|
طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟!
|
|
۱۸:۴۴, ۲۶/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۰:۱۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند مدتی هست که جمهوری اسلامی در سطح کشور طرحی را اجرا کرده به نام جمع آوری ارازل و اوباش .
هرچند که این طرح می بایست مورد تکریم کردن از مسئولین امر قرار بگیرد اما در خلال ای طرح عظیم ملی باید متذکر شوم که نباید نیروی انتظامی یا از افراط و یا از تفریط سبب خدشه دار کردن موضوع شوند، در ادامه (البته با سپاس از مسئولین مربوطه که مجری این طرح می باشند ) بخشی از افراط ها و تفریط ها را در قالب عکس متذکر میشوم. افراط : آیا گوچه جای محاکمه است ؟!؟ ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() . آیا طریقه ی اجرای حد و تعذیرات حکومتی اسلام این گونه است ؟ ![]() تفریط : همه باهم بریم هوا خوری ! وای چنگیز عجب کیفی داره ! کاش زودتر ما رو می گرفتن ! ![]() یک بار دیگر متذکر میشوم که بندن مخالف این طرح نیستم ، بلکه باید اینگونه طرح ها علوی بار اجرا کرد چرا که ناسلامتی نام حکومت ائمه اطهار را داریم یدک میکشیم ، مگه زمانی که علی ابن ابی طالب (علیه السلام) به ظاهر زمام خلافت را در دست گرفت با گروه های معاند و خوارج اینگونه برخورد کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
جناب آقای وحید 110 از شما متشکرم
چرا که با دلیل قانع کننده و برهانی که آوردید بنده را تا حدودی قانع کردید اما ..... بعضی از آقایان از وحید 110 یاد بگیرند که شیوه ی بحث کردن چجوریه ! تا کی بدونه دلیل صحبت میکنید و انتظار قبول اش را از مخاطب دارید؟! بنده طبق آن دسته از مستنداتی که داشتم و با برهان سعی در اثبات حرفم داشتم اما بعضی ها..... |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده به نوع ادبیات شما اعتراض دارم . نمیدونم در کل همین مدلی صحبت میکنید یا ....ادبیات من چشه؟ تنده ولی توهین آمیز نیست! اما ادبیات بعضی ها توهین آمیزه ولی تند نیست واسه همین هیچکس بهشون کاری نداره و کک کسی نمی گزه! نقل قول:میتونستی بجای اینکه فکر کردن من رو مورد تمسخر قرار بدی و بگی سرما نخوری...میگفتید تفکرم اشتباه هستشمن شما رو مسخره نکردم!شوخی بود!تازه چرا جو میدید! شما نگفتی فکر میکنم...گفتی گمان می کنم اگه همه بخوان گمان کنن که نمیشه! ***
قصاص مردمی که تو امریکا بهتره! هر کس اومد تو خونت می تونی بکشیش!اما ایران...دزد رو بزنی میتونه ازت شکایت کنه!
|
|||
|
۲۰:۵۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۴۶)کاردان نوشته است:نقل قول:بنده به نوع ادبیات شما اعتراض دارم . نمیدونم در کل همین مدلی صحبت میکنید یا ....ادبیات من چشه؟ تنده ولی توهین آمیز نیست! اما ادبیات بعضی ها توهین آمیزه ولی تند نیست واسه همین هیچکس بهشون کاری نداره و کک کسی نمی گزه! جناب کاردان باز هم که نظر غیر کارشناسی دادی .... این مبحث تجاوز به حریم شخصی و یا تجاوز به عنف به این سادگیا نیست . قانون دفاع مشروع در مورد دزد و غیر دزد اجرا میشه . الان دارم میرم اما اگر وقت شد و علاقه داشتی قدرت تشریع اسلام رو در همین موضوع که اشاره کردی بهت نشون میدم به این سادگی نیست و قانون ما خیلی کاملتره و عادلانه تر و شرایط خاصی هم داره یا حق |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۲۱:۳۵ توسط libera.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۳۱)وحید110 نوشته است: در مورد بر خورد پلیس حتی در امریکا و کشور های مترقی یگانهای مخصوصی برای مواجهه با زور گیر ها و اوباش و ... دارن . در اونجا هم باج گیر هست . من متوجه نشدم..بالاخره قاضی میتونه یا نمیتونه؟ اینکه تخدی در انجام وظیفه و یا خارج شدن از محدوده وظیفه توسط دادگاه دستگاه مربوطه جریمه میشن رو میدونم..اما نفهمیدم یعنی قاضی نمیتونه در صورت مشاهده ی جرم مجرم رای به اجرای مجازات بده؟؟ منم تازه حقوق میخونم....اما تو کتابایی که دارم ازین دست جرایم ننوشته..لطفا اگه میشه یکم واضح تر باشه..خیلی متنت تخصصی بود...فکر نکنم با این گیرایی کارشناسی قبول شم ![]() :sنقلی که شما آوردین نمیدونم همونیه که منم میخواستم اشاره کنم یا نه..اونیکه من خوندم اشاره به مناسک حج داشت..و در ماه حرام..وبرای همین مقدار مجازات دو برابر بوده..باید بگردم اون مقاله رو پیدا کنم..از خانوم محمدی هم واسه برداشت مقاله از سایتش اجازه بگیرم... :sاگه این مطلب با این موضوع فرق داره پس من باید اصلاحش کنم:s حالا چه جوریه؟ اینجا امکانات حذف نظر داره؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
در بعضی جرایم دیدن قاضی خودش کفایت میکنه . در جرایمی که علم قاضی میتونه مصدر صدور رای باشه .
اما در جرایمی مثل زنا که علم قاضی در ادله اثبات احصا نشده خیر . (ایین دادرسی کیفریو ادله اثبات دعوا) در این صورت هم نافی انجام ایین دادرسی نیست در مورد مجازات قانون اساسی میگه : هر نوع مجازاتی باید بر اساس قانون لاحق ودر دادگاه صالح باشد . من متوجه نشدم سوالت چیه؟ کدوم جرایم ؟ اگر شما منوجه نشدی و میگی تخصصیه پس مثل اینکه من بد نوشتم ببین جرایم 2 دسته هستند (ایین دادرسی کیفری) مشهود : که در منظر ضابطین باشه غیر مشهود در جرایم مشهمود ضابطین باید جهت جلوگیری از فرار متهم و حفظ ادله و مدارک و .... کارهای لازم رو انجام بدن . معمولا این جرایم فوریه و نمیشه از قاضی کسب اجازه کرد در غیر مشهود مثل اختلاص باید بعضی از کارهای مقدماتی با کسب اجازه دادستان باشه . در هر دو مورد هم بعد از تکمیل پرونده حکم رو قاضی صادر میکنه .... اگر نکته مجهولی مونده بفرمایید |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
جناب کاردان من از سفسطه ی کلام متنفرم
ولی شما مداوم میزنی به جاده خاکی و از کنار جواب های دوستان میگذری و یکسری صحبت نامفهوم وغیر مرتبط رو مطرح میکنی و اصلا از بحث های منطقی و کارشناسانه ی دوستان تشکر نمیکنی . اغراق نمیکنم که دارم نسبت به نیت شما بدبین میشوم لطفا به عقل کاربران توهین نکنید چون اکثر انها دانشجو هستند و جاده خاکی رو توی بحث خوب میشناسن. |
|||
|
|
۰:۱۷, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
چی میگی هی پارازیت ول می کنی نقل قول کن! فعلا که شما اول اسم من یه "جناب" میندازی بعد راحت توهین هاتو میکنی!(خیلی ها از این ترفند استفاده می کنن!)
این نوع قصاص بین مردم مثل انجام عمل تو یه کلینیک کثیف می مونه!سر و وضع طرفو!... واقعا مجری قانون اسلام باید این طوری باشه!(اشتباه نشه خود من به اجرای قانون در دید مردم معتقدم!) |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:مامور قانون با صورت پوشیده اونم کف خیابون !!!!!!!!!!!!!!!!!Huhصورتشو که نمی گم! صورت رو به دلایلی مثل شناخته نشدن و ایجاد وحشت در مجرم و ... می پوشونن دیگه! |
|||
|
|
۲:۳۰, ۲۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۰ ۸:۵۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲۸/تیر/۹۰ ۰:۱۷)کاردان نوشته است: چی میگی هی پارازیت ول می کنی نقل قول کن! فعلا که شما اول اسم من یه "جناب" میندازی بعد راحت توهین هاتو میکنی!(خیلی ها از این ترفند استفاده می کنن!)من حوصله ی جنگ و دعوا و بحث بیخودی ندارم حدود دو ماه دارم با بعضی کاربرای تازه واردی بحث میکنم که دنبال کش دادن بحثی مسخره هستند (البته منظورم شما نیستی) در مورد اینکه من گفتم جناب باید بگم من به همه میگم جناب حتی گاهی به کنایه استاد هم به بعضی ها گفتم ولی اینکه توهین کردم رو شما میتونی گزارش کنی چون دکمه اش پایین تاپیکم هست. ولی اینکه معتقدم شما گاهی از بحث فرار میکنید رو هنوز سر حرفم هستم(البته شاید غیر عمدی باشه) شما کافی هست که یک بار دیگر بحث رو بخونی . از نظر بنده شما از کنار جواب های منطقی میگذری و از میان حرف ها دنبال جمله هایی هستی که فقط جدل رو بیشتر کنه شما تشکر نمیکنی و یعنی کلا داری از کنار جواب های منطقی میگذری هنوز موضع شما برای من مبهمه میگی لباس شخصی ولی لباس شخصی در تمام دنیا بین پلیس ها وجود داره میگی لباس طرف چند تیکه است ولی من که لباسی رو که میبینم که اصلا شخصی و چند تیکه نیست چون هم مشخص هست که این افراد جزء گروه ویژه هستند و هم لباس مخصوص به گروه ضد شورش و گروه ویژه رو میپوشند تازه ارم نیروی انتظامی هم روی لباسشون هست اینکه چهرشون مشخص نیست هم به خاطر اینه که بعدا ارازل شناسایی نکنشون و درصدد انتقام از اونها و خانواده شون نباشن . در مورد اینکه چرا در انظار عمومی مجازاتشون میکنن هم دوستان کلی توضیح دادن و من دوباره تکرار نمیکنم در مورد قانون ها و تبصره ها هم دوستان توضیح دادن. البته امیدوارم شما به جای اینکه دوباره از جواب ها فرار کنی بحث رو بخونی و جواب منطقی پیدا کنی البته خواهش میکنم در درون جواب من دنبال راه در رو نباشید که سر اغاز توهین بشه و مثل من یکی یکی این موارد رو نقد کنید و جواب های منطقی بدهید . دوستان خودشان با زدن دکمه تشکر منطق شما را تایید یا رد میکنند. ولی اگر قرار باشد یک بحث مبهم و بازی با کلمات جلو برود من دیگر علاقه ای به ادامه ی بحث نخواهم داشت بنده کم توی روز با بقیه بحث نمیکنم که اگر ادامه ی بحث مفید نباشد تلف کردن وقت است. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mht3B40(1).jpg]](http://www.bia2malaysi.com/img/newspic/992/mht3B40(1).jpg)
![[تصویر: 686.jpg]](http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1389/4/Photo/686.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-1.jpg)
![[تصویر: 5zog38k.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/5zog38k.jpg)
![[تصویر: javan-18mai-6.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/javan-18mai-6.jpg)
![[تصویر: shallagh-1.jpg]](http://www.parsiblog.com/PhotoAlbum/jalalnopo/shallagh-1.jpg)
![[تصویر: 667253_orig.jpg]](http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2011/07/667253_orig.jpg)

:s
:s