کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1

تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله "
لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مسافر ، MohammadMeraj ، arnh ، أین المنتظر ، MEHJR ، zarati313 ، بیداری اندیشه ، user313 ، خیبر110 ، فرهاد ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، Mahdy2021 ، Maysam-1st ، ONLY66 ، 7parsa4 ، سپهسالار ، parisan ، ANTI satan ، mahdiyar ، boghz ، zoha ، V-E ، shafagh_mah ، r_bashiri89 ، oO DaViD Oo ، hamed313 ، خادمة الزهرا ، paradise ، saloomeh ، میرزا احمد ، آوینار ، عبداللهی ، ترنم ، fardinho ، shakiba ، mhvvhm ، رهجو ، ema1392 ، SARV ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، طالب نور ، یا صاحب الزمان ، حلما ، Rhodes ، m.hossein ، Farzaneh ، mohammad reza ، مجید املشی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61

سلام و التماس دعا..
بيشتر از متن هايي كه نوشته ميشه , دلهاي پاك و آسمونيتونو دوست دارم..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، ترنم ، وحید110 ، MESSENGER ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، Admirer ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، zarati313 ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۳:۰۷, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62
آواتار
ما به اینجا نه پی حشمت و جاه آمده ایم
از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fardinho ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، محمود ، ترنم ، saloomeh ، Admirer ، وحید110 ، MohammadMeraj ، shakiba ، soldier ، خادمة الزهرا ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian
۱:۵۴, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
(۹/آذر/۹۰ ۳:۰۷)asier نوشته است:  
ما به اینجا نه پی حشمت و جاه آمده ایم[align=CENTER][font=B Zar]
از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم

الان ما این شعر رو چطور تقسیر کنیم؟

یعنی از ناچاری این جا اومدید؟Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، MohammadSadra
۱۳:۱۹, ۱۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #64
آواتار
من واقعا افتخار میکنم که توی این تالار عضو شدم از نظر علمی و اطلاعاتی خیلی سطح من رو بالا برد.کم فعالیت میکنم و فقط سعی میکنم استفاده کنم چون حجم اطلاعاتی تالار انقدر بالا و خوبه که احتیاجی به دانسته های نا چیز من نداره.اینجا کسایی فعالیت میکنن که شاید توی فضای واقعی دست نیافتی باشن ولی به عشق امامشون تمام وقتشون رو صرف این کار میکنن .
خـــــدا رو شــــکر که چیزی که سالها بود دنبالش میگشتم توی این تالار پیدا کردم
دست مریزاد و خدا قوت....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، بیداری اندیشه ، Admirer ، ترنم ، Mahdy2021 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، خادمة الزهرا ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian
۰:۱۶, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65
آواتار
چه جالب.Huh(!)
همین الان داشتم به همین موضوع فکر می کردم که این تالار چه چیزای زیادوخوبی به من یاد داد که این تاپیک رو دیدم.
واقعا دستتون درد نکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، shafagh_mah ، بیداری اندیشه ، ema1392 ، Admirer ، ترنم ، Mahdy2021 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، خادمة الزهرا ، مسافر ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian
۳:۳۸, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام و خسته نباشید به همه بچه های گلی که این جا زحمت میکشن
Heart

من که به شخصه هیچ فعالیتی تو این تالار ندارم فقط از مطالب دوستان فیض میبرم ...

به هر حال به ما که این جا خوش میگذره کنار شماBig GrinBig GrinBig Grin

اللهم عجل لولیک الفرجHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه ، ema1392 ، Admirer ، ترنم ، Mahdy2021 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian
۱۰:۵۴, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام به همه ي دوستان گلم
راستشو بخوايد من هم هيچ وقت فكر نميكردم با همچين سايتي رو به رو بشم كه بتونه تو زندگيم اين همه تأثير بذاره.
از همه ي دوستان گلم كمال تشكر رو دارم كه با وجودشون اين تالار رو پويا و مفيد كردن .Blush
تنها آرزو ( و دعايي ) كه براي خودم و شما دارم اينه كه اونقدر خوب بشيم تا لايق سربازي امام زمانمون بشيم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، وحید110 ، ترنم ، Mahdy2021 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، خادمة الزهرا ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، zarati313 ، N.Mahdavian
۱:۲۵, ۹/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #68
آواتار
من هم از آشنایی با این تالار خوشحالمSmile

برکات زیادی داشته این تالار برام

اما اگه بخوام مهمترینش رو بگم

میگم پیدا کردن دوستانی که برای خدا باهاشون دوست شدم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، somayeh ، مسافر ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، Havbb 110 ، rastin ، أین المنتظر ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، Farzaneh
۱:۳۲, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #69
آواتار
(۹/اسفند/۹۰ ۱:۲۵)علی 110 نوشته است:  من هم از آشنایی با این تالار خوشحالمSmile

برکات زیادی داشته این تالار برام

اما اگه بخوام مهمترینش رو بگم

میگم پیدا کردن دوستانی که برای خدا باهاشون دوست شدم
سلام علیکم
انصافا من هم از مطلب خیلی خوشحالم .

ان شا الله که خداوند بر وحدت و معنویت برادران و خواهران این تالار بی افزاید.

قبل از این که این پست علی اقا رو ببینم داشتم همین فکر ذو میکردم . اومدم دیدم ایشون هم همین رو نوشته . تعجب کردم .

دوستان یه دعا میکنم همراه با 2 صلوات قبل و بعد از دعا امبن بگید

خداوندا Heart قلوب ما رو به منبع رحمتت Heartوصل بفرما Heart

یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، مسافر ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، Havbb 110 ، rastin ، أین المنتظر ، yamin ، zarati313 ، N.Mahdavian ، یا صاحب الزمان ، علی 110 ، خادمة الزهرا ، ترنم ، saloomeh ، Farzaneh
۷:۴۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #70
آواتار
سلام
اولین فرومی بود که جذبش شدم و به تحقیقاتم خیلی کمک کرده خا خداوند برای سازندگانش از همون ابتدا تا به امروز توفیق روز افزون مسئلت دارم انشا... پایدارتر از پیش باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، ترنم ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا