کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلایل نبودن فیلم ایرانی در مورد اخرالزمان
۱۲:۰۰, ۱۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۱۲:۵۸ توسط محمود.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
همونطور که در پست زیر گفتم
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44...l#pid28848
ما باید به جای گذاشتن تمام انرژیمان بر روی فراماسونری باید بیایم دلایل اینکه چرا ما با این همه
متفکر ،اسطوره،قهرمان و هزاران بزرگ مرد و زن دیگر

مثل:شریعتی،مطهری،بهشتی،طالقانی،سهراب سپهری،حافظ،سعدی،اوینی و همت و هزاران تن دیگر

نباید یه فیلم در مورد اینها داشته باشیم
نباید یه انیمیشن در مورد اینها داشته باشیم
نباید یه سریال در مورد اینها داشته باشیم
نباید یه فیلم در مورد اخرالزمان داشته باشیم
نباید یه فیلم در مورد زمینه سازان ظهور داشته باشیم.
و هزاران نباید دیگر
برای این نباید ها باید دلایلی باشه
بیاید در مورداین دلایل که چرا عقب ماندیم بحث کنیم
البته نه اینکه بگیم فلانی مقصره؟ بحث کنیم که چرا یکی از این فیلمنامه نویسا و تهیه کننده ها یه فیلم در مورد امام زمان یا زمینه سازان ظهور نمیسازن؟
ایا ظرفیتش نیست؟ یا داستانی نداریم؟ و یا هزاران دلیل دیگه
واقعا چرا؟
من به عنوان یه جوون میگم اگه سینما و تلویزیون فیلم خوب بسازن من میرم فیلم نیکیتا رو بخرم ببینم؟
من نمیتونستم برم فیلمی در مورد زمینه سازان ظهور بخرم ببینم؟
واقعا ایا جامعه ما امام زمانی ؟
بازم تاکید دارم بحث رو به سیاست نکشونید
یا قادر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، idea ، semnani ، یاران مهدی ، bagheri4

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۳, ۱۴/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۰ ۱۸:۵۶ توسط SMAfghahi.)
شماره ارسال: #11
آواتار
به نظر من یه فیلم مثل ملک سلیمان خیلی خوب می تونه باشه
مثلا برای سفیانی بر طبق روایات از معصومین و شواهدی که هست که مثلا چه تاریخچه ای داره و چه حملات و خسف در بیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، semnani
۱۹:۲۱, ۱۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۴/تیر/۹۰ ۱۸:۵۳)SMAfghahi نوشته است:  به نظر من یه فیلم مثل ملک سلیمان خیلی خوب می تونه باشه
مثلا برای سفیانی بر طبق روایات از معصومین و شواهدی که هست که مثلا چه تاریخچه ای داره و چه حملات و خسف در بیدا

احسنت این خودش یه ایده فیلم اخرالزمانی بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۱:۳۴, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
ایا فیلم خواب زمین پخش شده در 10 تیر با موضوع اخرلزمانی رو دیدید
از لحاظ جلوه های ویژه فیلم خوبی بود
میخواستم برای دانلود بزارم ولی سایت ایران سیما که دانلود نمیشه کرد
توی سایت سروش سیما هم برای فروش نیست
میتونید کمکم کنید
تو رو خدا ببخشید بحث منحرف شد اما میخوام با دقت ببینم تا بتونم برای بحث یه مقاله اماده کنم
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: semnani
۱۶:۰۹, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
ای ن فیلم جدید نیست ها من چند سال پیش از تلویزیون دیدمش
۱:۴۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
همه ی نظرات دوستان محترم

ولی باید این رو بدونید که رسانه ی تصویری و به خصوص سینمای ایران رو متاسفانه( از صمیم قلب میگم متاسفانه!) یه عده بی سواد دارن میچرخونن کسانی که به قول دوست خوبم دکتر عباسی یه امتحان فلسفه ی هنر اگه ازشون بگیری بیش از 99% درصدشون رد میشن.

ببینین همه چیز امکانات و پول نیست
درسته که یه فیلم به اسم اینسپشن ساخته میشه و 160 میلیون دلار بابتش خرج میشه و کسی ککش هم نمیگزه و دهنش از این بابت وا نمیمونه و در مقابلش فیلم ملک سلیمان که با بودجه ی 5 میلیون دلاری ساخته میشه با انواع جبهه گیری ها مواجه میشه
ولی این رو بدونید همه اش هم پول نیست مثلا در همین اسکار سال 2010 فیلم جعبه ی درد که با هزینه ی معادل ملک سلیمان ساخته شده تمام جوایز رو تقریبا درو میکنه و غولهای سینمایی همچون آواتار رو میزاره کنار

به نظرم بودجه یک طرف قضیه است

متاسفانه متولیان سینمای ما از یک مشت قشر کم سواد (اگر نگیم بیسواد!) ولی در عین حال پولدار تشکیل شده که با پولشون هرکاری میکنن...! فیلمهای مبتذل و سخیف به مردم نشون میدن با پولهایی که معلوم نیست که از کجا آوورده اند (البته من یکی که میدونم ولی نمیشه بیان کرد) بازیگر خرید و فروش میکنند و یک سری کارهای کثیف که از گفتنش هم آدم منزجر میشه!

حالا نمیگیم این تو سینمای غرب وجود نداره ولی متاسفانه از سینمای غرب ما فقط همین فساد و ابتذالش رو داریم برداشت میکنیم

سریالهارو که دیگه اصلا بحثش رو نکنید...!!
وقتی کارگردان ما نمیتونه فیلم سینمایی درست بسازه و یکی دو ساعت مردم رو بر روی صندلی های سینما نگه داره انتظار دارید که بتونه 90 تا صد شب مردم رو راضی نگهداره؟ اونم پای تلویزیون با این همه برنامه ی مختلف...!

البته منکر وجود عده ای کار بلد تو سینما هم نمیشیم ولی خودشون هم میدونند که تعدادشون از انگشتان یک دست هم کمتره...

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۲۲:۰۹, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۰ ۲۲:۱۰ توسط محمود.)
شماره ارسال: #16
آواتار
دلایل کم‌توجهی فیلمسازان ایرانی به مهدویت

[b]

[align=CENTER]به گزارش مهر، دکتر مجید ابهری آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری در تشریح اهداف غرب در ساخت فیلمهای آخرالزمانی گفت: غرب با ساخت مجموعه فیلمهای آخرالزمانی سعی دارد،نشان دهد آرا و نظریات ادیان آسمانی غلط است و اینگونه وانمود کند که ما قیامت را تعیین می کنیم و حتی تعیین قیامت دست سرمایه داری است. [/b]
[b]

وی افزود: آنها دو هدف عمده دارند یکی به انحراف کشاندن موضوع قیامت در ادیان الهی توسط لابی صهیونیسم و دوم قدرتمند نشان دادن جبهه سرمایه داری در پیش بینی و تعیین مصادیق روز قیامت و امثالهم.

استاد دانشگاه شهید بهشتی در مورد اصرار غرب برای ناجی نشان دادن خود در فیلمهای آخرالزمانی گفت: در واقع نظریه نجات بخش بودن غرب را چند نظریه پرداز مطرح کردند که غرب به واسطه تکنولوژی و قدرت نظامی برتر در مسئله اخلاق نیز ناجی بشر است در حالیکه کاملا برعکس است.

ابهری افزود: از آنجایی که همواره شرق مرکز خیزش ادیان آسمانی و ظهور انبیای الهی بوده و غرب هیچ سابقه تاریخی در این زمینه ندارد می خواهد جایگاه شرق را کمرنگ کرده و برای خود تاریخ جعل کند لذا ناجی نشان دادن غرب اصولا در بازیهای رایانه ای یا فیلمهای سینمایی به خاطر این است که تئوری غرب برتر و توانمند و قدرتمند بودن لابی سرمایه داری را در اذهان ایجاد کند و این نظریه هایی است که تا کنون لابی صهیونیست به شدت آن را دنبال کرده است .

وی با اظهار تأسف از عدم توجه فیلمسازان ایرانی به بحث مهدویت تأکید کرد: متأسفانه فیلمسازان ما بسیار بسیار کم کار هستند در حالیکه ما منابع نظری در این زمینه به وفور داریم اما هنرمندان ما نمی خواهند کاری سخت اما ارزشمند انجام دهند و فقط به دنبال دریافت سرمایه هستند چون در اینگونه فیلمها ریسک سرمایه و ضعف امکانات وجود دارد به همین خاطر هنرمندان وارد این حوزه نمی شوند.

این آسیب شناس در پایان تأکید کرد: هالیوود بعنوان بزرگترین مرکز صنعت فیلمسازی امکانات مالی و فنی عظیمی در اختیار دارد و فیلمسازان به خصوص صهیونیستی تلاش دارند نظریه های خود را اعمال کنند اما متأسفانه هنرمندان مسلمان و در رأس آنها هنرمندان ایرانی کمتر به این مقوله توجه کرده اند چون ریسک گیشه دارند اما اگر نهادهای فرهنگی دولتی و حوزه های علمیه از نظر مالی هنرمندان را حمایت کنند و بگویند سرمایه و محتوا از آن ما و ساخت از شما، قطعا هنرمندان ما وارد این عرصه خواهند شد.[/align]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]