|
✿هیچوقت فکر نکن انسان بی ارزشی هستی!✿
|
|
۱۲:۵۸, ۲۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سخنران در حالی که یک 20 دلاری را بالای دست برده بود، از افراد حاضر در سمینار پرسید: چه کسی این ۲۰ دلار را میخواهد !؟ دست ها همه بالا رفت، او گفت: قصد دارم این اسکناس را به یکی از شما بدهم ؛ اما اول اجازه بدهید کارم را انجام دهم .
سخنران ۲۰ دلاری را مچاله کرد و دوباره پرسید: هنوز کسی هست که این اسکناس را بخواهد !؟ دست ها همچنان بالا بود... او گفت: خب اگر این کار را بکنم، چه می کنید؟ سپس اسکناس را به زمین انداخت و آن را زیر پایش لگد کرد . او ۲۰ دلاری مچاله و کثیف را، از روی زمین برداشت و گفت: کسی هنوز این را میخواهد !؟ دستها باز هم بالا بود ! سخنران گفت: دوستان من، شما همگی درس ارزشمندی را فرا گرفتید، در واقع چه اهمیتی دارد که من با این ۲۰ دلاری چه کار کردم ؛ مهم این است که شما هنوز آن را می خواهید . چون ارزش آن کم نشده است، این اسکناس هنوز ۲۰ دلار می ارزد.[/b] خیلی وقت ها در زندگی به خاطر شرایطی که پیش میآید، زمین میخوریم، مچاله و کثیف میشویم، احساس میکنیم که بی ارزش شدیم، اما اصلاً مهم نیست که چه اتفاقی افتاده و چه اتفاقی خواهد افتاد! شما هرگز ارزش خود را از دست نخواهید داد؛ کثیف یا تمیز، مچاله یا تاخورده، [/u] هنوز برای کسانی که شما را دوست دارند ارزشمند هستید. ![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۲۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
این متن خیلی ظریف نوشته شده تا حدودی قبولش ندارم تشبیهاتش رو نسبت بگیرید ببینید به چه نتیجه ای می رسید |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۰/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۵ ۱۸:۴۸ توسط del@.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۰/آذر/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یا الله
سلام دیگه بیشتر این نمیکشه ذهنم شما زحمتشو بکشید |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۰/آذر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۵ ۲۰:۲۰ توسط del@.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۵ ۱۹:۳۲)قبیله منتظر نوشته است: یا الله سلام به روی ماهت عبدالرحمن از هر 5 حرفی که میزنه، 2 تاش رو فقط خودش میفهمه ولی اصرار میکنه که فکر کنی میفهمی!! 2 حرف دیکه اش هم اینه که، نمیتونم بیش از این توضیح بدم ... نمیشه که بتونم توضیح بدم!! دستم بسته است ... حرف آخر هم " قارون " عرض ارادت فراوان به عبدالرحمن ![]() فحشم ندی ... شوخی کردم
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خوب ارزشها ثابت هست .نوشته برادرمون هم همین رو میرسونه
برای من خیلی قشنگ بود ممنون
|
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۲۱/آذر/۹۵
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نظر عبدالرحمن کاملا گویا و درست است .
|
|||
|
|
۹:۳۱, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۸:۴۹, ۲۳/آذر/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
همان داستان افتادن گنجشک از شاخه و یاد گرفتن پرواز ! یا باز کردن این تفکر که انسان قبل از انجام هر گناهی خودش رو در توبه بعد گناه ببینه
|
|||
|
|
۲:۲۱, ۲۷/آذر/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
تشبیهات متن یجوراییه که نمیشه قبولش کرد
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 1481356357581042_large.gif]](http://mp313.ir/i/attachments/1/1481356357581042_large.gif)