کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
۲۱:۳۵, ۲۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، iranvelshok ، shia12 ، علی ، clubb0y ، fereshteh ، Comet1986 ، در جستجوی سختی ، ftm71 ، mahdiyar ، سدرة المنتهی ، yamahdi-12 ، یکی مثل شما ، nasimesaba ، mosalman14 ، mohammadpor ، فدايي ولايت ، ahossein ، mofa ، mohsen-karimi ، sajjadbest22 ، بچه شیعه ، afsanehkazem ، سید محمد حسین ، aznasleoo ، help me ، 900742498 ، cena ، utopia ، vahrakan ، reyhaneh.sh

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۶, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۲:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #101
آواتار
(۴/شهریور/۹۱ ۲۱:۲۷)نیایش نوشته است:  سلام دوستان گل
استاد رائفی در یکی از سخنرانی هاشون عرض کردن که
در برجی که به کعبه مسلطه تک تیرانداری گذاشتن که اگه امام زمان(علیه السلام) در کنار حجرالسود فرمودند انا مهدی
با اون تک تیرانداز به خیال خودشون امام زمان رو به شهادت برسون

این حرف فوق العاده بی معنی است ، اصلا کسی که چنین چیزی گفته از توهم توطئه گذشته و .....

یک مدرک یا دلیل - حتی نیمه معتبرـ بیاورید که چنین چیزی صحت دارد !

یکی از دلایلی که من هیچ گونه تمایلی ندارم که مستند ظهور را کامل، ببینم همین است که سراپا از همین نوع

توهمات است که یک سری چیزهای بی ربطی را با میکروسکوپ بررسی می کند و به دلخواه یک سری نتایج مطلوب

حکومت ایران ( و کلا بنیادگراهای اسلامی ) را از آن مصادره به مطلوب می کند. البته ناگفته نماند در توهم پردازی ،

رائفی و پیروانش ، گوی سبقت را از مستند ظهور برده اند و چیزهایی تخیلی و بسیار بی معنا می گویند( مثلا شلوار

جین همان جن است یا جومونگ یعنی Jew Monk و ...)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12 ، JohnShepard ، علي
۱۲:۲۱, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۲:۲۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #102
آواتار
نقل قول:برداشتی رادیکالی از عرائض بنده ،فوران احساسات ، مطالب غیر علمی و صرفا ادعایی،قضاوت عجولانه
مطالب غیر علمی؟و ادعایی؟؟ کدام قسمت؟؟؟

نقل قول:در رابطه با قسمت اول که زنگ اخر دم در تالار مبینمت . دستمال قدرت معروف داداش کایکو را هم میبندم تا ببینم کی حریفم میشه (چون بحثت علمیه نبوده و شبیه کتک کاریه اینطور جواب دادم )
دوست گرامی من لحنم خیلی دوستانه بود و کلی هم عزیزم جانم کردم براتون Wink Big Grin

........................
نقل قول:-تئوریزه شدن فراماسونری و معرفی ان به جهان بطور مدون .
این خوب است یا بد از نظر شما؟؟

نقل قول:-معرفی اسلام در مقابل ان که البته اسلامی با محتوایی خاص و مرموز:
*ارائه نگاهی پلورالیستی(تکثر گرایانه ) به اسلام و قرار دادن ائمه ع .مالوم ایکس کندی چگوارا عمر ابوبکر گاندی که دوستان عزیز میدانند که شان ائمه ع بسیار بالاتر از کندی و ... میباشد که قرار دادن این افراد در کنار ائمه ع موجب پایین امدن شان این عزیزان میشود . قسمتهای اخر که نتیجه گیری و تطبیق است میتوانید این موارد را ببینید .
1. با الفاظی نظیر "خاص" و "مرموز" سعی نکنید ذهن خواننده را دجار پیش ذهنیت کنید دوست گرامی
2. این مستند مخصوص شیعه نیست و برای همه است ... حتی مشرکین ... از همون اول که نمیشود بیاید خیلی تابلو بگوید امامان ما انسان های کامل هستند و هر آزادی خواه دیگر باید بیاید در مکت ائمه شاگردی کند ...
3.
مهمترین بخش نقد شما همین قسمت است دوست عزیز .... در کجای مستند ظهور ائمه را در کنار عمر و ابوکر و گاندی قرار داده است گرامی؟؟؟ ارجاع دقیق بدهید
برادر عزیزWink

.............................
در مورد شیعه و سنی ...
برادر عزیز من تایک علی 110 را 100 در صد قبول دارم ولی میگویم اگر کسی به ائمه به عنوان جانشیان پیامبر اعتقاد داشت ...
از خلفای ستگر عباسی و اموی برائت جست و آنها را غاصب دانست
به سنت هم پایبند بود آیا حتما باید لفظا بگوید من شیعه هستم؟؟؟
من کلی شیعه می شناسم که از سوی پدر مادر و شناسنامه ای شیعه هستند و همانطور که گفتم فرق حضرت زینب و حضرت زهرا (سلام الله علیها) را نمیدانند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، علي
۱۲:۳۵, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۲:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #103
آواتار
(۲۱/آبان/۹۱ ۱۱:۳۴)داداش کایکو نوشته است:  باسلام
قبل از شروع تقاضا دارم ارسال 94 را بخوانید .
بنده در ان ارسال عرض کردم که مطالب این مستند به دو بخش تقسیم میشود و فعلا عرائض بنده مربوط به بخش دینی این مستند است . بنده در مورد مطالبی که در مورد اسلام و علی الخصوص شیعه صحبت شده مغایرت ها را عرض نمودم . و بحث بنده در مورد منابع نیست در مورد مطالب است .
و تاکید میکنم عرائض بنده نافی مفید بودن مستند نیست .به قول معروف اثابت شئ نفی ماعدا نمیکند .Rose

سلام
ببینید جواب به 2 سوال فوق قضیه را روشن می کند

سازندگان مستند افراد ناشناسی هستند ولی طبق چیزی که ساختند مشخص است که یا سنی بودند. یا برای سنی ها ساختند
متوجه شدید منظورم چیه؟

تمام مطالبی که گفتن برگرفته از منابع اهل سنت بوده........ پس از دید اهل سنت، اتفاقا خیلی هم جلو حرکت کردند

مطابق برداشت من، اینها بیشتر تمرکزشان روی دشمن شناسی بوده و تقریبا تمام مستند ظهور هم دشمن شناسی است. بعد اینها آمده اند ببینند که اینطرف چه کسی را دارند؟

که خوب باز بر اساس احادیثی از منابع سنی که غالبا از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است مطالب خود را عرضه کردند و .......
هر شیعه ای با اطلاعات کم هم متوجه می شود که این اطلاعات غلط است و کشف بزرگی نیست Big Grin

قبلا هم این بحث رو با یکی از ناظران تالار داشتم و دوباره هم تاکید می کنم که
اولا دقت داشته باشید که مستند برای چه جامعه عظیمی ساخته شده و با نگاه صدا و سیمایی آن را نبینید
ثانیا این مستند تمرکز اصلیش روی دشمن شناسی است و مستنداتی هم ارائه می دهد. تایید یا رد آنها مهم است
ثالثا به عمل کار برآید...... AngelAngel ...... این بده؟ خوب بسم الله
ببینیم کی می تونه از این بهتر بسازه
همین مستند با اطلاعات دینی اهل سنت باعث بیداری خیلی از شیعیان شد که حاضر نبودند دشمنی آمریکا و اسرائیل را قبول کنند

مهمترین دلیل تاثیر این مستند همین بحث رسیدن آن افراد به این مطالب بود و با شور و شوقی آن را در اختیار مخاطب قرار دادند و به همین جهت است که از کارهای مشابه زیاد استقبال نشد

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مجید املشی ، داداش کایکو ، علي
۱۵:۳۹, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۶:۰۴ توسط داداش کایکو.)
شماره ارسال: #104
آواتار
سلام
اتفاقا یکی از نقاط مثبت این مستند این بود که از منابع اهل سنت شیعه را اثبات میکرد و مطلبی را که به عنوان نقطه ضعف مطرح کردید اتفاقا نقطه قوت مستند است ظاهرا همین یک اشکالی هم که از مستند گرفته اید از ماکشفات نیست Big Grin
ثانیا گویا شما با پیش فرض دفاع از مستند با بنده بحث میکنید و من بیطرفانه . من همانطور که معتقد به اشکالاتی در این مستند هستم نقاط قوتی هم قائلم .
اگر بخواهید اینگونه بحث کنید کار به جدل میکشد .
من مطالبی از محتوای مستند ارائه دادم و تناقضات ان را بیان کردم . بحث من در مورد هدف ساخت مستند نبود.
هرچند که لایه های عمیقتر این مستند چیزی غیر از دشمن شناسی است .
با نتایجی که در قسمتهای اخر مستند میگیرد نه تنها موجب بیداری شیعه نمیشود بلکه شیعیان خال الذهن و مبتدی را دچار گمراهی میکند خصوصا شیعیان خارج از کشور .

(۲۱/آبان/۹۱ ۱۲:۲۱)ELENOR نوشته است:  مطالب غیر علمی؟و ادعایی؟؟ کدام قسمت؟؟؟

دوست گرامی من لحنم خیلی دوستانه بود و کلی هم عزیزم جانم کردم براتون Wink Big Grin

........................
این خوب است یا بد از نظر شما؟؟

1. با الفاظی نظیر "خاص" و "مرموز" سعی نکنید ذهن خواننده را دجار پیش ذهنیت کنید دوست گرامی
2. این مستند مخصوص شیعه نیست و برای همه است ... حتی مشرکین ... از همون اول که نمیشود بیاید خیلی تابلو بگوید امامان ما انسان های کامل هستند و هر آزادی خواه دیگر باید بیاید در مکت ائمه شاگردی کند ...
3.
مهمترین بخش نقد شما همین قسمت است دوست عزیز .... در کجای مستند ظهور ائمه را در کنار عمر و ابوکر و گاندی قرار داده است گرامی؟؟؟ ارجاع دقیق بدهید
برادر عزیزWink
لطفا جواب این قسمت را نیز بدهید .

بعد از معرفی امام زمان ع و حضرت مسیح با قیاسی مع الفارق این دو بزرگوار را با یک جنگ جو و یک جادو گر مقایسه میکند . و حضرت مسیح را به منزله اراگون (جنگ جو و فرزند اسیلدر پادشاه اگر اشتباه نکنم ) در فیلم ارباب حلقه ها و امام عصر ع را به منزله گراند الف سفید (جادوگر)در این فیلم قلمداد میکند و نتیجه میگیرد .
امام زمان ع زمینه را برای حکومت حضرت مسیح فراهم میکند !!!!

.............................
در مورد شیعه و سنی ...
برادر عزیز من تایک علی 110 را 100 در صد قبول دارم ولی میگویم اگر کسی به ائمه به عنوان جانشیان پیامبر اعتقاد داشت ...
از خلفای ستگر عباسی و اموی برائت جست و آنها را غاصب دانست
به سنت هم پایبند بود آیا حتما باید لفظا بگوید من شیعه هستم؟؟؟
من کلی شیعه می شناسم که از سوی پدر مادر و شناسنامه ای شیعه هستند و همانطور که گفتم فرق حضرت زینب و حضرت زهرا (سلام الله علیها) را نمیدانند

لطفا جواب این بخش را نیز بدهید.
بعد از معرفی امام زمان ع و حضرت مسیح با قیاسی مع الفارق این دو بزرگوار را با یک جنگ جو و یک جادو گر مقایسه میکند . و حضرت مسیح را به منزله اراگون (جنگ جو و فرزند اسیلدر پادشاه اگر اشتباه نکنم ) در فیلم ارباب حلقه ها و امام عصر ع را به منزله گراند الف سفید (جادوگر)در این فیلم قلمداد میکند و نتیجه میگیرد .
امام زمان ع زمینه را برای حکومت حضرت مسیح فراهم میکند !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علي
۱۷:۵۱, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۷:۵۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #105
آواتار
نقل قول:لطفا جواب این بخش را نیز بدهید.
امام زمان ع زمینه را برای حکومت حضرت مسیح فراهم میکند !!!
1. این مطلب از نظر شما اینگونه است و به قول خودتون یک برداشت رادیکال و سطحی نسبت به مستند است .... در این باره قبلا بسیار بحث شده در تالار ...
مثلا تو خود فیلم در چندین قسمت در مورد مضامین خوب از ماتریکس استفاده کرده ولی اتفاقا زمانیکه میخواهد صفحه شطرنجی و ارتباط با بعد دیگر و جنیان رو مطرح کنه هم از ماتریکس استفاده میکند....
استفاده از صحنه های فیلم ها تنها برای فضا سازی نزدیک به آنچه در متن مستند می آید است

این کار رو در خیلی از مستند ها و کلیپ های صدا و سیما و موسسه ی موعود هم دیده ایم ...
مثلا صحنه ورود گاندالف به صحنه نبرد هلمز دیپ و آوردن کمک برای محاصره شده ها که از بالای تپه با اسب سفید میاد پایین صحنه ای که متواترا مستند ساز های صدا و سیما و غیر صدا سما برای نمایش منجی ازش استفاده کرده اند
اکثر از صحنه های ارباب حلقه ها استفاده میکنند ... هیچ قصد بدی هم پشتش نیست

این استدلال شما برادر گرامی بیشتر شبیه بهانه جویی است و بدبینی زیاد
2. شما هنوز جواب پرسش ما در مورد محل دقیق مطلبی رو که فرموده بودید رو ندادید دوست گرامی

نقل قول:قرار دادن ائمه ع .مالوم ایکس کندی چگوارا عمر ابوبکر گاندی که دوستان عزیز میدانند که شان ائمه ع بسیار بالاتر از کندی و ... میباشد که قرار دادن این افراد در کنار ائمه ع موجب پایین امدن شان این عزیزان میشود . قسمتهای اخر که نتیجه گیری و تطبیق است میتوانید این موارد را ببینید .
در کجای مستند این مطلب آمده؟؟؟
در کجای مستند ائمه هم شان عمر و ابوبکر شده اند؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، داداش کایکو ، علي
۱۸:۳۷, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #106
آواتار
سلام
چرا همش تفکرات بنده را با تفکرات صداو سیما واین و ان مقایسه میکنید .
من کجا شما را با این و ان مقایسه کردم این روش مناسبی برای بحث نیست .
من فکر میکنم شما با پیش فرض با حقیر بحث میکنید که جدل لازم می اید
بنا بر این اخرین پست من در این تاپیک است .
رک بگویم :
ایا احتمال نمیدهید که خود این مستند هم کار ماسون ها باشد و ما بازی خورده باشیم؟
سازمانی در این حد مخفی که دارای طبقه بندی اطلاعاتی است و قوانین سختی برای کسانی که حفظ اطلاعات نمیکنند قوانین فجیهی دارد (قدری از قوانین ان ها در صحبتهای اقای رائفی پور میباشد ) این اطلاعات درز کرده !!! چگونه در این سیتم مخوف شیطانی رازهایی فاش میشود ان هم بدون اجازه ؟!!!!ایا غیر از این است که خود انها خواسته باشند که اطلاعات مخفیشان درز بکند و عمومی شود ؟ این مستند دو هدف را دنبال میکند 1- علنی کردن مبانی فراماسونری و توزیره کردن ان و تبدیل کردن ان به شبه دین با استفاده از گزاره های دینی 2- تحریف شیعه و بطور اعم اسلام و مصادره به مطلوب کردن گزاره های ان .
منکر نیستم که حرفهای حقی نیز در ان زده شده است اما یکی از روشهای شیطان این است که حق و باطل را با هم در می امیزد تا حق را مشتبه کند و به لحاظ رسانه ای اگر شما 80درصد مطالبتان درست باشد و در میان ان 20درصد دروغ هم بکار ببری ان 20 درصد را نیز به مخاطب القا نمودی بدون اینکه او متوجه دروغهای شما شود و فریب بخورد .
درصدی را هم احتمال دهید که در پیش فرض دفاع تمام قدتان از این مستند اشتباه کرده باشد و این هم بازی شیطان باشد .
در اخر از این که حقیر را تحمل نمودید تشکر میکنم اگر حرف نادرستی زدم ازروی عناد نبوده بلکه هرچه گفتم از روی دلسوزی بود و لاغیر .
نامه تمام RoseRoseRose
۱۸:۵۲, ۲۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۹:۰۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #107
آواتار
نقل قول:چرا همش تفکرات بنده را با تفکرات صداو سیما واین و ان مقایسه میکنید .
من تفکرات شما رو با صدا و سیما مقایسه کردم؟؟؟
شما فرمودید
نقل قول:و حضرت مسیح را به منزله اراگون (جنگ جو و فرزند اسیلدر پادشاه اگر اشتباه نکنم ) در فیلم ارباب حلقه ها و امام عصر ع را به منزله گراند الف سفید (جادوگر)در این فیلم قلمداد میکند و نتیجه میگیرد .
من هم گفتم این کار رو صدا و سیما و موسسه موعود هم خیلی کرده اند ...
دلیلی بر سو نیت نیست استفاده از صحنه ها این فیلم

نقل قول:ایا احتمال نمیدهید که خود این مستند هم کار ماسون ها باشد و ما بازی خورده باشیم؟
سازمانی در این حد مخفی که دارای طبقه بندی اطلاعاتی است و قوانین سختی برای کسانی که حفظ اطلاعات نمیکنند قوانین فجیهی دارد (قدری از قوانین ان ها در صحبتهای اقای رائفی پور میباشد ) این اطلاعات درز کرده !!! چگونه در این سیتم مخوف شیطانی رازهایی فاش میشود ان هم بدون اجازه ؟!!!!ایا غیر از این است که خود انها خواسته باشند که اطلاعات مخفیشان درز بکند و عمومی شود ؟ این مستند دو هدف را دنبال میکند
احتمال دارد ... چرا نداشته باشد ... ولی کم است از نظر ما ... سند و دلیل منطقی و مستدل بیاورید .. قبول میکنیم
و گرنه با این دید بدبینانه به همه چیز خیلی چیز ها احتمال دارد ... مثلا خدای نکرده این هم ممکن است محتمل باشد که کسانی هم که به این مستند حمله میکنند ممکنه فراماسون باشند Big GrinBig Grin WinkWink چون منافعشون در خطر افتاده ((مزاح میکنم ولی خوب این هم احتمال دارد Big GrinBig Grin Cool ))

نقل قول:علنی کردن مبانی فراماسونری و توزیره کردن ان
1. آیا فراماسون ها و جوامع مخفی وجود دارند یا نه؟؟؟
2. این جوامع آیا با دین های الهی در دشمنی هستند یا نه؟؟؟
3. شناخت دشمن آیا چیز بدی است؟؟

نقل قول:و تبدیل کردن ان به شبه دین با استفاده از گزاره های دینی
تعریف شما از دین چیست؟؟

نقل قول:تحریف شیعه و بطور اعم اسلام و مصادره به مطلوب کردن گزاره های ان .

1. کلی حرف نزنید برادر عزیز Heart...
2. دقیق و با ذکر سند و ارجاع صحیح بگویید در کجا چنین اتفای افتاده که شیعه را تحریف کرده باشد یا مصادره به مطلوب ؟؟کجا اسلام تحریف شده؟؟؟

شما هنوز نگفته اید که در کجای مستند ظهور ائمه رو هم طراز عمر و ابوبکر کرده است ...DodgyDodgy
صرفا یک سری ادعا میکنید بدون دلیل و سند معتبر دوست من

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: داداش کایکو ، Mahdy2021 ، fafa* ، علي
۲۱:۴۹, ۲۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #108
آواتار
بسیاری از شک شبهه ها به این مستند و برخی مستندهای دیگر برای اینست که شما دوستان از پله های پایین، وارد پله صدم شدید

بخوام بینندگان مستند رو یک دسته بندی کلی بکنم:
پله 0- کسانی که تقریبا هیچ اطلاعی پیرامون مباحث فراماسونری، آخرالزمانی، سیاست شیطانی ضد مسلمانان، 11 سپتامبر و .... ندارن (برای این افراد مستند ظهور بسیار غیر عادی و دیر هضم است)
و
.
.
.

پله 50- شناخت کلی دوستان و دشمنان و البته نداشتن اطلاعات تخصصی (برای این دوستان مستند ظهور مشکوک و در بعضی مواقع قابل درک است)
و
.
.
.
پله90- دانستن بسیاری موارد تخصصی (برای این افراد مستند ظهور به مانند تکمیل کننده پازل اطلاعات قبلیشان است)

ببینید برادر عزیز کایکو!
خیلی از مطالب مستند ظهور از قبل در بسیاری از کتابها و سایتها نوشته شده و مسئله جدیدی نبوده...
مطالب پیرامون ظهور که در کتب اهل سنت موجود بوده و برای ما شیعیان که عقاید کاملی داریم، خیلی پیش پا افتادس
مطالب پیرامون 11 سپتامبر که خیلی براش مستند ساختن
مطالب پیرامون فراماسونری و شیطان پرستی خود عبدالله هاشم 1000 قسمت براش مستند ساخته که حداقل نیمی از اون قبل از ساخت مستند بوده و خیلی افراد دیگه هم پیرامون فراماسونری فعالیت کردن
مطالب پیرامون معماری و مسائل سیاسی و ....

من قبول دارم که شما شک بکنید به سازندگان مستند و اهدافشون..... هیچ اشکالی نداره. شک مقدمه یقین است

اما دقت کنید چی برابر ما قرار داره؟ یک مستند..... مطالبی که دارای سند است

بسیاری از کلید واژه هایی که در این مستند ذکر میشه رو وقتی میرید پیرامونش تحقیق می کنید، چشماتون از تعجب باز می ماند
مثلا زن قرمز پوش....... برید ببینید توی فیلمها چه استفاده هایی از این میکنن
یا بحث قربانی کردن که برادر عزیزمون آقای بیداری اندیشه زحمت کشید براش مستندی ساخت

خیلی میشه باز کرد که مستند ظهور چقدر مطالب مهمی رو کنار هم گذاشته و البته در برخی موارد هم به جدول زده که اصلا در مقابل اصل کار چیزی نیست
همینکه خیلی ها با این مستند بیدار بشن و بدونن در دنیای امروز چه خبره، هدف این مستند بوده. بقیش رو برن از منابع شیعه استفاده بکنن
مستند ظهور که مقصد نیست. تنها یک سکوی پرش است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مجید املشی ، fafa* ، علي
۱۵:۲۱, ۲۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۱۷:۱۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #109
آواتار
نقل قول:من فکر میکنم شما با پیش فرض با حقیر بحث میکنید که جدل لازم می اید
بنا بر این اخرین پست من در این تاپیک است .
برادر گرامی شما یک سری ادعا کردید در ارسال هاتون که برای هیچ کدومش هیچ ارجاع دقیق و سند موجهی ارائه نکردید و با بهانه فرار از جدل هم میگویید دیگر پاسخ گو نیستید DodgyDodgy
...............
خدا همه را به راه راست هدایت کند ..
۰:۴۸, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #110

من عضوتالار شدم شاید بتونم از سردرگمی دربیام من مستندظهور و سخنرانی های استادرائفی روبارها گوش دادم ولذت بردم ولی هنوز اون هدفی که باید دنبال کنم روپیدا نکردم دارم سعی می کنم یه منتظر واقعی بشم ولی خیلی سخته منو راهنمایی کنیدSad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]