|
آیتالله هاشمی رفسنجانی درگذشت
|
|
۲۰:۴۹, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۰:۵۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیتالله هاشمی رفسنجانی از شخصیتهای باسابقه انقلاب اسلامی دقایقی پیش بر اثر عارضه قلبی درگذشت. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین اخبار واصله، آیتالله هاشمی رفسنجانی که غروب امروز در پی عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۲, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۵۷)AmirEfrit نوشته است:شما هم مثل اینکه متوجه نشدین ....نقلی این مرحوم داشته و گفته من و حضرت امام رضوان الله ....باطله ...بر اساس همون بند از وصیت نامه امام راحل
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
پدر لیبرالیسم ایران مرد و تمام کارگزاران لیبرال دمکرات یتیم شدن! میراث هاشمی در زندان و در مهمانی با بهاییان هستند. نامه ی بدون سلام و هزاران موردی که بارها و بارها نوشته و خونده شده.این اشرافی گری که بذرش رو در انقلاب و دل تک تک مردم کاشتن متاسفانه زندگی و سرنوشت همه ی ما رو نابود و تباه کرده اما امان از لجاجت دوستان.
![]() --- خوشبختانه نظام بسیار موضع هوشمندانه ای در قبال فوت ایشون گرفت. ان شالله خدا شر این موضوع رو از ما دفع کنند. |
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۵ ۱:۴۴ توسط amirabdi.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول: ما برنامه ریزی نمیکنیمهی هیچی نمیگم شما هم دیگه شورش رو در نیار بنده از اول که عضو این تالار شدم نظرات شما رو خیلی قبول داشتم و دارم ولی متاسفانه الان دارید از حد میگذرونید الان هرکاری آقای هاشمی کرده باشن قضاوتش با خداست ولی وظیفه ی شما آقای انقلابی دارید فضا رو برای موج سواری یه عده فراهم میکنید شما که ادعای ولایت مداری دارید باید خجالت بکشید از این رفتارتون هر اتفاقی که افتاده انشالله خدا بیامرزه آقای هاشمی رو ولی لطفا دیگه بحث رو بیش از این ادامه ندید پ.ن:بنده از هر حزبی که به ذهنتون برسه نفرت دارم پس لطفا به من انگ نزنید |
|||
|
۱:۳۶, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
خدا رحمتشون کنه...
امیدوارم لیبرالیسم از کشور برچیده بشه... |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۰/دی/۹۵
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
چقدر قشنگه پشت رهبرمون حرکت کنیم ..
|
|||
|
|
۳:۳۹, ۲۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۵ ۱۳:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
عده ای بی حیا از فوت ایشون پایکوبی میکنن ، و اصلا توجهی به صحبت های اقا در مورد ایشون ندارن.
هاشمی با تمام مشکلاتی که خونوادش داشت ، برادری برای رهبری بود که خیلی مونده تا این رو متوجه بشین. رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید: المرء علی دین خلیله فلینظر احدکم من یخالل؛ انسان در دین خود از دوستش تاثیر میپذیرد پس لازم است هر یک از شما درباره انتخاب دوست، دقت کند [/i]. - [b]فقدان همرزم و همگامی که سابقهی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام میرسد، سخت و جانکاه است. - چه دشواری ها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهههای زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کمنظیر او در آن سالها، تکیهگاه مطمئنی برای همهی کسانی که با وی همکار بودند به ویژه برای اینجانب به شمار میآید. با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی شناسم که تجربه ای مشترک و چنین دراز مدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ ساز به یاد داشته باشم. آقا برای شما هم صحبت هایی داشت در پیامش : اختلاف نظر ها و اجتهاد های متفاوت در برهایی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بین الحمرین کربلای معلی بود به کلی بگسلد و وسوسه ی خناسانی که در سال های اخیر با شدت و جدیت در پی بهره برداری از این تفاوت های نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد. [/b] ارادت من نسبت به آقا و هاشمی مشابه این عکس است. تکیه گاهی برای آقای عزیزمان... ![]() آقای مهربان ، سایه ات بر سر ما مستدام. انسان جاهل را نمیبینی، مگر در افراط یا تفریط... حضرت علی (علیه السلام) |
|||
|
۸:۳۰, ۲۰/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۵ ۸:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ای بابا دوستان چه خبره؟ جناب عبدالرحمن بارها گفتم در فضای عمومی تالار اینقدر تند صحبت نکنین. خصوصا شب فوت این بنده خدا سزاوار نبود اینقدر تند پشت سرش صحبت بشه.
اما دوستانی که مطالعه کافی هم ندارن قطعی اظهار نظر نکنن. شما محض رضای خدا و محض با اطلاع شدن خودتون مستند ۸ قسمتی "بعد از خمینی" رو ببینین تا بفهمین رهبری چطور انتخاب شد. می فرمایین رهبری اونموقع رساله نداشت نمی تونست رهبر بشه. شما شرط ولایت فقیه رو مطالعه کن شرطش مجتهد بودن هست نه مرجع تقلید بودن و رساله داشتن. کتاب راز قطعنامه ۵۹۸ که جمع آوری خاطرات آقای هاشمی در سالهای دفاع مقدس هست بخونین تا متوجه میزان دوستی ایشون با امام و رهبری بشین. بدون اطلاع که آدم قضاوت نمی کنه و تهمت نمی زنه. دوستان همه مواضع ایشون در چند مسئله مهم رو و واکنش رهبری رو اطلاع دارن. خوبه چشممون رو به همه حقایق باز کنیم نه فقط بخشی که خوشایند ماست. اما در هر حال خوب نیست الان پشت سر ایشون حرفهای تکراری بزنیم. سر نخ ها داده شد. پیام رهبری که بسیار دقیق بود و نه بهانه دست دشمن داد نه چیزی خلاف واقع توش بود. فقط کلمه به کلمه اش رو دقت کنین چون با دقت انتخاب شدن که بار معنایی اشتباهی نداشته باشه. تاپیک هم بسته میشه چون بنای بحث و گفتگو پیرامون چنین موضوعی نداریم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 61542233846953766649.jpg]](http://www.axgig.com/images/61542233846953766649.jpg)

![[تصویر: 79227055.jpg]](http://164.138.18.205/database/BookImages/79/79227055.jpg)

![[تصویر: hddg_333333.jpg]](http://uupload.ir/files/hddg_333333.jpg)