|
نگاهی دوباره به نظریه تکامل یا فرگشت
|
|
۱۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مدیر محترم سلام در یکی از تاپیک ها بنده در موضوع تکامل یا فرگشت درخواست کردم که خلاصه ای از نظریات داروین وتکامل نوشته شود تا درباره اون بحث بشه اما تمایلی نشون داده نشد .بنده خودم در مورد آنها مروری کردم وبطور خلاصه درزیر می نویسم. اگر موافق نیستید میتوانید حذف کنید ویا بجای دیگر منتقل کنید ویا اینکه دوستان محبت کنند نظر بنویسند در هرحال تشکر میکنم براساس نظریه تکامل یا فرگشت همه موجودات از (یک ریشه) اند وبمرور زمان ودر(تنازع بقا) و (انطباق با محیط) دچار(جهش )شده وموجود جدیدی بوجود می آد و این جریان بسوی کمال پیش میره. این حاصل همه نظریات داروین ویاران اوست اعلام این نظریه تحولی در دنیای علم پدید آوردو دانشمندان را در جهت کشف آفرینش جهان وموجودات بسیج نمود اما دوامر موجب واکنش شدیدنسبت به این نظریه شد یکی اینکه برخی چنین برداشت کردند که نظریه تکامل وجود خدارا منتفی نموده است ومادیت را جایگزین کرده ودیگری مساله خلقت انسان از میمون بود که با آموزه های دینی ادیان ابراهیمی درتضاد بود. بنظر بنده تکامل محصول دانش تجربی بوده وارتباطی با منشا آفرینش ندارد وخداوند آغاز گر آفرینش بوده وتکامل نیز از مخلوقات الهی است ودوم اینکه مساله پدید آمدن انسان امروزی از میمون هنوز اثبات نشده ویک حلقه مفقوده است ونباید سریعا با نظریه مقابله کرد .اگر روزی این امر حل شود مفسران ما حتما در تفسیر آیات مسیر علمی را پی میگیرند .بنابراین نظریه تکامل داروین موثر دررشد علم بوده ودر برخی جهات ناقص است وباید مرتفع شود.
|
|||
|
| آغاز صفحه 47 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۳, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #461
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۲۱:۱۴)عمار94 نوشته است: پرفسور وقتی گفته میشه فرگشت تو فضا اتفاق افتاه یعنی پیدایش حیات تو زمین ممکن نیست ! برای چی به فضا حواله دادن ، برای اینکه اگه کسی گفت تو ازمایشگاه شبیه سازی کنید بگن ما نمیدونیم تو فضا چه شرایطی وجود داشته که شبیه سازیش کنیم ! اینم میشه باور به موجود فضایی ناشناخته سلام اولا هیچ جا گفته نشده فرگشت تو فضا اتفاق افتاده. گفته شده امکان پیدایش حیات در فضا وجود داره. و این به دلایل زیر از زمین تا آسمون با حرفی که میخوای به گفته داوکینز القا کنی متفاوته. - اولا: داکینز گفته نمیدونیم حیات چهطور شروع شده و زمانی که علمی در مورد چیزی وجود نداره، هر امکانی قابل تصوره. داوکینز نمیگه پیدایش حیات در زمین با مشکل مواجهه و بنابراین ما دنبال یک جایگزین هستیم. داوکینز به هر دو مورد وزن احتمالاتی یکسای میده و پیدایش حیات در زمین رو باطل نمیدونه. - ثانیا: عدم توانایی شکلگیری حیات در آزمایشگاه دلیلی نیست بر این که حیات در زمین شکل نگرفته. اگر حیات در زمین شکل گرفته باشه، به دلایلی که عرض شد، انتظار نمیره حیات در آزمایشگاه به طور خودبهخود پیدا بشه. - ثالثا: داوکینز در همون مصاحبه توضیحی برای وجود هوش فرازمینی (در صورت وجود) ارائه میده. این توضیح فرگشته. این به خاطر اینه که حتی اگه وجود موجودات هوشمند فرازمینی رو بپذیریم، همچنان به توضیحی برای وجودشون نیاز داریم و «خدا آفرید» یه توضیح علمی به حساب نمیاد، چون ویژگیهای یک توضیح علمی رو نداره. ما دونهدونه مطالبی که اینجا نوشتم رو در پستهای قبلی مفصلتر پرداختم و میتونم دقیقا به محل هر کدوم اشاره کنم. |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۷/دی/۹۶
شماره ارسال: #462
|
|||
|
|||
(۷/دی/۹۶ ۲۲:۳۳)آتئیسمو نوشته است: - اولا: داکینز گفته نمیدونیم حیات چهطور شروع شده و زمانی که علمی در مورد چیزی وجود ندارهدر مورد چیزی که نمیدونه نظر میده ![]() (۷/دی/۹۶ ۲۲:۳۳)آتئیسمو نوشته است: - ثانیا: عدم توانایی شکلگیری حیات در آزمایشگاه دلیلی نیست بر این که حیات در زمین شکل نگرفته. اگر حیات در زمین شکل گرفته باشه، به دلایلی که عرض شد، انتظار نمیره حیات در آزمایشگاه به طور خودبهخود پیدا بشه.برو یه کمی خاک رو با چند تا سنگ قاطی کن و بزار جلوی باد ، بعد از چند روز میبینی که خاک رو باد برده و سنگ مونده ، برای اینکه بفهمی واقعا کار باد بوده تو ازمایشگاه یه پنکه رو روشن کن و ببین باد میتونه خاک رو جدا کنه یا نه ؟ به این کار میگن آزمایش ، اگه تو ازمایشگاه دیدی انجام نشد ، قاطعانه موضوع رو رد کن ! نه اینکه بگی چون داروین و فلانی گفته من قبولش میکنم و آزممایشگاه هم کاره ای نیست ![]() (۷/دی/۹۶ ۲۲:۳۳)آتئیسمو نوشته است: - ثالثا: داوکینز در همون مصاحبه توضیحی برای وجود هوش فرازمینی (در صورت وجود) ارائه میده. این توضیح فرگشته.یه توضیح داریم یا میتونیم یه توضیح بسازیم
|
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۸/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۶ ۲۰:۵۶ توسط آتئیسمو.)
شماره ارسال: #463
|
|||
|
|||
|
خوب قبل از ادامه بحث بد نیست یه خلاصه از ۴-۵ صفحه اخیر داشته باشیم. ظاهرا دوستان در زمینه فرگشت مشکلی ندارن و بحث فقط در زمینه پیدایش حیات ادامه داره. پس میتونیم بحث فرگشت رو تا این نقطه جمع کنیم.
شباهت جنینی: یکی از دلایلی که برای درستی فرگشت عنوان میشه شباهت جنینی بین گونههای مختلف و دور از همه. شروع این بحث برمیگرده به کارهای ارنست هکل که به نوعی پدر جنینشناسی تطبیقی نام گرفته. تصویر زیر که توسط هکل و همکاران تهیه شده جنین ماهی، سمندر، لاکپشت، خوک، مرغ، گاو، خرگوش و انسان رو مقایسه میکنه. ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #464
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۶ ۲۲:۰۴)آتئیسمو نوشته است: سلامسلام بر گرامیان . اتیسمو خیلی دوست داری موفق بشی بر اثبات ولی نمیدونم چرا اینقدر متوصل به هرچیزی میخوای بشی از تحریف گرفته تا تحلیل ، جعل و گه گاه اشتباه و .... که واقعا ماهیت علمی بودن حرفت رو نشون میده که علم و دوستانی که هم سبک با خودت هستن با چه روشهایی دوست دارن پیش برن . توی این متنی که خیلی زحمت کشیدی برای مطالعش ( اول تشکر میکنم چون زحمت کشیدی :rose هم به قدری مغالطه استفاده کردی تا بتونی متن رو باهم گردش کنی ولی نمیشه عزیزم هرچقدر قطعات پازل رو با قیپی هم شکل کنی ولی باز نمیشه .کسی که مطالب رو تا الان دنبال کرده متوجه میشه چیکار کردی و من واقعا نه اینکه نخوام ولی اگه شروع کنم دوباره به نقد عبارت به عبارت این متنت خودش 1 جلد کتاب میشه . میسپرم به وجدان دوستان . اما چرا اومدن دوباره نوشتم ؟ چون دیدم دوباره توهمت گل کرده (۸/دی/۹۶ ۲۰:۵۴)آتئیسمو نوشته است: خوب قبل از ادامه بحث بد نیست یه خلاصه از ۴-۵ صفحه اخیر داشته باشیم. ظاهرا دوستان در زمینه فرگشت مشکلی ندارن و بحث فقط در زمینه پیدایش حیات ادامه داره. پس میتونیم بحث فرگشت رو تا این نقطه جمع کنیم.میرم دوباره روی شواهد فسیلی و شباهت ها . خوب دوباره : گرامی یا شما هم این مدت با به اصطلاح کاربر درورگر گشتی مثل ایشون شدی و در قدرت تاملت تاثیر گذاشته یا ایشون از شما تاثیر پذیرفت ، زیاد مهم نیست ولی جالبه که واقعا دیگه هر دوتون رو توی یک قالب تصور میشه کرد . توی بحث فسیل گرامی شما چندین و بزار بگم چند صد نمونه یافته اصیل داری ؟ تا بتونی بهش تکیه کنی و بگی اینها دقیقا شمای اون دوران هست ؟ توی یافته هایی که در دوران جدید اینقدر بهش مینازید چند تای اونها رو تونستی حداثل نیمی از بدنش رو کامل استخراج کنین ؟ جناب درودگر بیان کردن و استناد داشتن به دوران 13گانه که توی جدوالی که معرفی شده جالب هست که نمونه ها واقعا وضعشون خرابه عزیزم . بحث نقاشی همین الانشم با شبیه سازی و تصویر گری نمونه هایی که ناقص هست بازم دست به جعل میزنی که بعدشم اون تصویر و دوستان نقل نکردن و نیائردن که خودت اوردی ![]() یه سر به موزه بزن ببین اون استخونهایی که ه عنوان مدارک زنده به خوردت میدن چقدرش سالم هست و چرا کمه ؟؟؟؟ البته واقعا جالبته که حرف از اکتشاف میشه میگین نمونه زیاده اما سر عمل دوستان شما سکئت اختیار میکنن . خیلی از این نمونه ها که سعی شد بهخورد جامعه داده بشه یا جعلی بودنش اثبات و یا بعد از مدتی ( بقول خود اتیسمو ) رد شد بخاطر جعلی بودن و یا عدم همخوانی در رده مورد نظرشون ، مثلا الان بازم لوسی توی رده بیان شده قرار داره ؟ روش خیلی بازم مانور میدن ولی رد شده نمونه بازم هست ولی نمیخوام خستتون کنم بعدشم شما برای اثبات فرگشت نیاز به dna و فسیلی داری که حداقل بتونه خودش رو به ذئرانی که داوکینز میگه نزدیک کنه ، داری چنین متریالی ؟عمر DNA که اصلا نمیکشه تا اون قدر و اسکلتهایی هم که بتونی پیدا کنی و اصالت داشته باشه بازم .... پس لطفا اگه دقغعه دیگهخواستی توی بحث دیرین شناسیش وارد بشی دقت بیشتر بخرج بده . قدیمی ترین dna که دانشمنذان لطف کردن و تونستن ازش اتقاده کنن برای کِی بوده ؟ حداگثر عمر رو که میدونی شما چقدره ! پس با تامل لطفا درباره شباهت هم مطالبا به قدری جذاب بود دادا شما الان بهت بگم عمو زاده میمون ها هستی و پدر بزگتون هم شامپانزه ها بودن پس نباید ناراحت بشی . میشی ؟چون عقیده داری که : البته اینجا اینطئری گفتی (۸/دی/۹۶ ۲۰:۵۴)آتئیسمو نوشته است: در پاسخ عنوان شد که شباهتهایی مثل وجود بقایای تلومر و سنترومر در نقاط همتوالی کروموزوم ۲ انسان و کروموزومهای ۲a و 2b شامپانزه تنها با وجود نیای مشترک قابل توجیهه و طراح مشترک نمیتونه توضیحی برای اونها باشه.این طراح مشترک رو خوب اومدی افرین ، البته بگم شما اصلا توان اثبات اون رو که اصلا و ابدا ندارید چون عقیدتون چیز دیگست . خوب بزار یکم اینم بگم برات یادته توی بحث تفکیک و از بین بردن نسلها و ... درباره نمونه هیتلز گفتی : (۱/دی/۹۶ ۱۷:۱۰)آتئیسمو نوشته است: هیتلر میخواست کولیها و یهودیها و انسانهای با نژاد غیراصیل رو از جامعه حدف کنه. اصلاح نژاد توی انسانها، چیزی مثل کاری که پرورشدهندههای دام، طیور یا سگ انجام میدن. کاری که با موفقیت هم انجام میدن. البته این به معنی تایید اخلاقی کشتن انسانها نیست. حالا این چه ارتباطی به بحث درستی تکامل داره؟ اتفاقا این که میتونیم اصلاح نژاد انجام بدیم در بهترین حالت به ما از واقعی بودن فرگشت خبر میده، نه غیرواقعی بودنش!اون وقت بخاطر اینکه مطالب سنگین نشه و ببینم خودت متوجه مطلب میشی که چه دروغی گفتی و اصلاح میکنی ولی نه اصلاح کردی و نه متوجه کلامت شدی نژاذ اصیل عبارت قشنگی بود ولی شما دگم درین گروه انسانی رو هم که داشته باشی اصالتش کمه ، و میشه گفت نیستن . از طرفی عزیزم روی چه اساسی میگی باید اصلاح صورت بگیره درحالی که انتخاب طبیعت اینه اونها تغییر کنن ، و شما با این حرفت میگی طبیعت کار غلطی میکنه ، و جالب اینجاست داوکینز که درباره انتخاب طبیعی یادته چی میگفت ؟ نقل قول:خوب این رو بزار کنار اصلاح نژاد . خوب طبیعت بیکاره الکی میساره و بعد باید یکی بفهمه که این مسیرش اشتباه میره ؟؟؟؟؟ مثلا برخی که خودشون رو اصیل میدونن یادشون رفته تو دوران اسارت و سرگردانی چطور خلط شدن ولی به روی خودشون نمیارن . از طرفی مگه همین بر اثر انتخاب طبیعی و انسانی ( رفتارهایکه انسان موجبش میشه چه با واسطه جه با رفتارهاش بازم با واسطه ) که موجب احتلال میشه در کرئمزم ها که موجب تولد فرزندان با سندروم دان هست ، خوب چرا این بین کار امثال هیتلر قبیح و بیان جناب داوکینز هم به موقه جلوش گرفته میشه و میگن تو .... . پس اونجا که من گفتم برو نطریه کنترل و .. که پیشترها گفتیم و بزاری کنار این انتهاب طبیعی ، خوب بگو ببینم انتخاب طبیعی چیو میخواد اثبات کنه ؟ ایا فرگشت رو میتونه اثبات کنه ؟ یا اینکه با اینکارش بی هدف بودن خودش رو بیان میکنه ؟ ( داوکینز برگشته بود گفته بود این سندرومیها رو بزنین در نطفه سقط کنین ، اینم اخلاقی که تو بحثش برخی به من خرده میگرفتن که چرا به اتیستها نسبت میدی و جالبه که بدونین خود ایشون تعادل نداره که ایا مسیحی هستن و یا اتیست و یا ندانم گرا ، همه رو گفته و توش سیر میکنه و به زمانش که یکی رو انتخاب میکنه بفیه رو مورد هجوم قرار میده ![]() راسی نقدر اون متن انسان اولیه (فعلی ) ادم و حوا رو رد دادی ها . شاید من متوجه نقدش نشدم . اگه بود لینکش رو بزار لینکی که من داده بودم هم این بود نقل قول:https://www.hindawi.com/journals/complex...7/4745379/ امیدوارم روی بقیه مبانی هم با حوصله مطالعه کنی ، البته بدون تعصب ، اولین کاری که یه محقق میکنه ترک تعصب هست ولی شما و دوستان به وفور دیده میشه که با تعصب کورکورانه پیش میرین وبا پیش فرض هایی که براش با همون پاسخ میرید جلو و با یافته هایی که بدشت میاد هم تنش دارین و فقط کلام غیر منطقی خودتون پیش میرید . در انتها نقل قول:پس سعی کن با دقت بیایی جلو ، اگه نمیایم پاسخت رو بدم میتونه یکی از دلالیلش این باشه که توی مطالبت توهم موج میزنه و مطالب خلاف علم . البته علمی که شما ها بهش متوسل میشین خودش خودش رو نقض میکنه . امیدوارم یه روزی بتونین نسلتون رو اثبات کنین .
|
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #465
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: سلام بر گرامیان .درود بردوستان در مطلب آقا مهدی اشاره ای هم به بنده شده بود که بد نیست تذکری بدهم. بنده خودم دراین زمینه ها چیزی نمیدانم وانواع سرده انسان در منابع علمی آمده است .حال اگر مقبول دوستان نیست میتوانند به قرآن کریم مراجعه کنند وانسانهائی را که قبل از آفرینش حضرت آدم ع بدان اشاره رفته است را ببینند وتحقیق کنند که چند نوع بوده وکی منقرض شده اند واگر نتوانستند لااقل حرمت تلاش پژ وهشگران را داشته باشند موفق باشید |
|||
|
۱۳:۱۹, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #466
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۲:۴۴)mdroudgar نوشته است: درود بردوستان به به سلام داداش این شمایی که باید مراجعه کنی و تحقیق کنی تا کمی به دانسته هات اضاف بشه . یعنی دوباره نیازه مطالب اون پست رو تکرار کنم ؟ ما برای پژوهشگران اخترام قائلیم ، شما سعی کنین بر باورها ( البته خوب نمیدونین اینها رو مقصر هستین ( جاهل مقصر ) چون پیش رو نگرفتین ) شما دنبال این هستین که اون نسل های پیشین رو به ادم ابوالبشر وصل کنین که نمیتونین ، حالا شما اگه میتونین وصل کنین بسم الله و اگر خیر لطف کنین با هزار من سیریشم بحث رو یتچسبک نکنین ![]() لطف هم بکنین نقش به اصطلاح یوزر پوششی رو هم قشنگتر ایفا کنین . |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۹/دی/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۶ ۱۳:۳۸ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #467
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۳:۱۹)mahdy30na نوشته است: به به سلامدرود برشما 1-بنده عرض کردم دراینگونه امور آشنائی ندارم ونمیتوانم تحقیق کنم .پست مورد نظر را هم دوباره دیدم پاسخش را قبلا داده ام مبنی براینکه دیگر تمایلی به ورود باین بحث ندارم چون شما اشاره کردید وارد شدم 2-بنده هیچ قصدی ندارم ونیت بنده را نخوانید اگر انواع سرده انسانراکه پژوهشگران اعلام کرده اند قبول ندارید شما انواع انسانهای ماقبل حضرت آدم را بنویسید بدون چسبیدن به آن حضرت ممنون میشوم |
|||
|
۱۴:۵۸, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #468
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۳:۳۴)mdroudgar نوشته است: درود برشماشما در چه موردی توانایی دارین ؟ پاسخ اون موضوع رو ندادی عزیزم . اگه داده بودی و یا احتمالا روش تفکر میکردی سوال هات اینطوری مطرح نمیشد .
|
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۹/دی/۹۶
شماره ارسال: #469
|
|||
|
|||
(۹/دی/۹۶ ۱۴:۵۸)mahdy30na نوشته است: 1-شما در چه موردی توانایی دارین ؟درود برشما 1- سوال شما پاسخ واحدی ندارد بنده در خیلی زمینه ها توانائی دارم ازجمله نجاری .اما بنده در دانش زیست شناسی وعلم الحیات تحصیل نکرده ام 2-پاسخ اون موردرو هم با توجه به تذکر جنابعالی نوشتم که دیگر پیگیر نیستم ومنتظر نتیجه مناظره هستم ضمنا اگر دوست دارید سوالی هم بکنید مجددا بنویسید تا بدانم که خواهان پاسخ هستید تا جواب بدهم ممنون |
|||
|
۳:۰۵, ۱۰/دی/۹۶
شماره ارسال: #470
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی و شب به خیر. مهدیسینا جان فکر نکن اگه بیاخلاقیها و سفسطههایی که استفاده میکنی رو زیرسیبیلی رد میکنم حواسم بهشون نیست. این موارد رو زیاد داشتی که من به پاسخ دادن بسنده کردم تا بحث به حاشیه برده نشه. اما مسائلی که مطرح کردی، اغلب پاسخش رو در پستهای گذشته دریافت کردی و چیز جدیدی ننوشتی و سعی کردی با تکرار همون بحثها این تصور رو به وجود بیاری که پاسخت رو دریافت نکردی.
این موارد رو دقیقتر بررسی میکنم توی همین نوشته ت. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: توی بحث فسیل گرامی شما چندین و بزار بگم چند صد نمونه یافته اصیل داری ؟ تا بتونی بهش تکیه کنی و بگی اینها دقیقا شمای اون دوران هست ؟ توی یافته هایی که در دوران جدید اینقدر بهش مینازید چند تای اونها رو تونستی حداثل نیمی از بدنش رو کامل استخراج کنین ؟ جناب درودگر بیان کردن و استناد داشتن به دوران 13گانه که توی جدوالی که معرفی شده جالب هست که نمونه ها واقعا وضعشون خرابه عزیزم . بحث نقاشی همین الانشم با شبیه سازی و تصویر گری نمونه هایی که ناقص هست بازم دست به جعل میزنی که بعدشم اون تصویر و دوستان نقل نکردن و نیائردن که خودت اوردیبحث مدت انتظار جهشها رو که از پرداختن بهش فرار کردی و فقط مجددا ادعا کردی درست میگی بدون هیچ دلیلی. میرسیم به بحث فسیلها. ما از اول تاپیک منتظریم خیلی از این نمونهها که صحبتش رو کردی بیاری. تنها یک مورد آوردی به اسم فسیل پیلتداون. «یکی» با «خیلی» فرق میکنه. پیشنهاد میکنم به جای بازی با کلمات و مغلطه همین «خیلی»هایی رو که عنوان کردی بیاری ما ببینیم. تصویری که هم که بحثش شد ادعای شخص جنابعالی بود (ارسال #۴۳۷) که همونطور که قبلا هم نوشتم تصویر رو نیاوردی که اگر کسی اورد کلا انکارش کنی. احتمالا پیش خودت گفتی مینویسم «از روی یه دندون کل هیکل رو به تصویر کشیدن». اگه کسی متوجه نشد که من بُرد کردم. اگه کسی هم متوجه شد که میزنم زیرش. دوباره به لیست فسیلها نگاه کنیم میبینیم که اتفاقا فسیلهای خیلی کاملی هم هستن و درصد بسیاریون حداقل بخش بزرگی از جمجمه رو به ما داده که حتما دیرینشناسان اطلاعات ارزشمندی ازش به دست میارن. فسیلها واقعا زیاد هستن به هر حال. مثلا فقط توی یه اکتشاف فسیل ۲۸ فرد از نئاندرتالها کشف شده. تازه خوبه توی نیمه اول همین تاپیک هنوز دنبال حلقه گمشده داروین میگشتین!! این خیلی بده که وقتی توی هر تخصصی هر کسی بیاد کلاه متخصص رو سرش بذاره و بخواد در اون حیطه نظر کارشناسی بده. اینا بیاخلاقیهای توی بحث هست که مککرا صورت میگیره. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: بعدشم شما برای اثبات فرگشت نیاز به dna و فسیلی داری که حداقل بتونه خودش رو به ذئرانی که داوکینز میگه نزدیک کنه ، داری چنین متریالی ؟عمر DNA که اصلا نمیکشه تا اون قدر و اسکلتهایی هم که بتونی پیدا کنی و اصالت داشته باشه بازم ....این که نیاز به نمونه سومی از دیانای هست که راجع بهش قبلا بحث شد و عنوان شد که برای این که ببینیم شامپانزه و انسان نیای مشترک دارن کفایت میکنه و نیاز به دیانای سومی نیست. اگرچه بقایایی از دیانای انسان خردمند تا نیم میلیون سال پیش هم در دسترسه (و آٔدم شگفتزده میشه که چهطور بعضی فکر میکنن انسان ۷هزار سال پیش پیدا شده!)، یا بقایای دیانای نئاندرتالها در ۱۰۰هزار سال پیش، اینها به دقیقتر کردن فهم ما از سیر تکاملی انسان کمک میکنن. نه این که ما به اون نیاز داشته باشیم که تازه بفهمیم ما و شامپانزهها دیانایمون ریشه مشترک داره. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: دادا شما الان بهت بگم عمو زاده میمون ها هستی و پدر بزگتون هم شامپانزه ها بودن پس نباید ناراحت بشی . میشی ؟چون عقیده داری که :اتفاقا من از خواستم شما که اعتقادتون آفرینش انسان جداست توجیهی برای بقایای تلومر و سنترومر در دیانای انسان بیارید و چند بار این سوال رو مطرح کردم و هیچ کدوم نتونستین این امر رو توجیه کنین که خود این اتفاقا به اندازه کافی گویای درستی نظریه نیای مشترک هست. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: خوب بزار یکم اینم بگم براتحالا من نمیدونم این که میگی اصالتش کمه یعنی چی. ما توی زیستشناسی اصلا چیزی به اسم اصالت نداریم که کم باشه یا زیاد. این خودش نشون میده که طرفدار نظریه خلقت، همپای هیتلر، چیزی از زیستشناسی و ژنتیک نمیدونه. ما نه چیزی به اسم نژاد داریم، نه چیزی به اسم اصیل داریم، نه ناقص و کامل و اینها به اعتبار دانشمندا مال همون دورهایه که از زیستشناسی سر در نمیآوردیم. ما فقط تنوع داریم در حیات که حاصل تغییرات جزئی در هر انسان هست که این میتونه برای ادامه حیات و تولید مثلش مفید باشه یا مضر. طبیعت هم چیزی رو انتخاب نمی کنه. ما فکر میکنیم وقتی صحبت از انتخاب طبیعی میشه، یعنی یک موجودی مثل انسان میاد بر اساس یه سلیقهای بعضی ها رو به بعضی ترجیح میده. در حالی که انتخاب طبیعی یه فرایند اماریه که موفقیت و عدم موفقیت افراد رو تو سطح اجتماع بررسی میکنه. اینه مبانی پایه فرگشتهها. وارد صحبتهای داوکینز نمیشم. داوکینز کسیه که دیندارا مکررا ازش نقلقول خارج از مضمون میکنن و با تحریف سخنانش سعی میکنن بیاخلاق نشونش بدم. اما به هر حال موضوع این تاپیک نیست. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: راسی نقدر اون متن انسان اولیه (فعلی ) ادم و حوا رو رد دادی ها . شاید من متوجه نقدش نشدم . اگه بود لینکش رو بزار لینکی که من داده بودم هم این بودتوی این دو لینک که آوردی ارتباطی بین پیدایش انسان و بحثای خودمون ندیدم. هر دوی این لینکا اون طور که از تیترشون پیداست به مفهوم فرگشت جهان هستی اشاره میکنن که نوشتن مفهومیه موازی با مفهوم فرگشت در زیستشناسی. میتونی خلاصه و ارتباطشون رو با بحث فعلی بنویسی تا من هم متوجهش بشم. (۹/دی/۹۶ ۱۲:۱۵)mahdy30na نوشته است: امیدوارم روی بقیه مبانی هم با حوصله مطالعه کنی ، البته بدون تعصب ، اولین کاری که یه محقق میکنه ترک تعصب هست ولی شما و دوستان به وفور دیده میشه که با تعصب کورکورانه پیش میرین وبا پیش فرض هایی که براش با همون پاسخ میرید جلو و با یافته هایی که بدشت میاد هم تنش دارین و فقط کلام غیر منطقی خودتون پیش میرید .در انتها هم که مقالهای از فوربس رو آوردی که نوشته در علم چیزی ثابت نمیشه. مفهوم گزارههای علمی توی فلسفه علم موضوع جالبیه که میشه جداگانه بهش پرداخت. اما ایجا به این سوال ساده بسنده میکنم که وقتی علم رو قبول نداری اینجا چه کار میکنی؟! ما داریم موضوع فرگشت رو تحت عنوان یه موضوع علمی بررسی میکنیم. طبیعتا کسی که علم رو قبول نداره، هر مسالهای رو که نخواد نمیپذیره و میتونه به هر چیزی دوست داشت باور داشته باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظریه زمین تخت! | -Ali- | 43 | 12,027 |
۲۴/آبان/۹۶ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: سعدی |
|
| آیا تکامل علم است ؟ | عمار94 | 30 | 7,822 |
۱۳/تیر/۹۵ ۱۳:۲۱ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| نظریه آشوب...نظریه شیطان | asier | 67 | 49,036 |
۱۴/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| نظریه فرانسیسکو فوکویاما(جالب) | PARADOX | 10 | 9,177 |
۳۱/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۳ آخرین ارسال: Behnam-Az |
|

![[تصویر: gallery-janin-300x257.jpg]](http://2.darwinday.ir/wp-content/uploads/2014/02/gallery-janin-300x257.jpg)
![[تصویر: 1SpHD.jpg]](https://i.stack.imgur.com/1SpHD.jpg)
![[تصویر: forestier.jpg]](http://www.talkorigins.org/faqs/homs/forestier.jpg)

. ![[تصویر: GEN18031501f1.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2581952/bin/GEN18031501f1.jpg)
![[تصویر: ps0411718f1_1t.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2253472/bin/ps0411718f1_1t.jpg)
![[تصویر: 1SpHD.jpg]](http://forum.bidari-andishe.ir/https://i.stack.imgur.com/1SpHD.jpg)

به به سلام