|
درباره برخی چیزها
|
|
۲۲:۱۳, ۲۹/آذر/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر
میدونم که اکثرتتون نمیتونن چیزهایی که میگم رو درک کنند اما برای چند نفری این گفتهها مطالب ارزشمندی خواهد بود یکم : مهدی دو تن هست نه یکی! مهدی آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که همان امام دوازدهم ما شعیان هستند مهدی امت که مهدی دومی هست که زیر نظر مهدی اول و خدا به مقام مهدی بودن میرسد دو : برخی دلایل غیبت ۱ - کشف علم و دانش بدون داشتن «تعصب خشک مذهبی» ۲ - آزمایش امت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مثل همون آزمایشی که خداوند با چهل روزه کردن دیدار (میقات) خود با حضرت موسی انجام داد ۳ - کشف 25 حرف علم از 27 حرف علم که امام زمان و یاران نزدیکش این کار رو باهم انجام میدهند ۴ - پیدا شدن مومنان و علمایی که از «پیامبران بنی اسرائیل» هم داناتر باشند (چنانکه پیامبران فرمودهاند که برخی دانشمندان امت من از برخی پیامبران بنی اسرائیل دانشمندتر هستند) ۵ - افزایش آگاهی و عقل مردمان برای آمادهسازی ظهور کامل (ظهور در کنار کعبه همراه با وزیرش) ۶ -و اینکه بشر مورد امتحانهای بسیار قرار بگیره تا «چارهای براش نمونه» جز اینکه به خدا و ولی خدا و آثار و کتب مقدس اونها و البته علما پناه ببره (یه جورایی مثل بهشت بردن زوری در بغل حوری!) 7 - تشکیل انجمن سری از ویژگان شیعه و برخی افراد دیگر و نفوذ در محافل و جوامع شیطانپرستی و در یک کلام اشرار و شیاطین جن و انس ۸ - پیشرفت وسائل ارتباطی از قبیل اینترنت و موبایل و ماهواره و ... که هم از نظر سرعت تبادل و از نظر ظرفیت برای دادهها و دسترسی در همه جا این مورد هشتمی خیلی خیلی مهم هست، شیطانپرستان احمق ناخواسته دارند جهان رو برای ظهور کامل آمادهسازی میکنند! دو، ببخشید سه : امام زمان از زمانی که غیبت کبرا رو آغاز کرد همزمان ظهور صغرا رو هم آغاز کرد! چطور؟ من زمانهای گذشته رو نمیدونم که چطور مثل خورشید پشت ابر به ما مردم جهان و به ویژه ما شیعیان و فرزندانش لطف و محبت داشته و به ما کمک مادی و معنوی میکرده (هرچند که به ما فکر کنه خودش بهشت برینه!) اما در این زمان که زمان «اینترنت» هست خود امام زمان و چند بزرگوار دیگه (که روی هم ۷ نفر میشویم) دارند (داریم) هر کدوم تو اینترنت و وسايل دیگه فعالیت میکنیم تا جهان کاملا آماده بشه ظهور والیان امر، مرحله مرحله هست من نمیدونم در چه مرحلهای هستیم ولی مرحله بعد از اینترنت (وقتی ما رفتیم به یه محله دیگه) از طریق ماهواره که رسانهای هست که تقریبا همه جا هست خواهد بود در اونها ما عملا با ماهواره اذهان رو آماده خواهیم کرد و بعد در یک فرصت مناسب که زمانش رو فقط خود خدا میدونه (یعنی ساعة در قرآن) ظهور در کنار کعبه و خروج سفیانی و خراسانی (که آقای خامنهای هستند) و چندین حادثه تکاندهنده مثل بمباران هستهای آمریکا و جنگی که شیطانپرستان شیطانصفت خیلی عاشقش هستند (به قول اون احمقهای باهوش جنگ جهانی سوم!) و زلزلهها و ولولهها و کشت و کشتار. فقط خدا میدونه که این امر کی خواهد بود یا دقیقا چکونه خواهد بود من فقط چیزهایی رو که میدونستم گفتم اگر دوست دارید امام زمانتون رو از نزدیک ببینید از خدا بخواهید که روی مقدس او رو به شما نشون میده خیلی خیلی دوستش دارم لطفا اگر در این مورد اشکال و سوالی دارید نرید جار بکشید که آی فلانی این شر و ورها رو گفت بلکه مثل دو مرد یا دو زن یا یک مرد و یک زن و ....! با هم بحث کنیم و تبادل اطلاعات کنیم یا علی قربون همگی برم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۳۰, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
من به ایشون توصیه میکنم خودشو درمان کنه و فقط یکبار دیگه عقاید شیعه رو به تمسخر بگیره اونوقت اون دنیا فرشتگان عذاب مورد عنایت قرارش میدن
![]() جدا از شوخی به توصیفی که از دیدن خدا از سقف اتاقش کرد دقت کردین چشم چپش ستاره درخشنده خب این داد میزنه شیطان پرسته فقط اینو میتونم بگم انها میخواهند نور خدا را با دهانها خود خاموش سازند ولی خدا نور خود را کامل میکند هرچند کافران خوش نداشته باشند |
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۵ ۱:۵۱)Bidel.s نوشته است: مهدی سینا جان ممنون از وقتی که می زاری سلام مرسی از دوستان ، بیدل جان دادا این ک شما میگی اراجیف ، سر جای خودش ولی شما اگه یه سر به تاریخ انحرافات بزنی متوجه میشی ک از کجا به چی رسیدن . مثلا همین من زئوس هستم رو دوستان یه سر بزنن ، البته من نمیخوام ادرس بدم تا این جناب نگه این زئوس اون من زئوس نستم من نیست . ولی بزارین براتون دوتا تصویر قرار بدم تا شاید دوستان دقتشون بیشتر شد. البته شما اگه یه سر به فرق و کالت هایی ک هستن بزنین میبینین از همین توهمات سو استفاده و کلی مرید و جمعیت اضافه کردن بعد دیگه بیرون بیا هم نیستن .چرا؟ چون ... عکسا رو ببنینم این من زئوس نیستم رو من مدتی پیش کلیپهاش رو دیدم و حتی اماده شدم نقدهاشم اینجا بزارم ولی گفتم ک باعث میشه تبلیغ بشن اینا ولی به یسری از دوستان لینکاش رو معرفی کردم تا اگه بشه کار گروهی انجام بشه ولی واقعا ارزشش نداره برای بچه مذهبیا چون اعتقاداتشون لنگ نمیزنه ولی کافیه یکی از مغالطاتشو رو ببینین تا کسی ک فقط دنبال فلسه و فیزیک و ... هست به شک بیافته . حالا این تصویر رو ببنین دوستان نگن ک این رو چرا تار نکردم چون حرفزیاده ک اقا قیچی کاری میکنید و .. خو این جناب من زئوس هستم رو تو سر برگش ببینین چیا نوشته زئوس 110 ایا این عبارت داره چیزی رو نمیزنه؟ الان یکی میاد میگه توهم توطئه ![]() مثلا اول هر کلیپی میاد میگه : اره اره من زئوس هستم خدای خدایان بعد شروع میکنه به اوردن یسری مطالب دینی و عقیدتی بعد از قیچی کاری و جعلیات اوردن و ... میخواد نقد کنه حالا این کلیپ رو ببینین ، این دیگه کار جناب زئوس نیست بلکه پاسخ هست اما دقت کنین تو کلیپ خوب جناب بیدل ، طرف برای اسیب رسوندن به عقاید من و شما از هر دری میاد حالا یبار لباس زئوس یبار در در خواب و بیداری یبارم از شورای 7 نفره این نام و نشانی هایی ک براتون زدم و ممکنه برای بعضیا جالب وسر نخ بوده باشه و برای برخی هم ... مهم این هست ک بقول خانم eve کلمات قدرت دارن. معنی دارن . پشتشون دلیل هست .چطور یه نفر همچین اسمی روی خودش میذاره و این ادعا رو هم داره؟ اگه دقت کنیم روی هر عبارت و اسم و ریشه و ... متوجه خیلی چیزا میشیم . مثلا جناب باب ( همون علی محمد شیرازی چسر سید رضا بزاز ک اینهمه ادم دور خودش جمع کرد مگه چیا گفته بود تا کجاها پیش رفت؟ یا مثلا جناب ابن تیمیه حرانی و یا افرادی از این دسته ؟ من بیکار نیستم ریز بشم روی اینها ولی وقتی ببینم دارن ریشه عقاید من رو میزنن شخصا عقیده دارم ک از وقت و درس و کلاس خودم بزنم ولی سعی کنم روشن کنم . سوالی چیزی بود بفرمایید . |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام مهدی گرامی
بعید می دونم این جناب زئوس ادعای امام زمان بودن داشته باشه. به نظرم خودتون رو درگیر "پاسخگویی به کلیپها" و ... نکنید. اگر ما یه دونه استدلال محکم برای اثبات اصول دین ارائه کنیم که هیچ اشکالی نداشته باشه، همین یک استدلال میشه پاسخ تمام اون کلیپها. منتها باید بین خودمون دیدگاه انتقادی داشته باشیم تا بتونیم ایرادات رو پیدا کنیم و رفعشون کنیم. چنین کاری رو یک بار شروع کردیم ولی نتیجه خوبی نداد و آخرش به دلخوری منجر شد. یه خواست و اراده ای برای اینکار در سایت وجود داشته باشه تا به نتیجه مناسب برسه. |
|||
|
۲۰:۲۲, ۲۷/دی/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۵ ۱۸:۱۰)سعدی نوشته است: سلام مهدی گرامی سعدی جان خوبی دادا؟ اول ک اون زئوسی ک بالا زدم کلا منکر همه چی هست و اون کلیپی هم ک زدم نقد بود نه خود کلیپاش ، ادم شرمش میشه اون کلیپاش رو گوش کنه ببین اصول دین پایش شل نیست ک با 4 تا شبهه بخواد لق بزنه بلکه دلها مشکل داره ک با دوتا اسم فلان دانشمند و فلان نظریه و فلان کتاب میلغزه ، اینم ک دیدی اینجا این جناب داره مانور میده بخاطر اینه ک اینا رو کسی کاری نداشت و رهاشون کردن و گفتن زیاد مهم نیست . (۲۷/دی/۹۵ ۱۸:۱۰)سعدی نوشته است: به نظرم خودتون رو درگیر "پاسخگویی به کلیپها" و ... نکنید.ببین سعدی جان مباحث همون مباحث هست فقط پوست انداخته و با صورت و سیمای جدید میان مطرح میکنن. یه جا یکی یه موضوعی رو مطرح کرده بود و به اسم خودش داشت ثبت میکرد اما کاشف به عمل اومده ک علمای اسلامی ( اسم نمیبرم تا تحریک بشین و خودتون بگردین دنبال منابعش ) خوودشون این ایرادات رو مطرح و پاسخش رو میدادن یعنی با ابزار خود دشمن به دشمن مقابله میکردن . ولی چون ماهااونا رو نمیدونیم فکر میکنیم ک این حرفا چ قشنگه و عجب ایرادی و شبهه ای اما اصلش این نیست ![]() الان چند تا سوال شخصا از این کاربر پرسیدم ولی دریغ از یک جواب درست و البته دست . پاشکسته اما هیچ . خودتون بخونین دیگه . خو به ظاهر این شخص رو خیلیا فکر میکنن ک مشکل مشاعر داره اما اینطور نیست این شخص با عرض پوزش از همه دوستان ک اینو میگم ، مشاعر ما رو مورد تمسخر قرار داده . باطم زیاده گویی شد ببخشین . تازه امتحان دادم و خستم دعا کنین نمره خوبی بگیرم شرمنده اگه یکم تند حرف زدم .با تشکر از دو همکار گرامی A.E و بیدل |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مهدی سینا گرامی
امکان داره چند تا از کلیپهاش که رو مطرح کنم تا بررسی دوستان رو داشته باشیم؟ البته هر زمان که مایل باشید و فرصت داشته باشید. |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۵ ۱۵:۲۲)سعدی نوشته است: مهدی سینا گرامی اگه بشه نقدش رو تو یه تاپیک مستقل بزنیم بهتره جون میشه قوامش داد و اینجا حروم میشه مباحث. البته اگه مدیریت و ناظر قسمت مربوطه مشکلی باهاش نداشته باشن ، چون واقعا کلیپهاش بعضی وقتی هرچی میگه ک حالا اینو نشنیده بگیرم اونو نشنیده بگیم ولی بعضی عباراتش مشمئز کنندس. حالا اگه خواستی از اول یکی یکی نقد کنیم یا اینکه هرکدوم ک میخوای . چون همه کلیپهاش پاسخش راحته و کار سنگینی نیست ( البته اگه بخوایم این دید نگاه کنیم ک دوستان اولیات رو میدونن وگرنه ریشه ای کار کردن سخته ) اگه بتونی کلیپ 200 رو نقد کنی خوبه چون موضوعش با همین عنوان خود زئوس هم میخوره . ببنین : نه دیگه من چیزی نمیزارم . زحمتش با سعدی ( البته با هماهنگی با مدیریت و مدیر و ناظر بخش مربوطه ) فقط کسی اگه این کلیپ رو دید اخرش رو هم ببینه ک کی نظریه اخر رو مطرح میکنه . |
|||
|
|
۳:۲۶, ۲۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
راستش منم اولش که خوندم احساس کردم داره مزخرف میگه و چیزی زده!
می خواستم بگم آبلیمو یا سرکه ای چیزی بخوره که بپره ولی حالا که اصل قضیه رو گفت میشه فهمید چی به چیه... اصالت دادن به من زئوس هستم....هرچند انقد چرت و پرت گفت که هیچ وقت خطر جدی محسوب نشد ولی اینم در نوع خودش جالبه.... |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۳/بهمن/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۵ ۱۲:۵۷ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
هر که را اسرار کار آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند البته منم اولش فکر میکردم نباید به این صحبتای چرت و پرت اهمیت داد اما وقتی فکر کردم قبلا یکی مثل باب چرت و پرت تر از این حرفا رو گفتو کلی مرید جمع کرد به خودم خندیدم |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۳/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان کسی خبر داره ایشون کجا رفته؟ از ۲۶/دی/۹۵ ۲۰:۳۷ دیگه نیومده ؟ ممکنه از اون شوری بیرونش گرده باشن؟ و شاید هم دیگه اینجا دید خبری نیست ناامید شد. (۱۳/بهمن/۹۵ ۱۲:۵۵)Anti gods نوشته است: هر که را اسرار کار آموختنداتفاقا همین چند روز دیگه ک تولد حضرت زینب سلام الله هست اونا دوباره جشن میگیرن ک مبشرشون ( ک خودشون هم نمیدونن چه ادعایی داشت ) اغاز ادعا میکنه . اولین کتابی ک میاره ( مثلا براش نازل شده ) ک همون اول کاری ادعا داره ک تمام این مطالب رو از امام عصر برش فرستاده شده ( یعنی همین اول کاری رو داشته باشین ک اعتراف میکنه به اینکه امام عصر هم وجود دارد یعنی من باب ( علی محمد شیرازی پسر میرزا رضا بزاز و فاطمه بیگم ) و ... امام عصر نیستن . داشته باشین اینا رو ک بعدها زیرش رو میزنن. کدوم کتاب رو میاره ؟ تفسیر سوره یوسف یا قیوم الاسما در سوره الملک . همین صفحه اول میگه : اللهُ قَد قَدَّرَ أن یَخرُجَ ذلِکَ الکِتابَ فی تَفسیرِ أحسَنِ القَصَصِ مِن عِندِ مُحَمَّدِ بنِ الحَسَنِ بنِ عَلیِّ بنِ مُحَمَّدِ بنِ عَلیِّ بنِ مُوسَی بنِ جَعفَرِ بنِ مُحَمَّد بنِ عَلیِّ بنِ الحُسَینِ بنِ عَلیِّ بنِ أبی طالِبٍ عَلی عَبدِهِ لِیَکُونَ حُجَّةَ اللهِ مِن عِندِ الذِّکرِ عَلَی العالَمینَ بَلیغاً اینو داشته باشین دیگه شما داشته باشین ک از همینجا شروع شد. این کتاب رو برای کی میاره؟ ملا حسین بشرویه کسی ک اولین مومن به باب هست دیدم Anti gods ایشون رو یاد اوردن گفتم این مورد رو تکرار کنم و تذکر بدم . حالا این حرفا ک جناب (۲۹/آذر/۹۵ ۲۲:۱۳)دیانیسوس نوشته است: به نام یزدان بخشاینده بخشایشگر و .... رو بخونین ببینین این جناب چیا میگه . ایشونم ک فعلا نیستن. این هفته شاید بیاد.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

شرمنده اگه یکم تند حرف زدم .
این هفته شاید بیاد.