کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با در نظر گرفتن جمیع جهات ، کدام مستند را برای زیرنویس مناسب می بینید؟
The Arrivals Reloaded
Phase 3
The Divine Book
Solomon's Temple
1st Semester of TADS
2nd Semester of TADS
مستند دیگری که در قسمت نظرات به آن اشاره خواهم کرد

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟
۱۷:۴۸, ۲۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1

سلام
دیدم چند جایی درخواست شده که مستندهای دیگه هم زیرنویس بشه اما آقای بیداری اندیشه یه جاهایی گفتند دیگر مستندها بدرد نمی خوره.یه جاهایی گفتن باید روی مسائل مهمتر کار کنن

بنده حقیر که فکر میکنم در عصر رسانه های تصویری و بصری که سالیانه هزاران فیلم و سریال و مستند ماسونی و شیطانی ساخته می شود ، این ده-بیست تا مستند واقعا غنیمت است.
به هرکسی تا الان مستند Arrivals + مستند یک قدم مانده به صبح رو که دادم و دیده کلی درش تحول ایجاد شده.
منظورم از یک قدم مانده به صبح اینه:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-366.html

اما هیچکس حوصله خوندن مقاله های طولانی و خسته کننده رو نداره و وقتی میگم فلان سایت رو ببین یا نمیره یا 2 خط می بینه و ول میکنه.اما هر وقت منو می بینن میگن از اون مستندا جدید نداری؟

تصمیم گرفتم ببینم اگر شخص دیگه ای هم هست که مثل من فکر کنه ، بیایم زیرنویس یک مستند رو به یاری خدا شروع کنیم.من واقعا محدودیت زمانی دارم وگرنه تا الان حداقل یک مستند رو به تنهایی زیرنویس کرده بودم.
اسامی مستندهایی رو که بالا نوشتم اونهایی بوده که شنیده بودم.اگر چیزی هست که در حد اینها یا مهمتر از اینها هم باشه میشه راجع بهش صحبت کنیم

برادران و خواهرانی که موافقند :
1- در نظرسجی بالا شرکت کنید.بعدش هم کامنت بزارید چرا اون مستند رو مناسبتر می دونید برای شروع؟
2-میزان زمانی که در هفته برای ترجمه میتونید بزارید رو بگید
3-میزان تسلط و آشناییتون به زبان انگلیسی رو هم بفرمایید

مخالفان هم لطفا با هدف نا امیدی دیگران چیزی نگن.ولی صحبت منطقی شما حتما مفید خواهد بود
انشا الله همه ما جزو سربازان گمنام حضرت بقیه الله باشیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، فرهاد ، Amir ، Mitsonary ، بچه شیعه ، Justice Bringer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۲, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
منم با اين نظر موافقم كه بايد خودمون دست به كار شيم . تا كي قراره منتظر بشينيم تا يكي اونور دنيا يه مستند بسازه و من بچه شيعه رو از خواب بيدار كنه! تازه اونم با كلي اشكال كه توي اين فيلم وجود داره.
دوستان عزيز موضوع براي كار كردن خيلي زياده و الحمدلله بچه ها هم توانايي ساختن يه مستند تر وتميز رو دارن.
البته مطالعه خيلي خوبه ولي متاسفانه بيشتر ايرانيا اهل مطالعه نيستن(نمونش خود من! كه اگه خدا كمك كنه دارم خودمو تغيير مي دم) و فيلم خوب مي تونه با چندين كتاب برابري كنه .همون چيزي كه در مورد مستند ظهور اتفاق افتاد.
فعلا دوستان مثل: بيداري انديشه ، علي 110، محسن، asier و... دنبال اين هستن كه يك مسير و خط فكري كلي براي تالار ترسيم كنن تا بتونيم هماهنگ عمل كنيم.
انشا الله بعد مشخص شدن هدف اصلي و هماهنگي بچه ها در باره اين موضوع هم جدي بحث مي كنيم.
موفق باشيد

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، Amir ، oO DaViD Oo
۱۸:۵۹, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #12

سلام به همگی
واقعا از همه دوستان برای استقبالشون متشکرم Smile مطمئنم چنین استقبالی نتیجه خوبی خواهد داشت
من دارم الان روی مستندها بررسی می کنم.دوستان هم خیلی در مورد اینکه می خوان وقت بزارن و کمک بکنن یا نه چیزی نگفتن
حتی اگر زبان هم بلد نباشید میتونید از دیکشنری استفاده کنید(البته شاید اصلا به انگلیسی نیازی نبود و کارمون حول زبان عربی انجام پذیرفت)

در مورد دوست دیگه ای هم که فرمودن مستند بسازیم.بنده عرض میکنم حرف حرف خوبیه
ولی زیرنویس کردن یک مستند یک صدم اون هم کار نمی بره.اجازه بدید ببینیم می تونیم یک تیم منسجم تشکیل بدیم یا نه
و البته متاسفانه بسیاری از هموطنان عقیده دارند که مرغ همسایه غازه.بهترین مستند ساخته شده در مورد ظهور همین یک قدم مانده به صبح بود که واقعا ازش استقبال نشد
اگر تونستیم 2 تا مستند زیرنویس کنیم و اطلاعاتمون بالا بره و تیم هماهنگ شد ، بعد انشا الله مراحل بعدی رو هم طی خواهیم کرد

منتظر پیشنهادات همچنان هستم

ضمنا بعد از اتمام بررسی در مورد مستندها ، تعداد افرادی که برای هر کاری نیاز داریم رو اعلام میکنم و در صورت آماده بودن همه چیز کار رو شروع می کنیم

انشا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، فرهاد ، oO DaViD Oo
۲۱:۵۵, ۲۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
مستند فاز توسط سایتی دیگه داره زیرنویس میشه 2 قسمت بیرون داده شده Smile

کلا به نظر من بهتر خودمون شروع کنیم کار میتونیم قسمت های مهم و مفید که در مستند های دیگه وجود داره استفاده کنیم Idea
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، oO DaViD Oo ، Amir
۲۳:۴۴, ۲۸/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۸۹ ۲۳:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #14
آواتار
جناب علائم ظهور، به نظر حقیر با این توجیه که مردم میگویند مرغ همسایه غاز است نمی توان به ساخت مسنتداتی بر مبنای معارف اصیل اسلامی خودمان رو نیاوریم
و در ضمن حرف اصلی من در زمینه دشمن شناسی نبود، دنیای ما در داخل و به ویژه خارج امروز تشنه ی منجی شناسی هست و محور، شناخت دشمن نیست بلکه شناخت منجی است که هم در ایران و هم به ویژه به علت نبود منابع اصیل و انحصار رسانه ای شدید در غرب مغفول مانده
من حرف از تهاجم فرهنگی به جبهه شیطان رو زدم
در ضمن میتوانیم در داخل مستندات خودساخته از شواهد منطبق بر واقع مستندات مرغ همسایه که غاز هست هم برای تأثیر گزاری بیشتر استفاده کنیم
عالم تشنه شناختن منجی حقیقی است
تا کی بت من و سوپر من و اسپایدر من و آیرون من و ...
تا کی ایالات متحده
تا کی مسیح تحریف شده ی ساخته ی اعتقادات یهود؟
محتوا و موضوع ماشاالله به برکت قرآن و اهل بیت ما کم نداریم
حسن سلیقه و حسن تدوین میخواهد و از اون مهمتر اخلاص که به برکت اون خدا به اثر و مسندمون اثر بخشی بده
البته برای ورود به این حوزه شدیداً نیاز به مشورت با عالمان دین رو داریم و نمیتوان بدون تأیید عالمان حقیقی و عامل به دین اون رو پخش عمومی کنیم
خداوند به همه ما برکت بده وما را به اون مسیری که مرضی رضایش است هدایت کند انشاالله

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، MAHDI59 ، فرهاد ، mohamad ، علائم ظهور ، Amir
۰:۲۷, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۸/آذر/۸۹ ۲۳:۴۴)علی 110 نوشته است:  جناب علائم ظهور، به نظر حقیر با این توجیه که مردم میگویند مرغ همسایه غاز است نمی توان به ساخت مسنتداتی بر مبنای معارف اصیل اسلامی خودمان رو نیاوریم
و در ضمن حرف اصلی من در زمینه دشمن شناسی نبود، دنیای ما در داخل و به ویژه خارج امروز تشنه ی منجی شناسی هست و محور، شناخت دشمن نیست بلکه شناخت منجی است که هم در ایران و هم به ویژه به علت نبود منابع اصیل و انحصار رسانه ای شدید در غرب مغفول مانده
من حرف از تهاجم فرهنگی به جبهه شیطان رو زدم
در ضمن میتوانیم در داخل مستندات خودساخته از شواهد منطبق بر واقع مستندات مرغ همسایه که غاز هست هم برای تأثیر گزاری بیشتر استفاده کنیم
عالم تشنه شناختن منجی حقیقی است
تا کی بت من و سوپر من و اسپایدر من و آیرون من و ...
تا کی ایالات متحده
تا کی مسیح تحریف شده ی ساخته ی اعتقادات یهود؟
محتوا و موضوع ماشاالله به برکت قرآن و اهل بیت ما کم نداریم
حسن سلیقه و حسن تدوین میخواهد و از اون مهمتر اخلاص که به برکت اون خدا به اثر و مسندمون اثر بخشی بده
البته برای ورود به این حوزه شدیداً نیاز به مشورت با عالمان دین رو داریم و نمیتوان بدون تأیید عالمان حقیقی و عامل به دین اون رو پخش عمومی کنیم
خداوند به همه ما برکت بده وما را به اون مسیری که مرضی رضایش است هدایت کند انشاالله
سلام
علی جان سخن از دل ما گفتی و چه شیرین گفتی
بله من هم معتقدم شناخت دشمن انقدر که الان در این فروم و در کل فضای سایبری در حال بحث است مهم نیست و شناخت منجی و درک قائم بسیار موثرتر هست.
نمونه بارزش خود بنده حقیر که شناخت راه خودم را نه مدیون دشمن شناسی بلکه مدیون خواندن زندگی مادر بزرگوار ایشان هستم.
علی جان برای انجام چنین حرکتی ایتدا باید یک سناریو و هدفی تایین بشه و سپس در جهت تایین شده ما رهسپار بشیم.
در مورد دشمن شناسی هم به عقیده من ما درون یک مسیر دایره وار افتادیم و مدام در حال دور زدن دور خود هستیم.

علائم ظهور جان من هم هر کمکی ازم بربیاد دریغ نمیکنم فقط فکر زبون ضعیف ما و اینکه الان زمان امتحانات دانشگاه هستش باش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، Amir
۲:۰۷, ۲۹/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۵:۴۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۸/آذر/۸۹ ۱۲:۱۸)علی 110 نوشته است:  کم کم باید خودمان مستند بسازیم اونم نه مستنداتی از قبیل ظهور یا مستندات عبدالله هاشم
دنیا تشنه معرفت پیدا کردن به منجی حقیقیش هست
ما که توی کشور امام زمان هستیم کم و بیش یه سری اطلاعات داریم
...
من محتوا را تا حدی میدانم اما در زمینه قالب هیچ توانایی خاصی ندارم

با سلام
من دیر به این بحث رسیدم، ولی چیزی که می خوام بگم در مورد ساخت یا عدم ساخت مستند از طرف ما نیست.
بلکه در مورد چگونگی ساخت یک مستند است.
فرض کنید شما بخواهید یک فیلم یک ساعته مستند بسازید، اولا نیاز به یک کارگران داریم که تجربه داشته باشد و سینما را بفهمد. برای اینکه فیلم در بیننده تاثیر خود را بگذارد با فیلم خط سیر صحیح داشته باشد. پس ما باید مواد اولیه فیلم را نیز در اختیار یک نویسنده قرار دهیم. همانطور که یک نویسنده مطالب خود را به دست ویراستار می سپارد.
یکی از مهمترین عوامل ساخت فیلم، تدوین آن می باشد. البته تدوین مرحله تولد هر فیلم شناخته می شود. یعنی اینکه ابتدا فیلم در نطفه ایجاد می شود مراحل رشد و نمو و شخصیت را طی می کند و در نهایت متولد می شود. و پس از تولد در معرض روئیت دیگران قرار می گیرد.
پس ما نیاز به یک تدوین گر نیز داریم. که البته تدوین گر در فیلمهای مستند بسیار مهمتر از سایر ژانرهای سینمایی می باشد.
یا اینکه فرض کنید ما در فیلم نیاز به تهیه یک گزارش ساده در یک اتاق معمومی از چند نفر را داشته باشیم. مطمئنا می دانید که نیاز به دوربین، تصویربردار، صدا بردار و عوامل مورد نیاز است. و البته مهم است که از چه سخت افزاری استفاده شود.
...
این بحث بسیار مفصل است. من دوستی دارم که کارگردان می باشد و چندین فیلم کوتاه و بلند نیز ساخته است. در یکی از پروژه های فیلم کوتاه 5 دقیقه با ایشان بودم. وی یک روز کامل را فقط برای تهیه تصویر آنهم از نوع ثابت و بدون حرکت وقت گذاشت.
حال بماند مراحل ضبط صدا و صدا گذاری و تدوین و عنوان بندی و ...
نمی خواهم شما را ناامید کنم، ولی بدانید که ساخت یک مجموعه تصویری بسیار سخت و دشوار می باشد. دشوارتر از آنچه که کسی بخواهد فکر کند که تا بحال تجربه ای در این کار نداشته است.
ولی من هم هستم. یا علی.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MAHDI59 ، علائم ظهور ، فرهاد ، M03TAFA ، Amir
۴:۱۴, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17

باز هم از همه دوستان که در پیشبرد اهداف کمک می کنند و نظر می دهند تشکر می کنم

اگر جسارت نباشه یک تاپیک جدید به ساخت مستند اختصاص بدید. البته این یکی هم بی ربط نیست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-315.html

چون اینجا فعلا قصد ما ترجمه یکی از مستندهای معروف است تا ببینیم بعد خدا چی میخواد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، M03TAFA ، Amir
۵:۰۲, ۲۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
آقا به خدا حقیقتیه این که خودمون مستند بسازیم مگه نه اینکه میگن هنر نزد ایرانیان است و بس .
۱۶:۱۱, ۲۹/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۱۶:۱۴ توسط kaenat72.)
شماره ارسال: #19

سلام
بنده حاضرم كمك كنم زبان هم بلدم
فقط بلدنيستم فايل srt بسازم و اينكه چطوري زيرنويس رو روي فيلم قرار بدم اگه بلديد به ما هم بگيد
ضمنا لينك دانلود هركدام از مستندها رو كه ميخواين زيرنويس بشه قرار بديد
ايميل بنده : kaenat72@gmail.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، M03TAFA ، علائم ظهور ، Amir
۲۳:۰۷, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #20

خیلی خوبه که بخواهید یک مستند جدید زیر نویس کنید . فاز 3 که بچه های سایت نشانه دارن زحمتش رو میکشن تا قسمت 17 رو دیدم اگر بتونن زیر نویس کنن که خیلی خوبه مستند قشنگیه . The Arrivals Reloaded همون مستند قبلیه اما تصاویر جدیدتر و بهتری داره کیفیت خوبی داره چیزهای جدید هم نشئن میده قسمت اول یا دومش بود که گذرا حوادث بعد انتخابات و ف ا ئ ز ه ه ا ش م ی رو نشون میده !حیف که به زبان اردو . مستند های دیگر رو ندیدم و نمیتونم نظر بدم. ولی در کل اگر بتونید یکی از مستند هارو زیر نویس کنید کار بزرگی کردید. من زبانم اصلا خوب نیست ولی باز با این حال اگر بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چه کار های دیگه ای میشه انجام داد؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا