|
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
|
|
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله " لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد . |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام و التماس دعا..
بيشتر از متن هايي كه نوشته ميشه , دلهاي پاك و آسمونيتونو دوست دارم.. |
|||
|
|
۳:۰۷, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
ما به اینجا نه پی حشمت و جاه آمده ایم از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۱۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
من واقعا افتخار میکنم که توی این تالار عضو شدم از نظر علمی و اطلاعاتی خیلی سطح من رو بالا برد.کم فعالیت میکنم و فقط سعی میکنم استفاده کنم چون حجم اطلاعاتی تالار انقدر بالا و خوبه که احتیاجی به دانسته های نا چیز من نداره.اینجا کسایی فعالیت میکنن که شاید توی فضای واقعی دست نیافتی باشن ولی به عشق امامشون تمام وقتشون رو صرف این کار میکنن .
خـــــدا رو شــــکر که چیزی که سالها بود دنبالش میگشتم توی این تالار پیدا کردم دست مریزاد و خدا قوت.... |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چه جالب.
(!)همین الان داشتم به همین موضوع فکر می کردم که این تالار چه چیزای زیادوخوبی به من یاد داد که این تاپیک رو دیدم. واقعا دستتون درد نکنه. |
|||
|
|
۳:۳۸, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید به همه بچه های گلی که این جا زحمت میکشن
![]() من که به شخصه هیچ فعالیتی تو این تالار ندارم فقط از مطالب دوستان فیض میبرم ... به هر حال به ما که این جا خوش میگذره کنار شما ![]() ![]() ![]() اللهم عجل لولیک الفرج ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام به همه ي دوستان گلم راستشو بخوايد من هم هيچ وقت فكر نميكردم با همچين سايتي رو به رو بشم كه بتونه تو زندگيم اين همه تأثير بذاره. از همه ي دوستان گلم كمال تشكر رو دارم كه با وجودشون اين تالار رو پويا و مفيد كردن . ![]() تنها آرزو ( و دعايي ) كه براي خودم و شما دارم اينه كه اونقدر خوب بشيم تا لايق سربازي امام زمانمون بشيم
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱:۲۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
من هم از آشنایی با این تالار خوشحالم
![]() برکات زیادی داشته این تالار برام اما اگه بخوام مهمترینش رو بگم میگم پیدا کردن دوستانی که برای خدا باهاشون دوست شدم |
|||
|
|
۱:۳۲, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۱:۲۵)علی 110 نوشته است: من هم از آشنایی با این تالار خوشحالمسلام علیکم انصافا من هم از مطلب خیلی خوشحالم . ان شا الله که خداوند بر وحدت و معنویت برادران و خواهران این تالار بی افزاید. قبل از این که این پست علی اقا رو ببینم داشتم همین فکر ذو میکردم . اومدم دیدم ایشون هم همین رو نوشته . تعجب کردم . دوستان یه دعا میکنم همراه با 2 صلوات قبل و بعد از دعا امبن بگید خداوندا قلوب ما رو به منبع رحمتت وصل بفرما ![]() یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۷:۴۸, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام
اولین فرومی بود که جذبش شدم و به تحقیقاتم خیلی کمک کرده خا خداوند برای سازندگانش از همون ابتدا تا به امروز توفیق روز افزون مسئلت دارم انشا... پایدارتر از پیش باشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(!)