(۱۴/مهر/۹۶ ۱۰:۵۹)mbanki نوشته است: [ -> ]صبح همگی بخیر
دیدم کسی وارد بحث نمیشه گفتم خودم مطلبو دنبال میکنم.ببینید فرض بگیریم پس از بیگ بنگ اولین موجودزنده ای که درروی کره زمین بوجود میاد انسانه اینک ببینیم این موجود با توجه به نظریه یا فرضیه تکامل انطباق داره یا خیر البته با توجه به باورهای دینی
خداوند در قرآن می فرماید:
(ما شمارو از یک نرو ماده آفریدیم وسپس شماروبه شعبه ها وقبیله ها تقسیم کردیم تا یکدیگررو بشناسید .بدانید که گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست)
در این آیه ما هر 4 اصل فرگشت رو می بینیم .یک این موجود حیاتی از یک نقطه آغاز شد یعنی همه انسانها ریشه واحدی دارند .دو درمسیر رشد تنازع بقا وجوددارد آنان که از نظر جسمی ویا روحی قویترند ماندنی ترند. سه در مسیر زندگی با شرایط ومحیط انطباق پیدا میکنند ودر مقطعی از مسیر دچار جهش شده وبموجود متکاملتری میرسند وسرانجام این موجود دارای ریشه واحد مسیر تکاملی رو طی نموده وباوج خود میرسند که تشکیل جامعه جهانی مهدوی است.
چون انسان ازجهتی جانور نیز هست همین قاعده درمورد همه جانوران حاکم است
بنابراین ازنظر باورهای دینی نظریه یا فرضیه تکامل مشکلی ندارد بجز آنکه در مورد ریشه واحد برای همه موجودات زنده هنوز تحقیقات ادامه داره
(۱۴/مهر/۹۶ ۱۰:۵۹)mbanki نوشته است: [ -> ]
یک این موجود حیاتی از یک نقطه آغاز شد یعنی همه انسانها ریشه واحدی دارند .
میشه طبق این نظر بفرمایید اولین موجود زنده _ حضرات ادم و حوا _ باشن یا خیر ؟ چون بحث مخلوقاتی با قدمت هم مطرح میشه که ما توی پاسخش مشکل نداریم از دید روایات اما علم لنگ میزنه .
چون توی شان نزول و تفاسیر چنین موردی اشاره شده _ پیشنهاد میکنم توی استفاده از ایات از ثقلین کمک بگیرید نه عقل علمی _
یا اینکه بفرمایید خود بیگ بنگ چطور شد که اصلا بیگ بنگ شد ؟
صحبت جناب داروین یک حلقه گمشده داره و روی این گمشده کلی چینش جعلی صوزت گرفته .
دو درمسیر رشد تنازع بقا وجوددارد آنان که از نظر جسمی ویا روحی قویترند ماندنی ترند.
گلم ، این که اساسش رد شده هست و علم هم رد کرده .
بعدشم قران این کلام شما رو هم ردیه داره براش .
سه در مسیر زندگی با شرایط ومحیط انطباق پیدا میکنند ودر مقطعی از مسیر دچار جهش شده وبموجود متکاملتری میرسند
این که یهو جهش میکنه _ این رو بزرگانی که در همین مسیر هستن میگن میلون ساله هست و ما دقیق نمیتونیم بگیم کی بوده بعد شما میگی چی ؟
شرایط محیط . یاد قوباغه ات را بخور افتادم .
بهتر بود از واژه صحیحی که خودشون استفاده میکنن _ انتخاب طبیعت _ استفاده میکردین .
حالا بگذریم
اها اینم بگم بعد بریم جلوتر
تنازع بقا ادم رو یاد این میندازه که خوبه هرچی ادم معلول هستنبکشیم و فقرا رو هم نابود کنیم چون نسلشون نمونه و اینکه به نوعی طبیعت این کار رو بکنه و نسلهای قئیتر بمونه و ناقصین نمونن و ... _ البته الانم چنین دارن میکنن با پروژه هایی که کم و بیش رو میشه که دوستان حتما اطلاع دارن ازشون از تراریخت تا .... _ مستنداتی هست که چنین هم کردن ، یعنی معلولین رو توی همین قرن 20 به بعد کشتن چون موجدات بی مصرف و فقط غذا خورهای بیفایده معرفی میشدن . جناب بانکی لطف کنین اگه میخوایین رد کنید اینها رو با دقت انجام بدین . اگه کسی حوصله داشت نظر جناب توماس مالتوس رو هم بخونه که چی میگه . میگه ما با کمبود منابع غذایی روبرو هستیم پس ....

نقل قول:مالتوس برای جلوگیری از رشد جمعیت، سه نوع راهحل ارائه میدهد:
1. منع یا فشار اخلاقی(عقب انداختن ازدواجها)؛
2. کنترل جمعیت از طریق برنامه تنظیم خانواده؛
3. فقر وگرسنگی؛
وی دو راه حل اولی را "راه حل جلوگیری" و راه حل سومی را "راه حل مثبت" و مهمترین عامل متوقفکننده افزایش جمعیت میداند. او در جواب این سوال، که "آیا واقعا اگر مردم بیشتری بهکار روی زمین بپردازند و غذای بیشتری تولید کنند، نمیتوان از فقر وگرسنگی جلوگیری کرد، پاسخ منفی میدهد؛ زیرا او معتقد است که قانون بازده نزولی عامل بازدارنده این قضیه است.
تفضلی، فریدون؛ تاریخ عقاید اقتصادی، تهران، نی، 1372، چاپ اول، ص118-120.
توی کتاب ساعت ساز نابینا که نویسنده داوکینز ، توی فصل دوم توضیح میده بحث رو ، بخون . اساس خلقت رو ببین چی بیان میکنه _ پوچی محض ، در لحظه بودن ، انتخاب مهم نیست اصلا تکامل مطلوب باشه یا نه ، بابا حالا یچی شد و حالا هرچی شد مهم نیست دیگه ._
نقل قول:![[تصویر: do.php?img=4638]](http://dl.p313.ir/up/do.php?img=4638)
مشکلش چیه ؟
نفی خالق ، اگه هم باشه جاهل هست . بعدش هم که اصلا هیچ هدفی توی این روند نیست ، هیچ اختیاری نیست ، کمال نفی میشه حال اینکه خلقت پشتش کمال هست و .... فکر کنم بیشتر بگم سنگین بشه بریم صفحه 93 همین کتاب ببینینم
نقل قول:![[تصویر: do.php?img=4639]](http://dl.p313.ir/up/do.php?img=4639)
خوب اینجا که دیگه ریشه و تیشه با هم همدیگر رو میزنن

بازم بحث عدم کمال یابی _ تعارض با ایه قران و هدف ارسال پیامبران _ انبیا و رسولان _ وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ که مفسیرین حتی میگن عبادت نتیجش کمال هست .
خود کتاب ها رو اسکنشو برات اوردم .
حالا این حرف رو بزار کنار این ایه :
وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاءَ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا بَاطِلًا ذَلِكَ ظَنُّ الَّذِينَ كَفَرُوا فَوَيْلٌ لِلَّذِينَ كَفَرُوا مِنَ النَّارِ - ایه 38 سوره ص
بعد میگی این نظریه با قران تناقض نداره . درحالی که خیلی خلاصه هر 4 ستونت رد میشه .
عاشق نتیجه گیری های شما هستم
پیشنهاد میکنم بری کتاب منشا انواع خود داروین رو بخونی _ مخصوصا فصل 6 که 5 فصل رو تخریب کرد

، طرف خوش به گفته های خودش شک میکنه . ببین چی بود که دیگه ....
مطالب رو بصورت اکمل برات نگفتم چون حیف میشه .
یک سوال جالب ، چرا برخی حیوانات قوی هم مثل یوزها و پانداها و ... چرا طبیعت توی بحث تنازع بقا نمیتونن خودشون رو تکامل بدن ؟ بزارین خیلی ساده بگم چرا یک موجود جلو انقراض خودش رو نمیگیره ؟ یا باید بگید که تحول و تکامل ، توقف پیدا کردن ، یا اینکه سکوت کنن .
چرا گوسفند تغییر نکرد ؟ چرا سالهاست که همینطوری مونده و تغییر نکرده ؟
فعلا شما این 4 ستون رو دوباره بساز .
با اجازه اهل علم .