|
ملت ایران در انتخابات چه گفت؟
|
|
۱۱:۲۴, ۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان بنده با اینکه رای به آقای روحانی داده ام ولی این بدان معنی نیست که همه اقدامات دولت اورا تائید کنم .من مجبور بودم که میان دوکس یکی را برگزینم وآن کسی است که امید تغییر را درآن دیدم. اما آنچه در مورد رقیب آقای روحانی بطور قاطع میتوان گفت اینستکه از ایشان جامعه روحانیت وجامعه مدرسین حوزه وامامان جمعه وگروه حزب الله وجامعه مداحان و گروه جمنا وبالاخره دو سوم نمایندگان مجلس خبرگان رهبری وبرخی از مراجع پشتیبانی کردند. با وجود اینهمه پشتیبان دینی عقیدتی وحوزوی مردم راه دیگری را برگزیدند و این امر بدین معنی است که مردم راه این عزیزان را نمی پسندند . این امر قبلا هم در مقاطعی توسط مردم اعلام شده بود مثلا در مجلس شورای اسلامی نام آقای حداد نفر 31 بود ویا در مجلس خبرگان رهبری نام سه نفر از بزرگان حوزه خارج از صورت پذیرفته شده بود ویا در شورای شهر تهران کل اعضای موجود اخراج شدند .همه اینها درجمع یک نظریه را میرساند که مردم دیگر راه گذشته را نمیخواهند . برخی به تعداد آراء رقیب اشاره میکنند .بنده عرض میکنم که آراء رقیب حدود 5 میلیون است همان رائی که آقای جلیلی ویا ناطق در انتخابات داشتند اما علت افزایش این آراء یکی بخاطر تبلیغات دستگاه های مذهبی بود ودیگر اینکه برخی از دولت روحانی بریده بودند وبناچار به رقیب وی پیوستند .اگر این دوعامل نمیبود رای رقیب همان رای آقایان جلیلی وناطق بود. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۳, ۴/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۶ ۲۳:۴۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۶ ۲۰:۰۲)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا بسم تعالی مشکل اعضا نیستند. مشکل مطالب شماست. در این تالار کم نداشتیم که از پست های افرد اصطلاحا مخالف یا اپوزیسیون وغیره ،در صورت حق بودن، تشکرهای بسیاری شده است. مسئله این است که حتی در جایگاه یک مخالف و منتقد پست های شما غالبا ارزش خاصی ندارند و بافته ی ذهن شما هستند. مطالب شما سندی حتی در تفکرات افراد اپوزیسیون ندارند و از منطق ثابتی پیروی نمی کنند. این مطالب بین مخالفین نظام هم خریدار ندارند چه برسد به تالار بیداری اندیشه! |
|||
|
|
۲۳:۵۲, ۴/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۶ ۲۳:۵۳ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وشب بخیر در اینکه دوستان آزادند مطالب بنده را کم ارزش بدانند ایرادی ندارم والبته اساسا توقع تشکررا هم ندارم چون بنده برای دل خودم ورضای خالقم مینویسم نه خوش آیند دیگران . اما در مورد مطالب بنده در هیچیک از موارد دلیل درستی برای نقد دوستان ندیدم وتنها پس از اتهامات وبی حرمتی ها محکمترین دلیلشان نظرات رهبری است واین نشانه تقلید است تا تفکر وعقلانیت وکاش کلام رهبری را هم درک کرده وخود استدلال کنند که چنین هم نیست بقول آن ضرب المثل ( من آنم که رستم بود پهلوان) مطالب بنده مستند به خردم است ومیتواند توسط هر خردمندی نقد گردد موفق باشید ضمنا تشکرات بنده بمعنای تقدیر از زحمتی است که کشیده میشود نه دال بردرستی مطلب |
|||
|
۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۰:۳۴ توسط Islam.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۶ ۲۳:۵۲)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا با بخش هایی از حرفهاتون موافقم. بله بچه های بسیجی و حزب اللهی و کلا جوانان ما ضعیف کار می کنند. مطالعه کم است. تولید علم ضعیف است و... همین ها باعث جولان کفر شده. در ضمن کسی که برای دل خودش کار کند، اعمالش هباء منثورا خواهد بود اما اگر کسی برای خالق کار کند، نتیجه اش ان شاء الله بهشت. پس تفاوت است بین نوشتن برای دل خود و رضای خالق. |
|||
|
|
۴:۱۳, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۴:۱۴ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بر اسلام عزیز وصبح شما بخیر حتما میدانید که جایگاه خداوند دل آدمی است اگر جزخدا کسی دردل جای نگیرد دیگر فرقی میان دل ودلدار نیست .پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان را به همه دوستان وعزیزان در تالار تبریک گفته ودر اطاعت امر حق موفق باشند .از همه دوستان حلالیت می طلبم وهمه شمارا دوست دارم وبرای سربلندی اسلام عزیز دعا می کنیم .پیروز باشید. |
|||
|
۱۰:۰۳, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۰۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستانی که به جمله
بنظر بنده این مکتوبات صنار ارزشی ندارد چرا که همگی کلی است اعتراض کردند، لازمه یه توضیحی بدم. این دستمون به ظاهر روشی مودبانه رو انتخاب کردند. از همه تشکر می کنند و به همه درود می فرستند و برای ریا نشدن هم هر وقت نخوان برای شما درود بفرستند بر دوستان درود می فرستند. اما همین دوستمون پس از شنیدن استدلال ها تنها واکنششون اینه که بنظر بنده این مکتوبات صنار ارزشی ندارد چرا که همگی کلی است از این جهت من هم تصمیم گرفتم همون جمله خودشون رو هرجا تشریف آوردند تحویلشون بدم. نظرات امام خامنه ای، آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله همدانی، استاد رحیم پور ازغدی رو در مورد 2030 آوردیم، همین جمله رو تحویل میدند. خوب جایی که نظرات بزرگان صنار نمی ارزه چرا باید نظرات ایشون از نظر ما صنار بی ارزه. به نظرم عادلانه است. بد نیست این نظر امام خامنه ای رو مطالعه کنید. چند ارسال قبل هم من لینک فیلمش رو دادم. اونوقت متوجه میشید که چرا ارسال های ایشون تشکر نمی خوره. جالبه مالتای یوزرها دیگران رو متهم می کنند به ماشینی بودن! گذارید این حادثهی معجزنشان ضعیف بشود. عزیزان من! انگیزه وجود دارد برای ضعیف کردن این حقیقت، در واقعیّت زندگی ما و در واقعیّت ذهن ما. کسانی انگیزه دارند؛ همان کسانی که برنامهریزی میکنند برای کشورهای اسلامی و به آنها ابلاغ میکنند و آنها هم قبول میکنند که مسئلهی جهاد را یا مسئلهی شهادت را از مجموعهی معارف دینی کتابهای مدرسهای و دانشگاهی و بقیّهی کتابها خارج کنند و حذف کنند - این ابلاغ شده به بعضی از کشورها؛ گفتهاند مسئلهی جهاد و مسئلهی شهادت و مانند اینها را حذف کنید و آنها هم قبول کردند و حذف کردند؛ این انگیزهها اینجوری است - همان انگیزهها در داخل استمرار پیدا میکند، ادامه پیدا میکند و به شکل برخی از خردهسیاستهای فرهنگی، اینجاوآنجا دیده میشود؛ غفلت نباید کرد. جنگ را، دفاع مقدّس را، شهادت را، جهاد را، زنده نگه داریم؛ این خاطرهها را قدر بدانیم؛ اینها بسیار باارزش است. |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان ضمن تبریک ماه مبارک رمضان عرض بنده اینستکه نظرات بزرگان کلی است ووارد جزئیات نشده اند بنابراین ازجهت تحقیق واصول فاقد ارزش است ما نمیتوانیم برای رد یک سند تنها به نظر کلی فلان مرجع استناد کنیم .قرار نیست فتوا صادر شود باید حلاجی شود چرا 50 نفر حقوق این ملت بدبخت را در شورای انقلاب فرهنگی میخورند اما یک تحقیق انجام نمیدهند . آیا برای امور فرهنگی هم باید دست به ترور زد؟ تهدیدکرد؟ ارعاب کرد؟ پس فرق مردمسالاری با استبداد چیست؟ موفق باشید ضمنا رعایت ادب بوسیله بنده برخی را پریشان کرده است آیا ادب بد چیزی است؟ |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۲۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۱۱)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدابنظر بنده این مکتوبات صنار ارزشی ندارد چرا که همگی کلی است پ.ن. دوستان من رو متهم به چیزی نکنید، این جمله نظر این شخصه در مورد بقیه من هم همین جمله رو تحویل خودشون میدم. دوستان یه روزی یه طلبه ای پیش امام رفت دو نفری داشتند در مورد مسئله ای فکر می کردند امام گفت من نفهمیدم. این طلبه هم گفت: "من هم نفهمیدم".!!!!! این رفیق به ظاهر مودبمون همه رو هیچ می دونه و تنها کسی که می تونه فکر کنه تنها خودشه. حالا می تونید ببینید منطق ایشون در بحث چیه. هر نظری که موافق ایشون باشه خوبه اما بقیه کلی هستند. چرا؟ مطالعه ندارند. کلی هستن! فاقد ارزش هستند! قرار نیست فتوا صادر شود! ترور کننده هستند! تهدید می کنند! ارعاب می کنند! اگر نظر مخالف ایشون بود میشه تهدید ارعاب اما اگر موافق بود میشه خوب. این همون رویکرد ارتش لیبرال ها و روشنفکرهاست تو کشور تو روزنامه های زنجیره ای هم همینطور برخورد می کنند. تا در مدار نظرات خودشونه همه چیز خوبه اما واویلا از روزی که چیزی رو نپسندند میشه ترور ارعاب تهدید و ... دوستان بذارید تجربه خودم رو از این قشر روشنفکر نما و لیبرال خدمتتون بگم اینها متحجرترین آدم ها هستند، بر خلاف ادعاهای آزادی شون. کافی کمی باهاشون باشید تا متوجه عرض بنده بشید. |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۳۰ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان وصدرای غزیز لطفا هر گناهی میخواهید امروز انجام دهید ولی از فردا ادامه ندهید وحرمت ماه مبارک را داشته باشیم اما ظاهرا شما مایل نیستید وارد اصل سند شوید مساله ای نیست مباحثه را تمام میکنیم . اگر روزی مایل بودید نه در این مبحث بلکه در بحث برادر عبدالرحمن بنده اهداف سندرا نوشته ام وشما میتوانید حتی نظرات دیگران را کپی پیست کنید وبنویسید تا متون سندرا بررسی کنیم موفق باشید |
|||
|
۱۰:۳۳, ۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۲۹)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خداکمی به خودتون زحمت بدید و برید داخل تاپیک 2030 متوجه میشید که ما متن رو خوندیم و اونجا هم نظر دادیم. (۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۲۹)Mforootaghe نوشته است: لطفا هر گناهی میخواهید امروز انجام دهید ولی از فردا ادامه ندهید وحرمت ماه مبارک را داشته باشیم جالبه ما گناه کار هم شدیم.!!!! یاد واتیکان افتادم. در واقع ما هرچی می گیم گناه و تنها حضرت پاک این دوستمون هستند. هر وقت هم بحث می کنه ما رو به توبه دعوت می کنه و خودش پاک و قدیس. در واقع دوستان توهین هایی رو که می خواد با این تیکه ها بار ما می کنه. همین تفکر که باعث میشه نظرات بقیه رو کلی، ارعاب و تهدید، فتوا و ... حساب کنید و تنها خودتون رو بر مدار حق بدونید. این تنها روش برخورد این طبقه روشنفکر نماست. گفتم که تو اون روزنامه های زنجیره ای تون هم همینطور برخورد می کنید. بد نیست این نظر امام خامنه ای رو مطالعه کنید. چند ارسال قبل هم من لینک فیلمش رو دادم. اونوقت متوجه میشید که چرا ارسال های ایشون تشکر نمی خوره. گذارید این حادثهی معجزنشان ضعیف بشود. عزیزان من! انگیزه وجود دارد برای ضعیف کردن این حقیقت، در واقعیّت زندگی ما و در واقعیّت ذهن ما. کسانی انگیزه دارند؛ همان کسانی که برنامهریزی میکنند برای کشورهای اسلامی و به آنها ابلاغ میکنند و آنها هم قبول میکنند که مسئلهی جهاد را یا مسئلهی شهادت را از مجموعهی معارف دینی کتابهای مدرسهای و دانشگاهی و بقیّهی کتابها خارج کنند و حذف کنند - این ابلاغ شده به بعضی از کشورها؛ گفتهاند مسئلهی جهاد و مسئلهی شهادت و مانند اینها را حذف کنید و آنها هم قبول کردند و حذف کردند؛ این انگیزهها اینجوری است - همان انگیزهها در داخل استمرار پیدا میکند، ادامه پیدا میکند و به شکل برخی از خردهسیاستهای فرهنگی، اینجاوآنجا دیده میشود؛ غفلت نباید کرد. جنگ را، دفاع مقدّس را، شهادت را، جهاد را، زنده نگه داریم؛ این خاطرهها را قدر بدانیم؛ اینها بسیار باارزش است. |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۵/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بردوستان بله مطالب شمارا درآنجا خوانده ام تنها به دو اصطلاح گیر داده اید که جای بحث دارد وخودتان هم اشاره کرده اید اما درست اینستکه متن ترجمه شده را بنویسید ونظر بدهید تا دیگران هم بخوانند ونظر بدهند ممنون |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |