کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون کار گلشیفته بدتر بود یا آزاده نامداری؟
۳:۵۸, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 99849157391594960380.jpg];
با سلامنمی دونم خانم آزاده نامداری رو میشناسید یا نه ایشون مجری صدا و سیما هستن که ادعا کردن به چادری بودنشون افتخار کردنامروز داشتم در نت جستجو می کردم یکهو کلیپی با عنوان در و دل ازاده نامداری به چشمم خورد واقعا ناراحت شدم که عکسای ایشون پخش شده...به هر حال هر کس حریم خصوصی دارهتا این که نظرات کلیپ رو خوندم فهمیدم ایشون در یکی از پارک های عمومی کشف حجاب کردنایشون در کلیپ مدعی میشن که روسری از سرشون افتاده من باور کرده بودم خیلی هم ناراحت شدم ولی کلیپ رو با دقت دیدم شعاع ده متریشون هیچ روسری نیستDodgyیادتونه سال 90 عکسای گلشیفته پخش شد چقدر در این انجمن سر و صدا شد!به نظرم گلشیفته وقتی ایران بود ریا نکرد ولی این خانم ریا کردنخواهش می کنم نذارید این خانم وارد صدا و سیما بشهتا می تونید اعتراض کنید
[تصویر: 25604910489519406147.jpg];
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63 ، Nadia
۷:۴۰, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۵۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
ریا نکردن به معنی خوب بودن نیست

ش.نجفی هم ریا نکرد

جفتشون هم دشمن اهل بیتن

نامداری هم هست؟

این سعی شما برای حذف این شخص که بدم میاد ازش جالبه

اول فرزاد حسنی کثیف رو ممنوع الکار و فعالیت کنید بعد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، mahdy30na ، A.E
۸:۴۰, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۷:۴۰)عبدالرحمن نوشته است:  ریا نکردن به معنی خوب بود نیست

ش.نجفی هم ریا نکرد

جفتشون هم دشمن اهل بیتن

نامداری هم هست؟

این سعی شما برای حذف این شخص که بدم میاد ازش جالبه

اول فرزاد حسنی کثیف رو ممنوع الکار و فعالیت کنید بعد

دوست عزیز حرفت درسته
ولی من خیلی خود خوری دارم می کنم از اینکه مبلغ مذهبی رسانه‌ی ملیه ما همچین شخصیه
به قول امام خمینی
شاید امریکا اسرائیل رو ببخشیم ولی از ال سعود نمیگذریم
امثال شاهین نجفی و گلشیفته حکم همین امریکا رو دارن
ولی آزاده نامدار چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، نرگس مهدوی ، Nadia
۹:۱۲, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۳۷ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #4

بدتر از همه، حاشیه هاییه که داره ساخته میشه. رسانه ها سعی کرده اند مسئله رو بزرگنمایی کنند. مثلاً بعید می دونم از روی اون تصویر مات بشه نوع نوشیدنی رو تشخیص داد. ممکنه یه نوشیدنی خیلی معمولی باشه.

ثانیاً هر فضایی یه پوشش خاص خودشو می خواد. من توی دانشگاه یه جور لباس می پوشم توی خیابون یه جور توی گردش یه جور دیگه. ممکنه استاد شما که با کت و شلوار سر کلاس میاد توی مسافرت جور دیگه لباس بپوشه.

مگر ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟ توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد. به جز اینکه یه عده ایرانی اونجا هستند و ممکنه از پشت بوته ها فیلم بگیرند ...

پوشیدن چادر در کشورهای اروپایی خیلی جای بحث داره. چون چادر از طرفی واجب نیست و از طرفی موجب انگشت نما شدن فرد میشه.به طور مثال:
نقل قول:با سلام و عرض ادب

پاسخ مکتوب دریافتی به نظر آیه الله مکارم چنین است:

بسم الله الرحمن الرحيم
کد رهگیری: 9508170098

:: با اهداء سلام و تحيت؛
پاسخ: پوشیدن چادر در آن کشورها مانعی ندارد و لباس شهرت محسوب نمی شود؛ البته اگر در محلی پوشیدن چادر سبب انگشت نما شدن فرد شود، در این صورت داشتن پوشش مناسب که موازین شرعی در آن رعایت شده، کفایت می کند.

همیشه موفق باشید
دفتر آيت الله العظمی مکارم شيرازی / استفتائات

http://www.askdin.com/showthread.php?t=56790&page=2

نمی خوام وانمود کنم که این قضیه مورد تایید علماست. اما می خوام بگم اونقدرا مسئله مهمی نیست که اینهمه حاشیه و جنجال در موردش ایجاد بشه.
۹:۵۷, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۰:۰۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۸:۴۰)MiladYLH نوشته است:  دوست عزیز حرفت درسته
ولی من خیلی خود خوری دارم می کنم از اینکه مبلغ مذهبی رسانه‌ی ملیه ما همچین شخصیه
به قول امام خمینی
شاید امریکا اسرائیل رو ببخشیم ولی از ال سعود نمیگذریم
امثال شاهین نجفی و گلشیفته حکم همین امریکا رو دارن
ولی آزاده نامدار چی؟

مبلغ مذهبی؟

هیچ موقع اینطور نبود

من به نظرم داستانش مثل احمدی نژاده (غلط کاری انجام داد)

انگولکش کردن تا اون دو تا خبیث دورش کردن و قربونت برم گفتن تا این دیوونه شد

سوقولمه نزنید تا بدتر نشه

نقل قول:ثانیاً هر فضایی یه پوشش خاص خودشو می خواد. من توی دانشگاه یه جور لباس می پوشم توی خیابون یه جور توی گردش یه جور دیگه. ممکنه استاد شما که با کت و شلوار سر کلاس میاد توی مسافرت جور دیگه لباس بپوشه.

دیگه استاد شما نمیاد....

حداقل پوشش برای زن مسلمان در ملاء عام یا بهتره بگم جلوی حداقل یک نامحرم بالغ مشخصه

نقل قول:نمی خوام وانمود کنم که این قضیه مورد تایید علماست. اما می خوام بگم اونقدرا مسئله مهمی نیست که اینهمه حاشیه و جنجال در موردش ایجاد بشه.

حجاب زن بیش از حد مهمه

یه نمونه ش نوع واکنش امام به فوت میرزاخانی با اون شهرتش بود

ینی سکوت

حل معادله بی حجابی میرزاخانی و آچمز شدن مدعیان مذهبی گری!!!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43...#pid383356
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، mahdy30na
۱۰:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #6

(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۵۷)عبدالرحمن نوشته است:  دیگه استاد شما نمیاد....
خیلی معموله که استاد شما اگر مرد باشه، توی یه مسافرت خارجی شلوارک یپوشه. اگر بخاد بره ساحل هم که حتما مایو می پوشن. خانمها رو نمی دونم.
۱۱:۵۶, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۲:۰۹ توسط III I III.)
شماره ارسال: #7

(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است:  مگر ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟
نه ما شيعيان مطلقاً چنين نظري نداريم
شما شايد داشته باشيد
فلسفه حجاب داشتن براي يك مسلمان و اساساً اجراي ساير احكام دلايلي كه به عقل ناقص ما مي‌رسد نيست
عامل رعايت حكم هم مطلقاً دانستن فلسفه و دليل تشريع آن نيست!
مهمترین رسالت عقل پیدا کردن حجت خداست!
و زمانی که حجت خدا را یافت، همان عقل حکم می کند که با توجه به اینکه این حجت خدا علمش متصل به علم خداست و عقلش خالی از هوا و هوس، باید برای رستگاری از او تبعیت محض کرد!

به این دو روایت شریف به دقت توجه فرماید:

امام سجاد علیه السلام:
إنَّ دينَ اللّهِ لايُصابُ بِالْعُقُولِ النّاقِصَةِ، وَالاْراءِ الْباطِلَةِ، وَالْمَقاييسِ الْفاسِدَةِ، وَلايُصابُ إلاّ بِالتَّسْليمِ، فَمَنْ ـ سَلَّمَ لَنا سَلِمَ، ومَنِ اهْتَدي بِنا هُدِي، وَمَنْ دانَ بِالْقِياسِ وَالرَّأْي هَلَكَ.(1)
به وسيله عقل ناقص و نظريه هاي باطل،
و مقايسه های فاسد و بي اساس

نمي‌توان احكام و مسائل دين را به دست آورد،
بنابراين تنها وسيله رسيدن به احكام واقعي دين، تسليم محض مي‌باشد؛
پس هركس در مقابل ما اهل بيت تسليم باشد
از هر انحرافي در امان است
و هر كه به وسيله ما هدايت يابد هدایت شده خواهد بود.
و شخصي كه با قياس و نظريات شخصي خود بخواهد دين اسلام را دريابد، هلاك مي‌گردد.
.
.
.

قال : قلت لابى عبداللَّه عليه السلام : ما تقُولُ فى رجُل قَطَعَ اءصبَعا من اَصَابِعِ المراءَةِكُم فيها قال عَشرُ من الاِبِلِ قُلتُ قَطَعَ اثنَينِ قالَ عِشرونَ قُلتُ قَطَعَ ثَلاثا قالَ ثَلاثُونَ قُلتُ قَطَعَ اَربَعا قال عِشرونَ قُلتُ سُبحانَ اللَّه يَقطَعُ ثَلاثا فَيكون عليه ثلاثون و يَقطَعُ اَربَعا فيكون عليه عِشرونَ اءِنَّ هذا كان يَبلُغُنَا و نحن بالعِرَاقِ فنَبرَاءُ ممَّن قالَهُ و نَقُولُ الَّذى جاءَ به شَيطَان فقال مَهلا يا اَبان هكَذا حَكَمَ رسول اللَّه صلَّى اللَّه عليه و آله و سلَّم انَّ المَراءَةَ تُقَابِلُ الرَّجُلَ الى ثُلُثَ الدِّيَةِ فاذا بَلَغَتِ الثُّلُثَ رَجَعَت الى النِّصفِ يا اَبَان انَّكَ اَخَذتَنِى بِالقِيَاس و السُّنَّةُ اذا قِيسَت مُحِقَ الدِّينُ(2).

((از امام صادق عليه السلام سوال كردم : مردى انگشت دست زنى را قطع كرده است چه مقدار بايد ديه بپردازد؟
حضرت فرمودند: 10 شتر.
عرض كردم : اگر دو انگشت را قطع كند؟
فرمودند: 20 شتر بايد بپردازد.
سوال كردم اگر سه انگشت را بريد، چه مقدار ديه بايد بپردازد؟ فرمودند: 30 شتر.
سوال كردم : اگر چهار انگشت را بريده باشد؟ حضرت فرمودند: 20 شتر بايد بپردازد.
با تعجب سوال كردم : چهار انگشت را قطع كرده است ، چطور 20 شتر بايد بپردازد؟
و بعد مى گويد: عرض كردم : ما در عراق بوديم و اين روايت را به شما نسبت دادند و ما از آن تبرى جستيم و گفتيم اين حرف امام عليه السلام نيست، امام عليه السلام اينگونه سخن نمى گويد؛ اين حرف ، حرف شيطانى است.
به اين مطلب كه رسيدم، امام عليه السلام فرمودند: آرام باش!
اين حكم، حكم پيامبر خدا صلَّى اللَّه عليه و آله و سلم است .
زن تا ثلث ديه با مرد مساوى است ؛ وقتى از ثلث گذشت ، ديه زن نصف ديه مرد است،
اى ابان! تو با قياس عقلى مى‌خواهى حكم الهى را به دست بياورى
و سنت شرعى اگر با قياس و محاسبه عقل ناقص بشرى سنجيده شود به نابودى دين مى‌انجامد))
.
(1): «مستدرك الوسائل، ج 17، ص 262، ح 25»
(2): كافى ، ج 1، ص 299، حديث 6.

(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است:  توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد.

تا اونجا كه بنده مطلع اون خدايي كه در ايران حكم حجاب رو تشريع كرده
در اروپا هم وجود دارد و حكمش همان است
چه مورد تعرض واقع شود چه نشود
زن حق ندارد در برابر نامحرم حجاب نداشه باشد (حضرت صديقه طاهره كه در برابر شخص نابينا هم حجاب مي‌گرفتند! بگذريم حالا)
(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است:  مگر ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟ توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد. به جز اینکه یه عده ایرانی اونجا هستند و ممکنه از پشت بوته ها فیلم بگیرند ...

اين تحليل شما مطلقاً‌ يك نظر و سليقه شخصي است كه جايگاهي در تشيع ندارد و مورد تأييد نيست و توجيه ندارد

(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است:  پوشیدن چادر در کشورهای اروپایی خیلی جای بحث داره. چون چادر از طرفی واجب نیست و از طرفی موجب انگشت نما شدن فرد میشه.به طور مثال:
اولاً اينجا كسي نگفته چادر بپوشه
در ثاني چادر هم بسياري مي‌پوشند و انگشتنما هم نيستند

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۰:۴۵)سعدی نوشته است:  خیلی معموله که استاد شما اگر مرد باشه، توی یه مسافرت خارجی شلوارک یپوشه. اگر بخاد بره ساحل هم که حتما مایو می پوشن. خانمها رو نمی دونم.
استاد ما اگر مسلمان و بنده خدا باشه در مسافرت خارجي هم مي‌داند كه بايد حدود شرعي پوشش مرد را در هر شرايطي كه هست لحاظ كند و معيار تعيين نوع پوشش حكم خداست نه چيز ديگر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سعدی ، mahdy30na ، فاطمه خانم ، Nadia
۱۵:۱۹, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #8

سلام جناب 313
اگر بخواهیم ببینیم که چه کاری مورد تایید مراجع هست، باید به فتواهای ایشان مراجعه کنیم. مثلاً رجوع کنیم به رساله.

اما یه وقتی می خواهیم می خواهیم ببینیم این کاری که از نظر مراجع جایز نیست، چه برخوردی باید در مقابلش صورت بگیره. یعنی جایز نبودن این کار چقدر شدت داره.

اگر قرار باشه با هر چیزی که از نظر مراجع جایز شمرده نشده برخورد شدید بشه، پس تقریباً با تمام افراد جامعه باید برخورد شدید بشه. مگر اینکه شرایط رو بسنجیم. توی مسئله امر به معروف هم نیاز نیست همیشه برخورد شدید صورت بگیره.

به هر حال اون کسی که این عکسها رو منتشر کرده به نظر نمیاد قصد خیری داشته باشه. احتمالاً خصومت شخصی و ... دخیل بوده. خوبه یه نگاهی کنیم ببینیم آیا عملکرد خودمون توی این داستان خوبه یا نه؟ آیا باید به این موضوع بپردازیم یا نه؟
۱۵:۴۵, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۵:۴۸ توسط yahya63.)
شماره ارسال: #9

سلاماز جناب سعدی که به هیچ وجه توقع نمیره.اما از دوستان دیگه تعجب میکنم که چرا از این خانوم دفاع میکنن و ایشون رو به نوعی مورد" ظلم قرار گرفته"نشون میدن.این خانم به هیچ وجه توی یک مکان خصوصی این کار رو انجام نداده و مقصر تمام این داستانها هم خودشه.من یه تایپیک توی سایت در مورد همین مسئله ایجاد کردم.منتهی به خاطر حرف یکی از دوستان دیگه اونجا تایپیک رو ادامه ندادم.چون به قول ایشون وقتی خود طرف داره دست و پا میزنه که اشتباه کرده و میخواد یه جوری ماس مالیش کنه،دیگه نباید هی بیشتر ابروشو برد.اینو کاملا قبول دارم،اما اینی که یکسری از دوستان میگن اون خانم حریم خصوصیش بوده و به ما چه و و و و و....به هیچ وجه قابل قبول نیست.
اول اینکه ایشون یک شخصیت معروف هستن و چه بخوایم و چه نخوایم با کارایی که کرده و مخصوصا با نوع پوشش باعث شده یکسری از جوونها و یا شاید یک سری از نوجونهای ما ایشون رو به عنوان یک اطم مشهور،موفق و مذهبی قبول داشته باشن و سعی کنن توی موفقیت و مذهبی بودن از ایشون الگو بگیرن،یه همچین ادمی حتی توی حریم خصوصیش هم باید مراقب رفتارش باشه(دوست گرامی عبدالرحمن).این مسئله که ایشون توی جامعه دیده میشه قابل کتمان نیست،ایشون جایگاه عادی یک خانم مومن رو نداره،در هر صورت توی جامعه مطرح هستن.
دوم اینکه به هیچ وجه ایشون توی حریم خصوصیش این کار رو انجام نداده،پس هر کسی میتونه ایشون رو دیده باشه ،چیز مخفی یا توی یک محل خصوصی یا(همونطور که ادعا میکنه)توی یک محفل خانوادگی نبوده.به هیچ وجه دفاع دوستان از ایشون قابل پذیرش نیست.
این صحبت ها رو کردم که بگم،اینکه ایشون اشتباه کرده و اینکه با صحبتهایی که کرده خوبه که بخشیده بشه،دو چیز متفاوت هست.
من اگه توی اون تایپیک اصرار میکردم که ایشون اشتباه کرده،برای این بود که اول ایشون و طرفداراشون قبول کنن که ایشون اشتباه کرده،بعد به فکر بخشیدن یا نبخشیدن باشیم.
متاسفانه عده ای از دوستان این دو بحث رو اشتباه میگیرن و از همون اول با ژسهای مهربانانه شروع به توجیه و ماس مالی قضیه میکنن!!!!

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۵:۵۲, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۵:۵۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟ توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد. به جز اینکه یه عده ایرانی اونجا هستند و ممکنه از پشت بوته ها فیلم بگیرند
ببینید نه !!
اسلام دین جهانیه . برای انسان . برای کل انسانها !
برای هر مزاج برای هر نژاد ! برای انسان ها . همه شون .
پوشیده بودن برای همه ملت ها آرامش ایجاد می‌کنه !
کلیپ هست که یک خانم در یک خیابان قدم می‌زند به مدت طولانی با دو مدل پوشش اسلامی و به قول ما محرک . می‌تونید تنوع نگاهها به ایشون رو بسنجید . ایران هم نیست ایرانی هم نساختدش! می‌تونید توی نت پیداش کنید!
پوشش یک مدل پیام ناخودآگاه به دیگران ارسال می‌کنه که برای همه آدمها چه مسلمان چه غیر مسلمان یکسانه !
خانم نامداری هم در یک پارک عمومی که ملت رفت و آمد دارند با سر برهنه حاضر شده ! نه ایشون فرشته هستند و بی گناه و نه من یا شما !
اما این کارشون اشتباه بود . میتونستن اگر از انگشت نما شدن میترسن به پوشش معمولی برای خودشون پیدا کنن . نه اینکه کلا بی خیال بشن !
اگر ایشون منافق باشند در حجاب مسیله دیگست و جرم مضائف .
حقیقت آشکار میشه امروز نه فردا ... ولی حتما میشه !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63 ، Nadia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا