|
نقد و تحلیل انیمیشن گیسو کمند-Tangled
|
|
۰:۲۶, ۲۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این یکی از پیامهای مخفی یکی از کارتونهای دیزنیه!!!
![]() بیشتر مواظب باشیم کودکان معصوممان را بهبهانه ی سرگرمی در معرض چه آسیبهای جبران نشدنی دست شیطان را از تحدی به کودکانمان قطع کنیم جالب اینجاست این عکس را در یکی از سایتهای آمریکایی پیدا کردم!اگر دیروز پنهان میکردند امروز بدون هیچ شرم و حیایی افشا هم میکنند |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۹, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
[quote='فدايي ولايت' pid='176007' dateline='1360071267']
آقا اینا همش چرت و پرته من خودم این انیمیشنو دیدم،هیچ غلطی هم نتونست روم انجام بده [/b] [/ qu پیام های ناخوداگاه وتاثیرش روی ذهن اصلا چرت وپرت نیست کاملا موضوع از لحاظ علمی ثابت شده هستش امروزه سینمای غرب به بدترین شکل ازش داره استفاده میکنه ضمنا شما یه انیمیشن دیدی قرار نیست اتفاق خاصی بیفته با دیدن مکرر فیلم ها و اهنگهایی که پیام های ناخوداگاه دارن ذهن مسموم خواهد شد ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
عكسه برام نمياد ببينم سره چي بحث ميكنيد.(نميدونم مشكل از چيه) يا علي(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
یکی عکس رو دباره بزاره ببینیم موضوع چیه
|
|||
|
|
۸:۱۱, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
|
۱:۴۴, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا به يابنده ي اين اثر تبريك ميگم.
|
|||
|
۱:۵۳, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:شما تأثیر ذهن نا خود آگاه رو چی میدونی ازشسلام جونه من قبل از اينكه عكس دوميه رو ببينين اصلا به موهايي كه اطراف پسرس دقت ميكنيد . به نظر من به هيچ وجه. چون توي تصوير سنگينيه تصوير سمت راسته يا به قول شما استادان عزيز ، فوكوسش يا نميدونم چي بهش ميگيد ، مركزيّت يا حالا هرچي. به نظر من كه تاثير نميذاره . تازه به قول دوستمون اگه ژاپني بود چطور ؟ البته از طرفي ميگن كلمات شيطاني و بد و زشت روي آب تاثير ميذاره تازه اثبات هم شده پس چرا نبايد روي انسان تاثير بذاره ، حالا كوچيك و بزرگ نداره ؟ يا علي (علیه السلام) |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
اتفاقا فوکوس اصلی و فوکال پوینت نهایی تصویر اون قسمته درسته ابتدا چشم به سمت راست می ره ، اما رفته رفته به چپ هدایت میشه و مفهوم در بند بودن به وسیله .... رو منتقل می کنه ، حتی اگر آدم تصویر رو هم خوب نبینه این حس بهش منتقل میشه. مو که مظهر زیبایی زن هست (به شعر شاعران مراجعه کنید!) شده وسیله دربند کردن مرد ، این یعنی چی؟ |
|||
|
|
۱:۰۵, ۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۱ ۱:۰۷ توسط MohammaD-128.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
عزیزان .. ضمیر ناخود آگاه انسان با روح مرتبطه .. یعنی اگه یه آلمانی به زبون خودش بهتون فحش بده شما حس بدی نسبت بهش دارین ..
پس اون ژاپنی هم اگر ببینه میفهمه ولی نه به صورت خود آگاه به صورت ناخود آگاه .. که کم کم فرد رو تغییر میده - درخت تو گر بار دانش بگیرد ... به زیر آوری چرخ نیلوفری را .... >>><<< یه مثال ساده و بزرگ برای ضمیر نا خود آگاه میتونه این شعر یاشه |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۰/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام من این فیلم رو تیکه تیکه دیدم .سرشار از .... تصویری هست و به یقین گروه مخاطب بالای 25 باید باشه ولی مامانها این انیمیشن رو برای بچه ها میگذارن .تمام مفاهیم این فیلم .... است .به نظر من نادانی و خود را به نادانی زدن است اگر بگوییم این فیلم خیلی عالیه و ذهن ما مریضه .ذهن ما هم سالم بود از بس انیمیشن امریکایی دیدیم فاسد شد و فهمیدن و دیدم کلمه .... در عکس زیرکی یک مسلمان است نه یک ذهن بیمار .من که هرگز به دخترم اجازه نمیدم این انیمیشن ها رو که عملا برای 18 سال به بالاست ببینه . دوستانی هم که زیر بار ضمیرتاخوداگاه نمیرن بهتره سرشون رو از زیر برف بیرون بیارن و ببینن که شاید 50 درصد-- خوش بینانه-- تصاویری که روزانه با چشمهامون میبینیم تصاویر ..... هستند .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )" | mahdiar | 12 | 16,446 |
۹/فروردین/۹۴ ۰:۱۸ آخرین ارسال: del@ |
|
| تحلیل انیمیشن I Pet Goat II | captaincharisma | 23 | 32,310 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: ELENOR |
|
| مینی تحلیل انیمیشن The Lego Movie | Justice Bringer | 4 | 5,615 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| هالیوود وشجاعتی بمعنای بی قیدی(تحلیل انیمیشن شجاع "Brave") | میثاق | 12 | 11,563 |
۲۸/فروردین/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| منجي با فرم پاندا - نقد و تحلیل انیمیشن "پاندای کنگ فو کار 1 و 2" | shafagh_mah | 44 | 39,744 |
۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۱۹ آخرین ارسال: sinasafaee |
|
| نقد و تحلیل انیمیشن ماجراهای تَن تَن-از قلم تا دوربین با یهود | nooromahdi | 8 | 7,867 |
۲۸/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۸ آخرین ارسال: FadayeVelayat |
|
| تحلیل انیمیشن ضد ایرانی "پرسپولیس" | حسن عزتي | 22 | 20,424 |
۷/اسفند/۹۰ ۲:۳۷ آخرین ارسال: Admirer |
|

![[تصویر: 9vm039ta5e19rfm8edn.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9vm039ta5e19rfm8edn.jpg)