسه 3 روز تعطیل میکنه ، میگه میرم خدمت 10 روز فرار میکنه 30 روز اضاف میخوره میشه بیکار الاف ! حسابی تعریف ما با سکولار عوض شد !! سکولار میگه به سرباز زن نده ، دین میگه نگاه من ببین اگه مثل مرد داره خدمت میکنه بهش زن بده . سکولار میگه طرف پول نداشت زن نده ، دین میگه بحث روزی و پول جداست ، اگه مرده بهش زن بده |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۲۰:۲۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
جناب عمار
خوب هر کس نظری داره و نظر شما هم محترمه . اما شرایطی که شما می فرمایید شرایطی هست که باید باشه و شرایطی که بنده عرض کردم شرایطی هست که هست ! واقعیت اینه که جامعه ی ما دینداری شده مثل رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در یک جامعه که فقط تعداد کمی رعایتش میکنند . میدونن درسته اما رعایت نمیکنن! من عابر پیاده پشت چراغ قرمز می ایستم .موقع چراغ سبز هم میخوام از خیابون رد بشم اما چون افراد مقابل به چراغ اعتقاد ندارند یا باید رد بشم و زیر گرفته میشم یا از حق خودم که رد شدن از خیابون در موقعش هست باید صرف نظر کنم !! أین شرایطی هست که هست ! درسته قوانین باید باشه و نمیشه چون اعتقاد مندان به قانون کم هستند ما نباید رعایت کنیم اما وضع میشه همین که هست ! ارزش های جامعه یه متدین رو به حاشیه رانده . گرچه دنیا دو روزه و هر کس آخرت رو به دنیا بفروشه ضرر کرده ... ( طبیعتا الان بنده رو به خاطر مثالی که زدم مسخره میکنید و این دور از انتظار نیست ) عرض نکردم ۱۷ ساله دانشگاه رفته باشه ! طبیعتا خلاف عقل هست این مطلب ! اما اگر پسر از هفده سالگی روندی رو طی کنه که بتونه تا حداقل پنج سال بعد کار مناسب داشته باشه و شرایط ازدواج رو کسب کرده ، میتونه ازدواج کنه وگرنه در جامعه ی ما این پروژه جواب نمیده. چون الان بیست و چند ساله ها از شرایط ازدواج فقط `آمادگیش` رو دارند شما رو عرض نمیکنم و در کل میگم چرا باید فک کنیم خدا قراره قد شکم سیر شدن به ما پول برسونه و همین بس باید باشه . رزق و روزی گسترده و کسب مال حلال با اعتقاد به خدا منافات نداره . هر کس تلاش کنه در حد توان خداوند رزقش رو گسترده میکنه ان شاء الله . چرا باید فک کنیم چون دینداریم پس باید حداقلی زندگی کنیم یا اگر پدر و مادری دختر خودشون رو به بی پول یا بی شغل بدن یعنی خوبن ! حالا این فقط راجع به بعد مسایل مالی هست . در مسائل اعتقادی که بماند . |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۲۱:۴۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از دلایل اصلی ازدواج نکردن به نظر بنده الگوهای ترسیم شده برای یک زندگی موفق در ذهن جوان هاست. هر کسی الگویی از یک زندگی موفق در ذهن خود ترسیم می کند و شکستن هر کدام از این ها را یک شکست بزرگ می داند که زندگی را بهم می زند. تعدادی از این افراد کلا سراغ خواستگار و خواستگاری نمی روند چون نمی توانند بر این ترس غلبه کنند. آقایان بیشتر در این گروه قرار دارند. شما هم احتمالا بین اطرافیانتان شنیده اید که می گویند چرا با جیب خالی بروم خواستگاری یک نفر را بدبخت کنم؟! یا خانم ها می گویند که مردی که شغل ثابت نداشته باشد به درد ازدواج نمیخورد! تعدادی از این افراد هم دچار سخت گیری افراطی می شوند. یعنی انقدر تفکر عجیب دارند نسبت به ازدواج که طرف مقابل را هم پشیمان می کنند.یا انقدر از عواقب بعضی تصمیم ها می ترسند که کلا ترجیح می دهند تصمیم نگیرند. خانم ها بیشتر در این گروه قرار دارند. راه حل اصلی ایمان به خداوند و رزاق بودن اوست. به قول استاد قرائتی خدایی که روزی شما رو می رساند ، ایا نمی تواند روزی همسر شما را هم برساند؟! نعوذ باالله. همچنین راه حل گروه دوم شناخت هدف واقعی زندگی و تصحیح جهان بینی است. اگر بدانیم که ما در این دنیا رهگذر هستیم و چند صباحی می مانیم تا به مقصد اصلی مان برویم ، نگاهمان به ازدواج کاملا متفاوت خواهد شد. یا علی |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۵/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۲۲:۵۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نظر من که به احترام به همه دوستان ، اینا همش کشکه
آرمان و هدف و خدا و ... چیزی میمونه مگه تا ادم بخواد شرایطش رو درست کنه ؟ کلا ازدواج مبحثیه که فقط حرف زدن در موردش اسونه. اصل موضوع اینه که تا شما پول نداشته باشی توی این دوره زمونه ، در اصل اصلا موجود زنده حساب نمیشی که بخوای به بقیه دنیا کاری داشته باشی. مذهبی و غیر مذهبی و اینا هم نداره. کلا ازدواج هم چیز خوبی نیست. دیدم که میگم. الان میفهمم کار درست رو این دراویش میکردن که گوشه نشین محفل خودشون بودن. این جمله دوستمون islam در مورد زندگی درسته که کسی بهش حتی فکر هم نمیکنه. در کل ازدواج چیز جالبی نیست توی این دوره زمونه اصولا سالم زندگی کردن نشونه داشتن یه زندگی سالم نیست. |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۵ ۲۰:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: چرا باید فک کنیم چون دینداریم پس باید حداقلی زندگی کنیم یا اگر پدر و مادری دختر خودشون رو به بی پول یا بی شغل بدن یعنی خوبن ! انسانها آزادند طرز زندگی خودشون رو انتخاب کنند ، این ازاد بودن میتونه منتهی به ازاد بودن بشه یا ول شدن . جای خطرناکش اینجاست که ما ادای دین دار بودن رو دربیاریم و یه جاهایش رو مطابق میل دستکاری کنیم ، به این کار میگن بدعت گذاری و نفاق . فاطمه خانم باور به خدا و باور به وعده های خدا با زور نمیشه ، اما مواظب باشیم حتی اگر خواستیم به رای نفس و عقل خودمان عمل کنیم ، آن عمل را به دین نسبت ندهیم . (تا اینجای کار چیزهایی که من و شما گفتیم میشه ادعای شخصی ، اصل دین ادعای شخصی من و امثال بنده نیست . پیشنهاد میکنم جنابعالی احادیث و فرمایشات علما راجع به ازدواج را در ادامه ی تاپیک بیاورید تا با عبور از ادعا ، به اصل برسیم) |
|||
|
۰:۱۳, ۶/آذر/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۵ ۱۳:۵۹)عمار94 نوشته است: الان وضعیت ما چه طوریه ؟ از یه طرف عقل ما داره یه قسمت از حرفهای سکولاری رو تاییید میکنه ، یه بخشی رو هم رد میکنه ! از این شل کن و سفت کن یه پارادکس بامزه درمیاد به اسم پسر 17 ساله ای که هم پایان خدمت داره هم درس خونده و هم داره کار میکنه !!!! و اختمالا از 8 ماهگی مدرسه اش رو شروع کرده .سلام پارسال تاپیکی با همین مضمون ایجاد کردم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40308.html متاسفانه فرهنگ غلطی که می بینید، مال همین 10-15 ساله اخیره. وگرنه در تهران مدرن 20 سال پیش هم خیلی از زن و شوهرها واقعا با هیچی شروع میکردن. با حداقل انتظارات و بدون ادا و اطوار متاسفانه این فرهنگ به شهرهای کوچک هم رسوخ کرده و ازدواج تبدیل شده به یک کار دسته چندم دانشگاه یا تحصیلات حوزوی-شغل-خونه و ماشین و ... اینا شدن اولویت واقعا خجالت آور نیست که دختر الان 30سالش گذشته باشه، 10 سال سابقه کار تو بانک داشته باشه، خونه و ماشین داشته باشه!!! ولی هنوز ازدواج نکرده باشه من به عنوان یک ایرانی مسلمان که به شدت از وضعیت کنونی ناراحت و نگرانم. اصلا هم دوست ندارم جای مسئولین ارشد کشور و هر کسی که در این زمینه مسئولیت داره باشم. خیلی مسئولیت سنگینی دارن و متاسفانه به نظر نمیاد نمره قبولی بگیرن. قاضی البته خداست (۲۷/آبان/۹۵ ۹:۲۵)یا زهرا نوشته است: با سلامسلام دلیل اصلی بسیاری از دیر ازدواج کردنها و طلاق ها فرهنگ غلط و پوسیده ایست که اتفاقا الان همه بهش اعتقاد دارن خاله بنده به دلیل اعتمادی که دوستان و اقوام بهش دارن، سالهاست به عنوان یک کار جنبی واسطه آشنایی خانواده ها بوده و هست. مسائلی رو میگه که فقط آدم تاسف میخوره. مثلا اینکه طرف پشت تلفن تا خونه و ماشین رو هم میپرسه. نوع ماشین رو هم میپرسه... حتی وقتی همه این موارد اوکی باشه، باز هم همدیگرو نمی پسندن در حالیکه میگه قدیم مثلا مادر دختر میگفت دنبال یه پسر متدین هستم، وقتی یه پسرو رو به طور کلی معرفی میکردی، دیگه سوالی پرسیده نمی شد. اتفاقا به ازدواجهای بسیار موفقی هم ختم می شد. الان انقدر سوال میکنن که انگار می خوان وارد مذاکره و معامله بشن. تعداد سکه چند صدتا و چند هزارتا و عروسی های آنچنانی هم تاییدی بر این مطلبه.... آمار بسیار بالای طلاق هم نشانگر شکننده بودن ازدواجهای معامله ایست به نظرم خود پسر یا دختر اگر رفتار خانواده رو نمی پسندن و دنبال یه شخص خوب برای ازدواج هستن نه انجام معامله، بهتره خیلی مودبانه این قضیه رو مطرح کنن. بالاخره شما هستید که قراره یک عمر با همسرتون زندگی کنید نه خانواده شما. بعد از این دلیل فرهنگی غلط که ازدواج رو معامله و محل تجمل گرایی میدونن و خیلی در جامعه رواج پیدا کرده، به نظرم دومین دلیل خود دخترها و پسرها هستن. برخی برای خودشون شرط و شروط اشتباه میزارن. مثلا من درسم باید تموم بشه! برادر یا خواهرم باید قبل از من ازدواج کنن! کارم باید بگیره و سرمایه داشته باشم. ... خونه داشته باشم و ... همسرم باید قدش، هیکلش، رنگ پوستش، قیافش، فلان باشه .... ( البته کلیت پسندیدن حق دو طرفه ولی افراط مشکل سازه) این حرفها توهمه. هیچکدوم دلیل نمیشه که ازدواج به تاخیر بیفته. همه می دونیم وضع جامعه چطوره و بهتره با خودمون رو راست باشیم. به کسی هم کاری نداریم..... |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۱/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۵ ۱۳:۱۴ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
هدف شروع کننده ی موضوع، عدم وصلت با بهانه ها و دلایل غیرمعقول و دور از منطق بود که ناشی از کم سوادی و پایین بودن سطح بلوغ فکری و اجتماعی ماست. البته نه در همه ی موارد؛ در برخی موارد، فرد شاید نتونه اون چیزی که به نظر دیگران کم اهمیت هست رو تحمل کنه.
اومدم یه چیزی رو بنویسم بنویسم که در کنار خیلی چیزهای خوبی که داریم، اوضاع یه چیزایی داره به سمت بد شدن و از بد به بدتر شدن می ره. و از مهم ترین راه حل هاش اینه که خانم ها سر همه ی کارها نرن. می خوام رُک حرف بزنم و فریاد بزنم : مردی که زنش سر هر کاری بره، توی غیرتش شک کنه، پدری که دخترش می ره سر کار، بدونه که آینده ی دخترش با این انتخاب داره خراب می شه، مدیر کسب و کاری که پرسنل خانم استخدام می کنه که دیگه اوضاع دنیا و آخرتش واویلا. منظورم مشاغلیه که نیازی به خانم بودن متصدی نیست. و خانم هایی که واقعا ناچارن و یا سرپرست خانواده هستن هم قضیه شون فرق می کنه. البته سرپرست خانوار هم بعد از ازدواج باید تکیه ش روی مردش باشه. و خانمی که داری می ری سر کار؛ شان خودت رو آوردی پایین، خیلی پایین، تو همسری نمی کنی برای شوهرت، تو مادری نمی کنی برای فرزندات که معلوم نیست تو چند سالگی به دنیا آوردی و کی و از کجا تربیت می شن، تو دلیلِ کم شدن آمار ازدواج، زیاد شدن طلاق و خیانت، زایمان در سن بالا، بیکاری آقایان، فقر، فساد، فحشا، دزدی و خیلی بلایای انسانی دیگه هستی. ای کاش مراجع تقلید کار کردن جنس مونث به جز در برخی موارد رو حرام اعلام کنن. ای کاش مجلس اشتغال مونث ها در برخی موارد رو غیرقانونی اعلام کنه و کارمند و کارفرما رو بفرسته حبس ابد بدون گذشت. هر روز هم برن تو زندان و با این ها مصاحبه کنن و در تلویزیون پخش کنن. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم» | أین المنتظر | 73 | 44,011 |
۲/آبان/۹۶ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: safetyshoes |
|
| پیشنهاد راه هایی برای تسکین و آرامش دل مجردها | nafas | 3 | 1,877 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۲۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| خانواده چیست؟ *مجردها یا علی * | مرهم | 22 | 10,156 |
۴/مهر/۹۴ ۱۲:۵۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ... | Mohammad Trust | 42 | 24,147 |
۲۱/شهریور/۹۴ ۱۱:۳۹ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|