| نظرسنجی: آیا با تفکیک و جدا کردنِ «قانون پوشش» و «حجاب» از یکدیگر موافق هستید؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| خیر | ![]() ![]() |
1 | 50.00% |
| تمام | 2 رأی | 100% | |
|
نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی)
|
|
۷:۴۰, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۸)سید ابراهیم نوشته است: از سیره معصومین علیهم السلام بفرمایید. با گوش جان میشنویم. (۱۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: 1- در زمان صدر اسلام که حکومت بدست پیامبر بود یا در چند سالی که حکومت در دست امام علی بود ، آیا حجاب اجباری بود ؟چون تاپیک دختر خیابان انقلاب از همون اول به ابتذال کشیده شده و بنا هم نداره از این رویه خارج بشه و الانم سعی میشه، خواسته مشخص این بانوان به را خواستههای سیاسی دیگر جریانات گره بزنند، این تاپیک در مورد "بحث تئوریکی" حجاب اجباری و نگاه معصوم (نقل قول آقای سید ابراهیم) است که شخصا چیزی نمیدانم و خواهش میکنم اهل فن وارد بشن! ![]() «قانون پوشش» یک چیز است و اجبار یک «اعتقاد» چیز دیگر. موضوعی که در کشور و حتی در تاپیک قبلی کاملا باهم خلط شده و آن را به ابتذال کشیده ! اگر باور دارید که «حجاب» یک «اعتقاد» است، نمیتوان آن را «اجبار» کرد اما برای «پوشش» به عنوان یک «رفتار اثرگذار بر جامعه» میتوان قانون گذاشت و حدود آن را تعیین کرد (چیزی که در قانون نمی بینیم) «کد پوشش» که در بسیاری از کشورها پذیرفته شده، دستورهای نوع پوشش و قوانین لباسی یکسانی است که در محیطهای کار، آموزشی و... مورداستفاده قرار میگیرد. ![]() پی نوشت : 1- میتوان با حرکت «دختر انقلاب» مخالفت یا موافقت کرد اما برچسب زدن و فحاشی کردن نشانه تعصب کورکورانه و ضعف تفکر است. 2- تقلیلِ سخیفِ منازعاتِ سیاسی-اجتماعی و استفاده از عباراتی مثل "شوهر میخواهد" به قصد "تحقیر" برای فعالیت سیاسی دختر و بانویی که مخالف حرکتش هستید، توهین به همه بانوان از جمله مادران و خواهران خودتون هم هست. 3- این موضوع در بخش "اخلاق اسلامی و سیره معصومین" ایجاد شده تا هم به بررسی موضوع از این منظر بپردازد و هم مدیر بخش مذکور توانایی بیشتری در ممانعت از تغییر و انحراف بحث داشته باشد. با تشکر از تذکر جناب درودگر (۱۱/بهمن/۹۶ ۱۲:۰۴)mdroudgar نوشته است: درمباحثه اختلاف وپرخاش تا حدودی مقبول است اما خروج از مسیر بحث آثار نا مطلوبی دارد ولذا مدیران حتما باید از تغییر مسیر بحث ممانعت کنند تا منحرف نشود والا در گیری آن هم درمسایل عقیدتی اجتناب ناپذیر است وتنها درسایه آزادی اندیشه میتوان رفتار اخلاقی معصوم را تعقیب نمود |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۶, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
درودگر نوشته است: یعنی الحمدلله که با خود خدا که انشالله اگه بشه الله آمین ... دوستان یا رسما تعطیلن یا خودشونو میزنن به تعطیلی(دیگه از این با ادبانه تر نمیتونستم بگم) بنده خدا خودت میفهمی چی میگی؟ یعنی امر به معروف واجب است ولی به خودمون نه به دیگری.درسته؟ بعد اونوقت حضرت استاد تکلیف نهی از منکر چی میشه؟ اونم واجب است و نه تحمیلی؟ (خدایا شکرت که تو این تالار وارد شدم که این همه در گمراهی سر نکنم???) یعنی اگه شما حاکم اسلامی باشی و قدرت در دستت باشه ( خدای نکرده، بلاتشبیه،گوش شیطون کر مثلا حضرت امیر) بعد یه یا چند نفر در ملا عام بی حجابی کنن یا شرب خمر کنن یا هزار تا یای دیگه که شارع مستقیما راجع به اونا حکم کرده و شما امر به معروف کردی و نهی از منکر کردی و کردی و کردی جواب نداد دیگه بیخیال نهی از منکر واجبه تحمیلی که نیست،درسته؟ گفت: از کرامات شیخ ما اینست ؛ کلا کوزه و عسل و شکر و شیرینی رو به فنا داد رفت ... |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۱۴ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۰۶)صبح صادق نوشته است:درود برشما 1-امر بمعروف ونهی ازمنکر ازعبادات واجب است یعنی خود فرد ضمن رعایت آنها دیگران راهم باید آگاه کند مثلا پدر بفرزند وجوب نماز وحرمت خمررا گوشزد میکند همین تحمیل واجب یا ترک حرام بدیگری درشریعت نیامده است 2-بنده اگر حاکم بودم بلد بودم چه کنم اما فعلا حاکم درکشورما حکمی صادر نکرده اند موفق باشید |
|||
|
۱۲:۲۰, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
درودگر نوشته است: درود بر شما با کمال احترام زرشک ... استاد پس امان حسین(علیه السلام) بیخودی با این یزید بیچاره جنگید و رسواش کرد دیگه امر به معروف و نهی از منکر یه عبادت واجب بود امام حسین هم که به یزید گفته بود نکن دیگه چرا بیخودی بیچاره رو اذیت کرد ... اونوقت حضرت استاد عبادت واجب یعنی چی؟ |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۲۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۱۳)mdroudgar نوشته است: درود برشمامیگم شما یه دین جدید بیارید ما بهش ایمان بیاریم. میشه مرحمت بفرمایید و شرح بدید این تفاسیر بسیار حکیمانه از دین رو از چه مرجعی مرحمت فرمودید؟؟؟ یا اینکه اجتهاد خودتون بوده؟؟ پ.ن. ما انقلاب کردیم که امثال شاه در اینجا حاکم نباشند، و از این بابت هم بسیار خوشحالیم. ما نواقص رو میبینیم و انتقاد داریم اما اصل حرکت درست بوده و باید به همون شکل و با همون آرمان ها ادامه پیدا کنه. |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۸ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۲۰)صبح صادق نوشته است: درود بر شمادرود برشما متاسفم که تاریخ رو نمیدانید تا چه رسد به احکام امام ابتدا امر بمعروف کردند آنها گوش نکردند وجنگ رو آغاز کردند امام وظیفه داشت ازجان ومال وناموس خود دفاع کند وکرد وشهید شد موفق باشید درود برصدرای عزیز بهتر است بجای مطالب دیگر پاسخ سوال نویسنده تاپیک را بدهید ممنون |
|||
|
۱۲:۳۶, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۲)mdroudgar نوشته است: درود برشماجل الخالق. واقعاً نظرتون اذیت کردن ماست؟؟؟؟ یا نمی دونید؟؟؟؟ یا زحمت جستجو به خودتون نمیدید. شما که روزی 18 ساعت وقت دارید. همسر مکرمه شما هم که تامین مالی شما رو به عهده داره. چرا کتاب لهوف رو نمی خونید. باور بفرمایید پسر یازده ساله من داره می خونه و می تونه بخونه. پ.ن. جواب چی رو بدیم؟؟؟؟ جواب یک مغلطه بچه گانه رو؟؟؟؟ "«قانون پوشش» یک چیز است و اجبار یک «اعتقاد» چیز دیگر." اصلاً معنی قانون چیه؟؟؟ قانون مگه میشه بدون اجبار باشه؟؟؟؟ قانون جایی هست که اکراه هست. قانون پوشش وجود داره و قانون پوشش هم اجرا میشه، کسی اعتقادی رو اجبار نکرده. شما اعتقاد نداری نداشته باش، قانون رو باید اجرا کنی و اگر قانون رو اجرا نکردی مجازات داره. این که اظهر من الشمسه. |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۲ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۳۶)MohammadSadra نوشته است: چرا کتاب لهوف رو نمی خونید. باور بفرمایید پسر یازده ساله من داره می خونه و می تونه بخونه.درود برشما اگر شما خوانده اید یک خط پاسخ نویسنده تاپیک را بدهید ممنون پس معلوم شد سوال تاپیک روهم نخوانده اید لطفا ازنویسنده بپرسید بنده هم بسهم خودم پاسخ داده ام آنرا بجوئید وبهره ببرید ممنون |
|||
|
۱۲:۴۴, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
لهوف برای شما بود که اظهار فضل فرموده بودید.
پ.ن. جواب چی رو بدیم؟؟؟؟ جواب یک مغلطه بچه گانه رو؟؟؟؟ "«قانون پوشش» یک چیز است و اجبار یک «اعتقاد» چیز دیگر." اصلاً معنی قانون چیه؟؟؟ قانون مگه میشه بدون اجبار باشه؟؟؟؟ قانون جایی هست که اکراه هست. قانون پوشش وجود داره و قانون پوشش هم اجرا میشه، کسی اعتقادی رو اجبار نکرده. شما اعتقاد نداری نداشته باش، قانون رو باید اجرا کنی و اگر قانون رو اجرا نکردی مجازات داره. این که اظهر من الشمسه. |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۴)MohammadSadra نوشته است: لهوف برای شما بود که اظهار فضل فرموده بودید.درود برصدرای عزیز بنده قصد جدل ندارم ومسوول تاپیک هم نیستم نویسنده سوالی کرده وبنده هم جواب داده ام حالا اگر شما سوالی دارید ازایشون بپرسید وبنده را معذور دارید چون مسوول تاپیک دیگری است ممنون |
|||
|
۱۲:۵۸, ۱۵/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۵۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۲:۴۷)mdroudgar نوشته است: درود برصدرای عزیزمن خیلی وقته که اثبات کردم اصلاً با امثال شما بحثی ندارم جه برسه به جدل. چون شما اهل مغلطه هستید. من جواب مطالب خلاف شما رو دادم. نسبت خلافی که به امام حسین دادید و حکم غلطی که در مورد امر به معروف و نهی از منکر دادید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: o089946_UU.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/o089946_UU.jpg)
![[تصویر: f259517_dre.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/f259517_dre.jpg)