کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هاشمی به یکباره شد قدیس بی اشتباه تاریخ!چرا صداو سیما؟
۱۳:۴۴, ۲۵/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۵ ۱۳:۴۵ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #1
آواتار
وت هاشمی رفسنجانی اتفاق کمی نبود، لذا طبیعی است که صدا و سیما با تمام قوت ابعاد مختلف بعد از این اتفاق را پوشش خبری بدهد ولی وقتی کار به «تحریف» تاریخ برسد و به یکباره هاشمی به یک «قدیس» بی اشتباه در تاریخ انقلاب تبدیل شود، باید نگران شد. امروز اگر مردم از خود بپرسند بر اساس روایت روزهای اخیر صدا و سیما از هاشمی رفسنجانی، پس چرا او 7 سال بود که حتی امام جمعه تهران هم نبود و در صدا و سیما هم عملا «ممنوع التصویر» بود؟ حق دارند.

جالب اینجاست که در یکی از برنامه های زنده تلوزیونی از هاشمی رفسنجانی به عنوان کسی یاد شد که نقش مهمی در خاموش کردن فتنه 88 داشت! در حالی که این حجم از تحریف تاریخ نه کمکی به هاشمی می کند و نه انقلاب، بلکه اعتبار و آبروی یک رسانه را از بیخ نابود می کند! همانطور که در پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب نیز آمد، هاشمی در زندگی اش فراز و نشیب های مختلفی داشت و امروز نیازی نیست تا نشیب های زندگی او در چشم مردم یادآوری شود، فرازهایش کافی است!
از زندان قبل از انقلابش تا ترورش توسط فرقان تا درگیری هاش در دهه 60 با ملی مذهبی ها و ... به اندازه کافی افتخار آمیز است و کفایت می کند و نیازی نیست تا با تحریف تاریخ، هاشمی «پر اشتباه» و مملو از «خطاهای نابخشودنی» به یک موجود بی عیب و نقص تبدیل شود که عامه مردم با شنیدن این روایت از او دچار «دوگانگی» شوند!
که اگر غیر از این بود رهبر معظم انقلاب نیز در انتهای پیام خود برای وی همانند خیلی های دیگر همچون مرحوم آیت الله مهدوی کنی درخواست «علو درجات» می کردند نه «عفو الهی». پیش از این نیز در چند برهه دیگر رسانه ملی این خطا را به خاطر «جوگیری» انجام داده بود.

مثلا در دولت قبل زمانی که توسط رییس جمهور سابق به درستی به خاطر پیشرفتهای هسته ای کشور «جشن هسته ای» اعلام می شد، تلوزیون هم به درستی اعلام جشن می کرد اما چند سال بعد که دولتی دیگر سر کار آمد و در راکتور اراک بتن ریخته شد و همان سانتریفیوژهای قبلی برچیده شدند، باز هم اعلام جشن هسته ای شد! یعنی برای دو اتفاق متضاد در دو برهه دو بار جشن هسته ای گرفته شد! چرا؟ چون صدا و سیما به جای حرکت بر اساس «حقیقت» و «روشنگری برای افکار عمومی» اسیر جوگیری و بی تحلیلی است.

لذا وقتی اصلی ترین رسانه کشور در حساس ترین برهه ها در دام زیگزاگی عمل کردن می افتد و رفتارهای عمیقا دوگانه نشان می دهد، اولین اثرش اعتبار زدایی از آن رسانه و دومین اثرش دوگانه تربیت کردن افکار عمومی و مردم است و فقط مردمی که دوگانه تربیت می شوند هر 8 سال یکبار انتخابهایی متناقض با انتخاب قبلی خود انجام می دهند؛ از انتخاب روحانی تا احمدی نژاد تا خاتمی و ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، سدرة المنتهی ، میثم2 ، MohammadSadra ، علی املشی ، yamin ، عبدالرحمن ، fazel ، آیدا77 ، sagheb

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۵, ۱۸/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۵ ۰:۱۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۷/بهمن/۹۵ ۲۳:۳۹)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما
من نمیدانم شما بدنبال چه هستید؟ اگر برجام خوب بود که هست تعلق به به همه دارد واگر بد هم هست مال ملت است ودولت آنرا قبول دارد . اینکه مال کی باشد شما هرجور حساب کنید ایرادی ندارد اما مشکل تحریمات سازمان ملل حل شد وتمام .

برجام یک خیانت است و مربوط به باند سرخه ای و سر دسته اونها یعنی خاندان فریدون میشه و در ارسال قبل نقش فریدون خان کوچک رو که نماینده فریدون خان بزرگ بود نشونتون دادیم. نتیجه خیانت حکمیت ابوموسی اشعری رو به پای ملت ننویسید. من از همون اول با این لجن مخالف بودم و هستم. ضمناً اگر قرار بود به نامه نه ماده ای امام عمل کنند برجامی وجود نداشت اونها خیانت کردند.

(۱۷/بهمن/۹۵ ۲۳:۳۹)Mforootaghe نوشته است:  این امر دیگر جای تردید نیست حالا هرچه دل تنگتان میخواهد بنویسید فایده ای ندارد کار تمام شد وبنام دولت تدبیر ثبت شد .بنده بدان افتخار میکنم .شما هم آزادید هرگونه بیاندیشید تنها سیاهی برای آنانکه تحریمات را ایجاد کردند ماندموفق باشید

تحریم ها رو هم به خواسته اضحاب فتنه دقیقاً اون زمانی که به این نتیجه رسیده بودند که تحریم ها بی فایده است تشدید کردن. نامه اصحاب فتنه که از اربابانشون درخواست تشدید تحریم ها رو کرده بودند موجوده و در خاطرات کلینتون هم بهش اشاره شده.

ضمناً کاسبان بعد و قبل تحریم هم مشخصند می تونید اثر صرافی غیر مجاز فریدون خان رو در این زمینه بررسی کنید. به زودی هم به خواست خدا رسوا خواهند شد.

پ.ن.
امام در جواب این موضوع که گفته بودند 12 سال بعد فلان و بهمان گفتند: "به خیالشان برجام 12 سال طول می کشد."

به خیالتان برجام بی فرجام 12 سال طول می کشد. خیر به زودی این لکه ننگ، خسارت محض، پاک خواهد شد و ما از شر اون خلاص خواهیم شد. با این دولت احمقی هم که در آمریکا سر کار اومده برجام جوون مرگ که چه عرض کنم، طفل مرگ خواهد شد.

البته از زمان تولد این برجام ناقص به دنیا اومد و الان ما داریم با خودمون یه لاشه متعفن رو حمل می کنیم به حدی که خود دولتی ها هم معترفند. رییس بانک مرکزی میگه دستاوردش تقریباً هیچ بوده. مسئولین سیاست خارجی میگن روی کاغد عمل شده اما در عمل هیچ و سویفت هم که ....
۰:۱۶, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #42

با نام ویاد خدا
درود برشما وشب بخیر
ظاهرا مباحث وارد فاز اهانت وکلمات نامربوط میشود که ادامه آن نه بصلاح سایت است ونه بنده ودوستان بگذارید بهمین حالت بماند انشاء الله درفرصتی مناسب اگر پیش آمد ادامه میدهیم موفق باشید
۹:۰۸, ۱۸/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۵ ۹:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #43
آواتار
نقش فریدون ها در تصویب عجولانه برجام و فشار آنها به تیم مذاکره کننده مبنی بر عدم رعایت خطوط قرمز رهبری

برجام، اینطوری برجام شد.

ابوالمشاغل دولت

تعجیل در برجام، تلاش فریدون در مذاکرات

اما واقعاً منظور از روسا و فشارهایی که سادات میدانی مطرح می‌کند به چه کسی بر می‌گردد؟ پاسخ این سؤال را آقای محمدجواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس صراحتاً اعلام می‌کند. وی در این زمینه به روزنامه شرق (8 دی‌ماه سال جاری) گفته است:«آقای ظریف جایی می‌گوید من می‌خواستم خط قرمزهای رهبری را رعایت کنم؛ اما حسین فریدون کنار من می‌نشست و وقتی من می‌خواستم کنار خط ‌قرمزها بایستم، او با آرنجش می‌زد به پهلوی من و می‌گفت زود رد شو. ظریف می‌گفته من قول داده‌ام خط‌ قرمزهای آقا را رعایت کنم؛ اما فریدون می‌گفته بمال به هم و زود رد شو. به همین خاطر می‌گویم این توافق با عجله انجام شد که امروز آقای ظریف اعتراف می‌کند ما تلاش کردیم قانون داماتو و عدم تمدید را بیاوریم و آن خط قرمز بود، آن را مستند کنیم و آنها قول دادند و حالا هیچی. یک مورد عجله‌ای که گفتم اینجا بود. »

حضور فریدون در مذاکرات، انتقاد مسوولان را در پی داشت چراکه حضور دستیار ویژه رییس جمهور در مذاکرات هسته‌ای بی اثر است مگر آنکه هدف خاصی را دنبال کند.در همان زمان آقای عراقچی در پاسخ به انتقادها درباره نقش فریدون در مذاکرات گفته بود:« آقای فریدون در مذاکرات هم حضور داشتند و بعضاً مشورت‌های لازم را ارائه می‌دادند. در مجموع باید تاکید کنم که آقای فریدون هم در ارائه مشورت، هم در هماهنگی‌های داخلی و هم در حفظ انسجام تیم، نقش بسیار ارزنده‌ای را ایفا کردند.» در واقع با دقت در سخنان عراقچی نقش اصلی فریدون در مذاکرات آشکار می‌شود، نقشی کلیدی که دستورات رییس جمهور را به تیم مذاکره کننده منتقل کرده و فشارهایی برای تعجیل در توافق بر تیم وارد می‌کرده است.

پ.ن.

هویج و چماق، دوستان لطفاً مطالعه بفرمایید.
۱۰:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #44

با یاد ونام خدا
درود برشما وصبح بخیر
مایل نیستم در مورد برجام که کارش تمام شده دیگر مطلبی بنویسم اما درمورد مشاور رئیس جمهور عرض کنم هم رهبر وهم رئیس جمهور دارای مشاورانی هستند که البته مال دومی آشکار واولی پنهان اما درهرحال مسوول کارها رئیس جمهور ووزیر خارجه است ودرمورد رهبری هم خود معظم له واگر هم مشاوران دارایمشکلی هستند قوه قضائیه برای همین امر حقوق میگیرد که متخلفین را بگیرد .موفق باشید
۱۲:۳۱, ۱۸/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۵ ۱۲:۵۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۵ ۱۰:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  با یاد ونام خدا
درود برشما وصبح بخیر
مایل نیستم ... دیگر مطلبی بنویسم
ما هم دعوتنامه ای برای شما نفرستادیم. ما فقط داریم جواب مطالب خلاف واقع شما رو میدیم. در واقع شما دارید وقت ما رو در مورد مطالب خلاف تلف می کنید.

(۱۸/بهمن/۹۵ ۱۰:۲۴)Mforootaghe نوشته است:  هم رهبر وهم رئیس جمهور دارای مشاورانی هستند که البته مال دومی آشکار واولی پنهان اما درهرحال مسوول کارها رئیس جمهور ووزیر خارجه است ودرمورد رهبری هم خود معظم له واگر هم مشاوران دارایمشکلی هستند قوه قضائیه برای همین امر حقوق میگیرد که متخلفین را بگیرد .موفق باشید
خلاف گفتید مشاوران رهبری پنهان نیستند.

مشکل رئیس جمهور فعلی هم در حدی هست که رفقای ایشون، ایشون رو رحم اجاره ای لقب دادند. ضمناً زمزمه های رد صلاحیت ایشون هم وجود داره.
۱۳:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۷/بهمن/۹۵ ۲۳:۳۹)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما
من نمیدانم شما بدنبال چه هستید؟ اگر برجام خوب بود که هست تعلق به به همه دارد واگر بد هم هست مال ملت است ودولت آنرا قبول دارد . اینکه مال کی باشد شما هرجور حساب کنید ایرادی ندارد اما مشکل تحریمات سازمان ملل حل شد وتمام .این امر دیگر جای تردید نیست حالا هرچه دل تنگتان میخواهد بنویسید فایده ای ندارد کار تمام شد وبنام دولت تدبیر ثبت شد .بنده بدان افتخار میکنم .شما هم آزادید هرگونه بیاندیشید تنها سیاهی برای آنانکه تحریمات را ایجاد کردند ماندموفق باشید
با سلام و ممنون از همراهی شما
قطعا و قطعا این برجام بنام دولت سراسر تدبیر و سراسر امید در تاریخ جاودانه خواهد ماند و از آن بعنوان کارنامه این حزب یاد خواهد شد رنگ این لکه و این برجام بسته به برداشت شما...
برداشت آزاد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra
۱۴:۴۹, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #47

با نام ویاد خدا
درود برشما دوستان
قبول کردید که برجام تمام شد وهرچه بود برای دولت میماند وآیندگان نظر خواهند داد اما درمورد سایر موارد بهتر است شکیبا باشید تا پرونده ای اگر هست رو شود از رهبری جلوتر گام برندارید ممنون موفق باشید
۱۵:۴۸, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #48
آواتار
(۱۸/بهمن/۹۵ ۱۴:۴۹)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برشما دوستان
قبول کردید که برجام تمام شد وهرچه بود برای دولت میماند وآیندگان نظر خواهند داد اما درمورد سایر موارد بهتر است شکیبا باشید تا پرونده ای اگر هست رو شود از رهبری جلوتر گام برندارید ممنون موفق باشید
دوست عزیز برداشت بنده از برجام لکه سیاه و ننگی بر این دولت هست!
خدمتتون عرض کردم که رنگ برداشت هر کس آزاد هست
برداشت بنده این بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، MohammadSadra
۱۷:۰۸, ۱۸/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #49

درود
البته نظر شما هم محترم است پیروز باشید
۱۷:۴۰, ۱۸/بهمن/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۵ ۱۹:۴۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #50
آواتار
دوستان این تاپیک موضوع دیگه ای داشت که به انحراف کشیده شد.

توصیه می کنم برای برگشتن به موضوع اصلی این کلیپ رو که شرح نامه امام خامنه ای در مورد وفات آقای هاشمی هست ببینید. هیچ کس به این خوبی و دقت ایشون رو وصف نکرده.

تفسیر نامه رهبری در زمان وفات آقای هاشمی توسط استاد رائفی پور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا