|
چرا نماد بز؟
|
|
۲۰:۵۹, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا ماسون ها اغلب از نماد بز استفاده میکنند؟
|
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۲۲/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقای رائفی پور در یکی از سخنرانی هاشون گفتن:
((چون جن ها یا بطور واضحتر شیاطین در هنگام ظاهر شدن صورتشون مثل بز بوده..)) دقیق یادم نیست درمورد بقیه اجزای بدنشون چی گفتن ..دوباره بررسی میکنم و در اولین فرصت حتما بهتون میگم..
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲۴/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عزیزم ، طبق دیده های گذشتگان که من به شخصه از این ور و اون ور شنیده ام می گن جن ها سم دارن!
دو تا شاخ دارن! بدنشون مثل آدمه ، سرشون مثل بز! تازه مگه عکسه بافومت رو ندیدی؟ بابا اون که خیلی معروفه! تازه اگه عکس بافومت رو با عمو سام موسس آمریکا مقایسه کنی به یه چیزایی پی می بری! |
|||
|
۰:۴۳, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من هم از قدیمیا که دیدن و از روایات که رو گفته اونها صحه میزاشت فهمیدم جن ایستاده مثل بز پوشیده از موهای فر خورده قرمز با سم هست:s
|
|||
|
۱۲:۵۸, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
در این رابطه از استاد رائفی پور یک نقل دیگه هم وجود داره ایشون گفتند: اونا معتقدند که حضرت مسیح (علیه السلام) رو مانند بز به صلیب کشیدند |
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط mesmaeil.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من هم در یکی از سخنان استاد رائفی پور شنیدم که گفتند حضرت مسیح رو مسخره می کنند
|
|||
|
۱۳:۳۰, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یکی دیگر از این علل، سرپیچی بز از دست نوح (علیه السلام) بود که هنگامی که فرمان داد که وی سروار بر کشتی شود سرپیچی کرد. به همین دلیل یکی از دیگر از علل تقدس بز، سرپیچی وی از دست پیامبر خداست .
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اجنه نژاد ها و اشکال مختلف و اندازه های مختلف دارند .
|
|||
|
۱۶:۰۸, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
منم فکر کنم بخاطر شباهت های که بز و جن ها است به نظر من اگر سخنرانی های رائفی پور را گوش کنی خیلی زود تر به جوابت می رسی. یا به سایت استاد رائفی پور مراجعه کنی وسوال خودتو از استاد بپرسی بهتر یاعلی |
|||
|
۱۶:۲۰, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام
نمادها لزوماً یک ریشه یا معنا ندارند. علاوه بر مواردی که دوسنان اشاره کردند بافومت ممکن است نماد بز قربانی در آیین یهود باشد که بزی مقدس است و بنابر نقل عهد عتیق این بز، قربانی حضرت اسحاق شد که بنی اسرائیل از نسل او هستند. به عقیده آنان شیطان هم به نوعی قربانی هدایت انسان و دست یابی او به درخت دانش و معرفت( همان میوه ممنوعه) شد. با این توضیح بز میتواند نماد گویایی از ایثار بزرگ شیطان برای آدم باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد الله یا نماد شیطان !!؟ | shabgard | 37 | 49,673 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۲ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| تفکر نماد شناسی : چگونه یک نماد شناس معتدل باشیم ؟ | مصطفای جبهه ها | 4 | 3,973 |
۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: ehsanagiyan |
|

..دوباره بررسی میکنم و در اولین فرصت حتما بهتون میگم..