کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تکلیف تکفیر کردن دیگران در دین کجاست؟
۲۱:۴۹, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1

با سلام بنده نظر خودم را به صورت خلاصه بیان می کنم دین پس اندیشه ی فلسفی ما پدید امد و برای رسیدین به دین از فکر کمک گرفته ایم در صورتی که عده ایی که دین اورده اند وحی بر ان ها نازل میشده و عالم غیب را میدیدند یکسری از مردم اون طرف رو می دیدن خیلی فرق هست بین دیدن و شنیدن و تصور کردن است معادلات محاسباتی است حال شما دین داران عزیز با خزد و عقل دین را قبول کرده اید عده باز باهمین محاسبات ذهنی دین رد یا طور دیگر قبول کردن شما چیزی به غیر از عقل محاسبه گرت نداری ای بردار ما همه اندیشه ایم پس ما با این اندیشه به روز معاد اخرت ایمان اورده ایم هیچ کس هم نمی تونه این حرف رو زیر سوال ببره تمام تحصیلی که فرمودی با خردت کرد تمام ان چه بشر تا بامروز نوشته تولید کرده خواند پروران ده از این ذهنش بود دین ذهنیست چیزی است که شما به مرور زمان می اموزی و خودت ارتقاع میدی حال شخص مثل داعش و نه فقط داعش عده ای از مسلیمن شیعه و سنی یهودی و مسیحی وقتی که دین خودشان را در خرد پذیرفتن به زور می خوان بگن نگاه قالب این است نگاه صدرصدی نگاه داعشست به اسلام مثلا با این وجود که هر کدام از این مذاهب گروه دست یکدگیر را به بی خدااااااااایی متهم کرده و تکفیر کردند و میکنند و بی خدایان افراطی را هم به اینان بی افزاید اون هام فکر می کنند از همه بیشتر می فهمند نگاه کافر به دیگران انداختند نوعی نگاه خود بزرگ بینی خود قدیس پنداری خودشیفگتی مخصوص به خودشان را دارد که به طور کلی از نگاه پرودگار و قران کریم مردود و شکست خورده است چرا که شیطان رجیم استکبر تکبر کرد و خداوند اورا از نزد خود راند بسیار متشکرم که مطالعه فرمودید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۰, ۳/آذر/۹۵
شماره ارسال: #21

(۲/آذر/۹۵ ۲۳:۵۱)حقیقتجو نوشته است:  سلام بر شما
بله بحث کردن خیلی خوبه به شرطی که منصفانه باشه و کسی نخواد باورهای خودش رو به زور و بدون استدلال بر دیگران تحمیل کنه چون در صورت اشتباه بودن خودش هم ضرر خواهد کرد. همونطور
که گفتم اگه آخرتی نبود هیچ نیازی به بحث و تبادل نظر نبود و خودم به شخصه دین رو کنار میگذاشتم. در مورد جمله آخر شما باید بگم اگه انتقاد درست باشه دلیلی برای ناراحتی عاطفی نیست و
اگه اشتباه باشه دودش توی چشم خود فرد انتقاد کننده میره. اگه تعصبها کنار گذاشته بشن حقیقت خودشو به ما نشون میده. در مورد دین و فلسفه اگه خواستین تحقیق کنین توصیه میکنم اول تعریف
خدا رو توی فلسفه و دینهای مختلف مطالعه بفرمایین. اگه پذیرای حقیقت بودین کاملترین و عقلانی ترین تعریف جای خودش رو توی قلب شما باز میکنه

ان شاالله در خصوص فلسفه یک پست جدا گانه خواهم نوشت و ودر ان موضوع ان شاالله گفتگو میکنیم
۰:۱۸, ۳/آذر/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱/آذر/۹۵ ۱۰:۱۱)Bidel.s نوشته است:  فکر کنم یکی دیگه از مریدان استاد علی آباد وارد سایت شدن
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]