|
تکلیف تکفیر کردن دیگران در دین کجاست؟
|
|
۲۱:۴۹, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام بنده نظر خودم را به صورت خلاصه بیان می کنم دین پس اندیشه ی فلسفی ما پدید امد و برای رسیدین به دین از فکر کمک گرفته ایم در صورتی که عده ایی که دین اورده اند وحی بر ان ها نازل میشده و عالم غیب را میدیدند یکسری از مردم اون طرف رو می دیدن خیلی فرق هست بین دیدن و شنیدن و تصور کردن است معادلات محاسباتی است حال شما دین داران عزیز با خزد و عقل دین را قبول کرده اید عده باز باهمین محاسبات ذهنی دین رد یا طور دیگر قبول کردن شما چیزی به غیر از عقل محاسبه گرت نداری ای بردار ما همه اندیشه ایم پس ما با این اندیشه به روز معاد اخرت ایمان اورده ایم هیچ کس هم نمی تونه این حرف رو زیر سوال ببره تمام تحصیلی که فرمودی با خردت کرد تمام ان چه بشر تا بامروز نوشته تولید کرده خواند پروران ده از این ذهنش بود دین ذهنیست چیزی است که شما به مرور زمان می اموزی و خودت ارتقاع میدی حال شخص مثل داعش و نه فقط داعش عده ای از مسلیمن شیعه و سنی یهودی و مسیحی وقتی که دین خودشان را در خرد پذیرفتن به زور می خوان بگن نگاه قالب این است نگاه صدرصدی نگاه داعشست به اسلام مثلا با این وجود که هر کدام از این مذاهب گروه دست یکدگیر را به بی خدااااااااایی متهم کرده و تکفیر کردند و میکنند و بی خدایان افراطی را هم به اینان بی افزاید اون هام فکر می کنند از همه بیشتر می فهمند نگاه کافر به دیگران انداختند نوعی نگاه خود بزرگ بینی خود قدیس پنداری خودشیفگتی مخصوص به خودشان را دارد که به طور کلی از نگاه پرودگار و قران کریم مردود و شکست خورده است چرا که شیطان رجیم استکبر تکبر کرد و خداوند اورا از نزد خود راند بسیار متشکرم که مطالعه فرمودید .
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
الان این متن نتیجش چیه؟ من که متوجه نشدم .
(۲۹/آبان/۹۵ ۲۱:۴۹)rexsport نوشته است: با سلام بنده نظر خودم را به صورت خلاصه بیان می کنم دین پس اندیشه ی فلسفی ما پدید امد و برای رسیدین به دین از فکر کمک گرفته ایم در صورتی که عده ایی که دین اورده اند وحی بر ان ها نازل میشده و عالم غیب را میدیدند یکسری از مردم اون طرف رو می دیدن خیلی فرق هست بین دیدن و شنیدن و تصور کردن است معادلات محاسباتی است حال شما دین داران عزیز با خزد و عقل دین را قبول کرده اید عده باز باهمین محاسبات ذهنی دین رد یا طور دیگر قبول کردن شما چیزی به غیر از عقل محاسبه گرت نداری ای بردار ما همه اندیشه ایم پس ما با این اندیشه به روز معاد اخرت ایمان اورده ایم هیچ کس هم نمی تونه این حرف رو زیر سوال ببره تمام تحصیلی که فرمودی با خردت کرد تمام ان چه بشر تا بامروز نوشته تولید کرده خواند پروران ده از این ذهنش بود دین ذهنیست چیزی است که شما به مرور زمان می اموزی و خودت ارتقاع میدی حال شخص مثل داعش و نه فقط داعش عده ای از مسلیمن شیعه و سنی یهودی و مسیحی وقتی که دین خودشان را در خرد پذیرفتن به زور می خوان بگن نگاه قالب این است نگاه صدرصدی نگاه داعشست به اسلام مثلا با این وجود که هر کدام از این مذاهب گروه دست یکدگیر را به بی خدااااااااایی متهم کرده و تکفیر کردند و میکنند و بی خدایان افراطی را هم به اینان بی افزاید اون هام فکر می کنند از همه بیشتر می فهمند نگاه کافر به دیگران انداختند نوعی نگاه خود بزرگ بینی خود قدیس پنداری خودشیفگتی مخصوص به خودشان را دارد که به طور کلی از نگاه پرودگار و قران کریم مردود و شکست خورده است چرا که شیطان رجیم استکبر تکبر کرد و خداوند اورا از نزد خود راند بسیار متشکرم که مطالعه فرمودید . یعنی هیشکی نگه من صحیحم ؟ حتی با بحث و نشست های دوستانه؟ همه دینی و دوری از واقعیت . لجاجت غلطه اما بیان واقعیت چی؟ |
|||
|
|
۱:۵۶, ۳۰/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۵ ۴:۳۹ توسط حقیقتجو.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین کسی که تکفیر کرده خدا هست و توی قرآن افرادی رو که خصوصیاتشون تعریف شده تکفیر میکنه. امامان معصوم هم تکفیر میکردن مثلا صوفیه رو تکفیر کردن. حرف شما یعنی اینکه مسیحت و یهود و سایر ادیان کنونی هم قبول و مورد پذیرش هستن در صورتی که اینجور نیست. اگه قرار بود اینطور باشه دیگه نیاز به دین جدیدی نبود و مردم میتونستن به همون مسیحیت ادامه بدن. همونطور که میدونین دین با گذشت زمان در اثر القائات شیطان تحریف میشده و به همین خاطر نیاز به دین جدید بوده تا القائات شیطان حذف بشن. البته این به این معنی نیست که دین اسلام که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آورد تحریف نشده که اگه اینطور بود این همه فرقه بوجود نمیومد. دین خدا یک چیز بیشتر نیست چون یک خدا بیشتر نداریم. اگه قرار بود تمام دین ها و مذاهب درست باشن پس باید به تعداد اونها خدا میداشتیم در صورتیکه اینطور نیست. فایده بحث کردن هم این هست که میتونیم حقیقت رو پیدا کنیم و اگه گذشتگانمون اشتباه کردن ما دنباله روی اونها نباشیم. البته وقتی افرادی تکفیر میشن منظور این نیست که تمام افرادی که به اون شخص یا مکتب قائل هستن کافر هستن. مثلا وقتی عمر تکفیر میشه به این معنی نیست که اهل تسنن همگی کافر هستن بلکه فقط خود عمر و اونهایی که حقیقت رو میدونن اما باز بخاطر مصالح شخصی اون رو نمیپذیرن و با امر خدا دشمنی میکنن کافر هستن. اکثر افراد مثل من دچار جهل هستند و در صورتیکه حقیقت برای اونها معلوم بشه تسلیم میشن و با امر خدا دشمنی نمیکنن. |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۳۰/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۵ ۱۳:۳۳ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام rexsport گرامی
همان طور که اشاره فرمودید، دین باید با دلیل درست پذیرفته بشه. پس باید مطمئن بشیم که دلیلمون برای پذیرش درسته. اگر از استدلال استفاده کرده ایم باید مطمئن بشیم که استدلالمون مغلطه آمیز نبوده. اگر از کشف و شهود استفاده کرده ایم باید از راهی مطمئن بشیم که مثلاً توهم یا خیال قاطی این کشف و شهود نشده ... این تحقیق هم وظیفه عقلیست و هم شرعی. مشکل زمانی ایجاد میشه که مردم پیش از تحقیق کردن در مورد درستی نظراتشون به فکر مجبور کردن دیگران به پذیرش می افتند. مثلاً یک داعشی حاضر میشه خودش رو منفجر کنه اما ممکنه حاضر نشه در مورد درستی عقایدش تحقیق کنه. یک کشیش در قرون وسطا ممکنه حاضر بشه گالیله رو محاکمه کنه اما به خودش زحمت نده که از تلسکوپ گالیله یه نگاه به آسمان بندازه. راه حل چیه؟ راه حل اینه که هر کسی از خودش شروع کنه و تحقیق کنه. بحث و تبادل نظر می تونه کمک بزرگی به دیده شدن مسئله از زوایای گوناگون و کمک به استفاده بهتر از خرد بشه. به نظر می رسه اکثر افراد اعتقادشون رو بر اساس اعتماد انتخاب کرده اند نه خرد. اعتماد راه خیلی ساده ایه: "این چیزهایی که بهت میگم رو باور کن تا به سعادت برسی". این ساده ترین راهه چون حتی نیاز به استفاده از عقل نداره. اما اسلام این شیوه رو قبول نداره. قرآن بارها مشرکان رو به خاطر پذیرش بی چون و چرای نظر پدرانشان مورد سرزنش قرار داده. پس حداقل برای مسلمانان راه مشخصه: باید ترسها رو کنار بگذاریم، سختیها رو قبول کنیم و تحقیق کنیم تا به نتیجه برسیم. در اسلام تقلید در اصول دین جایز نیست؛ یعنی فرد برای پذیرش نیاز به یک مطالعه مستقل و یک تحقیق شخصی داره. اما آیا ممکنه مجبور کردن دیگران به پذیرش بدون این تحقیق ممکن باشه؟ پیش از کامل شدن تحقیق می تونید به قصد همفکری بحث کنید. هر دو طرف در یک بحث می تونند چیزهایی رو از همدیگه یاد بگیرند و این به پیشرفتشون کمک می کنه. |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۵ ۱۷:۵۷ توسط rexsport.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام خیلی متشکرم هستم که وقت گذاشتین و نظرات خودتون رو بیان فرمودید دوست محترمی که گفته بودن در قران تکفیر امده و امامان ما هم تکفیر کرده اند با ایشان موافق هستم تا حدودی قران کریم یا امامان معصوم اسمشان رویشان است قران کریم برای پرهیزکاران و امامانم معصومیت داشته اند قران کریم برای انسان هایی که درک ایات دارن نازل شده و درک ایات برای همه کس نیست واقعا چون اگر درک درستی می بود این مسلمین غارت گر نه امروز بلکه در طول اینقدر دست به جنایت نمی زدند امروز دوست محترم می فرماید از ایات قران دیگران را تکیفر کرده ما هم پس باید بکنیم و متاسفانه کرده اند که این همه جنایت واقعا برسر این انسانیت اوردند در صورتی که انسان های دیگر با این ها کاری نداشتن زندگیشون رو داشتن می کردن درک ایات برای یک جماعتی هست که خیلی خیلی اندک هستند اینان به مقامی رسیدن که ایه می فهمند و درست هم می فهمند نه این که ایه حفظ کنند راه بی افتن فکر کن دین را فهمیدن حال بخوان اجرایش هم بکنند نفرمایید این ایات برای بشر نازل شده هدایت بشود و ساده و روان توضیح داده شما ایات قران رو می تونید بخوانید و چیز هایی دستگریتون بشه اما نکته بر سر درک ایات و فهم ان است که هر چقدر از نظر بار ذهنی وفکری و قلبی پاک بالاتر باشید نوع درک ایات متفاوت است مثل دانشمندانی که می خواستند علیه قران دسیسه کنن به موضوع حضرت سلیمان برخوردند و داستان صحبت کردن با مورچه ها که خداوند به حضرت فرمود که به مورچه ها بگو که بروند تا زیر پا خورد نشوند این دانشمندان همین را می خواستن مایع ریش خند قران بکنند بعد یکی از ان ها ازمایشی صورت داد دید بدن موریانه خورد می شود نه له مسلمین عادی که پی برای نبردن اصلا توجه ای به ای موضوع نکردن .اهل کتاب اهل کتاب اگر بگن فلانی کافر است کافر اهل کتاب واقعی که میلیون برابر این دانشمندان میفهمه از قران وغیب این نکته ی اول نکته ی دوم امامان که فرمودید خودتان دارید میگید امام معصوم که از پروردگار تاییده دارد دیگه من چه توضیحی بدم متشکرم.
|
|||
|
۰:۵۳, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۵ ۰:۳۵)rexsport نوشته است: با سلام خیلی متشکرم هستم که وقت گذاشتین و نظرات خودتون رو بیان فرمودید دوست محترمی که گفته بودن در قران تکفیر امده و امامان ما هم تکفیر کرده اند با ایشان موافق هستم تا حدودی قران کریم یا امامان معصوم اسمشان رویشان است قران کریم برای پرهیزکاران و امامانم معصومیت داشته اند قران کریم برای انسان هایی که درک ایات دارن نازل شده و درک ایات برای همه کس نیست واقعا چون اگر درک درستی می بود این مسلمین غارت گر نه امروز بلکه در طول اینقدر دست به جنایت نمی زدند امروز دوست محترم می فرماید از ایات قران دیگران را تکیفر کرده ما هم پس باید بکنیم و متاسفانه کرده اند که این همه جنایت واقعا برسر این انسانیت اوردند در صورتی که انسان های دیگر با این ها کاری نداشتن زندگیشون رو داشتن می کردن درک ایات برای یک جماعتی هست که خیلی خیلی اندک هستند اینان به مقامی رسیدن که ایه می فهمند و درست هم می فهمند نه این که ایه حفظ کنند راه بی افتن فکر کن دین را فهمیدن حال بخوان اجرایش هم بکنند نفرمایید این ایات برای بشر نازل شده هدایت بشود و ساده و روان توضیح داده شما ایات قران رو می تونید بخوانید و چیز هایی دستگریتون بشه اما نکته بر سر درک ایات و فهم ان است که هر چقدر از نظر بار ذهنی وفکری و قلبی پاک بالاتر باشید نوع درک ایات متفاوت است مثل دانشمندانی که می خواستند علیه قران دسیسه کنن به موضوع حضرت سلیمان برخوردند و داستان صحبت کردن با مورچه ها که خداوند به حضرت فرمود که به مورچه ها بگو که بروند تا زیر پا خورد نشوند این دانشمندان همین را می خواستن مایع ریش خند قران بکنند بعد یکی از ان ها ازیماشی صورت داد دید بدن موریانه خورد می شود نه له مسلمین عادی که پی برای نبردن اصلا توجه ای به ای موضوع نکردن .اهل کتاب اهل کتاب اگر بگن فلانی کافر است کافر اهل کتاب واقعی که میلیون برابر این دانشمندان میفهمه از قران وغیب این نکته ی اول نکته ی دوم امامان که فرمودید خودتان دارید میگید امام معصوم که از پروردگار تاییده دارد دیگه من چه توضیحی بدم متشکرم. سلام خوش امدید . پاسخ سوال بنده رو ندادید. و سوالی نو ، اگر قران برای هدایت بشر نازل نشده برای که نازل شده؟ ببخشین که بدون مقدمه میگم همونقدر که برای هدایت هست همونقدر ه اگه سرجاش نباش و درجایگاهش نباشه و استفاده خلاف بشه میشه گمراهی گرامی . شما یک نور داری و یک ظلمت . هرچی از نور فاصله بگیری به ... نزذیک میشی «و الذین جاهدوا فینا لنهدینّهم سبلنا»(عنکبوت/ 69)؛و یا «ربّنا الذی اعطی کل شیء خلقه ثمّ هدی» (طه/ 50) قران به تنهایی و بدون تبیین کننده میشه چیزی که شما اسمش رو میزاری انحراف خود اورنده قران می فرماد دوچیز گرانبها :حدیث ثقلین : دوچیز گرانبها قران و اهل بیتم . هرگز به گمراهی نمی افتید با این دو . برید حدیثش رو بخونید . دوباره پرسشم رو تکرار میکنمو امیدودارم پاسخ بدید (۲۹/آبان/۹۵ ۲۳:۱۶)mahdy30na نوشته است: الان این متن نتیجش چیه؟ من که متوجه نشدم . |
|||
|
|
۱:۴۶, ۱/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۵ ۱:۴۶ توسط rexsport.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این که می فرماید قران برای که نازل شده قران کتاب است مطالبی برای تمام بشریت هر کس سواد خواندن دار می تونه بخونه
اما خوب این سوال چه ارتباطی به موضوع بنده داره بنده دارم در رابطه با نگاه کافر انداختن به دیگران صحبت می کنم نه این که سر موضوعات بحث بکینیم یا نکنیم این خود یک موضوع دیگری رو مطلبه بنده در نوشته بالا در رابطه با بجث وابراز نظر درزمورد باور های دینی حرفی نزدم موضع تکفیر بود یعنی دیگران را از چشم کفر دیدن وصفات کافر دادن موضوع بر سر این نیست .شما خوب مثلا یک حقیقت جو به دنبال حقیقت هستید دنبال این هستید در خوب خوب تر انتخاب کنید و این نکته خیلی ساده است وشما حقیقت را گشتی و پیش خود پیدا کردی برای مثال دارم می گم و سپس برای خودت پسندیدی گفتی شیعه از دین و مذاهب دیگر بیشتر قبول دارم پس شیعه هستم این یک امر عادی برای همه است شخصی است موضوع بنده تکیفیر بود که در دو پست توضیح دادم متشکرم (۱/آذر/۹۵ ۰:۵۳)mahdy30na نوشته است: سلام خوش امدید . این که می فرماید قران برای که نازل شده قران کتاب است مطالبی برای تمام بشریت هر کس سواد خواندن دار می تونه بخونه اما خوب این سوال چه ارتباطی به موضوع بنده داره بنده دارم در رابطه با نگاه کافر انداختن به دیگران صحبت می کنم نه این که سر موضوعات بحث بکینیم یا نکنیم این خود یک موضوع دیگری رو مطلبه بنده در نوشته بالا در رابطه با بجث وابراز نظر درزمورد باور های دینی حرفی نزدم موضع تکفیر بود یعنی دیگران را از چشم کفر دیدن وصفات کافر دادن موضوع بر سر این نیست .شما خوب مثلا یک حقیقت جو به دنبال حقیقت هستید دنبال این هستید در خوب خوب تر انتخاب کنید و این نکته خیلی ساده است وشما حقیقت را گشتی و پیش خود پیدا کردی برای مثال دارم می گم و سپس برای خودت پسندیدی گفتی شیعه از دین و مذاهب دیگر بیشتر قبول دارم پس شیعه هستم این یک امر عادی برای همه است شخصی است موضوع بنده تکیفیر بود که در دو پست توضیح دادم متشکرم
|
|||
|
۱۰:۱۱, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فکر کنم یکی دیگه از مریدان استاد علی آباد وارد سایت شدن
|
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱/آذر/۹۵ ۱:۴۶)rexsport نوشته است:دوباره سوال اولم رو تکرار میکنم ، پاسخ شفاف بدید : (۲۹/آبان/۹۵ ۲۳:۱۶)mahdy30na نوشته است: الان این متن نتیجش چیه؟ من که متوجه نشدم . فکر نمیکنم سوالم توش ابهامی داشته باشه . بطقا از علایم نگارشی هم تو نوشتتون استفاده کنید که گاه یک ویرگول کلی معنی رو عوض میکنه. دراینکه هرکس سواد خواندن داشته باشد و یا نداشته باشد سرجاش، ایا برای هدایت است یابرای گمراهی؟ ایا کتب انبیای پیشین هم برای تفراد سواد دار امده بود یا اینکه برای هدایت؟ قطعا برای هدایت امده بود . اما وقتی مفسر اصلی که اصالت دارد بر تفسیر رو ازش بگیری میشه کتابی که فقط باسوادها ازش استفاده میکنن نه دیگه هدایت داره نه ... . خو اینکه قران انحیل تورات صحف ابراهیم و .... برای چه بحثی مانند کفار و تکفیر رو به قول شما ، بیان میکنن؟ ایا دین برای ستیز امده یا برای حفظ ارامش و برقراری امنیت و عدالت؟ (۱/آذر/۹۵ ۰:۳۵)rexsport نوشته است: نفرمایید این ایات برای بشر نازل شده هدایت بشود و ساده و روان توضیح دادهگرامی قران برای من و شما نازل شده اما درکنتارش مدرس داده شده ( نمیدونم این موضوع یعنی اینقدر گنگ هست که با خیلی از دوستان چه در تالار و چه بیرون این رو باید توضیح بدیم؟ جناب rexsport درقران برای مقام انسان و انسانیت ارزشی قائل شده و به این راحتی احازه تکفیر وحود نداره . ( قالت الأعراب آمنا قل لم تؤمنوا ولكن قولوا أسلمنا ولما يدخل الإيمان في قلوبكم وإن تطيعوا الله ورسوله لا يلتكم من أعمالكم شيئا إن الله غفور رحيم ( 14 ) ) ذیل ایه 14 سوره مبارکه حجرات تفسیری موجود هست که بنده از منابع اهل سنت اونم از کسی که خودش نگاه تکفیری داره براتون یارم و دوستان و خودشما میتونین به تفاسیر مراجعه و نگاه های دیگه رو هم ببینین فقط نمونه میخوام عرض کنم براتون تفسیر ابن کثیر از هم عصران جناب ابن تیمیه افرادي که گفتند ايمان آورديم و خدا فرمود: نه، اسلام آورديد، نشان ميدهد که ظاهر اسلام آوردن اينها کافي است تا خون و مال و عرض اينها محترم باشد و منافق نبودند و مسلمان بودند. ولي چون ايمان به قلبشان نفوذ نکرده بود، خداوند فرمود که نگوييد ما مؤمن هستيم و بگوييد ما مسلم هستيم. جناب یه نکاه هم به ایه 94 سوره مبارکه نسا هم بنداز. ( ياأيها الذين آمنوا إذا ضربتم في سبيل الله فتبينوا ولا تقولوا لمن ألقى إليكم السلام لست مؤمنا تبتغون عرض الحياة الدنيا فعند الله مغانم كثيرة كذلك كنتم من قبل فمن الله عليكم فتبينوا إن الله كان بما تعملون خبيرا ) خوب یه ماجرای جالب اینجاس که دوس دارم بخونین وأخرج البزار، والدارقطني في "الأفراد"، والطبراني عن ابن عباس قال : بعث رسول الله صلى الله عليه وسلم سرية فيها المقداد بن الأسود، فلما أتوا القوم وجدوهم قد تفرقوا، وبقي رجل له مال كثير لم يبرح . فقال : أشهد أن لا إله إلا الله . فأهوى إليه المقداد فقتله، فقال له رجل من أصحابه : أقتلت رجلا شهد أن لا إله إلا الله، والله لأذكرن ذلك للنبي صلى الله عليه وسلم، فلما قدموا على رسول الله صلى الله عليه وسلم قالوا : يا رسول الله، إن رجلا شهد أن لا إله إلا الله، فقتله المقداد، فقال : «ادعوا لي المقداد» . فقال : «يا مقداد، أقتلت رجلا يقول : لا إله إلا الله؟ فكيف لك بلا إله إلا الله غدا» فأنزل الله : يا أيها الذين آمنوا إذا ضربتم في سبيل الله إلى قوله : كذلك كنتم من قبل قال : فقال رسول الله صلى الله عليه وسلم للمقداد : «كان رجل مؤمن يخفي إيمانه مع قوم كفار فأظهر إيمانه فقتلته، وكذلك كنت تخفي إيمانك بمكة قبل» . تو تفسیر درالمنثور ج 2 ص 200 یکم عقب یا جلو تو چاپ های مختلف این موضوع اومده . بازم تاکید داره بر اینکه مسلمان کشی ممنوع . فکر کنم موضوع تا حدی روشن شده باشه و ایتکه چرا برخی برخودشون این اجازه رو میدن که شیعه و یا دیگران رو تکفیر کنن این ریشه در برخی از احادیثی داره که جعل شده تو کتب صحیح برخی گرامیان این سو استفاده صورت میگیره. اما خدمت شما عرض کنم مطالب شما هم ابهام داره هم اینکه (۱/آذر/۹۵ ۰:۳۵)rexsport نوشته است: با سلام خیلی متشکرم هستم که وقت گذاشتین و نظرات خودتون رو بیان فرمودید دوست محترمی که گفته بودن در قران تکفیر امده و امامان ما هم تکفیر کرده اند با ایشان موافق هستم تا حدودی قران کریم یا امامان معصوم اسمشان رویشان است قران کریم برای پرهیزکاران و امامانم معصومیت داشته اند قران کریم برای انسان هایی که درک ایات دارن نازل شده و درک ایات برای همه کس نیست واقعا چون اگر درک درستی می بود این مسلمین غارت گر نه امروز بلکه در طول اینقدر دست به جنایت نمی زدند امروز دوست محترم می فرماید از ایات قران دیگران را تکیفر کرده ما هم پس باید بکنیم و متاسفانه کرده اند که این همه جنایت واقعا برسر این انسانیت اوردند در صورتی که انسان های دیگر با این ها کاری نداشتن زندگیشون رو داشتن می کردن درک ایات برای یک جماعتی هست که خیلی خیلی اندک هستند اینان به مقامی رسیدن که ایه می فهمند و درست هم می فهمند نه این که ایه حفظ کنند راه بی افتن فکر کن دین را فهمیدن حال بخوان اجرایش هم بکنند نفرمایید این ایات برای بشر نازل شده هدایت بشود و ساده و روان توضیح داده شما ایات قران رو می تونید بخوانید و چیز هایی دستگریتون بشه اما نکته بر سر درک ایات و فهم ان است که هر چقدر از نظر بار ذهنی وفکری و قلبی پاک بالاتر باشید نوع درک ایات متفاوت است مثل دانشمندانی که می خواستند علیه قران دسیسه کنن به موضوع حضرت سلیمان برخوردند و داستان صحبت کردن با مورچه ها که خداوند به حضرت فرمود که به مورچه ها بگو که بروند تا زیر پا خورد نشوند این دانشمندان همین را می خواستن مایع ریش خند قران بکنند بعد یکی از ان ها ازیماشی صورت داد دید بدن موریانه خورد می شود نه له مسلمین عادی که پی برای نبردن اصلا توجه ای به ای موضوع نکردن .اهل کتاب اهل کتاب اگر بگن فلانی کافر است کافر اهل کتاب واقعی که میلیون برابر این دانشمندان میفهمه از قران وغیب این نکته ی اول نکته ی دوم امامان که فرمودید خودتان دارید میگید امام معصوم که از پروردگار تاییده دارد دیگه من چه توضیحی بدم متشکرم. توضیحی که دادید بازم مفهوم موضوع رو نمیرسوند . نهاینش میخواستید بگید ارزش علم و عالم غیر مومن از کسی که اسلام میاره بالاتره مخصوصا با اون مثال/ گرامی شاید خیلی ها همه ریز جزیلت رئ ندونن و به نظر شخصی بنده لازم هم نیست بلکه واجب کفایی هست و عینی نیست . همونطور که دانشمند شدن و محقق بودن عینی نیست. ایا این مثالی که زدید ایا ربطی به هدایتکری نداره؟ ایا میشه اینطور گفت که شخص برای کوچک کردن قران پی به حقیقت برده؟ کافر یعنی چی ؟ اصلا بزارین ببینینم کافر رو شما چی میدونی؟ براینمونه از فقهای شیعه ، محمد تقی برغانی از افرادی بود که حکم به تکفیر شیخ احمد احسایی دادند . علتش مشخص و درتاریخ قید شده . حالا در پست اینده شما، انتظار دارم این موارد رو برام بگید :
با تشکر از همکاری شما. |
|||
|
۱۹:۳۷, ۱/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۵ ۲۲:۵۸ توسط rexsport.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
باسلام مجدد خدمت دوستان محترم در مورد تکفیر و نگاه تکفیری این جانب از جهت فکری و انسانی پرداختم ویکی از دوستان از من 4 سوال غیر مرتبط با موضوع کردن که هر کدام رو میشه به عنوان موضوع مشخصی درمیان گرفت و جان موضوع در پست اغازین هست هر چه هست همان است که نوشته ام و در این تایپیک بنده راجب مباحثی که فرمودید صحبت خواهم کرد ولی در 3 پستی که گذاشتم مباحث مربوط به موضوع رو بیان کردم و از موضوع خارج نمیشم سوالاتی که در رایطه با موضوع نوشته بنده بود پاسخ دادم بنده اینجا از پستی که در بالا گذاشته ام دفاع می کنم که این چهار موضوع است1
دین پس اندیشه ی فلسفی ما پدید امد 2 دفاع از خرد انسانی 3 فرق بین تفکرات دینی واقعی وجهل 4 خود بزرگ بینی و خودبالا پنداری که این مبحث در پست اول به صورت خلاصه گفتیم ودر 3 پست دیگه تکمیل کردیم و نگاه خودم رو بدون پریدن از این شاخه به اون شاخه بیان کردم (۱/آذر/۹۵ ۱۰:۱۱)mahdy30na نوشته است: دوباره سوال اولم رو تکرار میکنم ، پاسخ شفاف بدید : با سلام خدمت دوست محترم بحث تفسیر فهم ایات نبود بحث تکفیر بود ویکی از کاربران که شما نبودید گفته بودن تکفیر در قران هم امده است من خواستم از طریق اشاره ایی براین موضوع که خودشخص هم دادگاست هم وکیل و هم قاضی و هم شخص جاری کننده خکم یعنی قران خواندم و حفظ کردم برم و دیگران را تکفیر کنم الفاظ تحقیر امیز استفاده کنم این درحالت معمولی یعنی یک شخصیت حالا بی ازار اما شخص دیگر باز مثل همین شخص قبلی شروع به تکفیر دیگران می کند بازهم خودش رو دادگاه می بیند وکیل می بیند کمپلت حکم یک شخص رومیپیچه و اون شخص مورد ازار و ناراحتی فرار میده من از این منظر نگاه انداختم یعنی هیشکی نگه من صحیحم ؟ حتی با بحث و نشست های دوستانه؟ همه دینی و دوری از واقعیت . لجاجت غلطه اما بیان واقعیت چی؟ این سه سوال با اینکه می بینم ربطی به پست اول ندارد و موضوع تکقیر بود پاسخ می دهم اینا سوالاتی است که کلا یک سوال نه سه سوال .این که هیشکی نگه من صحیحم باز برمیگردد به اندیشه های شما واستنباط های درونی خودتون اینکه به عقیده دیگران حمله بکنیم تفتیش عقیده بکنیم حمله بکنیم به اعتقادات یک شخص با چه رسالتی با چه حکمی نفرماید امر به معروف و نهی از منکر امز به معروف کردن برای مسلمین است در جامعه مسلمین اگر بخواهید برید مثلا در هر نقطه ای از این جهان پهناور به یک نفر حمله بکنید عقایدش رو زیر سوال ببرید ودین خودتون اخرین کشتی نجات بشریت معرفی بکنید باید حتما پیامبر باشید یعنی خداوند حضرت مسیح را فرو فرستاد تا مردم رو راهنمایی و هدایت بکنه همراه با عنایت پروردگار وحفاظت و معجزات متعدد یاری شدن وحضرت محمد ص هم به این شکل بود اصلا برای چی پیمابر نازل شد مگر خدا موسی را نفرستاده بود مگر مردم خدا را نشناخته اند حد عقل خدا را که فهمیده بودن چه شد که مسیح امد خواب خا م خام ها بودن خودشون داشتن مردم رو هدایت می کردن نکته بعدی شاید شما بگویید روحانیت دینی باید بشر را به سوی حق هدایت بکند وظیفه دارد شما توجه بکنید در تمام ایین های مذهبی افراد روحانی هستند در یهودت در مسیحیت در اسلام با در نظر گیری فرقه های مختلف دینی این حضرات هستند ولی پیامبری در طی این چند سال از این جماعت روحانیت در دین در نیامد که مثلا مسیح بیاید و بگوید یهودت درست بود ما ان را ادامه میدهیم شما تحریف کردید بنده امده ام تحریفات شما درست کنم و شما همان یهودی باقی بمانید خیر اصلا این خبرها نبود موضوع بر سر این بوده که دین جدید امده است به اسم مسحیت و هرکسی می خواهد رستکار شود مسیحی شود مسیح برای بشارت به دین مسیح فرستاده شد نه این که بره کنیسا و با خاخام ها همکاری بکنه و یهودیت رو ادامه بده بلکه جدا دین اورد با ان ها و این همه ناراحتی که حضزت مسیح کشید نه به خاطر دین جدید بلکه عده ای از این یهودیت نمی خواستند جایگاه دینیشان در نزد مردم خوار شود این موضع در رابطه با پیامیر اسلام هم صدق می کند این اسلام یک دین جدید است و هر کس مثل یهودی مسیحی زرتشتی بت پرست و هر کسی نه به دین قبلی به دین جدید باور بیاورد و اعتقاد خود رها کند وبه دین اسلام رو اورد در این بین افرادی هم بودن و میگفتند ما امده که شما راهدایت بکنیم و وقتی از انها معجزه ایی در خواست می شد چیزی در دست نداشتن و مزحکه ی خاص و عام می شدند و به ان ها می گویند پیامبران دروغین فکر کنم توضیحم کامل بود . در رابطه با دین از نگاه هرشخص باورهای دینی ان مثل کودک ان فرد میماند وهرکس فکر می کند از کودکش زیبا تر نیست دلیل این که این همه مسیحی میبنی همین دلیل این که این همه مسلمان می بینی همینه دلیل اینکه که یهودی هست همینه مردم شما قطعا زرتشتی می بنید برای چه هست شما ومن نسبت به باور ها ی دینی علاقه مند هستیم و هرکسی اهل کتابشان برای خود و جامعه خود محترم است . و اما نکته ای که یادم رفت رو اظافه می کنم در پایان فرمودید پس بیان واقعیت چه؟ واقعیت هم نسبی هست مثلا من وشما من فکرمی کنم این ها واقعیت هاست و در حال نوشتن پست هستیم می نویسم و شما فکر می کنید بیانات شما واقعیت هاست و من فکر میکنم انچه می نویسم بیان واقعیت 2 دید متفاوت از حقیقت برای اینکه بحث در رابطه با موضوع به درازا نکشد شما شاید بگویید دو تفکر مثل ما مناظره می کنن و حقیقت برملا می شود اون هم صدرصدی نیست یعنی این هر کسی که امد مثلا یک عالم دینی در یک موضوع به دام انداخت و به عنوان یک بی خدا توانست این عالم دین را به کنج رینگ ببرد پس بی دینی پیروز شد با مناظره فهمیدیم حق و باطل رو خدا را شناختیم یا خدا را ازیاد بردیم چون موضوع بسر بحث هست ایا بامناظره کردن به حقیقت 100دریافت به نظر من خیر در فیزیک البرت اینیشتن هم باشید در نظریاتی که فکر می کنید درست هست اشتباه میکنید .چون نگاه فکری است خوب این ذهن ما محاسبه می کنه و پاسخ به شخص شما میده که از منظر ماتریلستی بعد بحث جریان بیگ بنگ به طورکلی شکل فرم واقعیت گونه ایی دیگر شد و جهان تشکیل ازماده رد شد زمان اشکار کننده بسیاری از حقایق است در دین همین موضوعات و به نظر بنده نگاه صدرصد قالب در امور دینی هم وجود ندارد مگر به امر خدا به پیامبر خود به امام خود شخصی که به درجه ایی از بشر رسید که منبع اکبر و اصغر نیست خداست دستگاه پرودگار است که دقیق و حساب شده همچنان که با فرستاده های خود ما را هدایت فرمود بنده به عنوان اخرین جمله در این بحث می گویم ما باید دنبال حقیقت باشیم با سفسته با وارونه جلوه دادن حقایق و دیدن فقط نقاط تاریک هرگز به حقیقت دست پیدا نخواهیم کرد سپاس گذارم ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشیع انگلیسی؛ از تکفیر اهل سنت تا تفرقه میان شیعیان | vahrakan | 19 | 7,439 |
۲۸/آبان/۹۵ ۲۱:۴۷ آخرین ارسال: sagheb |