کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیاز به مشورت ؛ چه طوری انقطاعی زندگی کنیم؟
۱۳:۳۱, ۲/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۶ ۱۳:۳۹ توسط ksaman.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به خواهران و برادران گرامی
عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم

ابتدا خدمت مدیران و ناظران انجمن عرض کنم بنده یکی از کاربران قبلی انجمن هستم و به دلایلی که مصلحت دونستم، با نام کاربری جدیدی این موضوع رو مطرح می کنم.

پسر 28 ساله ای هستم، مجرد، تحصیلات کارشناسی مدیریت

بنده (و جوونایی هم هستن مثل من) می خوام انقطاعی زندگی کنم. می خوام همه چی رو بذارم کنار و برای خدا زندگی کنم. علاقه مند به فعالیت های مردمی و مردم نهاد هستم. طرح ها و فکرایی برای بهبود اوضاع کشور دارم که مشورت کردم، فکر کردم و باز هم مشورت خواهم کرد. افرادی هم هستن که علاقه مندن با هم مشغول بشیم. برای اوضاع جوونا، برای بهبود وضعیت روستاها و ... طرح و فکر حقیقی داریم.
اما مساله هایی داریم؛
این که ما خودمون خونه ی پدری هستیم
این که اگه بریم سراغ این فعالیت ها، معاشمون از کجا تامین بشه؟
کدوم دختری حاضره همسر ما بشه؟ ما در ازدواج هم مشکل داریم.
به خاطر این که تکلیفمون می دونیم به این فعالیت ها بپردازیم، علاقه و انگیزه ای از فعالیت و اشتغال دیگه ای نداریم.
اصلا به فکر خونه ی شخصی و خودرو و ... نیستم و نیستیم. می خوایم خدمت کنیم و کار کنیم. اگه جایی مشغول به کار بشیم دیگه از اهدافمون دور شدیم و ضمن این که سر هیچ کاری فکر نمی کنم دووم بیاریم. ما نمی خوایم همرنگ جماعتی بشیم که به خاطر شرایط حاضر، در شان انسان زندگی نمی کنن و درگیر مادیات شدن یا شبانه روز مثل ماشین کار می کنن و خیلی از ارزش ها در زندگی شون نیست؛ نه این که معتقد نباشن، درگیر زندگی ای شدن که نمی تونن آنگونه باشن که می خوان. ما می خوایم همین وضع رو تغییر بدیم.

کمک کنید حالمون خوب بشه
از این وضعیت رها بشیم و در مسیر خداپسندانه پیش بریم و خداپسندانه زندگی کنیم.
تجربه شو داشتم که دوستی جمله ی دوکلمه ای بهم گفت و همون من و زندگی مو بهبود داد. دریغ نکنید، حرف بزنید. شاید یک کلمه یا یک جمله از پاسخ شما تاثیر مثبت بذاره. با تشکر

کمال انقطاع به سوی خدا به این معنا است که انسان از وابستگی و تعلّق به هر چیزی آزاد و رها گردد و فقط به خدا وابسته و پیوسته شود.
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa21719
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۴:۴۵, ۲/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۶ ۱۴:۴۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲/مهر/۹۶ ۱۳:۳۱)ksaman نوشته است:  
ابتدا خدمت مدیران و ناظران انجمن عرض کنم بنده یکی از کاربران قبلی انجمن هستم و به دلایلی که مصلحت دونستم، با نام کاربری جدیدی این موضوع رو مطرح می کنم.
امیدوارم اون کاربری که فکر میکنم هستید نباشید !
خودتونم بهتر میدونید معنای انقطاع از دنیا چیزی نیست که طرح کردید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ksaman
۱۵:۱۳, ۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #3

(۲/مهر/۹۶ ۱۴:۴۵)عمار94 نوشته است:  
خودتونم بهتر میدونید معنای انقطاع از دنیا چیزی نیست که طرح کردید
ممنون
درسته؛ معنیش اون نیست
می تونستم بهتر مطرح کنم.
با خوندن متن متوجه روحیه و ارزش های من و جوونای مشابه من می شید.
منظور اینه که ما نمی خوایم بیدی باشیم که باد زندگی روزمره و مادی مارو بلرزونه.
برنامه و هدف داریم برای کارهایی شبیه جهاد سازندگی و اردوهای جهادی بسیج سازندگی و ...
اما مساله هایی که عرض کردم رو داریم؛
مثلا اگه بخوایم اون طوری زندگی کنیم شاید نتونیم خونه کوچکی که بهش قانعیم داشته باشیم. یا مشکل ازدواج داریم و ...

می خوایم جور دیگه زندگی کنیم.

اینو مطرح کردم شاید پاسخی یا رهنمودی باشه.
۱۵:۱۴, ۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #4
آواتار
عامو زندگیتو بکن . وقتی مسئولین رده بالای این مملکت که اسم اسلام رو یدک میکشن ، کاری کردن ، شما هم انجام بده. چیکار به مشکلات مردم داری.

به قول این اخوندا ، خدا بزرگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۱۵:۱۷, ۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #5

شاید بشه این طوری مطرح کرد که من می خوام همیشه در اردوهای بسیج سازندگی باشم؛
معاشمو پس از کجا تامین کنم؟
یا خونه که می خوام؛ یه سقف.

مثلا یه پاسخ می تونه این باشه که فعالیتی پیدا کنم که درآمدزا باشه، زمان کمی نیاز داشته باشه و مطابق اهداف و ارزش هامون هم باشه. شاید اصلا در راستای اهداف و در مسیرمون باشه. به این دارم فکر می کنم.
۲۰:۰۸, ۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #6
آواتار
دو شیفت کار کنی ، خونواده هم بذاری کنار ، به احتمال قوی میتونی معاشت رو تامین کنی ...

این جور تفکرات کلا جواب نمیده توی این جامعه
۱۳:۱۷, ۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #7
آواتار
مثل خودکشی بالاپرتگاه وایستادن می مونه

یه لحظه خودتو ول می کنی و تمام شد. میری پایین و هیچ اختیاری برای برگشت نداری
فقط پشیمون نشی

پول رو هم خدابزرگه. از یه جا می رسه. کم اهمیت ترین چیزی که یه آدم تنها یا مجرد تو این دوره میتونه درگیرش بشه پوله
۱۵:۴۸, ۳/مهر/۹۶
شماره ارسال: #8
آواتار
دوران زندگی درویشی تمام شده برادر
شما 70 سال با جیب خالی تلاش کنی اندازه 6 ماه پول یه آدم متمول نمیتونی تاثیر بزاری
بنابراین به جای این زندگی خیالی به دنبال یه زندگی باش که بتوانی یه خانواده و یه نسل خوب تربیت کنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۲:۵۸, ۴/مهر/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۶ ۱۳:۵۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام

هرچند پول یکی از اسباب دنیایی هستش و بالاخره با پول خیلی کارها ميشه کرد

راستش رو بخوای منم خیلی در اینباره فکر کردم
یکی از مهمترین چیزها دعا کردن هستش و توکل بر خدا
بعدش باید رفت دنبال اسباب مادی برای انجام کارهای نیک
همین که شما این نیت رو داشته باشید یعنی به یاد خدا بودن و برای خدا بودن

نیاز امروز ما حرکت های جهادی در امور اقتصادی هستش
شما هر چقدر هم زحمت بکشی به اندازه یک کارخانه دار نميشه

پس بهترین کار خداپسندانه در زمان ما ایجاد تولید داخلی هستش هم به خودت کمک می کنی و هم به مردم و هم به اسلام و هم در راه خدا هستید

با دوستان جمع شيد يه کاره تولیدی بزنید

حالا یا تولید مواد پايه مثل غذا یا علوفه دام یا هرچیز پایه غذایی که وارد ميشه و با تولید اون قیمت ها کنترل ميشه و پول ملی تقویت ميشه و تحریم ها بی اثر ميشه یا تولید صنعتی

بستگی داره به تخصص و تلاش خودتون

این بهترین کاری بود که بعد از تحقیقات فراوان بهش رسیدم

درباره رفتن به سوی خداوند متعال هم عجله نکن به مرور با انجام واجبات و ترک محرمات خداوند متعال خودش کمک می کنه
از لذت های حلال دنیا هم استفاده کن ولی بهش دل نبند

شما یک انسان هستید که باید راه طولانی رو به مرور طی کنید در این راه صبر و مقاومت لازمه

شما اگر بخوای يه دفعه همه چیز رو رها کنی نميشه پس عجله نکنید بالاخره خداوند متعال می خواد شما در دنیا زندگی کنید بعد وقتی زمانش رسید خداوند متعال خودش همه چیز رو حل می کنه

http://wiki.ahlolbait.com/%D8%B9%D8%AC%D9%84%D9%87

این لینک مهم رو هم مطالعه کنید
نباید در طلب خیر عجله کرد

موفق باشید

خدای متعال در قرآن می­فرماید: انسان از عجله آفريده[sup][۷][/sup] شده است.[sup][۸][/sup] و انسان‌ها در بدست آوردن «خوبى»­ها عجله دارند.[sup][۹][/sup] و بلکه می­فرماید: انسان (بر اثر شتابزدگى)، بدي­ها را طلب مى‌كند آن گونه كه نيكي­ها را مى‌طلبد و انسان، هميشه عجول بوده است![sup][۱۰][/sup]زیرا بشر به خاطر همين عجله‌اش ميان خير و شر فرق نمى‌گذارد بلكه هر چه برايش پيش بيايد همان را مى‌خواهد و در طلبش برمى‌خيزد، بدون اين كه خير و شر را از هم جدا نموده و حق را از باطل تشخيص دهد. در نتيجه با همان علاقه‌ شديدي كه عاشق خير است شر را نيز به همان شکل طلب مى‌كند.[sup][۱۱][/sup]پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله فرمود: شتاب در كارها از جانب شيطان است و تأنّى در كارها از جانب خداوند است.[sup][۱۲][/sup] و فرمود: تنها عامل (اساسی) نابودی مردم، عجله است و اگر عجله نمی­کردند هیچ­کس نابود نمی­شد.[sup][۱۳][/sup]از روایات چنین استفاده می­شود که در اکثر قریب به اتفاق موارد، عجله انسان را به بی­راهه می­برد و درنگ و تانّی به راه درست رهنمون می­گردد.[sup][۱۴][/sup] روايت است كه چون حضرت عيسى علیه السلام متولد شد شياطين از پرستش بت­ها (در بین مسیحیت) ناامید شدند و ابلیس به آنان گفت از این پس راه فرزندان آدم را به شتابكارى و سبُك­سَرى بزنيد.[sup][۱۵][/sup]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ksaman
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]