|
من آن چه را که طب سنتی-اسلامی نامیده میشود به چالش می کشم
|
|
۲۳:۴۴, ۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۲۳:۴۷ توسط asimov.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه چند سال است که دکتر علفی ها، به قول معروف سوراخ دعا را یافته اند و با درمانهای کاذب و ضدعلمی ، به مانند قارچ در حال تکثیری تاسف برانگیزند و وزا.رت بهداشت هم به جای اینکه جلوی این شیادها را بگیرد ، از آنها حمایت می کند ( چون کار این دکتر علفی ها کاملا در 4چوب اسل.ام است) مثلا این دکتر علفی ، بابت هر سوال اینترنتی هزار تومان پول بی زبان می گیرد : ![]() اکثر مطالبی که این به اصطلاح دکتر می گوید ، و پای استکبار وصهیونیسم و ... را به میان می کشد ؛ضدعلمی و نادرست است و حتی یک دیپلمه هم دیدگاه هایش دقیق تر از این آقای دکتر! است ، مثلا این اشتباه فاحش را ببینید: http://up.iranblog.com/images/f9qa9y1qq5yr3a6rtmx.jpg راه پول دراوردن به این سبک اینجوریه: 1-اینقدر چرتو پرت شاخ دار بگو که بین مردم به عنوان مسخره هم که شده معروف بشی , از همون میلیون ها نفری که اینجوری میشناسنت نیم درصدشون هم برخلاف بقیه که کارات و حرفاتو مسخره میدونن فکر کنن که خیلی وارد هستی، بعدش میلیاردر شدی. 2- برای اینکه نیاند بگیرنت بکننت توی قفس یا زیرآبتو بزنن اسم اسلا.م بزار روی کارت ! 3- از اون طرف هم فحش بده به صهیونیسم و استکبار جهانی ! اینجوری نه تنها برات مشکلی پیش نمیاد بلکه کلا تضمین تضمینی !! پ.ن این دکتر و دیگر دکترهای طب سنتی-اسلامی از همان دانشگاهی دکترا گرفته اند که کردان دکترا گرفته بود !
|
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۲, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۸)asimov نوشته است:(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۷)MESSENGER نوشته است:(۱۸/تیر/۹۰ ۲۳:۲۴)asimov نوشته است: 1- اولا که تعدادی از نوشته های مرا در این تاپیک( و دیگر تاپیک ها) مثله کردید . بعنوان یک پزشک متخصص و آکادمیک، با ارائه کد علمی از مجامع علمی معتبر،مطلب برای شما ارسال نمودم.. برای ادبیات شما بسیار متاسفم...! |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۰ ۰:۳۴ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان فکر می کنم بنده قبلا هم گفته بودم که مدتی کنار یکی از متخصصان طب سنتی کار می کردم.
افراد زیادی بودن که مثل ایشون فکر می کردن و چیزی از طب سنتی نمی دونستن. جالب اینجا بود که خیلی از همین آقایونی که طب سنتی رو قبول نداشتن گذرشون پیش ما افتاد! آقایی رو می شناختم که کانادا زندگی می کرد و سنگ کلیه داشت. علاوه بر اون کلیه هاش هم سنگ ساز بود. خلاصه میلیونی خرج کرده بود و نتیجه ای نگرفته بود. وقتی با یه داروی 10 ، 20 هزار تومنی مشکلش حل شد باورش نمی شد. از کانادا برگشته بود ایران برای تشکر! یا مثلا وقتی طرف فشار خون داشت و با یه جوشونده 700 ،800 تومنی! فشار خونش کنترل می شد . توی مدتی که اونجا بودم انقدر چیزای عجیب و غریب دیدم که به این بنده خدا حق می دم باور نکنه. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۰ ۱:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۸)asimov نوشته است:(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۷)MESSENGER نوشته است:(۱۸/تیر/۹۰ ۲۳:۲۴)asimov نوشته است: 1- اولا که تعدادی از نوشته های مرا در این تاپیک( و دیگر تاپیک ها) مثله کردید . چطور یک حسابدار میتواند راجع به طب نظر فوق کارشناسی دهد . اما یک پزشک و استاد دانشگاه مطالبش طوطی وار و کپی پیست است؟!!! شما خودتان در تاپیک مستر همفر مطالب اقای رهبر را از همان تاپیک کپی پیست کرده اید!!!! یا حق |
|||
|
|
۷:۵۰, ۲۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۰ ۷:۵۷ توسط asimov.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۷)MESSENGER نوشته است:(۱۸/تیر/۹۰ ۲۳:۲۴)asimov نوشته است: 1- اولا که تعدادی از نوشته های مرا در این تاپیک( و دیگر تاپیک ها) مثله کردید . شما که خود را پزشک می دانید چطور اشتباهات فاحش و غیر علمی روازاده ( طب سنتی -اسلامی)را نمی بینید! به مصداق مشت نمونه خروار است یکی از اشتباهات فوق العاده ضدعلمی ایشان را متذکر می شوم . ![]() http://up.iranblog.com/images/f9qa9y1qq5yr3a6rtmx.jpg در حالیکه یک دیپلمه هم نادرست بودن و غیرعلمی بودن آن را می فهمد ، تفکرات این دکتر 30 سال عقب تر و کاملا متعلق به عوام است ! ![]() (۲۰/تیر/۹۰ ۰:۴۷)وحید110 نوشته است:(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۸)asimov نوشته است:(۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۰۷)MESSENGER نوشته است: ب...... کذب محض ، من هرگز کپی پیست نکرده ام ، دوستان خود بخوانند و خواهند دید که مطلقا اثری از کپی پیست نیست ! این شخص عادت به گزافه گویی و ژاژخایی دارد ! |
|||
|
۱۱:۴۶, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اینکه کجا کپی پیست کردهاید را برایتان همانجا نوشتم .
دکتر روازاده یا هر کس دیگر که معصوم نیست . شما با یک جز نمیتوانید کل را زیر سوال ببرید ... |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۳:۴۴ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۰ ۱۱:۴۶)وحید110 نوشته است: اینکه کجا کپی پیست کردهاید را برایتان همانجا نوشتم .دوستا ن وکاربران عزیز این اسیموف را زیاد جدی نگیرید . بنده خدا توهم اسلام ستیزی دارد وحتی اسلام را جدا از هم مینویسد که همه میدانیم یعنی چه . |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.واقعا برای این اسیموف متاسفم که همه چیز باهم قاطی میکنه!به قول معروف تر و خشک رو با هم می سوزونه اسلام رو با همه چی قاطی میکنه! ..اما با وجود اینکه من به طب اسلامی اعتقاد دارم اما از این آقای دکتر روازاده هیچ خوشم نمیاد.حرفام رو به منزله ی حمایت از این شخص تعطیل الذهن تعبیر نکنین.روازاده زیاد به قول معروف پیش پا افتاده حرف میزنه..خیلی عوام صحبت میکنه!البته ببخشینا،امیدوارم در مورد این آقا اشتباه کرده باشم و خدا اینو به حساب غیبت نذاره که من گوشت دوست ندارم!
|
|||
|
۱۴:۴۹, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۵:۰۵ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
AmirBritney عزیز سلام
لطفا به قول خودتان آنچه را که در موردش تحقیق نکرده اید به زبان نیاورید و به حدیثی که در امضایتان آورده اید نسبت به دکتر روازاده عمل کنید هم سنگر ، قرآن کریم می فرماید : إن الظن لا یغنی من الحق شیئا (گمان- چیزی از حق را آشکار نمی کند - چیزی از حق را نمی توان به واسطه آن به دست آورد-) ، لا تقف ما لیس لک به علم!!!! بنده از کسانی هستم که در طب سنتی دنبال آدم درستش می گشتم و در آخر این دکتر روازاده بود که به نظرم از همه کار درست تر توی طب سنتی بود خواهشا این مطالبی را که می خواهید به رشته تحریر بیاورید اول تحقیق کنید و بعد بنویسید AmirBritney جان ، عوامانه حرف زدن اصلا عیب نیست بلکه به زبان مردم و بدون تکلف حرف زدن از سنت های الهی و اخلاق نیکو است همان گونه که در قرآن کریم خداوند به پیامبرش می گوید بگو : و ما أنا من المتکلفین (متکلف یعنی کسی که می خواد یه حرف بزنه ولی خیلی بزرگش می کنه و هزارتا می ذاره روش!) من از متکلفان نیستم لطفا ارسالی را که بنده در پاسخ به یکی از دوستان مخالف دکتر روازاده نوشته ام (که فکر می کنم الان دیگه مخالف نباشند) در آدرس ذیل مشاهده کنید : موضوع دانلود سخنرانی های دکتر روازاده همین را بدانید که اگر ایشان چرت و پرت می گفت و حرف هاشون باد هوا بود ، ماهواره و صدا وسیما و روزنامه های داخلی و خارجی دست به یکی نمی کردند که ایشون رو با تمام توان و با سفسطه و دغل بازی و جدا کردن حرف های ایشون و زدن سر و تهش خراب و محدود کنند بلکه هدف از این کارها ، از دسترس دور کردن مردم از آموزه های فوق العاده و اسلامی دکر روازاده و طب سنتی هست ممنون
|
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با سلام،فکر کنم حق با شماست.من اصلا این ادم رو نمیشناختم،یه بارتو منوتو دیدم راجبش بد و بیراه میگن.ادم خوبیه.حله اقا!فکر کنم سوء تفاهم شد.شخص تعطیل الذهن منظورم اسیموف بود!
|
|||
|
|
۲:۴۴, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
منم با علی آقای درستکار موافقم
منم دکتر روازاد رو خیلی قبول دارم خدا حفظش کنه این پریشانگوی های اسیموف رو کسی جدی نگیره چون بعضی گمراهان قابل هدایت نیستند هر چقدر می خوای شما مدرک بیار اون میگه همون که خودم میگم درسته |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برای طب سنتی و تغذیه سنتی به انحائ مختلف تبلیغ کنیم | yektasepas | 3 | 4,002 |
۱۱/خرداد/۹۵ ۳:۲۴ آخرین ارسال: amir4515 |
|
| طب سنتی-طب اسلامی -طب سوزنی | filiph | 1 | 1,355 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| معرفی کتب طب اسلامی و سنتی | احیاء | 16 | 19,208 |
۲۳/شهریور/۹۴ ۱۱:۰۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دانلود سخنرانی های دکتر روازاده در مورد طب اسلامی و سنتی | akhevi | 32 | 37,007 |
۱۰/خرداد/۹۳ ۹:۳۷ آخرین ارسال: fazel |
|
| درمانهای مختلف در طب سنتی و اسلامی(حتماپست اول رابخوانید) | سلامت | 8 | 4,547 |
۲۱/اسفند/۹۱ ۱۲:۳۷ آخرین ارسال: سلامت |
|

![[تصویر: 5evhckxfdfvyk0dddfv.jpg]](http://up.iranblog.com/images/5evhckxfdfvyk0dddfv.jpg)

![[تصویر: f9qa9y1qq5yr3a6rtmx.jpg]](http://up.iranblog.com/images/f9qa9y1qq5yr3a6rtmx.jpg)