کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصغر فرهادی: من برای این آدم‌ها [روسپی‌ها] ارزش قائلم
۱۵:۱۱, ۲۱/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۵ ۱۰:۱۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #1

از بيانات جناب اصغر فرهادی در خصوص جماعت روسپی‌گر (همان فاحشه‌ها):

آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم.

منبع

بياناتشان كمی با بيانات رسول خدا صلوات الله عليه و آله در تضاد است كه البته گويا از نظر دوستان مسئله خاصی نيست

منتظر توجيهات و عرايض دوستان هستم در اين خصوص
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، عدالت ، sagheb

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۴, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #21

(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۳:۰۱)mahdy30na نوشته است:  « و نکاح زنان محصنه ( شوهر دار ) بر شما حرام شده اند مگر آن زنان شوهر داري که به تصرف شما ( غنايم جنگي ) درآمده و مالک شده ايد . از کتاب الله پيروي کنيد . وراي اين زنان ( متصرفي و غير متصرفي ) ،براي شما حلال است هر زني ديگر را با مال به طريق زناشويي بگيريد و نه به طريق زنا . پس چنانکه شما از آنها تمتع جستيد و بهره مند شديد ، آن حق معين که مزد آنها است به آنها بپردازيد . و باکي نيست بر شما که پس از تعيين فريضه ( پول و يا مهر تعيين شده و.. ) به چيزي با هم تراضي کنيد ( رضا بدهيد ) . هر آينه الله دانا و حکيم است »
دقت کن که زنا رو با موارد دیگه حدا کرده گرامی . پس نیا بگو ........... .
قران شما چقدر خوبه . چون فقط همون قدر گفته ولی قران من بیشتر گفته .
گرامی توضیحش رو دادم اگه دقت میکردی.
کسی که شوهرش فوت میشه و یا طلاق میگیره عده نگه میداره چه برسه برای اسیر و کنیز که اسلام براش نگاه خاصی داره و براش عده مشخص کرده . خانم محقق اینارو بلد نیستین ؟ قرانی که تو دستون گرفتین رو فقط رو خونی نکنین یکم تدبر کنین .
عده رو نمیدون شما ؟ خوشم میاد دم از مطالعات بالا میزنین ولی اینارو نمیدونین .

آقای ناظر. اولا پستهاتون را قبل از ارسال ویرایش کنید. نود درصدش که رجز خوانی هست را حذف کنید چون واقعا وقت من ارزش داره.
ثانیا من فکر میکردم فقط عربی بلد نیستید اما انگار فارسی هم نمی دانید. جمله اول شرایط زنان محصنه و اسیر رو می گه و جمله بعد اصلا درباره زن اسیر نیست که من نیاوردمش و حکمی که آورده ربطی به زن اسیر نداره. خوبه که کلمات "ورای این زنان "" رو آورده و اگر این کلمات را متوجه نمی شید ترجمه های دیگه را نگاه کنید" بجز این زنان" یعنی بجز زن اسیر و محصنه بقیه زنان را با مال به زناشویی بگیرید.
پس با لحن کودکانه نیاید بگید ""قران شما چقدر خوبه . چون فقط همون قدر گفته ولی قران من بیشتر گفته .""
چون ادامه آیه حکم زن اسیر نیست. حکم زن صیغه ای و دائم هست.

آقای بیداری اندیشه الان شما ناظر انتخاب کردید؟؟
ایشون حتی آیات قران را به فارسی متوجه نمیشن
.

آقای ناظر لطفا دوباره شروع به گذاشتن پستهای بی ارزش بی سر وته نکنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲:۰۷, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۵ ۰:۲۴)Nadia نوشته است:  آقای ناظر. اولا پستهاتون را قبل از ارسال ویرایش کنید. نود درصدش که رجز خوانی هست را حذف کنید چون واقعا وقت من ارزش داره.
ثانیا من فکر میکردم فقط عربی بلد نیستید اما انگار فارسی هم نمی دانید. جمله اول شرایط زنان محصنه و اسیر رو می گه و جمله بعد اصلا درباره زن اسیر نیست که من نیاوردمش و حکمی که آورده ربطی به زن اسیر نداره. خوبه که کلمات "ورای این زنان "" رو آورده و اگر این کلمات را متوجه نمی شید ترجمه های دیگه را نگاه کنید" بجز این زنان" یعنی بجز زن اسیر و محصنه بقیه زنان را با مال به زناشویی بگیرید.
پس با لحن کودکانه نیاید بگید ""قران شما چقدر خوبه . چون فقط همون قدر گفته ولی قران من بیشتر گفته .""

.

چرا جوش اوردین ؟ کمتر توهین کنین و بیشتر مطالعه کنین و بهتر تامل و تدبر داشته باشین که پاسخ میشنوین ناراحت نشین. من همچنان منتظرم ببنیم چطور توهین و تهمتی رو که زدین تو بحث اون حدیث ، کتاب تهذیب ، چطور میخوایین بیان کنین و خودتون رو پاک کنین . ابته تا الان که پاسخ ندادین و تا بعد هم پاسخ نمیدین .
دارین حرص میخورینا . مگه شمارو مجبور کردن پاسخ بدین ؟ تحریم کنین مثل پرخی کاربران که دیدن دیگه پاسخ ندارن و اخرشم هم وادادن و هم مباحثه رو باخته رها کردن.
کاربرگرامی وقتی اشاره به ایه میکنی کامل بیان کن نه اینکه فقط ترجمه میاری اونم ناقص و .... . بحث کودکانه بودن لحن رو چطور استحراج کردین؟ چطور میگین قران من اینطور میگه ( که مرادتون اینه قران شما معلوم نیس چی میگه ) مشکلی نداره ولی هر کلام بنده سراپا ایراده . کمی ترک تعصب لطفا . کمی حقیقت بینی و ترک خشونت .

اگه وقت شما ارزش داره و مطالب بنده رو بی ارزش میدونین چرا وقت میزارین و پاسخ میدین؟
یا ارزش داره و پاسخ ندارین یا اینکه مطالب به گونه ای هست که بیانش شما رو ناراحت میکنه .
خانم نادیا ، اینکه من عربی بدونم یا نه مشکل شما رو حل نمیکنه تو بحث ، مشکل شما اینه که چیزی رو که میخوایین از مطالب بنده نمیتونی استحراج کنی . شما عربی دان اصلا استاد ادبیات عرب ، چرا یه متن همراه با نرجمه قرار ندادی ؟ چرا اون حدیث رو که میگی تو تهذیب هست رو همراه با متن اصلیش قرار ندادی ؟ نکنه ترسیدین که بیان گنین و اون نباشه چون اصلا نه اون متن رو دیدین و نه میدونین اصلا جلد 7 کتاب تهذیب موضوعش چیه و نه اصلا .... . فعلا شما بیسواد هستین چون هنوز بعد از این همه مدت ( خودتون مدعی قدمت در تالار بودن دارین ) یاد نگرفتین بحث کردن روشش چیه و ادابش چی هست .
بزارین یک بار دیگه متن خودتون رو بزارم تا ببینیم کی فارسیش مشکل داره
(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۲:۳۹)Nadia نوشته است:  فکر میکنم قران شما با قران ما فرق کنه چون توی قرانی که دست منه سوره نسا آیه 24 گفته:

و ( نیز بر شما حرام شد ) زنان شوهردار جز آنهایی که ( در جنگ از زنان کفار Wink به بردگی شما درآمده اند ( زیرا اسارتشان بدون شوهر به حکم طلاق است )
ایا این متن شما هست یا نه؟ اگه نیست بگید .
ایا وقتی میگید که تو قرانی که در دست من هست سوره نسا ایه 24 ، ایا این به معنای این نیست که کل ایه ؟ یا باید بیان میشد در ابتدای ایه ؟ من حوصله این ریز شدنها رو ندارم وگرنه میتونم براتون هزاران اشکال بگیرم که وقت بنده از برای شما باارزشتر هست که با شما سر ابتدایی ترین موضوعات بحث کنم .
در حکم طلاق است ایا شما در طلاق عده داری یا نه؟ پس لطف کن مطالب رو با دقت و استدلالی و مستند نگاه کن نه فقط ظاهر رو .

(۲۶/اسفند/۹۵ ۰:۲۴)Nadia نوشته است:  پس با لحن کودکانه نیاید بگید ""قران شما چقدر خوبه . چون فقط همون قدر گفته ولی قران من بیشتر گفته .""

گرامی یه سربه شان نزول این ایه 24 سوره نسا بنداز ببین اساسش در چه مورد بوده و دقت کنین که این ایه دنباله ایات پیشین هست که محارم و موانع نکاح رو بیان میکنه . بعد گلچین وار مطلب بیان کن . منم میتونم بیام و بگم مثل شما یه ایه رو یکمشو بگم و بقیشو نگم بعد بگم خو ایه تا اهمونجا مدنظرم بود و بعدم بگم ایه ... سوره ... . کسیم به من ایراد نگیره . روش شما اصلا در شان یک عالم نیست
ایه رو دقت کنینی : همین سوره مبارکه نسا ایه 43

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقْرَبُوا الصَّلَاةَ وَأَنْتُمْ سُكَارَى حَتَّى تَعْلَمُوا مَا تَقُولُونَ وَلَا جُنُبًا إِلَّا عَابِرِي سَبِيلٍ حَتَّى تَغْتَسِلُوا وَإِنْ كُنْتُمْ مَرْضَى أَوْ عَلَى سَفَرٍ أَوْ جَاءَ أَحَدٌ مِنْكُمْ مِنَ الْغَائِطِ أَوْ لَامَسْتُمُ النِّسَاءَ فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيدًا طَيِّبًا فَامْسَحُوا بِوُجُوهِكُمْ وَأَيْدِيكُمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَفُوًّا غَفُورًا
﴿۴۳﴾

درس پس میدم خدمت کاربر نادیا ؛
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقْرَبُوا الصَّلَاةَ. با نوع ترجمه ای که شما بلدی و ظاهری میشه ای کسانی که ایمان اورده ای ، نزدیک نماز نشین . و اگه بقیه این قسمت رو بگم بازم میشه مفهوم دیگه ای رو گرفت ، يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقْرَبُوا الصَّلَاةَ وَأَنْتُمْ سُكَارَى حَتَّى تَعْلَمُوا مَا تَقُولُونَ ، ای کسانی که به ایمان ارده اید به نماز نزدیک نشین وقتی که در حالت سکران به سر میبرین و هر وقت فهمیدین چی میگین برگردین ( خو یعنی چی؟ هروقت فهمیدین چی میگین؟ مگه مستی از چند روز بیشتر ذهن رو درگیر میکنه؟ پس مفهوم دیگه ای پشتش هست . خو تا همینجا یه نکته بگم کسی که سکر استفاده میکنه تا 40 رو نمازش پذیرفته نیست( اینو مستند میگم ولی چون کسی دنبالش نمیره پس سندشو شهید نمیکنم ) ، خو یعنی تا 40 روز نمیدونه چی میگه ، ایا شما این معنا رو وقتی نداشته باشی از کلام معصوم میخوای این ایه رو چطوری معنا کنی؟ و تا اخر ایه بازم میشه همینطوری گلچین شده مطالب رو بگم و اصلا هم به مفهو اسیب نرسه ولی مفهوم جدید بیان بشه . مبین که اومده و گفته و شرحش داده ولی شما و امثال شما میایین میگین نه من فقط همینقدر که میخواستم رو گرفتم بقیه مربوط به بحث نبود نگفتم. اینارو برای کسانی بگین که هیچی از این مبانی نمیدونن .

زن صیغه ای و دائم ؟ یجوری میگین صیغه ای انگار متعه نجس و حرام و کثیف و .... هست که با لحنی توهین امیز بیان میکنین اینو چرا؟ حداقل از زنا و ... که بعتره گرامی ، طرف میدونه بچه باباش کیه نه مثل امثال زیاد بن ابیه که داستانش رو گفتم . نزارین افراد دیگه رو هم مثال بزنم .
«لو لا أن عمر نهی عن المتعة ما زنی إلا شقی» گوینده کلام امیرالمومنین علی بن ابیطالب هستند . ترحمه نمیخواد چون اسونه . جامع البيان للطبري، ج5، ص19 ـ الدر المنثور للسيوطي، ج2، ص140 ـ تفسير الرازي، ج10، ص50 ـ تفسير الثعلبي، ج3، ص286 ـ شرح نهج البلاغة لإبن أبي الحديد، ج20، ص25 – نواسخ القرآن لإبن الجوزی، ص 124 و یا جناب قرطبی هم از بزرگان مفسرین و اهل فضل اهل سنت ببنین چی میگه یاد بگیرین «ما كانت المتعة إلا رحمة من الله تعالى رحم بها عباده و لولا نهي عمر عنها ما زنى إلا شقي» ج5، ص130 .
پس دقت کنین که لحنتون چطوریاس و به بنده خرده نگیرین.

(۲۶/اسفند/۹۵ ۰:۲۴)Nadia نوشته است:  
.
هروقت شما معنی کنیز و روسپی و فهمیدین و فرقشون رو صحیح درک کردین ، بیایین اینجا برای بنده ایراد بگیرید که من فارسی متوجه نمیشم . مرسی از تعصب شما. Blush
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  در قران کنیز داریم. کنیز زنیه که با استفاده کردن از بدنش، خرج زندگیش رابه دست میاره!

(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  حالا یه روسپی هم همون کاره کنیز رو میکنه فقط برده نیست و برعکس کنیز که فقط به یک نفر رابطه داره، روسپی با اشخاص مختلفه!
کنیز و روسپی فرقشون در نگاه شما فقط در دربند بودن تعداد فاعل ها هست و شباهشون این هست که هر دو با مفعول فعل ... نون در میارن .
پس اگه اینم بزاریم روی علم شما ( یا بزاریم بر توهین به جامعه اسیران _ نقل قول تمسخر امیز شما رو میارم که بدونین کدوم متن میگم _ Wink سواد فارسی و عربی رو هم کنار بزاریم ، باید کمی به نگاه شما به این واژه ها و کاربردشون شک کنم که البته شک ندارم که از روی چه نگاهی چنین مطالبی رو بیان میکنین.
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:   نکنه به نظر شما کنیز در ازای خانه داری کردنش نون میخوره؟!!
مطلبی برای این خرفتون دارم ولی دیگه زیادی گفتن براش شما درست نیست چون ثقیل میشه مطالب .

فقط اینو چطوری میخای بااین حرف خودتون که بالا نقل قول مجدد کردم کنار بیاین
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  از اون گذشته اگه کمی کتب مذهبی خونده باشین می بینین که در احادیث هست که مردم میتونن کنیزشون را در اختیار دیگران بذارن و در ازاش پول بگیرن (در ازای سکس دیگران با کنیزشون)
در تهذیب الاحکام جلد 7 صفحه 242 امده: مسلمانانی که کنیز دارند می توانند واژن کنیزشان را در اختیار هرکسی بگذارد و از او پول بگیرد (امام صادق)
کنیز رو شما میگی با یکی ارتباط داره و بعد از تهذیب میارین که میتونن کرایه بدن و پول بگیرن .
یچیزی رو یادم رفت همون اولین پست ها بگم و البته شرمم میشد بگم . شما که اینو میگی کنیز میاد و مفعول میشه ( یعنی در اصل برای مفعولیت میاد و وقت بیکاریش رو میره کار انجام میده ، نبی خاتم هم کنیز داشتن ایا ایشون هم هوس ران بودن نعوذ بالله ؟ با این نگاه شما چیزی بجز این نمیشه تصور کرد. یا یه بنده خدایی از همین مطالب استناد کرده بود و اخرشم گفته بود پیامبر شما چون چشمش دنبال همسر زید ( همون ماجرای نازل شدن ایه مبارکه ما كانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِكُمْ وَ لكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَ خاتَمَ النَّبِيِّينَ وَ كانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْ‏ءٍ عَليماً احزاب 40 ) برای همین اینارو گفته ، گرامی دقت کن که یچیزی میگی یجای اساسی اعتقادات رو نزنه بپوکونه .
بااین نگاه شما از معنی و تفسیر کنیز و روسپی چیزی جز این خروجی نداره .
در انتها دوباره تذکر میدم اگه میبینی مطالب من ارزش نداره پاسخ نده ولی اگه میدی حرص کمتر بخور و صحیح مطالب رو بیان کن .
مطالب بازم بود ولی دیر وقت بود و نگفتم.
دوستان نکاح رو هم اگه کسی وقت داشت نگاه بندازه یعنی چی . چون یجا میخوام اینو بگم ولی میخوام پیش پیش خدتون مطالعه داشته باشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، sagheb
۲:۴۹, ۲۶/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲:۵۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #23

(۲۶/اسفند/۹۵ ۰:۲۴)Nadia نوشته است:  آقای ناظر. اولا پستهاتون را قبل از ارسال ویرایش کنید. نود درصدش که رجز خوانی هست را حذف کنید چون واقعا وقت من ارزش داره.\
.

یک صفحه متن بی ارزش نوشتید بدون اینکه به پست من ربطی داشته باشه.
یک چیزی یاد گرفتین که متن را کامل بیار و کات نکن هرجا کم میارین میگین! شما هنوز آیه قران را نفهمیدی که جمله اول درباره زن شوهردار و اسیر هست و جمله دوم درباره زن صیغه ای و دائم. خوب وقتی من بحثم زن اسیر هست جمله دوم را برای چی بیارم؟! اصلا فرض که آوردیم چه فرقی میکنه؟!
۱۲:۲۲, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
قال لي أبو عبد الله ع‏ من روى على مؤمن رواية يريد بها شينه و هدم مروءته ليسقط من أعين الناس أخرجه‏ الله‏ من‏ ولايته‏ إلى‏ ولاية الشيطان‏ فلا يقبله الشيطان.
امام جعفر صادق علیه السلام میفرمایند که :
اگر کسى سخنى را بر ضد مۆمنى نقل کند و قصدش از آن ، زشت کردن چهره او و از بین بردن وجهه اجتماعى اش باشد و بخواهد او را از چشم مردم بیندازد، خداوند او را از ولایت خود خارج مى کند و تحت سرپرستى شیطان قرار مى دهد؛ ولى شیطان هم او را نمى پذیرد!
کافی شریف جلد دوم ص 358

(۲۶/اسفند/۹۵ ۲:۴۹)Nadia نوشته است:  
یک چیزی یاد گرفتین که متن را کامل بیار و کات نکن هرجا کم میارین میگین! شما هنوز آیه قران را نفهمیدی که جمله اول درباره زن شوهردار و اسیر هست و جمله دوم درباره زن صیغه ای و دائم. خوب وقتی من بحثم زن اسیر هست جمله دوم را برای چی بیارم؟! اصلا فرض که آوردیم چه فرقی میکنه؟!
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  از اون گذشته اگه کمی کتب مذهبی خونده باشین می بینین که در احادیث هست که مردم میتونن کنیزشون را در اختیار دیگران بذارن و در ازاش پول بگیرن (در ازای سکس دیگران با کنیزشون)
در تهذیب الاحکام جلد 7 صفحه 242 امده: مسلمانانی که کنیز دارند می توانند واژن کنیزشان را در اختیار هرکسی بگذارد و از او پول بگیرد (امام صادق)
این توهین رو اول رد کنید
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  در قران کنیز داریم. کنیز زنیه که با استفاده کردن از بدنش، خرج زندگیش رابه دست میاره!

نکنه به نظر شما کنیز در ازای خانه داری کردنش نون میخوره؟!!
حالا یه روسپی هم همون کاره کنیز رو میکنه فقط برده نیست و برعکس کنیز که فقط به یک نفر رابطه داره، روسپی با اشخاص مختلفه!
دوم معنای صحیح این دو واژه کنیز و روسپی رو درک کنین . و سعی کنین با الفاظ ، بازی نکنین چون ثمری نداره بلکه ضررش بیشتره .
(۲۶/اسفند/۹۵ ۲:۴۹)Nadia نوشته است:  
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۹)Nadia نوشته است:  سوم اگه ربط نداشت و وقتتون براتون ارزش داشت و متن من بی ارزش هست و من رو در حد خودتون نمیبینین :
[quote='Nadia' pid='377331' dateline='1489428577']
من قصد ندارم با شما بحث کنم چون در حد بنده نیستید.
چرا ادامه میدید ؟ پس همه اینها بهانه هست و پاسخ ندارید.
و البته ذکر یک نکته ، خو شما هم کامل بیار و با متن اصیلش نه چیز دیگه ، همین چند جمله از ایه شریفه رو کامل بیار ، آیا کفر میشه ؟ نخیر چیزی نمیشه فقط مقصود جاصل نمیشه .
مطالب در پست پیشین به قدری واضح هست که اگه بخوام به حرفاتون پاسخ بدم علاوه بر ارجاع دادنبه اونها مطالبی جدید هم میشه اضافه کرد ولی خارج از حوصله شخص شماست .
(۲۶/اسفند/۹۵ ۲:۴۹)Nadia نوشته است:  شما هنوز آیه قران را نفهمیدی که جمله اول درباره زن شوهردار و اسیر هست و جمله دوم درباره زن صیغه ای و دائم. خوب وقتی من بحثم زن اسیر هست جمله دوم را برای چی بیارم؟! اصلا فرض که آوردیم چه فرقی میکنه؟!
کاربر محترم ، اون " و " که اول ایه هست ایا اضافه هست ؟

" وَ " الْمُحْصَناتُ مِنَ النِّساءِ إِلاَّ ما مَلَکَتْ أَيْمانُکُمْ کِتابَ اللَّهِ عَلَيْکُمْ
مربوط به ایه پیشین هست که داره محرمات رو معین میکنه و این ایه هم تحصیص ها رو تکمیل و قید میزنه .
من الان بخوام شبهه کنم در این ایه میتونم از همین قسمت هم انجام بدم باتوجه به نگاه شما ولی چون در حد شما نیستم نمیگم .Blush
نقل قول: و قوله و المحصنات من النساء إلا ما ملكت أيمانكم يعني أمة الرجل إذا كان قد زوجها من عبده- ثم أراد نكاحها فرق بينهما و استبرأ رحمها بحيضة أو حيضتين- فإذا استبرأ رحمها حل له أن ينكحها و قوله كتاب الله عليكم يعني حجة الله عليكم فيما يقول و أحل لكم ما وراء ذلكم- أن تبتغوا بأموالكم محصنين غير مسافحين يعني يتزوج بمحصنة غير زانية .... " تفسیر قمی "
فقط خواستم یچیزی رو یاد اوری کنم که تو پستهای اول که همیشه لبخند میزدید گفتم :

(۲۳/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۰)mahdy30na نوشته است:  یه سری به کتابهای درجه اول و صحیح خودتون بزنین بعد ببینم همچنان این لبخند باقی میمونه یا اینکه Mat . Blush نزارین از شیرین کاریهایی که در مباحث قبلی داشتین دوباره رو باشه ، چون این لبخند دیگه تبریل به فحاشی میشه .
اینو گفته بودم چون میدونستم تعداد پستها بره بالا شما دیگه این لبخند رو تبذیل به ... میکنین چون سابقه اثبات کرده اینو.
منتظرم اون مواردی که هنوز بیجاب گذاشتین رو پاسخش رو بدین چون اگه بعد از این چندین بار تکرار کردن سوالم پاسخ ندید بنده برداشتم میشه در عدم داشتن پاسخ از سمت شما .
دوباره کلام ابتدارو تکرار میکنم :
قال لي أبو عبد الله ع‏ من روى على مؤمن رواية يريد بها شينه و هدم مروءته ليسقط من أعين الناس أخرجه‏ الله‏ من‏ ولايتهإلى‏ ولاية الشيطانفلا يقبله الشيطان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، sagheb
۱۷:۳۹, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #25

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هوا بالونیه اینجا
۲۰:۱۸, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۵ ۱۷:۳۹)Nadia نوشته است:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هوا بالونیه اینجا
بسم الله الرحمن الرحیم
لا يُكَلِّفُ اَللَّهُ نَفْساً إِلاَّ وُسْعَها ...
خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند...
سوره مبارکه
بقرة
آیه
۲۸۶
خانم نادیا براتون متاسفم نیستم چون قوه درکتون بیشتر از این نیست و توقع زیاد داشتن ، اشتباه هست Rose .

عالم علوم قرانی
(۲۰/تیر/۹۵ ۳:۲۷)Nadia نوشته است:  فعلا که بنده از کل کاربران سایت بیداری اندیشه اطلاعات قرانی و مذهبی بیشتری دارم.
و از کهنه کاربران تالار
(۲۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۰۸)Nadia نوشته است:  بنده الان سالیان طولانی هست که در این تالار عضوم و از بحث بی نتیجه با شمایان ! به جایی نرسیدم.
"با نام نادیا از 95 و با نام فرمیسک از بهمن سال 91 قدمت دارن "
به علت عدم پاسخ به مباحث بیان شده و ... متاسفانه .... .
امیدوارم دوستان متوجه باشن که با چه کاربری داشتیم بحث میکردیم . اگه ایشون دوباره میل داشتن بحثی رو مطرح کنن و پاسخ به تهمتهایی که زدند رو بدن شهامتش رو داشته باشن با دست پر پاسخ بدن نه اینکه با این لحن صبیانه Blush

دوستان اگه کسی پاسخی ، مطلبی ، حرفی داشت و یا اشکالی براش ایجاد مطرح کنه ، ان شالله دوستان پاسخگو خواهند بود .
پیشا پیش سال 1396 رو خدمت همه کاربران گرامی تبریک عرض میکنم . RoseRoseBlushBlush
۲۰:۴۰, ۲۶/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۰:۴۱ توسط Islam.)
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان،مسئله به نظر بنده خیلی ساده است.

خداوند هم دوست دارد بنده ی گنهکارش به سوی او بازگردد. افراد روسپی هم جزء همین دسته ی گنهکار هستند. در زندگانی بزرگان هم داشتیم تلاش هایی برای هدایت این افراد ، از جمله عارفی(اسمشون یادم نیست) که هدایای مردمی که به خاطر روضه ی حضرت زهرا گرفته بودند را به یک خانم روسپی می دهند و می گویند که اگر پول لازم داری این را بگیر ولی این گناه را ترک کن. و این خانم هم این گناه را ترک می کند و بعدا ازدواج می کند.

پس اماده کردن مسیر برای بازگشت انان از گناه کار بسیار پسندیده و بزرگی است .اما ایا این به معنی ارزش قائل شدن برای اینکار است؟ اتفاقا اقای فرهادی دقت نمی کنند که ارزش قائل شدن باعث دلگرمی این افراد در کاری که انجام می دهند می شود و در نتیجه احتمال هدایت انها را کاهش می دهد.

کمک به فرد گناهکار برای ترک گناه 180 درجه متفاوت است از ارزش قائل شدن برای گناهکار.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirabdi ، Eve
۱۵:۱۵, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #28
آواتار
با تشکر از آقای مهدی سینا که ابهامات بنده رو رفع کردند
نقل قول:شرم بر شما باد amirabdi گرامی ، شما چرا تو این مهد کودک هستین؟ مگه بزرگ نشدین ؟
بحث سالم رو پیش میریم ولی چه کنیم تو این مسیر بعضیا فرهنگ شون یکم ضعیفه و توی جاده زباله پرت میکنن .و مسیر دو ساعته رو باید یک هفته طول داد.
کسی که دنبال بخث رو بخواد بگیره میگیره گر اینکه دنبال قیچی کردن و سو برداشت باشه که نمیتونه /
خدایی خودتون نگاه کنید از اینهمه بحث نصفی ش فقط تخریب مخاطب هستش (البته مخاطبم هم شما هستید هم خانم نادیا)
یه خواننده مثل من فقط دچار سرگیجه ی مفرط میشه با خوندن این پست هاBig Grin

نقل قول:ببخشین اینطوری اخر بحث رو تموم میکنم ، پس اینهمه بازیگر پــورن هم که درقبال مبالغ .... و نشر اثارشون دارن کسب درامد میکنن شغل شریفی دارن و نه تنها به جامعه اسیب نمیزنن بلکه کسب درامد برای جامعه هم هستن چون مالیات میدن و کسب توریست و ... برای اون جامعه دارن .
البته من بالاتر هم گفتم که دیدگاه فرهادی شامل مشکلاتی هست ولی حرف اصلی م این نبود
حرفم این بود که دیدگاه ایشون با چیزی که برخی ادعا دارن خیلی فرق داره
برخلاف ادعای برخی دوستان ایشون طرفدار زیاد شدن روسپی گری نیست بلکه طرفدار دلسوزی برای روسپی هاست
متاسفانه وضع جامعه مون خیلی ایده عال نیست،حدود دویست هزارنفر زن روسپی فقط توی همین تهران داریم که بخاطر بدشدن شرایط سراغ این کار اومدن (و با این دید که این کارشون به کسی آسیب نمیزنه ) حرف آقای فرهادی اینه که روسپی ها رو از خودمون رونده نکنیم چونکه با این کار فقط روسپی گری بیشتر ترویج پیدا میکنه درعوض تا جایی که میتونیم ازشون حمایت مادی و معنوی کنیم تا دیگه نیازی نباشه اون زن سراغ این کارها بره...
به هرحال به نظرم هیچ یک از دوطرف این دعوا نمیتونن همدیگه رو قانع کنند اما باید تاجایی که میشه از ایجاد شبهه و تردید و تهمت های نابجا دوری کرد
یا حق
۱۶:۵۲, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۷/اسفند/۹۵ ۱۵:۱۵)amirabdi نوشته است:  با تشکر از آقای مهدی سینا که ابهامات بنده رو رفع کردند
خدایی خودتون نگاه کنید از اینهمه بحث نصفی ش فقط تخریب مخاطب هستش (البته مخاطبم هم شما هستید هم خانم نادیا)

البته من بالاتر هم گفتم که دیدگاه فرهادی شامل مشکلاتی هست ولی حرف اصلی م این نبود
برخلاف ادعای برخی دوستان ایشون طرفدار زیاد شدن روسپی گری نیست بلکه طرفدار دلسوزی برای روسپی هاست
متاسفانه وضع جامعه مون خیلی ایده عال نیست،حدود دویست هزارنفر زن روسپی فقط توی همین تهران داریم که بخاطر بدشدن شرایط سراغ این کار اومدن (و با این دید که این کارشون به کسی آسیب نمیزنه ) حرف آقای فرهادی اینه که روسپی ها رو از خودمون رونده نکنیم چونکه با این کار فقط روسپی گری بیشتر ترویج پیدا میکنه درعوض تا جایی که میتونیم ازشون حمایت مادی و معنوی کنیم تا دیگه نیازی نباشه اون زن سراغ این کارها بره...
به هرحال به نظرم هیچ یک از دوطرف این دعوا نمیتونن همدیگه رو قانع کنند اما باید تاجایی که میشه از ایجاد شبهه و تردید و تهمت های نابجا دوری کرد
یا حق

بنده متوجه حرف شما شدم. اشتباه شما این است که اقای فرهادی رو دربین گروه اول یعنی خیر خواه و خواهان از بین بردن این گناه متصور میشید در حالی که حرف های اقای فرهادی جابجا کردن معروف بود.خیر خواهی نبود بلکه ارزش نشان دادن یک گناه و حتی دلگرمی دادن به گناهکار بود. دلگرمی از جنس تایید کار انها نه از جنس تشویق برای اصلاح.
۱۷:۱۷, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
فقط یک نکته خدمت گرامیان و کاربر amirabdi
تو نقل قول این پستتون یه اشتباه نادرست شده که امیدوارم غیر عمد باشه
کسی اگه ارسال 20 رو ببینه متوجه میشه که بنده چه گفتم و شما چه نقل قول کردین .
جالب اینجاس که اخر ارسال 17 رو که خودتون فرستادین رو به اول ارسال 20 که برای بنده بود چسبوندین و معنای نقل قول بنده رو اگه کسی نگاه به ارسالهای پیشین نکنه برداشتش چه خواهد شد .
ارسال قسمت اخر پست 17 که :
(۲۵/اسفند/۹۵ ۱۲:۳۰)amirabdi نوشته است:  شرم بر شما باد
متصل شده به ارسال بنده که ارسال 20 هست :
(۲۵/اسفند/۹۵ ۱۵:۲۳)mahdy30na نوشته است:  amirabdi گرامی ، شما چرا تو این مهد کودک هستین؟ مگه بزرگ نشدین ؟
و اما چیزی که در نقل قول بیان شده :
[تصویر: do.php?img=4614]

لازم دونستم تذکر بدم که اگه اشتباهی هست اصلاحش کنین .
و اما چند کلام دیگر با کاربر amirabdi
گرامی شما بخون تخریب ولی توی بحث در کنار احترامی که شخصی بر دیگری میزاره انتظار برخورد صحیح داره ولی بنده تو بحث با امثال کاربر Nadia چیزهایی دیگه میبینیم ، چون الان مخاطب بحث ایشون نیستن وارد مباحث نمیشم / اما کمی به مباحثات پیشین سربزنین و ببینین تاریخ چه ثبت کرده .

(۲۷/اسفند/۹۵ ۱۵:۱۵)amirabdi نوشته است:  

با تشکر از آقای مهدی سینا که ابهامات بنده رو رفع کردند

یا حق
(۲۷/اسفند/۹۵ ۱۵:۱۵)amirabdi نوشته است:  برخلاف ادعای برخی دوستان ایشون طرفدار زیاد شدن روسپی گری نیست بلکه طرفدار دلسوزی برای روسپی هاست

شما هرطور تفسیر و نگاه کنین این حرف یجاش لنگ میزنه ، دلسوزی باشه و یا نگاه معنادار و ... باید کاری کرد این کار همچون گدایی نشه . وارد مبانی حقوقیش نمیشم ولی گدایی هم از روی ناچاری طرف دست جلو دیگران دراز میکنه ولی ایا بعد ار رفع نیاز میره طرفش ؟ خود تکدی گری خودش جرم به عادت هست که دیگه عادت میکنن به این کار . اگه به دید کمک کردن و دلسوزانه به این موضوع نگاه کنیم ابعد دیگه هم بهش تفزوده میشه ولی باید در گفتار دقت کرد چون هر عبارت برای خودش جایگاهی داره و اگه جای خودش نشینه هم برداشت غلط میشه و هم مورد سو استفاده و این یعنی ظلم. ظلم : وضع الشی ء فی غیر موضعه
امیدوارم تونسته باشم معنایی که بود رو برسونم .
فمنیسم و دنیای مدرن ایا خودش کمک نمیکنه در تقویت روسپیگری ؟ اگه دوستان وقت داشتن از این کلیدواژه ها کمک بگیرن و نظرشون رو بگن.
(۲۷/اسفند/۹۵ ۱۵:۱۵)amirabdi نوشته است:  اما باید تاجایی که میشه از ایجاد شبهه و تردید و تهمت های نابجا دوری کرد
Blush ایکاش بشود . و ایکاش بشود کسی که موردی رو میگه چند پهلو نگه که ازش سوء برداشت بشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا