کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون کار گلشیفته بدتر بود یا آزاده نامداری؟
۳:۵۸, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 99849157391594960380.jpg];
با سلامنمی دونم خانم آزاده نامداری رو میشناسید یا نه ایشون مجری صدا و سیما هستن که ادعا کردن به چادری بودنشون افتخار کردنامروز داشتم در نت جستجو می کردم یکهو کلیپی با عنوان در و دل ازاده نامداری به چشمم خورد واقعا ناراحت شدم که عکسای ایشون پخش شده...به هر حال هر کس حریم خصوصی دارهتا این که نظرات کلیپ رو خوندم فهمیدم ایشون در یکی از پارک های عمومی کشف حجاب کردنایشون در کلیپ مدعی میشن که روسری از سرشون افتاده من باور کرده بودم خیلی هم ناراحت شدم ولی کلیپ رو با دقت دیدم شعاع ده متریشون هیچ روسری نیستDodgyیادتونه سال 90 عکسای گلشیفته پخش شد چقدر در این انجمن سر و صدا شد!به نظرم گلشیفته وقتی ایران بود ریا نکرد ولی این خانم ریا کردنخواهش می کنم نذارید این خانم وارد صدا و سیما بشهتا می تونید اعتراض کنید
[تصویر: 25604910489519406147.jpg];
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63 ، Nadia

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۷, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۶:۰۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #11

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۵:۱۹)سعدی نوشته است:  سلام جناب 313
اگر بخواهیم ببینیم که چه کاری مورد تایید مراجع هست، باید به فتواهای ایشان مراجعه کنیم. مثلاً رجوع کنیم به رساله.

اما یه وقتی می خواهیم می خواهیم ببینیم این کاری که از نظر مراجع جایز نیست، چه برخوردی باید در مقابلش صورت بگیره. یعنی جایز نبودن این کار چقدر شدت داره.

اگر قرار باشه با هر چیزی که از نظر مراجع جایز شمرده نشده برخورد شدید بشه، پس تقریباً با تمام افراد جامعه باید برخورد شدید بشه. مگر اینکه شرایط رو بسنجیم. توی مسئله امر به معروف هم نیاز نیست همیشه برخورد شدید صورت بگیره.

به هر حال اون کسی که این عکسها رو منتشر کرده به نظر نمیاد قصد خیری داشته باشه. احتمالاً خصومت شخصی و ... دخیل بوده. خوبه یه نگاهی کنیم ببینیم آیا عملکرد خودمون توی این داستان خوبه یا نه؟ آیا باید به این موضوع بپردازیم یا نه؟
بنده نه صحبتی در باب نوع برخورد با این عمل کردم
نه بحثی پیرامون چگونگی نهی از منکر
قسمتهایی از عرایض این کاربر را جدا کردن و مستدل باطل بودن و مردود بودن اون مبانی رو که طبق اونها برای خود نتیجه گیری و به زعم خود تحلیل کرده بود رو اثبات کردم

در حقیقت قصدم روشنگری در این زمینه بود که پیش فرضهای تحلیل این کاربر از پایبست مردود و باطل بوده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۵۶, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۳:۵۸)MiladYLH نوشته است:  [تصویر: 99849157391594960380.jpg];
با سلامنمی دونم خانم آزاده نامداری رو میشناسید یا نه ایشون مجری صدا و سیما هستن که ادعا کردن به چادری بودنشون افتخار کردنامروز داشتم در نت جستجو می کردم یکهو کلیپی با عنوان در و دل ازاده نامداری به چشمم خورد واقعا ناراحت شدم که عکسای ایشون پخش شده...به هر حال هر کس حریم خصوصی دارهتا این که نظرات کلیپ رو خوندم فهمیدم ایشون در یکی از پارک های عمومی کشف حجاب کردنایشون در کلیپ مدعی میشن که روسری از سرشون افتاده من باور کرده بودم خیلی هم ناراحت شدم ولی کلیپ رو با دقت دیدم شعاع ده متریشون هیچ روسری نیستDodgyیادتونه سال 90 عکسای گلشیفته پخش شد چقدر در این انجمن سر و صدا شد!به نظرم گلشیفته وقتی ایران بود ریا نکرد ولی این خانم ریا کردنخواهش می کنم نذارید این خانم وارد صدا و سیما بشهتا می تونید اعتراض کنید
[تصویر: 25604910489519406147.jpg];

آسیبی که یه خودی یه چادری میتونه با رفتار بدش به دین بزنه هیچکسی نمی تونه بزنه. قطعا قابل مقایسه با کارهای گلشیفته و غیره نیست.

اما من اینو ریاکاری نمیدونم!! آزاده نامداری در گذشته آدم خوبی بود ، آدما وقتی ازدواج می کنن خلق و خوی همسرشون درشون تاثیر میذاره و این اتفاق هم نتیجه انتخاب اشتباه همسر هست.

وقتی شوهرت ببرت خارج و بهت اجازه بده بدون حجاب باشی این نشون میده به عقاید مورد نظر آزاده نامداری پایبند نبوده از اول.

آزاده استحاله شده از طرف همسرش، بنابراین مقایسه گذشته و الانش و اینکه ریاکاره اشتباهه! این آدم دیگه اون آدم نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۷:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
ای وااااای از اینهمه قضاوت.
اول از همه یه "به شما چه ربطی داره" بزرگ به همه کسانی که درباره حجاب ایشون اظهار نظر کردن.
دوم یه " بابا تو دیگه کی هستی" واسه اونایی که این خانوم الگوشون بوده و حالا خورده تو ذوقشون.
اوایل انقلاب نزدیکای روز زن یه گزارشگری میره تو خیابون و از زنها میپرسه الگوت کیه.
یه زنی جواب میده الگوی من اوشینه که هم با سختی ها سازگاره و هم بعد از شکست تلاش میکنه برای پیروزی.
امام خمینی عصبانی میشه و مسئولین صدا و سیما رو دعوا میکنه که وقتی حضرت زهرا هست چرا پخش میکنین که یکی بگه الگوی من اوشینه.
آزاده نامداری هم مثل اوشین...
ضمن این که شما بفرمایید پارک عمومیه و خودش بگه محفل خصوصیه، از اونجایی که همسرش پولداره من حرفشو باور میکنم.
میتونسته بطری مشروبو خوب شسته باشه و توش آب ریخته باشه.
والا و بلا من گاهی بطری دلسترو میشورم و واسه زهرا پر آب میکنم.
معصوم میگه اگه گناهی از کسی دیدی اجازه بده توجیه کنه و اگه اون نتونست تو براش توجیه بتراش.‌..
تو رو خداااا اینقدر راحت قضاوت نکنین.
از مدیریت سایت هم تمنا میکنم تاپیکهایی که با آبروی مردم بازی میکنه رو ببنده.

خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه.

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
چون پرده در افتد نه تو مانی و نه من.

پناه میبرم به خدا از روزی که گناه های همه رو همه میبینن.
من طاقت چنین رسوایی رو ندارم خدااا.
بی زحمت اگه مردم اینن پرونده منو تو پرایوت بررسی کن.
با تشکر

بنده گناهکار تو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، سعدی ، A.E
۱۷:۳۶, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۶ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۲۷)زینب خانوم نوشته است:  ای وااااای از اینهمه قضاوت.
اول از همه یه "به شما چه ربطی داره" بزرگ به همه کسانی که درباره حجاب ایشون اظهار نظر کردن.
دوم یه " بابا تو دیگه کی هستی" واسه اونایی که این خانوم الگوشون بوده و حالا خورده تو ذوقشون.
اوایل انقلاب نزدیکای روز زن یه گزارشگری میره تو خیابون و از زنها میپرسه الگوت کیه.
یه زنی جواب میده الگوی من اوشینه که هم با سختی ها سازگاره و هم بعد از شکست تلاش میکنه برای پیروزی.
امام خمینی عصبانی میشه و مسئولین صدا و سیما رو دعوا میکنه که وقتی حضرت زهرا هست چرا پخش میکنین که یکی بگه الگوی من اوشینه.
آزاده نامداری هم مثل اوشین...
ضمن این که شما بفرمایید پارک عمومیه و خودش بگه محفل خصوصیه، از اونجایی که همسرش پولداره من حرفشو باور میکنم.
میتونسته بطری مشروبو خوب شسته باشه و توش آب ریخته باشه.
والا و بلا من گاهی بطری دلسترو میشورم و واسه زهرا پر آب میکنم.
معصوم میگه اگه گناهی از کسی دیدی اجازه بده توجیه کنه و اگه اون نتونست تو براش توجیه بتراش.‌..
تو رو خداااا اینقدر راحت قضاوت نکنین.
از مدیریت سایت هم تمنا میکنم تاپیکهایی که با آبروی مردم بازی میکنه رو ببنده.

خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه.

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
چون پرده در افتد نه تو مانی و نه من.

پناه میبرم به خدا از روزی که گناه های همه رو همه میبینن.
من طاقت چنین رسوایی رو ندارم خدااا.
بی زحمت اگه مردم اینن پرونده منو تو پرایوت بررسی کن.
با تشکر

بنده گناهکار تو.
انصافاً بد مغلطه‌ای میکنید خودتون هم خبرندارید
خب خیلی راحت می شه گفت:
اول از همه یه "به شما چه ربطی داره" بزرگ به همه کسانی که درباره لخت شدن گلشیفته اظهار نظر کردن. (گلشیفته در یک محیط کاملاً غیره مذهبی بود)
دوم یه " بابا تو دیگه کی هستی" واسه اونایی که این خانوم الگوشون بوده و حالا خورده تو ذوقشون. (گلشیفته بازیش خیلی خوب بود در فیلمای دفاع مقدس هم بازی می کرد)
من وقتی تصاویر گلشیفته منتشر شد ناراحت شدم ولی این رو خیلی بیشتر دارم خود خوری می کنم
پارک که ارث پدر ایشون نیست منم بودم حق عکس گرفتن داشتم پارک یک محیطی کاملاً عمومیه
کافی بود یکی از مقامای اسرائیلی - یهودی رو در پارک میدید هزارتا تئوری توطئه ازش در می اومد از فردا کلیپای عباسی و رائفی پور پخش می شد با عنوان شیطان پرستان در پارک های سوئیس
این خانم در رسانه ملی بشدت حامی حجاب بود و به حجابش افتخار می کرد معلوم شد برای حرفای خودش از پوسته پسته هم کمتر ارزش قائله

بابا قبول کنید که یک فردا ریاکار وارد صدا و سیما بوده حالا باهاش برخورد کنید!!!
در ضمن نه اوشین نه گلشیفه شاید هرزه و بی بندوبار نبودن ولی هیچ کدوم ریاکار نبودن
۱۷:۴۹, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۵۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #15
آواتار
۱. از کجا فهمیدین پارک عمومیه؟؟
سر کوچه تونه که حفظین کجاست؟
شاید عروسی نکردین که بدونین باغ رو تو تهران هم میشه اجاره کرد و یه روز مثلا محیط خصوصیش کرد.اونجا هم مثل اینجا.
۲. این خانوم مدتهاست بعد از طلاقش از فرزاد حسنی دیگه تو صدا و سیما نیست.پس هیییچ بهانه ای واسه آبرو ریزی بیشتر وجود نداره.

پ.ن: سریعا این تاپیکو ببندین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
۱۷:۵۵, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۰۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #16

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۵:۵۲)فاطمه خانم نوشته است:  کلیپ هست که یک خانم در یک خیابان قدم می‌زند به مدت طولانی با دو مدل پوشش اسلامی و به قول ما محرک . می‌تونید تنوع نگاهها به ایشون رو بسنجید . ایران هم نیست ایرانی هم نساختدش! می‌تونید توی نت پیداش کنید!
بله. اما فرض کنید همان خانم با همان پوشش بیاد توی ایران قدم بزنه. تصور کنید چقدر نگاهها در ایران شدیدتر میشه؟

توی سایت "ایرانیان مقیم انگلیس" اشاره کرده بودند که گویا این یه محله خلافکار نشین از نیویورکه. پر از موادفروش و آدمای داغون:

نقل قول:من اینکه مردم این بخش از نیویورک سیتی که این فیلم تهیه شده، بخش شمالی منهتن و نزدیک برانکس، اوضاعش بر همگان معلومه، منطقه‌ای مملو از سیاهپوستان خلافکار و داغون. البته من دوستان سیاهپوست خوب در شیکاگو بسیار دارم که خودشون هم اذعان دارن از نظر آماری، نسبت سیاهپوستان خلافکار خیلی بالاتره.
http://iranianuk.com/20141116190442038/
مثل اینه که ناامن ترین محله تهران رو پیدا کنند و اونجا مستند بسازند تا مشکلات جامعه رو پررنگ نشون داده بشه. توی چنین محله ای مطمئناً فرد باید مراقبت بیشتری کنه نسبت به یک مکان عادی. اما توی همین محله داغون، یک خانم می تونه با رعایت حجاب 5 ساعت راه بره بدون اینکه کسی بهش متلک بگه. آیا در ایران هم لزوماً پوشیده بودن مانع از متلک شنیدن میشه؟ آیا با اون پوشش اول (تیشرت و ...) میتونه در یک شهر ایران 5 ساعت راه بره و بلایی سرش نیاد؟ یعنی حتی اگر بخوایم اوضاع یک محله عادی از تهران رو از این نظر با اون محله خلافکار نشین توی فیلم مقایسه کنیم، به نتایج خوبی نمی رسیم.

چیزی که به این تاپیک مربوطه اینه که در بعضی جامعه ها نیاز بیشتری به حجاب وجود داره. به همین خاطر ممکنه یک خانم تصمیم بگیره در یک جامعه چادر بپوشه و در جامعه دیگر خیر.
لینک کلیپ در آپارات:
http://www.aparat.com/v/SF4hO
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia
۱۷:۵۵, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۵۷ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)زینب خانوم نوشته است:  ۱. از کجا فهمیدین پارک عمومیه؟؟
سر کوچه تونه که حفظین کجاست؟
شاید عروسی نکردین که بدونین باغ رو تو تهران هم میشه اجاره کرد و یه روز مثلا محیط خصوصیش کرد.اونجا هم مثل اینجا.
۲. این خانوم مدتهاست بعد از طلاقش از فرزاد حسنی دیگه تو صدا و سیما نیست.پس هیییچ بهانه ای واسه آبرو ریزی بیشتر وجود نداره.

پ.ن: سریعا این تاپیکو ببندین.
ماشالا چه جواب منطقی جوابتون رو با این کلیپ میدم
http://www.aparat.com/v/S2aBg

در ضمن من غلط بکنم باسه عروسیم هزینه‌های تجملی بتراشمSmile
در ضمن وقتی جوابی ندارید از سابقتون و اشنایی با تیم مدیریت سواستفاده نکنید
۱۸:۰۶, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #18

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۳۶)MiladYLH نوشته است:  پارک که ارث پدر ایشون نیست منم بودم حق عکس گرفتن داشتم پارک یک محیطی کاملاً عمومیه
فرض کنید شما استاد یه دانشگاهید و برای تعطیلات رفتین کنار دریا. یکی پیدا بشه عکستونو بگیره بزنه تو برد دانشگاه توجیه هم بیاره که خب اونجا محل عمومی بوده. کنار دریا که ارث پدریش نیست ... دانشجوهایی که همیشه شما رو با کت و شلوار دیدن هم بین خودشون عکسو پخش کنند. Confused

آیا به اون فرد فرضی که چنین کاری انجام داده حق میدی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، MOHSEN-Z
۱۸:۰۸, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۳۱ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۵۵)سعدی نوشته است:  بله. اما فرض کنید همان خانم با همان پوشش بیاد توی ایران قدم بزنه. تصور کنید چقدر نگاهها در ایران شدیدتر میشه؟

توی سایت "ایرانیان مقیم انگلیس" اشاره کرده بودند که گویا این یه محله خلافکار نشین از نیویورکه. پر از موادفروش و آدمای داغون:

مثل اینه که ناامن ترین محله تهران رو پیدا کنند و اونجا مستند بسازند تا مشکلات جامعه رو پررنگ نشون داده بشه. توی چنین محله ای مطمئناً فرد باید مراقبت بیشتری کنه نسبت به یک مکان عادی. اما توی همین محله داغون، یک خانم می تونه با رعایت حجاب 5 ساعت راه بره بدون اینکه کسی بهش متلک بگه. آیا در ایران هم لزوماً پوشیده بودن مانع از متلک شنیدن میشه؟ آیا با اون پوشش اول (تیشرت و ...) میتونه در یک شهر ایران 5 ساعت راه بره و بلایی سرش نیاد؟ یعنی حتی اگر بخوایم اوضاع یک محله عادی از تهران رو از این نظر با اون محله خلافکار نشین توی فیلم مقایسه کنیم، به نتایج خوبی نمی رسیم.

چیزی که به این تاپیک مربوطه اینه که در بعضی جامعه ها نیاز بیشتری به حجاب وجود داره. به همین خاطر ممکنه یک خانم تصمیم بگیره در یک جامعه چادر بپوشه و در جامعه دیگر خیر.
لینک کلیپ در آپارات:
http://www.aparat.com/v/SF4hO

بله شاید بعضی پوشش ها در مناطق جغرافیایی غیره طبیعی باشه
مثل چادر در کشورهای اروپایی
ولی حجاب داشتن اصل ثابته اسلامه نوع پوشش براساس شرایط منطقه‌ای فرق می کنه مثل چادر مانتو و شال و دامن بلند در مناطق شمالی و...ولی اصل پوشش مو در اسلام ثابته حالا چه در صداوسیما و چه در پارک سوئیس

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۰۶)سعدی نوشته است:  فرض کنید شما استاد یه دانشگاهید و برای تعطیلات رفتین کنار دریا. یکی پیدا بشه عکستونو بگیره بزنه تو برد دانشگاه توجیه هم بیاره که خب اونجا محل عمومی بوده. کنار دریا که ارث پدریش نیست ... دانشجوهایی که همیشه شما رو با کت و شلوار دیدن هم بین خودشون عکسو پخش کنند. Confused

مغلطه قیاس مع الفارق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63 ، Nadia ، نرگس مهدوی
۱۸:۱۵, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #20

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۰۶)سعدی نوشته است:  فرض کنید شما استاد یه دانشگاهید و برای تعطیلات رفتین کنار دریا. یکی پیدا بشه عکستونو بگیره بزنه تو برد دانشگاه توجیه هم بیاره که خب اونجا محل عمومی بوده. کنار دریا که ارث پدریش نیست ... دانشجوهایی که همیشه شما رو با کت و شلوار دیدن هم بین خودشون عکسو پخش کنند. Confused

دوست عزیز شما واقعا منطقتون توی همه امور همینطوریه؟!!!!!!
البته تا جایی که من دیدم همینطوریهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MiladYLH ، Nadia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا