|
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
|
|
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله " لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۹, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
واقعا سایت بسیار خوبیه چرا که عده ای زیادی جوان در اون به فعالیت های مذهبی میپردازند و مطمئنم که برای همه مفیده
امیدوارم این فعالیت ها ثمر بخش باشه به امید ظهور |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام همیشه سعادت و توفیق برای آشنائی به دست نمی آید ویا شاید بهتره بگم گیر همه کس هم نمی آید خدارا سپاسگزارم که با این تالار گهربار و دوستان گرامی از خرد و کلان آشنا شدم "این تالار" فقط بیداری اندیشه نیست بلکه بیداری چشم و گوش نیز هست که از این به بعد بهتر ببینیم وبشنویم ویا هرچیزی را نبینیم ونشنویم. اجر همه شما با خدای منان |
|||
|
|
۱:۱۶, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام برادران و خواهران من این تالار گمشده من بود . دست گل همه شما با این همه مطالب جالب و پرمحتوا درد نکند . اجرتان با خدا مخصوصا از آشنایی با برادر عزیزم امپراتور غرب و شرق و رم و بیزانس و الی آخر ( داداش مهدی محمودی گلم بخودم می بالم)
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۰ ۶:۵۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام .اول باید از اونایی که سایته بیداری اندیشه رو راه انداختن تشکر کنم .بعد از دوستم که بهم معرفیش کرد.خداروشکر که یه سری توی تالار عضو شدن که جنبه انتقاد دارن و راحت میشه باهاشون حرف زد. با اینکه اعضای گروه همدیگرو ندیدن ولی انقد واسه همدیگه ارزش دارن که به سوالای همدیگه جواب بدن خودش کلی جای شکر داره.امیدوارم اعضای تالار روز به روز بیشتر به هم کمک کنن که ایشالا سواله بی جواب نداشته باشیم.من که این تالارو خیلی دوست دارم.سعی میکنم همه روز یه سری بهش بزنم که حرفا و نظرای اعضارو بخونم و اگه جایی تونستم جواب بدم.بازم ممنون از همه
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم احساس من در مورد اين تالار و دوستان عزيز تالار اين شعر تقديم به مديران و همه اعضاي سايت و دوستان و همسنگري هاي خوبم امت عشقيم و در محراب مولامان علي ست سمت ساقي مجلسي مستانه بر پا مي کنيم ما همه تکبير گويان ما همه گل دسته ايم ما سراسيمه به عشاق دگر پيوسته ايم عاشقان پنجره باز است..... كاش من همه بودم و با همه ي زبان ها تو را صدا مي زدم |
|||
|
|
۱۸:۲۴, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۱۸:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
اینقدر آدم های گل توی این تالار هستند که نمی تونم ازش دل بکنم. تازگی ها خیلی از من وقت می گیره. احساسم اینه که به گرداننده سایت و کسی که دامین رو خریده باید کمک مالی کنیم. بالاخره یه روزی ممکنه طرف حوصلش سر بره.
دومین احساسم هم اینه که کسی که این تالار رو راه انداخته حتماً اول کارش بسم الله گفته و با مال حلال اینجا رو ایجاد کرده، چون کارش منشا خیر بوده. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام به بهترین دوستان
سلام به دوستانه مجازیم که از صد تا دوستای حقیقی بهترن این تالار بزرگترین درسی که بهم داد اخلاق علوی و مهدوی بود دوستام بهم میگن خیلی عوض شدی(که اینم از لطف دوستان مجازیه...) |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
من تو محیطهای اجتماعی زیادی عضو بودم اما هیچ فرومی رو به اندازه این فروم دوست ندارم
![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
بسیار و بسیار تالار خوب و انسان سازیست
![]() اما در بعضی از مسائل بسیار جاهل دیده میشود ![]() از فلسفه بافیهای غیر اصولی گرفته تا زیر سوال بردنهای غیر منطقی در همین چند روز با انسانهایی صحبت کردم که یک شخصیت بزرگ را که در تمام ادیان بزرگ بوده است را بد میدانستند و یا یه شخصیت هنر مند را به نادانی شیطان پرست معرفی کرده اند(اون هم بدون تحقیق) و یا بعضی از واقعیات را شکاف میدهند و دروغی بسیار منطقی برای اهل انسانهای نادان و بی سواد درست میکنند و انسانهایی که زیر پوستی کار میکنند برای ضد دین اسلام شاید خودشون هم خبر ندارند اما حرفهایشان چه سودهایی دارد برای غیر اسلامیها البته بسیار اندک هستند . که این حرفم دروغی واضح بیش نیست ![]() یادمان باشد بیداری اندیشه یه بهانه ایست برای من و شما اصل این را یاد بگیریم که حماسه ی ظهور نزدیک است
|
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام گرامیان
من هم از وجود شما عزیزان خیلی خوشحالم واز خدا جون شاکر اما یک نکته به نظر حقیر اینجا تقریبا توجه تقریبا تمامی نظرات یکسان هستش و اینکه زیاد بحث و چالش جدی نمیشه که همه توش سهیم باشن به تعداد تشکرها و نقل قول ها توجه کنید اما بعضی بحث ها از حق نگذریم خیلی عالی و بسیار جالب است اما در بعضی مواقع دوستان فکر میکنند اگر در تعارض با حرف های ایشان صحبتی شود خدای نکرده در تعارض با خداست... این نکته کلی بود از توجه تان ممنون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |