|
مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
|
|
۱۸:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کنم یک تاپیک برای بحث در مورد مناظرات انتخابات لازم داشتیم. نمیشه هر جایی در مورد مناظرات صحبت کرد در مورد مناظره اول تنها میشه گفت که تبریک به کار تیمی و جالب جهانگیری-روحانی! ![]() فکر کنم حد و اندازه هر کدوم از نامزدها همین امروز روشن شد... آخه مگه مجبورید؟ ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 26 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۰:۵۵ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #251
|
|||
|
|||
|
من که به اقای رئیسی رای دادم ، بنظرم من درنهایت اقای روحانی رای میاره و در بهترین حالت ممکن شاید شاید به دور دوم کشیده بشه که بنظرم باز احتمالش کمتره.
تا اونجایی که من دیدم مردم زیاد از روحانی راضی نیستن اما بخاطر خشک مذهبی بودن رئیسی بهش رای نمیدن ، مردم دیگه نمیخوان به اول انقلاب و شرایط سخت عدم آزادی برگردن زمانیکه فردی نمیتونست ویدیو داشته باشه یا حریم خصوصی! و متاسفانه ستاد روحانی خیلی خوب روی این مسئله مانور داده که مردم واقعا ترسیدن! من خودمم مشکل جدی دارم با نوع تبلیغات اقای رئیسی! چه دلیلی داره تو هر شهر دو ستاد تبلیغاتی جداگانه و تفکیک شده برای بانوان و اقایان بزنن؟ این دیگه چه صیغه ایه؟ این باعث دفع جذبه و رای میشه! یا مثلا هرشهری که رفتم دیدم یکسری افراد خشک مذهب ، با یقه بسته و ریش بلند توی ستاد نشستن یا توی ستاد خواهران حتی یک فرد با مانتو پیدا نمیشه! خب اینها باعث دفع جذابیت و دفع رای میشه ... خود من چند تن از آشنایان خیلی نزدیکم قرار بودن به روحانی رای ندن و نظرشون روی قالیباف بود اما با اومدن رئیسی و دیدن چنین صحنه هایی به روحانی رای دادن ازشون پرسیدم چرا؟ گفتن که میترسیم از اینکه رئیسی رای بیاره و آزادی رو سلب بکنه و خیلی خشکه! من همون روزهای اول گفتم که باید اقای رئیسی به نفع قالیباف کنار میرفت و بنظرم قالیباف شانس بهتری رو برای پیروزی یا حداقل به دور دوم کشاندن داشت! اما با اینحال باز امیدوارم رئیسی رای بیاره که خیلی سخته! بنظرم بیشتر رای های قالیباف یا باطل شد یا به سبد روحانی رفت یا مثل من عده ای به رئیسی رای دادن! اما تمام رای های جهانگیری مستقیما به سبد روحانی رفت! پی نوشت: حمایت تمام اهالی سینما ، تلویزیون ، موسیقی و ورزشکاران از روحانی به دلیل حمایت خاتمی باعث جلب توجه عده ی کثیری از مردم شده ، خب بهرحال اینها افرادی هستن که میلیونها طرفدار دارن مثلا اقای علی دایی ، علی کریمی یا مثلا چاووشی و سالار عقیلی و... اصلا روحانی بدون کمک اقای خاتمی نمیتونه برنده بشه و صرفا مثل 4 سال پیش همه طرفدارانش دارن بخاطر خاتمی رای میدن کسی روحانی رو زیاد قبول نداره. |
|||
|
|
۱:۰۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #252
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۰:۴۹)AmirEfrit نوشته است: موافقم کاش اقای رئیسی بنفع قالیباف کنار میرفت... باز هم اشتباه اصولگرایان باعث شکستشون شد. انقلابیون همه حاضر بودن برای کنار زدن روحانی به قالیباف رای بدن ولی عکسش جواب نداد مفت مفت آرای خودمونو ریختیم تو سبد روحانی |
|||
|
|
۱:۳۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #253
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱:۰۰)Imam12 نوشته است: موافقمنظرسنجی ها 12 روز پیش نشون میداد که روحانی و رئیسی یعنی یک اشتباه بزرگ!!! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-42...#pid379725 تو اون نظرسنجی گفتم که با فرض 33 میلیون نتیجه حداقلی میشه روحانی 15 و رئیسی 9 حالا که 10 میلیون اومد روی کل آرا، احتمالا روحانی 21 و رئیسی 13 البته این بر اساس نسبت نظرسنجیه ها ... نتایج بالاتر از این حرفاست. 21+13=34 که تا 42 میلیون فاصله زیاده... ولی به احتمال زیاد روحانی کار رو تموم کرد متاسفانه وقتی انتقاد پذیری در یک جریانی نباشه، راحت دیکتاتوری ریشه میگیره... حالا که احمدی نژاد رو حذف کردن، نکردن یک آدم معقول و اجتماعی رو علم کنن!!! قالیباف هم بد بود ولی این دیگه ... برید صفحه اول همین تاپیک رو بخونید که چقدر به خاطر یک جمله هوایی من دری وری گفتن!!! حالا مثلا ماها که هم عقیده ایم اینطوری برخورد کردن
|
|||
|
|
۲:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #254
|
|||
|
|||
|
اوه اوه اوه
عالم هپروووت |
|||
|
۶:۵۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #255
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ پـایـانِ وحــــدتِ چـرتـکـهای از برکات این که آقای بقایی تصویر رأی خود را نشان دادند (و نیز دیـگر هواداران آقای احمدینژاد)، این است که راستی – امنیتیهایی مانند آقای گنجی (مدیـرمـسـئـول محـتـرم روزنـامهی جوان) دیگر نمیتوانند بعد از شکست مفتضحانه بگویند اطرافیان آقـای احمدینژاد به روحانی رأی دادند! ![]() باید بیشتـر بـه جـریـان «حـزبالله فـعـلـی» تبـریـک گـفـت کـه بالآخـره در «تـجــربـه» هم فهـمـیـد «وحدت چرتکهای» و زد و بندهای بالا به پایین، «دروغ گوبلزمآبانه» بود که مدتها محـافظهکارها و اصولگـرایـان بـهعنـوان رمـز و حـلـقـهی مـفقودهی «پیروزی» در انتخابات، به خوردشان داده بودند.
پیروزی، صد تا پدر و مادر دارد! و شکـست، همـواره یتیـم است! حـالا میشـود رفـت سـراغ دههـا تحلیل «الکی» و تسکینهای «احسـاسی» برای فراموشیِ مـشـکـلِ اصـلـی! میتـوان بر طـبـلِ شادانه کوبید و به آمار بالای مشارکت بالیـد! میشود ظرفیـت یک طـرف برای پذیـرش شکست را ستود و از عدم تکرار 88 سخن گفت و از بازپس گیـری شهـر پـس از سقـوطـش میتـوان گـفـت و توصیه به مراقبت از سقوط ایمان کرد و قس علی هذا! اما بی شک آنها میتواننـد آینده انقلاب را رقـــــــــــــم بزننــد که از دل ایـــن انتخابات، به «اصــــــــل درد» پی ببرند✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------![]() پ.ن: مقـام معظم رهبـری بعد از راهپیمایی 22 بهمن: "مسئولین، این حضور مردمی را به حساب گلایه نداشتن آنها از فعالیتهای ما مسئولین نیاورند؛ مردم گلهمندند". (فریــب تیتـرها را نخوریـد)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن 2: "تا شـــرک و کــفــر هســت، مبـــارزه هــســت و تــا مبــارزه هــســت مـــا هـسـتـیـــم". ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۸:۰۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۸:۰۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #256
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۶:۵۸)MEEAAD نوشته است: ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ میعاد یه طوری حرف میزنی انگار خود مردم مقصر نیستند... یعنی فساد ندیدن؟بیکاری رو ندیدن؟رکود ندیدن؟تحقیر شدن ندیدن؟برجام بی حاصل ندیدن؟یعنی این دانشجوها تصویب داماتو ISA ندیدن؟؟؟؟؟ ده دقیقه با مردم عادی طرفدار روحانی حرف بزن و بخواه از عملکردش دفاع کنن...ببین میتونن؟فقط به استدالاشون برای رای دادن به روحانی گوش بده...واقعا خنده داره بعد از حاکمیت، اصولگرا ها،احمدی نژاد و ... خود مردم یکم تقصیر دارن... آخه روحانی چی گفت تو مناظره؟چه برنامه اقتصادی داد؟چه دکترینی داشت؟ راه حلش برای عبور از بحران و بیکاری چی بود؟ من میخوام ببینم چهارسال دیگه که بیکاری رکود و تورم به اوج خودش رسید بازم اینا از دیوار کشیدن تفکیک و کنسرت حرف میزنن؟؟؟ (من لحنم سوالیه باز منو متهم نکن به زیاد سوال کردن) شاید تلخ باشه ولی من نمی تونم خودمو گول بزنم... بنظر من این جوونا دیگه از دست رفتن... دیگه کار از سقوط ایمان باز پس گیری شهر از این حرفا گذشته یه کلام اینا به جای دانشگاه دیسکو می خوان... دارم میبینم دیگه.... عمرا بشه حالا حالاها برشون گردوند..همین که بتونن چند هزارتا قشر انقلابی رو حفظ کنن که اگه پس فردا جنگ شد بتونن کشور نگهه دارن شاهکار کردن. واقعا دیدم بعضاشون چقد زحمت کشیدن تا بلکه کاندیدشون رای بیاره چقد از زندگی شون زدن از زن بچه درس دانشگاه خواب خوراک زدن بی هیچ مزد مواجبی، ولی حالا باید از امروز مزخرفات یک مشت فاسد بی مصرف گوش کنن...دوباره طعنه های رسانه های جیره خور دولت شروع میشه... من از اول وارد این بازی ها نشدم چون می دونستم تهش باخته...بهشونم گفتم اعصاب خودتون خورد نکنین الکی خودتون درگیر نکنید. تهش دوباره همینا میشن ولی گوش نکردن گفتن ما تلاش می کنیم خدا با ماست ولی ظاهرا خانه از پای بست ویران است... |
|||
|
|
۸:۳۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۲۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #257
|
|||
|
|||
|
نمی دونم کی انتخاب میشه ولی یه حرفی دارم برای اونهایی که به ابوموسی اشعری رای دادند.
عزیزان این شخص دور قبل با کلی وعده اومد و در آخر زد زیرش. کی گفته کی گفته (اولی چه کسی-دومی چه زمانی) راه انداخت این دوره که بدون وعده اومده خدا به دادتون برسه. من که از قبل از ۹۲ تکلیفم با اینها روشنه خدا به داد شما برسه. ابوموسی اشعری خنجری هست در سینه نظام و این دوره تا قلب پیش خواهد رفت. برخی از حضرات هم که هلهله می کنند دلیلش اینه که این موضوع رو می دونند. وگرنه برای رای آوردن یک آخوند هلهله نمی کنند می دونند رای آوردنش چه معنی داره، دارند برای اون موضوع هلهله می کنند. پ.ن. "مردمی که سیاستمداران فاسد را انتخاب می کنند قربانی نیستند بلکه شریک جرم اند." جورج اورول |
|||
|
|
۹:۴۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۹:۵۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #258
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۶:۵۸)MEEAAD نوشته است: میعاد گرامی از جریان انحرافی جز این هم انتظار نبود ، نون جریان انحرافی هم در روی کار بودن امثال روحانی هست . باید قبول کرد که وجود روحانی به مراتب شرف داره به وجود منحرفین (۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۸:۰۴)Silence نوشته است: سلام باید در هر لحظه به وظیفه فکر کرد به به نتیجه . اصلا از کجا معلوم آنچه خدا مقدر کرد به صلاح انقلاب نیست ؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۰۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #259
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۶ ۹:۴۹)عمار94 نوشته است: سلام باید در هر لحظه به وظیفه فکر کرد به به نتیجه .سلام احترما باید بگم نمی تونم خودمو با این جملات گول بزنم! «انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم»
خداوند سرنوشت هيچ قومي را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود تغيير دهند |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #260
|
|||
|
|||
|
واقعا متاسفم برای اصولگرایان ... نتیجه خیلی نزدیکه ولی مشخص بود روحانی رای میاره ، الان کاملا مطمئن شدم اگر قالیباف با این نتیجه میموند صدرصد میرفت دور دوم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم | علائم ظهور | 128 | 27,045 |
۱۵/تیر/۹۶ ۱۱:۵۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاستجم | میثم2 | 29 | 8,622 |
۱۳/تیر/۹۵ ۳:۰۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| رییس جمهوری هایی که در انتخابات ایران رای نیاورده اند!!!! | خیبر110 | 3 | 1,910 |
۱۶/اسفند/۹۴ ۱:۲۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|

![[تصویر: 253469_484.jpg]](http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1396/2/8/253469_484.jpg)

![[تصویر: Image1000000.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8295385168/Image1000000.jpg)
![[تصویر: My_Friends_01.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8295385150/My_Friends_01.jpg)