کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم نیست امام زمان کی تشریف می آورند ....!
۳:۴۵, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسیار مهم هست که ایشان کی می آیند

اما به فرض که دانستیم

خوب که چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا آماده ایم که در رکاب ایشان باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آماده بودن ما نشانه هایی دارد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا در حال ادای حق الناس و حق الله هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای بودن در رکاب امام زمان بیش از هر چیز تقوا نیاز هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تقوا یعنی مقدم کردن خواست خدا بر خواست نفس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

رفقای منتظر عزیزم

باید کمربندها را محکم ببندیم

دوستان اگر ایشان الان ظهور کنند از ما چه میخواهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میخواهند ما به اوامر الهی تن در دهیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هر کس عزمش جزم تر بود در اطاعت و بندگی خدا در امروز و این لحظه و ترک حرام
انشالله حرف امام زمانش را هم گوش خواهد داد

امام زمان موحد و متقی میخواهد

خدایا من بنده ی فقیر و حقیر و ناتوانی هستم

به من توفیق بده تا اهل تقوا شوم

خدایا رحم کن به ضعفم در برابر هوای نفسم

خدایا مرا آنگونه کن که شایسته ی خرج شدن در دستگاه ولی اعظمت آقا صاحب الزمان را داشته باشم به حق 14 معصوم

خدایا نکند او بیاید و من جا بمانم!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، fazel ، rastin ، بیداری12 ، Seyed Mohsen ، MohammadMeraj ، محمود ، مجنون الحسین ، MESSENGER ، khadem ، زهرا خانم ، boghz ، Abasaleh ، nafas ، ali.khm ، یاســین ، وحید110 ، mhvvhm ، EMPERATOR ، saloomeh ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، باهتول ، Tolou ، freewish ، فدک زهرا ، برادر تعادل ، spaceshi ، sarallah ، محب الزهرا ، N.Mahdavian ، heaven ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، محیصا ، حقیر ، ilidin ، maryam 135 ، مفقود الاثر ، حفیظ ، بچه شیعه ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، Aryha ، help me ، سیمرغ ، mahdy30na ، فانوس *7* ، آفتاب ، اولولالباب ، 135 ، حسن عزتي ، ISOD ، منادی حق ، آیات ، Anti gods
۱:۰۷, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
ما بیشتر منتظر ظهور امام زمان هستیم، یا ایشان بیشتر منتظر آماده شدن ما هستند؟

نشانه ی آماده شدن ما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما غایب هستیم یا ایشان غایب هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیبت در جایگاهی که باید در آن قرار داشته باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، fazel ، Seyed Mohsen ، boghz ، ضد ماسون ، nafas ، ali.khm ، یاســین ، وحید110 ، mhvvhm ، saloomeh ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، adyan313 ، باهتول ، Tolou ، freewish ، برادر تعادل ، spaceshi ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، heaven ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، محیصا ، maryam 135 ، حفیظ ، بچه شیعه ، حسین14 ، عبدالرحمن ، help me ، سیمرغ ، آفتاب ، حسن عزتي ، آیات
۱:۱۷, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، fazel ، boghz ، Abasaleh ، nafas ، mhvvhm ، یا ثارالله ، باهتول ، spaceshi ، فدک زهرا ، بیداری اندیشه ، محیصا ، حقیر ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، آفتاب ، حسن عزتي
۱:۴۳, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
بازخوانی یک پست ارسال شده...!

کوتاه! مهم و اساسی!
خواهش می کنم تعمق کنیم! عجولانه به پاسخ ننشینیم...!
(بلا نسبت همه شما عزیزان،نهیب به خودمه)
.
.
.
بلاشک آقا ظهور ظاهری خواهند نمود(گرچه تمام قد معتقدم که آقا در ظهور است و شاهد و ناظر، ومن حقیر غائب و کور)..این درست..
موعدی هم دارد..این هم درست...

اما؛
قید زمان مهم تر است یا فلسفه ظهور؟!
چون موعد ظهور است باید خودم را جم وجور کنم؟!
آنات و لحظه های من با "فرهنگ ظهور"، سنخیت دارد؟!
باورها،سکنات و رفتارهایم چطور؟!
اصلاً من به "درک ظهور" یا بهتر بگویم "لیاقت ظهور" رسیده ام؟!
هدف چیست؟منجی برای چه می آید؟!

.
.
خدایا! به تو پناه می برم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، علی 110 ، fazel ، khadem ، Seyed Mohsen ، boghz ، Abasaleh ، nafas ، ali.khm ، mhvvhm ، saloomeh ، یا ثارالله ، مسافر ، Tolou ، برادر تعادل ، spaceshi ، محب الزهرا ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، heaven ، بیداری اندیشه ، Detector ، محیصا ، حقیر ، بچه شیعه ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، help me ، سیمرغ ، آفتاب ، اولولالباب ، 135 ، حسن عزتي
۹:۰۱, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
این پستو خیلی دوست دارم

انتظار اونه که وقتی تو زمان غیبت گناه میکنی چهار ستونه بدنت بلرزه که نکنه امام زمان منو دید... نکنه امام از من ناامید بشه...نکنه این همه سال عبادتم رو به پشیزی فروختم ....نکنه امام فردا بیاد منو بخاطر امروزم نخواد

این که سفیانی کی میاد و محاسبه روزها و انطباقش بر وقایع اگه صرف خوندن خبر باشه و تاثیری در فردامون نداشته باشه انتظار نیست...باور کنید تقوی و دوری از گناه و کنترل نفس اونچنان نیرویی به انسان میده که از صد تا شنیده هامون در مورد ماوراطبیعه جالب تر و خواستنی تره...

به آنچه می دانید عمل کنید تا خداوند دانش آنچه را که نمی دانید به شما عطا کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، زهرا خانم ، علی 110 ، boghz ، مجنون الحسین ، nafas ، fazel ، یاســین ، mhvvhm ، saloomeh ، یا ثارالله ، Tolou ، برادر تعادل ، spaceshi ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، heaven ، بیداری اندیشه ، محیصا ، حقیر ، zryy ، بچه شیعه ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، آفتاب ، اولولالباب ، حسن عزتي
۹:۱۹, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
استاد ما میگن
کسی که امروز به حرف خدا گوش نمیده
چه طور فکر میکنه فردای ظهور به حرف ولیِ خدا گوش میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی که امروز حال نماز رو نداره و زود سر ته نماز رو هم میاره بدون اذان و اقامه و بدون تعقیبات و نماز که تموم میشه احساس خلاصی میکنه یعنی در حقیقت حوصله ی خدا رو نداره
مطمئن باشه اگه امام زمان حقیقی (و نه امام زمان زاده ی تخیل خودش رو ببینه) حوصله ی ایشون رو هم نداره!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، محمد رضا. ، یاســین ، mhvvhm ، saloomeh ، یا ثارالله ، Tolou ، برادر تعادل ، spaceshi ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، heaven ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، Detector ، حقیر ، حفیظ ، ali.khm ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، اولولالباب ، 135 ، حسن عزتي
۱۹:۴۰, ۲۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۶ توسط spaceshi.)
شماره ارسال: #7

من در عجبم که خیلی ها دارند خودشان را مثل گنجشک پرکنده به در و دیوار می زنند تا زمان ظهور را بفهمند!

یکی ادعا می کند با بررسی حروف مقطعه قرآن و حروف ابجد توانسته زمان ظهور را بفهمد ولی آن را فاش نمی کند!!!!!!

یکی دیگر می گوید اکثر نشانه های ظهور واقع شده اند و یا به زودی واقع خواهند شد و باید منتظر ظهور قریب الوقوع حضرت باشیم!

و ...

مگر هدف ما فهمیدن زمان ظهور است؟!

آیا پیامبران و امامان آمده اند تا برای ما یک معما طرح کنند و ما جواب آن را پیدا کنیم؟؟؟

اصلا به فرض که شما فهمیدید فردا حضرت بقیة الله (روحی له الفداء) ظهور خواهد کرد! چه کار می خواهی بکنی!

امامان معصوم (علیه السلام) فرموده اند که اگر فلان نشانه ها را دیدید، خود را برای ظهور آماده کنید.

آیا ما خود را آماده کرده ایم؟

اصلا منظور از آماده کردن چیست؟ آیا باید فنون رزمی یاد بگیریم و به دنبال شمشیر بگردیم؟!!!!!

آیا منظور از انتظار، خیره شدن به عقربه های ساعت است؟

ابدا چنین نیست!

ما باید خود را آماده کنیم تا به عنوان یکی از اعضای نظام عدالت محور و الهی بعد از ظهور پذیرفته شویم!

قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بدنساز و کاراته باز و بوکسور نیاز ندارد؛

قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کارشناس و رمزگشای حروف مقطعه ی قرآن نیاز ندارد؛

او قلب و روح پاک و اراده ی فولادین از ما انتظار دارد!

او به دنبال عمل است نه به دنبال شعار!

مواظب باشیم که راهمان را گم نکنیم!

و مطمئن باش که : کذب الوقاتون

تو مسلمان و مؤمن باش، بقیه اش را بسپار به تدبیرگر عالم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، برادر تعادل ، Behnam-Az ، یا ثارالله ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، Detector ، حقیر ، عبدالرحمن ، آفتاب
۲۱:۰۳, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۵)N.Mahdavian نوشته است:  
بــــــه نـــــام خـــــالـــــق بـــی هــمـــتـــــا

[/b]
مهمّ تر از دعا براى تعجيل فرج حضرت مهدى ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ ، دعا براى بقاى ايمان و ثبات قدم در عقيده و عدم انكار آن حضرت تا ظهور او مى باشد؛

زيرا مردن، تنها قطع حياتِ دنياى چند روزه ى فانى است؛ اما بيرون رفتن از عقيده ى صحيح، موجب هلاكت ابدى از حيات جاويد آخرت و خلود در جهنّم است،

لذا حضرت امير ـ عليه السّلام ـ در ليلةُ المَبيت از رسول اكرم ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلّم ـ مى پرسد:
[/b]

«أَفِى سَلامَةٍ مِنْ دِينِى؟»(1)
آيا دين من سالم خواهد بود؟

يعنى از استقامت در دين و ثبات ايمان و عقيده تا مرز شهادت را كه از خود شهادت بالاتر است، از آن حضرت سؤال مى كند.

اين دعا خيلى عالى است كه دستور داده شده است در زمان غيبت خوانده شود، كه:

«يا أَللّه يا رَحْمانُ يا رَحِيمُ! يا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِى عَلى دِينِكَ.»(2)

اى خدا، اى رحمت گستر، اى مهربان، اى گرداننده ى دل ها، دل مرا بر دينت ثابت و استوار بدار.

..........................................................
پي نوشت :
1. براى بررسى، ر.ك: عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 266؛ امالى صدوق، ص 155؛ فضائل الاشهر الثلاثة، ص 79؛ النصّ و الاجتهاد، ص 281 و 521؛ المراجعات، ص 251؛ كنزالعمّال، ج 11، ص 617 و...
2. بحارالانوار، ج 52، ص 148؛ ج 92، ص 326؛ اعلام الورى، ص 432؛ كمال الدّين، ج 2، ص 351؛ مهجّ الدعوات، ص 332.[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، برادر تعادل ، spaceshi ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، محیصا ، بیداری12 ، ali.khm ، عبدالرحمن ، آفتاب ، حسن عزتي
۱۴:۴۶, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار

[تصویر: 550px-Eurasian_Tree_Sparrow.jpg]

گنجشکی با عجله و تمام توان به آتش نزدیک می شد و بر می گشت
پرسیدند: چه می کنی؟
پاسخ داد: در این نزدیکی چشمه آبی است و من مرتب نوک خود را پر از آب می کنم و آن را روی آتش می ریزم.
گفتند: حجم آتش در مقایسه با آبی که تو می توانی بیاوری بسیار زیاد است و این آب فایده ای ندارد.
گفت: شاید نتوانم آتش را خاموش کنم اما آن هنگام که خداوند از من پرسید وقتی که خلیلم ابراهیم(علیه السلام) را بی گناه در آتش انداختند تو چه کردی؟
پاسخ دهم:
هر آن چه را که از توانم بر می آمد... .

یکی از ویژگیهای خیلی از ما این است که همه اش نق میزنیم به این و آن وهیچگاه از خود نمی پرسیم آیا من وظیفه ام انجام دادم ؟

ابراهیم زمان چون یوسف در چاه غیبت گرفتار است و دوستانش با گناهان و بی توجّهی ها جانش را بر منجنیق آتش میگذارند،
او را بر صلیب میکشند و دوستدارانش سرگشته طور سینایند.
اما بزودی یوسف از چاه برون خواهد آمد.....
و خوشا به حال گنجشکان سرفراز ...
...... و مرا خواهند پرسید : و تو چه کردی ؟

در پناه صاحب الزمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، freewish ، fazel ، فدک زهرا ، در جستجوی سختی ، محیصا ، حقیر ، بچه شیعه ، عبدالرحمن ، ZaHrA110M ، سیمرغ ، آفتاب ، 135 ، حسن عزتي
۱۷:۲۴, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #10

اگه زمان ظهور مثل الانمون باشیم چی؟
یه وقت در حال گناه کردن باشیم چی؟ رومون میشه بگیم آقا ما دوست دار شما هستیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، محیصا ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، آفتاب ، Just God
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]